Rané projevy těhotenství - od kdy u vás?

jan_on
21. říj 2017

Ahoj, s manželem se snažíme o miminko první měsíc. Poslední rok mám nepravidelnou menstruaci od 24 do 32 dnů, tudíž odhadnout termín ovulace je téměř nemožné. Menstruaci jsem měla 2.10.2017 a už skoro týden se mi lehce otáčí žaludek, jsem citlivá na pachy, píchá mě v podbřišku, mám hustý výtok,bolí mě prsa. Poslední 2-3 dny jsem hodně unavená, že chodím odpoledne spát a spím 2 -3 hodiny přesto, že jsem v noci spala třeba 9 hodin. I když spím odpoledne chce se mi spát už v 19:00.
Ale na příznaky těhotenství mi to přijde příliš brzy. Myslela jsem, že tyto příznaky přicházejí nejdříve po vynechání MS. Měla jste některá příznaky také tak brzy a vyklubalo se z toho těhotenství?
Děkuji

linee
21. říj 2017

@jan_on zavisi,kdy byla ovu.Kamaradce bylo blbe uz 9.den po ovulaci vcetne zvraceni a bylo z toho tehotenstvi.

martinato1989
21. říj 2017

@jan_on já byla teda bez příznaků, ale kamarádka svoje dvě těhotenství poznala díky únavě ještě před očekávanou ms. Tohle je fakt hodně individuální.

jan_on
autor
21. říj 2017

@martinato1989 Je mi jasné, že každá to má jinak. Jen mě zajímalo, jestli některá měla příznaky tak brzo nebo jestli jsem blázen, že uvažuji, že by to mohlo být těhotenství. 🙂

aja55
21. říj 2017

Ja mela brzo priznaky bylo mi spatne od zaludku strasna unava porad jsem spala kava mi nechutnala. Bricho me bolelo jako bych to mela dostat. Tak hodne stesti snad se vam to povedlo👍

listopadka1
21. říj 2017

Hele moc bych ti to prala a treba to fakt vyslo, ale ja bych rekla, ze se moc pozorujes. ja mela nejvic priznaku,kdyz jsme se zacali snazit a ja z toho mela hlavu v pejru. to jsem mela kazdej mesic furu priznaku a nikdy nic. kdyz se nakonec povedlo, zadny priznaky jsem nemela, jen uplne beznej pms. zkus to vydrzet do ocekavane ms, pak uvidis spolehlive.

odula
21. říj 2017

@jan_on ja jsem posledni tehotenstvi mela priznaky snad od uhnizdeni - strasliva unava a paleni zahy. Vubec me nenapadlo ze bych mohla byt tehotna. Az pak ,kdyz to pokracovalo i s pozitivnim testem, jsem si uvedomila ze uz to bylo ono.

lentilkah
21. říj 2017

Me zacalo byt spatne asi 6 dni po ovulaci, proste jsem se vzbudila a bylo mi jasny, ze je neco jinak.

aja55
21. říj 2017

Nejlepsi je veskere snazeni vypustit s hlavy a prestat premyslet nad Tim. My jsme se soustredili a snazili a Nic. Me byla doporucena prstikova metoda.

athinai
22. říj 2017

Ahoj ja měla nevolnosti u obou tehu a vždy to přišlo až tak kolem 8 týdne , do té doby nic ....u prvního tehu jsem měla jako první příznak ještě před vynechanim ms kovovou chuť v puse a bolest prsou tu jsem prikladala příchodu ms...Ale jsou třeba i výjimky každá jsme úplně jiná...preji štěstí 🙂

andreaseda
22. říj 2017

@jan_on Ahoj, ja sem čerstvě těhotna, takze muzu poreferovat cerstvy zazitky. Jsem 5+6 ale snažím se moc nepozorovat a i tak cítím velikou únavu a bolest v podbřišku bývá na hranici snesitelnosti a to už i pár dni před MS. A ty pachy prozivam strasne. Nejhorší co pro me muže byt jsou korenene parfémy. 😀 Tak držím pěstičky a doufám že se zadaří 🙂

jan_on
autor
22. říj 2017

Buď jsem hypersenzitivní nebo blázen 😀. Než snažení bych to u nás spíše nazvala nechání tomu volný průběh. Říkala jsem si, že kdybychom neotěhotněli teď, tak aspoň stihnu ještě lyžařskou sezonu, případně ještě další letní dovolenou. A překvapila mě nejvíce ta únava a píchání v podbřišku. V podbřišku mě nikdy nepíchá, jen když dostanu MS tak mám silné křeče, ale tohle je něco jiného. Dneska mám pocit, jako by na mě něco lezlo a mám zvýšenou teplotu 37,3, tak to všechno je třeba jen únava a vyčerpání z práce 🙂.

