Asi se rozejdeme. Máme dítě. Co mám dělat?
Vůbec nevím jak začít. Vytvořila jsem si nový profil protože pod tím svým původním se mi to vůbec nepíše lehko, je tu pár holek které mě znají...připadám si hloupě. Ach jo, jak začít... S přítelem jsme spolu přes 5 let, 4 roky spolu žijeme, máme syna kterému je 20 měsíců. Když jsme se poznali, měl přítel problémy, dluhy a já mu pomohla se ze všeho vyhrabat. Náš vztah byl super do doby než jsme spolu začli bydlet - to šel najednou sex a veškeré intimnosti na vedlejší kolej. Říkal, že je unavený z práce a rekonstrukce bytu, tak jsem na něho netlačila i když mi to chybělo. Spali jsme spolu...no jednou za čas, ale když jsem na to zavedla hovor, říkal, že je unavený nebo že ho něco bolí a někdy jsem zase byla unavená já. Když jsem zjistila, že jsem těhotná myslela jsem, že se něco změní, ale bylo to ještě horší. V těhotenství si mě ani nevšiml, přestože jsem o sebe dbala a dlouho žádné bříško ani neměla. Ale jinak se o mě staral pěkně a s láskou, neměla jsem důvod se domnívat že je něco v nepořádku. Pak přišla péče o miminko a tak se to ani potom nezlepšilo. Připadalo mi, že mu sex 1x za měsíc stačí, choval se tak a když jsem něco naznačovala tak říkal, že je utahaný atd. a já vlastně byla taky, takže mi i přišlo vhod si místo sexu pospat. Jinak byl náš vztah zdánlivě bez mráčku. Začala se skloňovat svatba a já se těšila, že budeme rodina. Jenomže mezitím jsem zjistila, že si píše s jednou holkou...je to jeho prý dlouholetá kamarádka. Jelikož vím, jaká je a že jí nedělá problém ani sex se ženatým chlapem od rodiny, měla jsem se na pozoru. Všiml si, že víc žárlím a začal vyšilovat, že s ní nic nemá, přesvědčil mě dostatečně, takže se to uklidnilo a já v prosinci dostala zásnubní prstýnek. Začli jsme plánovat svatbu, ale ve mně to pořád nějak hlodalo. Udělala jsem něco co jsem dělat neměla - nejen z morálního hlediska, ale i právně je to zakázané, ale prostě stalo se, potřebovala jsem mít jistotu. Dostala jsem se k jejich společné konverzaci na internetu a přečetla si, jak ji asi 3/4 roku uháněl a chtěl se s ní vyspat. Nakonec k ničemu nedošlo, ale i tak ji unáněl pořád a psali si, že až se to u nás doma uklidní, tak to spáchají. Pak se ona odmlčela, protože si našla přítele, ale posléze si začli psát znovu, že ani tak by nebyl ani jeden z nich proti sexu. Psal si s ní jinak než mluví se mnou, takového ho neznám, se mnou o sexu nikdy nemluvil, s ní probíral detaily. Udělalo se mi špatně. Po našich zásnubách jí psal, že je rád, že se budeme brát, že má hodnou ženu a to ostatní je asi daň za to - myslel sex. Nechápu to, protože se mnou nikdy neřešil co by chtěl jinak a že by to chtěl častěji atd. Ona mu radila ať si to vybíjí jinde ale ať se to nedozvím, ať neničí rodinu... No asi nemá cenu to dál rozebírat, přišla jsem na to a okamžitě mu chtěla sbalit kufry. Řešili jsme to po telefonu zatímco byl v práci, on to prej chce napravit, ale má strach že už mu nebudu věřit atd. - znáte to ty povídačky. Kdybysme neměli dítě, vůbec bych se nerozmýšlela, ale máme chlapečka, kterého nechci připravit o rodinu, která doteď fungovala. Kromě toho kvůli jeho dluhům jsem měla rodičák na 2 roky a zrovna minulej týden si ho nechala prodloužit protože ještě nemůžu do práce, malýho nemá kdo hlídat a do školky ho nevezmou. Takže příští měsíc už dostanu jen 5000. Máme společně byt v nájmu, auto, pojistku...vůbec nevím co mám