icon

Chci být s rodinou místo účasti na oslavě?

4. únor 2025

Vrátím se domů po 10 dnech, budu doma cca 7-10 dnů. V den návratu jsme zvaní známému na oslavu, není to blízký kamarád, zve okruh lidí, skupinku, do které taky spadáme, ale jindy se na žádné oslavy nezveme... Manžel chce jít, já chci být doma s dítětem, něco podniknout. Prostě být spolu. Nelíbí se mi, že "musí" jít... Kdyby to bylo na chvíli, ale je to do rána a celá neděle zabitá...

Strana
z2
klokanka31
4. únor 2025

Tak to by mi teda vadilo...Bych ho hnala 😁

reeeza
4. únor 2025

Já to chápu. Chceš abyste byli spolu jako rodina.
Asi tě mrzí, že to tak manžel nevnímá..vypadá to, že se na tebe netěší a dává přednost oslavě známého..

Já bych asi zůstala doma s dětmi, užila si je...a manžel ať se rozhodne. Ať jde kdyžtak sám.

Nebo je tu možnost jít na oslavu spolu a pořádně to roztočit a zapařit si spolu, jako zamlada ;)

autor
4. únor 2025

@reeeza i kvůli staršímu bych chtěla něco podniknout společně...

misha31
4. únor 2025

Nooo, muj muz i ja zijeme jinak. Oba chceme travit vsechen mozny cas spolu, jeden by bez druheho nesel, radeji spolu, s rodinou. Ale to jsme proste my....oba jsme tak stastni.
Nekdo to ma holt jinak a tvuj chlap se chce evidentne bavit, v tom pripade bych se na nej vyprdla a v nedeli jela s detmi na fajn vylet

biciklissie
4. únor 2025

Tak jestli jde o celou tu situaci, tak mě by na tom vadil hlavně ten předpoklad, že někam jde na celou noc a SAMOZŘEJMĚ se tam ožere. Ale to jsem já, no.

Strana
z2