icon

Co koupit pro sedmnáctiletou dceru na Vánoce?

januska95
12. lis 2025

Ahojte, mám trošku problém s tohtoročnými darčekmi k vianociam, netuším, čo by som kúpila staršej dcére. (Má 17 rokov) Keď sa jej opýtam, povie, že nič nechce a ja jej zas nechcem nechávať len peniaze v obálke, ide to proti jednej rodinnej tradícii. Čo by ste odporučili, prípadne čo kupujete svojim tínedžerom vy?

sasbu
12. lis 2025

Naše je teda mladší a chce oblečení, parfém, lístky na koncert

lv
13. lis 2025

Ty poukazky, penize povazuju za nejlepší řešení. Jinak povlečení, něco do pokoje (policky, nástěnky z ikea), elektronika, vybaveni na sport, unikovka

januska95
autor
13. lis 2025
@sasbu

Naše je teda mladší a chce oblečení, parfém, lístky na koncert

@sasbu dakujem, parfem je zkvely napad, len musim este zistit ze aky ☺️

januska95
autor
13. lis 2025
@lv

Ty poukazky, penize povazuju za nejlepší řešení. Jinak povlečení, něco do pokoje (policky, nástěnky z ikea), elektronika, vybaveni na sport, unikovka

@lv dakujem za napady☺️

reeeza
13. lis 2025

Lístek na koncert, poukaz do parfumérie ať si vybere sama 🙂, poukaz na lush kosmetiku, ať si vybere sama...nebo jestli čte, tak poukaz do knihovny...Nechala bych výběr spíš na ní 🙂

nanyh
13. lis 2025

Já bych koupila i dárkovou kartu třeba do obchodu s oblečením, jako je GATE nebo New yorker😊👍🏼

roman12345
Odpověď byla odstraněná
roman12345
Odpověď byla odstraněná
j.a.n.i
17. pro 2025

U nas leti i poukazka do dm... Ale je tedy o kousek mladší. Parfémy tedy taky, ale to si zas netroufnu vybrat ja, leda taky pouzazkou.

izz76
17. pro 2025

Kosmetiku, knížky, kabelku, šperk. Ty musíš znát dceru nejlépe a vědět co ji udělá radost.

krisstina93
17. pro 2025

U nás mají poukázky na celý obchoďák, ne do konkrétního krámu, ale ze si může koupit cokoliv v rámci celého obchodaku. To se mi zdá lepší, než třeba jen konkrétně do drogerie apod. Jinak bych koupila treba lístky do kina, nebo neco co ji bavi, ja svým dětem kupuju treba startovné na predátor race, bavi je závodit a neni to úplně levne.
Me v tom věku potěšily knížky, to sem přečetla co sem videla, takže kdyz to nebyla vyloženě nějaká blbost a dodržel kupující aspoň oblíbený žánr, tak nešlápl vedle. Naopak co sem nesnášela a nesnáším dodnes, kdyz mi nekdo dává oblečení, málokdo se trefí do vkusu a velikosti. Ale tak ty bys mela dceru znát nejlíp, vedet aspoň zhruba jaké má koníčky.

lis6
17. pro 2025

Co poukaz na namíchání vlastního parfémů, jestli to ještě existuje

linusha
17. pro 2025

Mám 20ti letou sestru a ta už 4 roky za sebou chce poukaz do Sephory nebo peníze

aneta15
18. pro 2025

@januska95 mám 17 letou dceru. Chce poukaz do Sephory a iPad. A rodina se jí skládá na řidičák

betelgeuzz
19. pro 2025

Mám 16 letou, a kdyby si neřekla, co chce, tak se do akcí jako parfém, oblečení vůbec nepouštím a řeším poukázkou.
Jinak si vymyslela boty (ty jsem byly koupit společně), knížku (dostala jsem přesný název), kartáč na vlasy (taky si ho vybrala se mnou v obchodě). Jako malou drobnost jsem vzala kapesní pilník na nehty.

ninive211
19. pro 2025
@lis6

Co poukaz na namíchání vlastního parfémů, jestli to ještě existuje

@lis6 V Brně ano, Alchymista na Šilingráku. Koukám, že před časem se rozšířili i do Prahy. Doporučuju, je to zážitek a mohu potvrdit, že jejich parfém vydrží fakt celý den, i přes koupel ho pořád cítím, fakt poctivé ingredience. Za mě dokonalý dárek, pro ty kdo chce darovat něco originálního. https://alchymista-parfumerie.cz/