icon

Co uvařit z cizrny?

molu18
19. lis 2025

Ahojte mám cizrnu ve sklenici, prosím poraďte co z něj navařit?

lv
19. lis 2025

Namíchat do uvařené rýže, opéct na pánvi nebo v troubě na zobání, hummus, posypat s ní salát, udělat ji na paprice..

molu18
autor
19. lis 2025
@lv

Namíchat do uvařené rýže, opéct na pánvi nebo v troubě na zobání, hummus, posypat s ní salát, udělat ji na paprice..

@lv Jak ji děláte prosím na paprice?

lv
19. lis 2025
@molu18

@lv Jak ji děláte prosím na paprice?

@molu18 podle pana Cuketky

miryp
19. lis 2025

K tomu, co už bylo uvedeno výše, bych doplnila ještě čoko pomazánku. Dá se jíst samostatně jako dezert, nebo se tím dá namazat palačinka, ovoce či pečivo. Popř. se dá upéct blondies.

llluckaaa
19. lis 2025
@miryp

K tomu, co už bylo uvedeno výše, bych doplnila ještě čoko pomazánku. Dá se jíst samostatně jako dezert, nebo se tím dá namazat palačinka, ovoce či pečivo. Popř. se dá upéct blondies.

@miryp das mi recept na coko pomazánku a blondies , prosim?

miryp
19. lis 2025
@llluckaaa

@miryp das mi recept na coko pomazánku a blondies , prosim?

@llluckaaa blondies dělám takto https://elikatesy.cz/recepty/cizrnove-blondies/ a na čoko pomazánku rozmixuji cizrnu ze skla s kakaem a javorovým sirupem podle chuti, v případě potřeby to ředím mandlovým mlékem. Je to na rychlou spotřebu.

me_druhe_ja
19. lis 2025

Ja ji dávám i do masových kuliček: rozmixovanou. Je to hrozně dobry, dětem to chutná taky. 🙂

reeeza
20. lis 2025

Falafely🙂
A dát to do bulky jako kebab se zeleninou a dresingem.

1pomnenka
20. lis 2025

cizrnové kari

edddie
20. lis 2025

Polévku nebo kari s kokosovým mlékem a kořením, nebo ji upéct s olejem, solí a paprikou do křupava jako zdravou svačinu 👍

evajal55
25. lis 2025

Hummus nebo přidat do salátu🙂

bonavoxa
25. lis 2025

Teď jsem viděla v DM směs na cizrnové lívance, ale úplně to složení mi nepřišlo skvělé, tak jsem si ho jen přečetla a zkusím podle toho něco od oka doma.

tereza0111
25. lis 2025

ja ji nenapadne pasuju do vseho - do masove smesi, do bramborove kase, do bolonsky na spagety