dělat. Mohla bych jít maximálně k rodičům, ale co všechny ty věci co spolu máme? To se mi k nim domů nevejde. Navíc ta holka bydlí ve stejném domě jako moji rodiče, jsou sousedi. Prosím, poraďte mi, kdo jste zažil podobnou situaci, co mám dělat? A co dělat v případě, že se rozhodnu od něho odejít? Kde se žádá o svěření dítěte do péče a stanovení výživného? Kde se žádá o změnu příjmení dítěte (pokud spolu nebudem nechci aby se dál jmenoval po něm)? Budu mít nárok na nějaké příspěvky pokud budu u rodičů (jsou oba důchodci)? Co dělat s autem když já jsem vlastník a on pojistník, jak to jde řešit když ani jeden ani druhý nemáme toho druhého jak vyplatit? Dívala jsem se po volných bytech, ale momentálně tu v okolí nic volného není. Mohla bych být u rodičů než nastoupím do práce a potom se odstěhovat někam do nájmu, ale mám strach...rodiče mi nemůžou nějak pomáhat, jsou oba v důchodu a důchod mají malý že jim stačí tak akorát pro sebe a ne ještě pro mě a dítě... Nebo mu dát ještě šanci? Strašně mě to bolí a nevím, jestli dokážu odpustit, ale zase fyzicky s ní nic neměl a tvrdí mi, že už si uvědomil, že sex není vše a chce to se mnou napravit...ale nevím jestli mu dokážu odpustit a ještě věřit. Měli jsme se brát a on dělal tohle. jakoby mu už jeden rozvod v minulosti nestačil. Fakt nevím. Co byste dělaly na mém místě?
@malenka3 Děkuji moc. My jsme o tom mluvili už několikrát. Vždycky, když jsem začla, tak jsem si připadala, že se dotýkám jeho mužské ješitnosti, nevím jak to mají chlapi v jeho věku, je mu už 37 tak jsem myslela že je to třeba věkem. Když jsem se ho ptala jestli mám něco změnit tak nic moc neřekl, prostě jakoby měl pocit, že on selhává a nechtěl se v tom hrabat. Přitom s ní si psal věcí, které se mnou snad nikdy. Řekl mi, že byl do ní kdysi zamilovanej, ale ona mu zlomila srdce a on se z toho pořád nemohl vyhrabat. Nechápu, že teda byl tak dlouho se mnou a tvářil se, že je všechno v pořádku. Jinak on říkal, že nikam nepůjde, takže asi budu muset já, ale nechci řešit s rodiči jestli dočasně proč a jakto...hlavně proto, že jsme měli před svatbou a ta holka je jejich sousedka... Mám teď největší chuť se sebrat a jet k našim a tam se složit a všechno jim říct, ale zase co když se pak usmíříme a oni už se na něho budou dívat skrz prsty nebo se nedejbože do toho plést? Vnoučka milují nadevšechno, já jsem jejich jediná dcera a Honzík jediný vnuk, bude jim to hrozně líto, že už takhle maličký má rozvrácenou rodinu.
@andrea_honzicek ja bych nemohla s nim byt, zanedbaval te uz predtim... A ze sex je dan... Najdes nekoho, kdo si te bude vazit i s ditkem. Auto je tve, to je podstatne, jen to zmenis v pojistce. Popr.pokud bys byla u rodicu a auto treba tolik nepotrebovala,mohla bys je prodat a mit do zacatku... Je mi z takovych zprav smutno. Kdyby jen neco hledal jinde, ale toto je zrada, je teda blbe, zes mu to cetla. K rodicum ja osobne bych jela, potrebujes rameno k vyplakani, at uz pak bude cokoli, clovek se akorat sesype a co pak.
@andrea_honzicek Mně z toho, co píšeš, přijde, že spolu neumíte mluvit. Nechci řešit, čí je to vina, ale očividně ty pokusy nejsou dostatečný. Fakt bych mu zkusila navrhnout poradnu - jako pomoc od nestranné osoby, protože to už ani jeden z vás není, pokud má on tedy zájem to nějak řešit, ale snad jo.
@andrea_honzicek jeste pises, ze ta holka je jejich sousedka, tak jen at to vidi, ze i kvuli ni ses musela odstehovat.
