Co dnes vaříte?
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 8-( Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. :-N Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci :-| Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😃

•
4. bře 2013u nás dnes: kmínová polévka, hovězí po zahradnicku s rýží. Na sváču pudink s piškotama.
1
včera jsme měli znojemskou s rýží a dnes http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=95403
@evuss prosím prosím recept na hovězí po zahradnicku..
jinak já tento týden v práci, zaskakuju za kolegyni co má dovolenou, pro obědy chodím do restaurace, pomoooc..je to hrůza po těch x letech domácího jídla jíst tyhle blafy :-p dnes hrášková rýže s vepřovým na kmíně, byla to UHO omáčka plná glutamátu, maso tvrdé, jen rýže ušla....
jinak já tento týden v práci, zaskakuju za kolegyni co má dovolenou, pro obědy chodím do restaurace, pomoooc..je to hrůza po těch x letech domácího jídla jíst tyhle blafy :-p dnes hrášková rýže s vepřovým na kmíně, byla to UHO omáčka plná glutamátu, maso tvrdé, jen rýže ušla....
my dnes dojedli papriku s testovinama
zitra dopo jsme pryc, tze jak prijdeme, udelam jen testoviny s tvarohem a k veceri budou brambory pecene v troube a k tomu vinna klobasa
zitra dopo jsme pryc, tze jak prijdeme, udelam jen testoviny s tvarohem a k veceri budou brambory pecene v troube a k tomu vinna klobasa
@pitruskaskarolinkou Ti smajlíci jsou božíííííííí. Přesně to bych potřebovala na konec měsíce pro dcerku do školky na narozky. Nepamatujete si náhodou kde jste sehnala formičky?
@nikiii tak to si pamatuju docela přesně 😃 😃 😃 😃 kolečko je plastový hrneček - jeho hrdlo, pusa je ručně vyřezaná nožem a očka jsem měla malé vyřezávátko na cukroví, tak akorát na očka - co se s ním dělají na lineckém průřezy 😉 Takže se toho nebojte a experimentujte i bez vykrajovátek 😉
kuřecí vývar s masem a nudlemi, smažený celer, bramborová kaše, zelený salát
Začni psát odpověď...

Odešli