icon

Co dělat s manželem?

15. zář 2020

Ahoj. Potřebuji se vypsat a možná si i přečíst vaše názory nebo rady. Nevím, co mám dělat s manželem. Myslím si, že zamilovaný do jiné ženy. Tráví spolu dost času - v práci (jsou kolegové), píší si sms i o víkendu. Teď jel dokonce s ní vybrat auto (její a platí si ho ona - teda doufám), a zrovna takové, které se líbí jemu. Ví, že mi to vadí, už několikrát jsme o tom mluvili. Párkrát, když jsem jela někam pryč (pracovní pohovory) a měl hlídat děti, šel k ní domů a hlídali děti společně. Před časem když jsem odjela s dítětem k doktorovi, a on hlídal ostatní děti, přijela ho navštívit. A ještě jsem jí po cestě potkala! Vynadala jsem mu a řekla si o její číslo...to mi samozřejmě nedal. Já už ani nežárlím, jsem naštvaná a přijde mi, že on dělá vše proto, abych se s ním rozešla, aby on nebyl ten, který opustil ženu a 3děti. Mám pocit, že i ty děti připravuje na ní...oni jí mají asi i rádi...tuhle k ní se mnou chtěli jít...nebo dcera vyrobila ve škole nějaký výrobek a že ho dá tetě...mrzí mě to, Momentálně beru manžela jako spolubydlícího, nechci se s ním bavit, nechci nic...On si stejně dělá co chce, z práce chodí dost často pozdě (to není kvůli ní, to bylo i dřív), prostě pořád je někde v trapu...a domů chodí zásadně, když už jsou děti uložené v posteli. Ale nejsem bohužel ten typ, který by mu sbalil kufr a ani já nemohu nikam odejít...na to nemám...
Na druhou stranu, když něco potřebuju...někam si dojít nebo si něco zařídit...nemá problém děti pohlídat (ovšem to je zároveň i s tetou - byť jen virtuálně) nebo něco zařídí, když mu řeknu - třeba vyzvedne děti ze školy.
Celá situace mi vadí, rozčiluje mě to a nevím, co si počít...

Strana
z3
kattka009
16. zář 2020

Já už bych se na něj nemohla ani podívat, natož bydlet! Smutné, přeji pevně nervy. 😢

marcicek84
16. zář 2020

@zelenaesmolda nepostrehla jsem,zda autorka psaka o jejim veku,zda ona sama ma deti,nebo je bezdetna uz deti mit nemuze,tak by potrebovala se realizovat s detmi druhych...Alimenty na 3 deti nebudou jen tak...

orisek56
16. zář 2020

@zelenaesmolda ale simte. Z praktickyho... Ty bys chtěla chlapa od 3 děti? Vždyť to je víc komplikací než plusu. Dřív či později bude. Akorát ty děti budou bity.

autor
17. zář 2020

Takže chlap se urazil, dokonce ani nespal v ložnici, ale v obýváku. Ráno mě jen tak na půl huby pozdravil...ach jo, on bude ještě uražený...neměla bych to být já, ta uražená?

autor
17. zář 2020

@marcicek84 ona je mladší než manžel asi o 5 let. Děti nemá, jestli může mít děti nevím, ale nějaké zdrav.problémy má.

pavlinar
17. zář 2020

A ja bych nedala ruku do ohne za to, ze uz spolu spi. Ale ja jsem v tomto hodne naivni a beru to podle sebe. Ale ze by chteli, ze je zamilovany, o tom zadna.
Tak muzes pokracovat v ultimatu nebo treba ji pozvat i s pritelem na veceri. Kdyz se bude manzel kroutit, to uz neobhaji ani sam pred sebou, ze to je kamaradka.
Jinak pekne, jak to hodil na tebe, samozrejme, ze urazena mas byt leda tak ty.

fandysek_1
17. zář 2020

On teď bude bojovat sám v sobě. Nech ho být a buď možná ráda, že se stáhnul. Já vím, že je to těžké a třeba si v duši doufala, že ti skočí do náruče a řekne, že ty a děti jste nejvíc, ale on je zamilovaný a ovlivněný.

