icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

mamkamarketa
17. únor 2011

tata ma zbytky od vcerejska 😅 a my s Tomasem budeme mit spenatovou polivku testoviny se syrovou omackou

andreasek82
17. únor 2011

vyvarek a segedin 🙂

petra_m
17. únor 2011

hrachová polévka,kuřecí čína rýže

vendulka
17. únor 2011

kuřecí prsa zapečená s brambory, smetanou a sýrem 🙂
je tam ještě od včera zel. polévka a na večeři pro nás s MM játra na zelenině a malá polívku

vendulka
17. únor 2011

@andreasek82 jééé segec bych si dala hnedka 😵

zako
17. únor 2011

noky se smatanovou omacku s uzenym lososem, a aby to jedl i manzel, tak misto spenatu bude brokolice 😀

bulinka
17. únor 2011

hrášková polévka, francouzské brambory ala bramborový salát a okurkový salátek 😀

berenika39
17. únor 2011

@bulinka pls recept na francouzské brambory alá bramborový salát...díky.

bulinka
17. únor 2011

@berenika39 Jsou to klasické francouzské brambory, ale vše nakrájené na malinké kostičky jako když se dělá bramorový salát (brambory, vajíčko, šunka). Trošku osolit a dát do máslem vymazané formy a na vrch dám bylinkové máslo. Lepší se to propeče a malá to miluje. Když jsem dělala vše na plátky tak mi to nechtěla papat a takhle je to mňamina

kami1984
17. únor 2011

Na obed jsme nemeli dneska nic, delam teplou veceri- budou hranolky1-2-3 v troube, pak kureci steak a tepla zeleninka, uvazuji, ze na maso dam jeste volske voko a manzel si dava i tatarku..
zitra vari kamoska, kam se jdu podivat na mimi a o vikendu jedeme za mou mamcou, tak si od plotny odpocinu🙂)

holky, jake mate tipy na sladka jidla krom palacinek a knedliku??,me nic jineho nenapada:((

bulinka
17. únor 2011

Buchtičky se šodo, bavorské vdolečky, tvarohové šátečky s marmeládou nebo povidlama, koblihy, ...... 🙂
Snad jsem ti pomohla

janicka006
17. únor 2011

@kami1984 my milujeme zemlbábu,buchtičky a vdolky

kami1984
17. únor 2011

Holky, dekuji🙂))

berenika39
17. únor 2011

@bulinka dík!!!!! mě to stejně moc neba krájet a rovnat ty plátky, takhle to bude rychlovka...u nás jsou fb jídlo číslo jedna, akorát jak jsou tři chlapi, tak toho dělám poměrně velký pekáč....zkusím to🙂

irenka
17. únor 2011

Rychlá večeře, zapečený kuřecí kousky s bramborem zalité vejcem a smetanou a posypané sýrem... 🙂

babulinkab
18. únor 2011

tortilly plněné směsí kuřecí masa,zeleniny a dresink ze zakysané smetany, syn to nejí tak ryba, s bramborem a zeleninou v páře, dcera rybu nemůže, tak jen zelenina (mrkev, brokolice, cuketa, brambor)

vojtisek2007
18. únor 2011

sójová čína s ananasem a rýží

skurinka
18. únor 2011

cockova polevka a udelam asi jeste spenat a brambor..a zejtra asi roladu z vepr masa brambor a salatek

mamkamarketa
18. únor 2011

@babulinkab a to delas na zpusob quesadillas? Pouzivas nejake specialni koreni?

missymici
18. únor 2011

tak dneska hrachovka,...a ryze se zeleninkou a rybou 🙂

muminek
18. únor 2011

Frankfurtská polévka a rizoto 😀

lidiab
18. únor 2011

Dnes spenatova polevka a kureci kridla a palicky pecena na bylinkach a citronu a zeleninovy kuskus. Na zitra mame v lednici kachnu a premyslim jak ji udelat. Neporadite mi nekdo recept na bramborove knedliky? Nikdy jsem je nedelala. Prosiiiiim 😀

missymici
18. únor 2011

lidiab: ja recept na brambor.knedliky skousim z netu,....ale at je delam sebelip,at se snazim jak chci,a postupuje dle postupu...nikdy se mi domace nepodari,...nevim kde delam chybu....

pusolamy
18. únor 2011

masové sloní žrádlo

vendulka
18. únor 2011

@pusolamy co to je? 😀

kjajule
18. únor 2011

@pusolamy To mě taky zajímá já znám sloní žrádlo akorát jako pomazánku na chlebíčky... 😀

kjajule
18. únor 2011

Jinak my dnes kapustové řízky a br.kaši 🙂

babulinkab
18. únor 2011

@mamkamarketa tortillu jen přihřeju v mikrovlnce, dám směs z kuřete, zeleniny a zakysané smetany, posypu sýrem. speciální koření nepoužívám, akorát na kuře jsem dnes použila adžiku, tu mám moc ráda, ale ta asi moc speciální není.

mamkamarketa
18. únor 2011

@babulinkab jasny, ja myslela,jestli nepouzivas specialni koreni. ja delam neco podobneho,ale treba pouziju grilovane kure (vetsinou zbytky 😅 ) grilovanou (nebo cerstvou, jak kdo to ma rad) zeleninu, hodne syra ( ja davam cedar) salat a davam dresing od helmans ten ze zelenym uzaverem (nevim nazev 😅 ) ale taky dobrota. a co je adzika?? 😕

babulinkab
18. únor 2011

@mamkamarketa
Kořenící směs

Složení: paprika, kopr, koriandr, česnek, celer nať, směs koření a zeleniny, sůl

Použití v kuchyni: Tento kořenící přípravek pocházející z gruzínské kuchyně je vynikající pro dochucení různých druhů mas, zejména drůbežího, vepřového a skopového masa. Používá se při grilování, pečení nebo dušení, dále do sekaných masitých pokrmů nebo rybích jídel.

Strana