Souhlasim naprosto s malenka3. Hlavne zadna ukvapena rozhodnuti. Klidne bych odjela ke kamaradce nebo rodicum na dva dny, trosku zchladnout a objednala se rovnou do manzelske poradny. Sama casem poznas, jestli chces dal v tom vztahu byt nebo zacit jinde a jinak
@andrea_honzicek nejlepší kamarádky a bývalé velké lásky to je prostě taková věčná ohraná písnička, která se bohužel ale asi nikdy neoposlouchá natolik, aby se přestala hrát... zažila jsem, nedopadlo to dobře, dlouho jsem dávala druhé šance, dlouho přehlížela nepřehlídnutlné a stejně to dopadlo rozchodem, jeho vztahem s ní a dalšími šílenostmi.... to byl ale můj příběh, ve kterém díky bohu nefigurovaly děti... s dětmi je odchod daleko těžší, navíc ho člověk i daleko víc zvažuje, aby neboural rodinu, což je naprosto v pořádku... poradna je asi fajn plán, pomůžou vám si vyříkat všechny věci, které jste si nedokázali říct sami a třeba to bude skutečně cesta jak začít znovu a líp... odejít můžeš vždy, jednu šanci si zaslouží asi každý, třeba ho to poučí, pokud ne, další šanci bych mu rozhodně nedávala a rozhodně bych byla hodně napozoru.. nemyslím tí prolízání sms zpráv, meilů, na druhou stranu, byť to spousta lidí odsuzuje, tak někdy je to jediný způsob, jak se dozvědět pravdu... rozhodně bych mu to nedávala zadarmo, měl by sám přijít s nějakým řešením, plánem, jak to napravit a jak si získat tvou důvěru, měl by se hodně snažit, protože byť spolu nespali, tak je to hodně velká podpásovka... nech si to v klidu projít hlavou, je mi jasné, že odpuštění ti teď připadá nemyslitelné, ale čas hodně hrany obrousí a pokud se jeho přístup k tobě změní, tak si tvou důvěru zase získá...je to teď hodně na něm a na tom, jak se k celé situaci postaví... Hodně štěstí! Zvládneš to, s ním i bez něj!!!!
Taky bych navrhla , aby si otevřeně se mnou o tom promluvil a když nebude chtít , tak manželskou poradnu , když i tak nebude mít zájem tam jít.... asi mu o to všechno nestojíte . Nevím , jestli v téhle situaci pomáhá se nachvilku odstěhovat ...třeba mu budete chybět. Ale určitě je problém, že spolu nemluvíte ...ale máte spolu dítě , takže dělat vše pro záchranu.
souhlasím s názorem, že pokud se svěříš, vypláčeš u rodičů, začnou ho nenávidět, míchat se do toho (budou tě chtít ochránit), a at to dopadne dobře nebo ne, budou to mít v sobě, takže pokud to nebude absolutně nutné, vynechala bych je a zkusila kamarádky.
@andrea_honzicek A proč je ten sex daň? Přece sis musela všimnout, jestli se mu to v posteli nelíbí... A upřímně, já pokud by mě sex s mým chlapem nebavil a měla ho ráda, tak se asi zachovám stejně jako ten Tvůj...
Žádné unáhlené kroky a já osobně bych to viděla na dobrou manželskou (partnerskou) poradnu. Myslím, že šance na záchranu vztahu je a stálo by to za to to zkusit. Držím pěsti.
Problém není v jeho kamarádce, problém je v tom, že si vy dva v posteli nerozumíte. On očividně chce něco jinýho, než ty mu dáváš. O tom by jste si měli především velice otevřeně promluvit (jen sami spolu, v poradně, nebo u nějakýho toho kouče, co se teď vyrojili) a dohodnout se, na nějakých kompromisech, aby jste byli oba co nejvíc spokojení a ani jeden z vás žádným způsobem netrpěl.
@andrea_honzicek já osobně bych mu dala ještě šanci. Ale podle tvých pravidel. To znamená, že ukončí kontakt s tou "kamarádkou" a že na vašem vztahu zapracujete oba. Podle mě je poradna první důležitý krok, další bude třeba sexuolog, nebo jiný kouč. Důležitý je ale uplná otevřenost v oblasti sexu, bez brečení a vyčítání. Musíte se otevřít a mluvit a mluvit a mluvit. On, ale i ty, musíte vědět, co od sexu chcete a co nechcete, případně co nejde nebo nefunguje. Pokud se vaše potřeby nepotkají vůbec, asi to nemá cenu udržovat, protože to nidy nebude fungovat... Napadá mě i to, že je přítel opravdu unavený a má problém udržet erekci pro styk potřebnou a tak se třeba uspokojuje sám a u toho si píše s tou "kamarádkou" a to mu i stačí. Prostě je to rajc, co moc nestojí, ale ke skutečné akci by nikdy nedošlo, nevím, ale i to je možné...