mmhanka
17. zář 2020

Třeba se ani rozejít nechce... Jako chlap je zodpovědný za to co dělá ale i ona...moc dobře ví ta ženská že má rodinu....tak proč k vám jezdí? Co jí to přináší....zkusit do té poradny....promluvit si...pokud mu na vás záleží dostanete ho tam jen to šikovné zaobalit

baruniceslepice
17. zář 2020

Ti chlapi. Neuveritelny. Pred mesicem jsem byla sama bez muze na svatbe kamosky jako svedek. Behem dne po mně jeli 3 mužský jakoze naostro, proste evidentne si chteli užít.1. se ze sebe snazil delat chudaka, ze doma 2 deti a manzelka po vecerech pije vino a kouri a je neprijemna( sam mel zrovna zapaleno a pil pivo)... tak jsem ho odpalkovala, ze jako co s nim, kdyz ma evidentne na krku 2 deti a on se cjodi sam bavit a navic- sam teď kouri a pije.... Tak k pozdejsimi veceru ulovil jinou a evidentne po styku me zacal znovu balit. Prinesl mi drink a snazil se znovu. Debil. Dalsi se okolo me motal taky. Samy lichotky. ( byl alespon galantni a delal mi tam poskoka, takze ok. 😀 ) Doma mel pritelkyni. No a pak mi nejak krachnul hotel, kde jsem mela spat a ukladal me k sobe do obytnyho auta jeden typek, kterej tam byl na akci s pritelkyni a v aute mi nabidl sex. 😀 Proste ti chlapi mysli ptakem, ja nevim. U manzela v praci je jedna kolegyne, ktera je sama a da snad vsem na potkani. Manzel mel od ni prapodivne smsky v tel. ( kterej mi sam pujcil, kdyz mi umrel muj tel. ) Uderila jsem na nej, ze to teda neee.... ale firemni vikendove akce maji, co s tim udelam? Nic. No a za dalsi- kazdej kamos, kteryho jsem v zivote mela, se me nakonec snazil dostat do postele. Krome 2 teplousu. Takze tak.... Ten svet je dneska nejakej celej posunutej. Ja nevim.

baruniceslepice
17. zář 2020

Takze suma sumárum. Bych mu to velice rychle utnula. Kolegove ok, ale rodinu a jeho misto je jinde.!

loylii
17. zář 2020

@zelenaesmolda jako já nevím no.. jsem hodně otevřená hlava z hlavního města a úplně bez předsudků, ale nemám “kamarády” kluky, který zároveň nejsou pratele toho mého a ještě je vodim k dětem. A kdybych měla, třeba i z minulosti a doma by mi bylo řečeno, ze mi to není trpeno, nechala bych toho. Ale já teda pokud bych stala o to, aby ta osoba byla dal v mem životě, normal bych ho pozvala k nám domu.. a kdybych s nim měla zaječí úmysly, rozhodne by u nás doma neměl co dělat😊

zelenaesmolda
17. zář 2020

@loylii ja mam vyborneho kamarada,zname se roky.Nikdy mezi nami nic nebylo a nebude.A nevidim duvod proc by mi ho partner mel zakazovat jenom protoze se neznaji.Ja mam spoustu kamaradu v zahranici takze je muj budouci partner pravdepodobne znat nebude pokud nebude prilezitost se potkat.Zakazovanim pratel to zacina,cim to skonci?

loylii
17. zář 2020

@zelenaesmolda a kdybys je tahala domu k dětem a manzel by ti řekl, ze si to nepřeje, tak bys pokračovala? Evidentně to autorce vadí a on s tím stejne pokračuje. U nás doma dohody funguji a já bych to respektovala a potkávali bychom se dal třeba na hřišti. U nás doma teda cizi ženská nemá co dělat!😅💪

marcicek84
17. zář 2020

Anonmyni takze urazenou delej taky,aby si uvedomil,ze to prehani a klidne mu rekni,ze kdyz kamaradka,tak k ni klidne zajdes s nim i detmi nebo ji pozves s vam na veceri,at se teda seznamite,ja jasne,ze pokud ti neni jen kamaradka,ze to odmitne.Navic urcite bych doma s muzem cukrovala,doteky a tak,podle jeji reakce poznas....

autor
17. zář 2020

@zelenaesmolda Já mu kamarády ani kamarádky nezakazuju...jenže pokud tráví víc času s kamarádkou než se mnou, tak je to asi divné, ne?

marcicek84
17. zář 2020

@zelenaesmolda přece kvůli přátel nebude zanedbávat vlastní rodinu či manželku/manžela, to už je trochu na zvážení, zda se bavíme ještě o tom kamarádství, když s jinou ženou tráví veškerý volný čas bere k ní děti a svou ženu nechá doma na druhé koleji a ještě řekne, že je chce obě :D :D :D na tom bych mu řekla, že by tedy měl konvertovat k islámu, odejít třeba do Sýrie a pak by mohl mít i 4 manželky, ale dokud žije v Česku, tak mu právní řád povoluje jen jednu ženu a ta mu nemá povinnost tolerovat bokovky. Jestli chce přijít o 3 děti, že je na té správné cestě. Nedivila bych se, kdyby ta jeho kamarádka nemohla mít děti vlastní, tak chce ukrást manžela i děti někomu jinému, takové potvory jsou bohužel mezi námi.