kachnicky
22. říj 2017

Ahoj, tak ja to mám ted čerstvé 🙂 jsem 4tt 🙂 Mě po ovulaci začal pobolívat podbřišek, tyden po ovulaci jsem měla citlivá prsa, výtok jsem neměla skoro žadný až teď den očekávané MS (s takovým počítám celé těhotenství, měla jsem to u prvního)... Jinak teď me sem tam píchá v podbříšku a včera mě bolelo břicho, asi jsem se více přetáhla a už to chtělo si sednout 🙂

novara6591
22. říj 2017

Já jsem měla asi týden před tím než jsem to měla dostat takovou horkost po celém těle a pobolivala me prsa a menstruace už nepřišla 🙂 držím palce!

kafr
22. říj 2017

Kup si co nejcitlivejsi test a zkus to....
Ja jsem teda po ivf, ale kdybych to mela prirovnat k normalnimu cyklu, tak asi takto:
Po- odber vajicek = ovulace
Pa- embrio transfer
Po- vlitly na me vsechny tehu priznaky, co si muzete vymyslet (prsa bolely a rostly, bradavky citlive, pachy, toceni hlavy, houpani zaludku, pocit jak pms- mela jsem vzdy hodne bolestivou menstruaci, takze podobne jako tyden pred ms, jo a unava, atd...) a takto to bylo cely mesic.
10 dni po transferu=15 dni od ovulace byl na testu duch a postupne silil...

kackacka37
22. říj 2017

Pred každou m mam takovy lehci teh příznaky, jediny co bych rekla je jiny, jsoy prsa normalne jsou citlivejsi cely, ale pri teh hlavne bradavky.

sarkoc
23. říj 2017

Ja to poznala čtvrtý nebo pátý den po 😉

ladaa20
23. říj 2017

Muze to byt i blizici se ovulace nebo ms byla toho 2 normalni?taky jsi mohla mit ms a protom jsi uz tehu od minuleho cyklu

ladaa20
23. říj 2017

Pritom

vendelinka08
23. říj 2017

@jan_on take jsem mela pocit ze na me neco leze a mela jsem zvysenou teplotu. Mela jsem to u vsech tehu. Pokud citis ze je neco jinak..nez normalne byva..tak tomu ver. Ja jsem to na sobe vzdy poznala jeste pred pozitivnim testem. Intuice nikdy nezklamala. Nejde o PMS...je to jine.

denulinkak
23. říj 2017

Ja mela priznaky taky jeste pred ocekavanou MS. Bylo mi po kafe divne, hodne unavena, prsa i podbrisko pobolivalo, brnely mi obcas ruce...

jan_on
autor
29. říj 2017

Tak to vypada, ze nejsem blazen. Ve ctvrtek jsem mela ducha na tt. V patek 25 DC jsem sla jako samoplatce na krev a hcg jsem mela 84. Jelikoz jsem nemela pred 3 mesici uplne v poradku vysledky na stitnou, potrebuji podchytit tehotenstvi co nejdrive, aby me hlidali na endokrinologii a pripadne mi dali leky.

jan_on
autor
8. lis 2017

Tak jsem 5+2tt a jde krásně vidět žloutkový váček. Jen mě překvapuje, že mám velmi brzy docela veliké bříško. Vždy jsem byla štíhlá a teď mám pořád jakoby nafouklé břicho a vypadám jako některé maminky v 5 měsíci. Takže jsem musela začít nosit volné oblečení, protože chceme počkat až po prvním trimestru abychom to oznámili.

alenkara
8. lis 2017

@jan_on Mne začala trápit únava už dva týdny po oplodnění. Spala jsem pořád, i přes den, dokonce i na dovolené na pokoji... Nevolnosti mi zacaly take brzy, v 5. TT (zvedání žaludku z kávy a listové zeleniny) ;)
Držím palečky