Okamžitě bych od něj odešla. Tady žádná poradna podlě mě nepomůže. Nezodpovědný chlap s dluhy před manželstvím, píše si 3/4roku s ženskou a chce se s ní vyspat? Jak můžete být tak naivní? Tohle nedělají normální chlapy, co mají partnerku a dítě.
Vzhledem k tomu, že tě tahal za fusekli celkem dlouho a nechtěl se o vašich problémech bavit, tak bych si promyslela, jestli opravdu můžujít k rodičům, vybavení bytu bych mu přenechala s tím, že se se mnou vyrovná finančně, podnikla bych kroky, aby mi platil alimenty a hotovo.
Pokud ho kopneš do zadele, tak si stejně nastěhuje tu svoji krasavu do bytu k sobě, takže se s ní u vašich vídat nebudeš...
Připadá mi nevyzrálý, jasně, že v životě není všechno růžové a krásné, ale problémy se mají řešit a ne zametat pod koberec, obzvlášť, když už určujete směr života dítěti.
taky jsem vždy pro to, aby se lidi nerozchazeli...ale tady bych mu dala lístek na rozloučenou...využil tě, pomohla si mu, ale vypadá to, že jako ženskou tě nechce...když se s ním ty rozejdeš, tak tebe čeká dřív nebo později normální hezka budoucnost, ale on??? zapadne zase do dluhu, budu muset platit alimenty a žádná ženská si o něj kolo neopře...nevím, holky, ale no co je chlap, kterej se nechová jako chlap, na nic, oni se mají o nas starat a ne že to bude naopak, že ty ho budeš ze všeho tahat a on ti na oplátku zahne s nějakou sousedkou
Radila bych vážně si promluvit ,nechat ho říct proč udělal co udělal ,co by chtěl on na vašem vztahu změnit ,co ty a jestli jste oba ochotni na tom pracovat a určit si pevně podmínky společného soužití -prostě jako dva partneři ne tak ,že on se jako kaje a ty po něm ječíš ...to by byla ztrata času .
Pokud zjistíte ,že je možné to zkusit znova už nic nevyčítat ,protože to není tvoje milostrdenství ,ale vědomé rozhodnutí ,to smaznout.Taky to zkus vyřešit s tou holkou .Já bych asi trvala na tom ,aby se sním přestal kamarádit ,on jí říkal vše ,co by měl komunikovat s tebou a vyznamně narušuje klid vašeho manželství ,ne zakázat mu to ...on by měl se měl sám rozhodnout ukončit s ní vztahy ,protože když se s ní kontaktuje ,dostava se do pokušení ,které není schopen moc ovládat a přímo ohrožuje vaši společnou rodinu a to je velice nezodpovědné .Pokud by to nechtěl zvažila bych rozchod.
Je dobré si nejdříve požádat o předběžné svěřené dítěte do péče.Na změnu přijímení nezletilého ,potřebuješ souhlas obou rodučí ,pokud ho máš v rodném listě ,jako otce.O dávkách podpory se informuj u sociálky ,no a pak požádáš o alimenty ,nicméně ,jestli měl přítel problémy s platební morálkou už v minulosti asi se ani v tomto nebudeš moc uplně spolehnout .Nicméně je lepší s ním mít jedno dítě ,než dvě ,pokud bys měla pocit ,že vztah nemíá budoucnost ...takže radši odejdi dřív než později ,pokud mjsi přesvědčená ,že to fungovat nebude.
Holky děkuji za rady. K rodičům zatím nejedu, snažím se to zvládnout sama. Když přišel z práce ani se mi nemohl podívat do očí. Pořád ale nevím jak to bude dál. Pořád jenom brečím. Jinak k tomu sexu - mu se to se mnou líbilo a dokonce jí to i psal, ale chtěl i něco jiného, častěji atd. a to nebyl schopen nikdy říct, i když jsme se o tom bavili podle mě hodně, protože mně to fakt vadilo. Ale jí psal všechno, se mnou žije 5 let a nebyl schopen se mnou takhle otevřeně mluvit. Přitom jsem si doteď myslela, že žádný problém v komunikaci nemáme ☹ Jsem z toho smutná, zklamaná, pořád přemýšlím co jsem udělala špatně a když se ho zeptám nahlas, tak mi řekne jenom promiň, já vím, že jsem hajzl, ale chtěl bych začít odznova a dokázat ti, že to chci změnit. Ale když já nevím jestli mám na nějaké další šance nervy.