lucka662006
17. zář 2020

@marcicek84 Naprosto souhlasím. S tím, že 3 děti přestanou paninku hodně rychle bavit, protože absolutně nemůže mýt bezdětná ženská představu, co to v denním reálním životě obnáší, a když nejsou ještě k tomu její vlastní, no tak to už vůbec. Bude si je možná maximálně chtít půjčovat na víkend, když jim ještě maminka hezky doma vše zabalí a připraví. Pak se vrátí celí nadšení a budou ještě vyprávět ustarané mamince zářižky. Dát chlapovi ultimátum, buď to okamžitě skončí, klidně bych mu i kontrolovala telefon, nebo mu sbalit kufr a požádat o rozvod.

lucka662006
17. zář 2020

Ahoj, a už se nějak vyjádřil? Nebo si myslí, že na to zapomeneš a vše se potahne dál? Dala bych mu jasné ultimátum, okamžitě konec zahýbání nebo konec manželství. A klidně bych mu občas i zkontrolvoala telefon, v dnešní době... Přeci z Tebe nebude dělat blbce, ani neví, co v Tobě má a je to typ, který si to asi neuvědomí.

alla007
17. zář 2020

Já bych "kamarádce" nějak zaškodila... Třeba bych se zmínila nějaké bodré sousedce, že ti svádí muže nebo tak něco, když bydlí kousek. Aby se trochu chytla za nos až si na ní budou lidi ukazovat... Není to košér, ale trochu škodolibosti by mi v takovém případě pomohlo. Držím vám pěsti, aby se chlapec probral. Je to hulvát, když i děti do toho tahá. Kolik jim je?

alla007
17. zář 2020

A taky bych pozvala nějakého hodného strejdu na kafe. Nemají děti kamaráda s fajn tatínkem ve škole/školce? Sakra, to mě nadzvedlo! Nepochopím, jak se dospělý člověk, RODIČ, může takto zblbnout a ještě věšet bulíky ostatním z rodiny.

mmhanka
17. zář 2020

@alla007 na truc se to nevyřeší

smarket
17. zář 2020

Že do toho tahá děti je hrozný, to bych asi řádila být na tvym místě a to jsem fakt tolerantní člověk. Že nemůže mít děti a přišla by ke 3 by mohlo být tvoje velký plus, slečna si možná s dětma rozumí, ale ta opravdová péče a výchova tě zmáhá i když jsou ty děti tvoje, natož když nejsou. Podle mě by si to vyzkoušela a byla by na prášky. Nehledě na to, že alimenty na 3 děti nejsou žádnej malej finanční zásah. Chlapi jsou telata, neumí si představit jak jim toho zkomplikuje celej život. Sedla bych s s ním a ukázala mu jeho přibližný výdaje kdyby si odešla. Spočitej mu tam všechno , právníka k rozvodu, majetkový vyrovnání, alimenty a další výdaje na děti a ještě by musel táhnout novou domácnost s krasavou. Jsem zvědavá jestli by ho ta slečna chtěla i potom 😂

martaskaaa
17. zář 2020

No já zírám.... Že vás chce obě? No tak to jo. Hele i kdybyste spolu nakonec nebyli a vyhrála kolegyně, tak věř tomu, že mu péro brzy vychladne a začne ještě litovat. Začne zjišťovat její negativní stránky, zlozvyky apod...
Jinak mě to mrzí, ale jediný, kdo může být naštvaný jsi ty a ne on, jakože se naštval, že jsi mu na to přišla, ne? 😂

alla007
17. zář 2020

@mmhanka nevyřeší. Ale mě by se ulevilo

ina10
18. zář 2020

Tak jo, jak už tady někdo psal, že tě podvádí, je to tak, bohužel. Zrovna nedávno jsem viděla film Až tak moc tě nežere (podruhé po několika letech) dá se říct, že ani tvůj manžel už tě taky moc nežere, kdyby jo, nechoval by se jako to pako a nespal by se svou kamarádkou, kterou žere. Normálně bych se na férovku rozvedla, ani žádnou druhou šancii bych nedávala, ale toto je u tebe na zvážení, asi ho ještě pořád miluješ a na to on hraje, ale má tě taky na háku.

Strana
z3