@elvira K sobě by si ji nenastěhoval. Ona má 2 děti a každou chvíli jiného přítele, vyhovuje jí to tak - jenom chvilku se pobavit a pak chlapa kopnout do zadku. A je hodně problémová - nejen, že střídá chlapy, ale dva už i fyzicky napadla, jednoho údajně okradla... A ten byt, kde ona bydlí, si koupila, zato my jsme tady v nájmu a to jenom díky tomu, že ten byt už nechtěl můj bývalý šéf. Takže k sobě by si ji určitě nenastěhoval.
@andrea_honzicek Pokud k tomu má takový přístup, tak bych mu tu šanci dala s těmi podmínkami, jak psala @pavlak5 . Nejsi ve vhodné situaci právě proto, že máte dítě , to se mosty pálí blbě, navždy to bude táta tvého dítěte. Píšeš, že nevíš, jestli máš nervy na další šance. Proč píšeš další? Já to pochopila tak, že žádnou šanci si mu zatím nedávala. Tohle si stejně budeš muset rozhodnout sama, každá z nás může říct jen svůj pohled, který bude stejně zkreslený, protože jen ty víš úplně všechno a je jasný, že to sem nikdy nemůžeš popsat přesně jak to je. Možná by pro tebe opravdu bylo teď nejlepší kratičký odloučení, aby sis to v klidu v hlavě srovnala a nejednala v zajetí emocí, to není nikdy dobře. Podle mě máte oba největší problém, a tím je komunikace. Začněte spolu mluvit. Otevřeně, bez emocí, bez studu, o všem. Pokud to nedokážete, může se to v budoucnu opakovat, i když to bude jiný problém, ne nutně nevěra.
Já bych to tak nehrotila, ta žena naštěstí za nic nestojí a nikdo normální ji dlouhodobě za svou skvělou ženu nevymění. Buďte dál skvělá žena, po ničem nepátrejte a uvidíte, dobře se to vyvine. Muži jsou trochu děti s kohoutem dohromady. Přeju štěstí! 🙂 🙂 🙂
Jelikoz jste nemeli super sex od zacatku,podle me ho nepritahujes...ma te rad ale chybi mu k tobe takovy sex.chtic....jsi asi moc poslusna zenuska - nemyslim ve zlem.... Bud to zkousnes a zustanes a nebo odejdes. Nic vic se neda....je to na tobe. A nebo na sobe zamakat byt vic dominantni...takova dracice.
Z toho co píšeš soudím,že tebe i maleho má rád,ale něco mu u tebe chybí. Chce si tě vzít ,ale u te slečny prostě nachází to co u tebe ne...
Určitě bych si s ním otevřeně promluvila,skočila do manželské poradny, sama se dala do gala,skočila ke kadeřnici atd ... 🙂
On tu pani miloval? Treba k ni porad jeste neco citi, ale pro pohodlny zivot mu asi vic vyhovujes ty.
Nejspis ho i Vic rajcuje? Ty budes asi hodna maminka a ona typ kur.y
Problém není v té holce - naopak, máš štěstí, že si vybral zrovna tuhle, protože za tu dobu měli yx příležitostí a ona ho tahá na fusekli a zatím to ustála.
Dala bych mu na tvém místě podmínku - jít do poradny nebo si najít kouče a vyříkat si, co mu s tebou v sexu chybí. Může být, že prostě nějaké praktiky, takových lidí máš kolem... Nejen mužů, znám dost žen - jedna má skvělého partnera - hezký, spolehlivý, náruživý... Akorát, že ona ráda při sexu průplesk a do toho ho nedostane ani omylem - přece nebude mlátit svou ženu.
P.S. A uvědom si, že v roli muže být zachraňován (ty jeho dluhy) - rovná se poloviční kastrace. Spousta žen si to nechce přiznat. Ale osobně neznám žádnou, kde by ti dva spolu zůstali napořád, když ona zachraňovala jeho kvůli dluhům, které nadělal. Vlastně jo - jedno manželství, kde on ji aktuálně omlacuje o hlavu, jak ho nepřitahuje, nemůže s ní spát. Ona maká čtrnáctky, on si opět potřeboval na Vánoce odpočinout. A musí se chudáček přece postarat o jejich dítě, když ona tak zanedbává svou rodinu...
Holky máte pravdu - já jsem takovej kliďas a dobrák, snažím se aby bylo doma všechno v pořádku - uklizeno, vypráno, vyžehleno, syn spokojený... Někdy je toho na mě dost a to vlastně už od začátku, protože když jsme se sem nastěhovali, bylo tady obrovské množství práce, každý den jsem padala na hubu, protože jsme chtěli mít všechno ťip ťop, k tomu chození do práce, potom těhotenství, miminko... Ale co mě vyčerpávalo nejvíc psychicky byly naše finanční problémy. Není to úplně tak, že by se do nich dostal vlastní vinou, ale spíš vlastní hloupostí. Dluhy už jsou splaceny, ale platí ještě alimenty na syna z prvního manželství - někdy to na mě všechno padalo, protože toho bylo celkově hodně, člověk pořád přemýšlel, jak to všechno zvládnout, protože účet jsem měla a mám pod palcem já a na něm bylo chodit do práce a vydělávat. Prostě postupem času mě to možná i trochu semlelo, možná nás oba, že jsme nakonec řešili jenom domácnost a peníze a ten intimní život šel nějak do pozadí. Ona má sice dvě děti, každé s jiným chlapem a partnery střídá jak ponožky, ale domácnost neřeší a tak pak může být aktivnější v posteli. Ona je široko daleko vyhlášená k...a, nevím, co na ní ti chlapi vidí, jako na člověku na ní není nic zvláštního, akorát že umí svést snad každého chlapa. Je vzhledově pěkná, ale nic extra zvláštního. Nemyslím si, že bych byla nějak horší než ona. Jen prostě doma asi byla nuda a potřeboval si něco ještě dokázat (jak mi dnes řekl, že sám ani neví proč a že by ve skutečnosti ani nebyl schopen mě podvést a vyspat se s ní.
Probrali jsme to všechno a nakonec z něho vylezlo, že ho pořád trápí minulost - že za něho rodiče zaplatili jeden dluh a on jim to neměl nikdy jak vrátit, že ho na vojně (ale to už je 20 let zpět!) šikanovali, tak se tehdy pokusil spáchat sebevraždu, že mu nevyšlo několik vztahů...prý ho pořád ty negativní myšlenky pronásledují a nutí ho to myslet na špatné věci jako nezávazný sex s jinou apod. Prý to chce řešit a půjde k psychologovi se zkusit poradit. Jinak co se týče mě, tak mě nemiluje tak jak by chtěl, že prý si myslí, že od těch dob těch negativních zážitků už nedokáže milovat jako dřív, ale má mě rád a chce mě milovat. Ji prý nemiluje, ale chtěl si něco dokázat, sám prý ani neví co a proč a vždycky když se schylovalo k tomu, že se sejdou, tak se nějak vymluvil. Dohodli jsme se na partnerské poradně, to je asi jediné možné řešení. Chce prý mluvit o všem otevřeně, ale nějak mu to nejde a asi potřebujeme prostředníka. Jí už prý nenapíše, nemá zájem se s ní dál jakkoli stýkat, ale tomu můžu věřit a nemusím že...
@andrea_honzicek Ale byl a to mu nezazlívej. Můžeš se naštvat, ale to je asi tak všechno. Vytěž z téhle situace to nejlepší pro tebe. Dej se dohromady, dopřej si konečně něco pro sebe, včetně relaxu u kadeřnice nebo kosmetičky. Jak vidíš, pokud budeš jen za tu hodnou a vzornou, chlapa, co sis vybrala za otce svých dětí, tím extra nenadchneš. Ano, ocení to, i přes předchozí špatnou zkušenost, chce jít do chomoutu. Ale sportovní výkony by si rád dopřál někde jinde.
Chápu, že jsi na tu holku naštvaná. Ale neplivej po ní. Je dobrá, že to ustála a nevyspala se s ním. Takže až tak kór velká štětka nebude, jen možná natrefila na pár, jejichž partneři si jaksi neváží dobrého bydla doma se svými partnerkami

Já bych nedělala zatím žádný radikální řešení. Chápu, že důvěra je nabouraná, ale očividně máte mezi sebou někde problém, o kterém nemluvíte. Takže bych začala tady - promluvte si o tom, co je špatně, proč měl pocit, že musí hledat sex jinde, i když k tomu nakonec nedošlo, jestli to bylo jen dobrodružství, zajděte třeba do poradny, pokud to v klidu nezvládnete sami. Případně zvážit krátkodobý odstěhování jen na pár dní, aby sis to srovnala s klidnou hlavou a uvědomila si, jestli úplný konec je to, co opravdu chceš, žádné řešení nebude ideální. Držím palce.