icon

Co dělat s manželem?

15. zář 2020

Ahoj. Potřebuji se vypsat a možná si i přečíst vaše názory nebo rady. Nevím, co mám dělat s manželem. Myslím si, že zamilovaný do jiné ženy. Tráví spolu dost času - v práci (jsou kolegové), píší si sms i o víkendu. Teď jel dokonce s ní vybrat auto (její a platí si ho ona - teda doufám), a zrovna takové, které se líbí jemu. Ví, že mi to vadí, už několikrát jsme o tom mluvili. Párkrát, když jsem jela někam pryč (pracovní pohovory) a měl hlídat děti, šel k ní domů a hlídali děti společně. Před časem když jsem odjela s dítětem k doktorovi, a on hlídal ostatní děti, přijela ho navštívit. A ještě jsem jí po cestě potkala! Vynadala jsem mu a řekla si o její číslo...to mi samozřejmě nedal. Já už ani nežárlím, jsem naštvaná a přijde mi, že on dělá vše proto, abych se s ním rozešla, aby on nebyl ten, který opustil ženu a 3děti. Mám pocit, že i ty děti připravuje na ní...oni jí mají asi i rádi...tuhle k ní se mnou chtěli jít...nebo dcera vyrobila ve škole nějaký výrobek a že ho dá tetě...mrzí mě to, Momentálně beru manžela jako spolubydlícího, nechci se s ním bavit, nechci nic...On si stejně dělá co chce, z práce chodí dost často pozdě (to není kvůli ní, to bylo i dřív), prostě pořád je někde v trapu...a domů chodí zásadně, když už jsou děti uložené v posteli. Ale nejsem bohužel ten typ, který by mu sbalil kufr a ani já nemohu nikam odejít...na to nemám...
Na druhou stranu, když něco potřebuju...někam si dojít nebo si něco zařídit...nemá problém děti pohlídat (ovšem to je zároveň i s tetou - byť jen virtuálně) nebo něco zařídí, když mu řeknu - třeba vyzvedne děti ze školy.
Celá situace mi vadí, rozčiluje mě to a nevím, co si počít...

Strana
z3
autor
15. zář 2020

Mě nejvíc mrzí to, že do toho tahá i děti...ty jsou z tety úplně "hotový"...starší dcera mi nedávno přiznala, že si s tetou občas píše (samozřejmě skrz tatínka), teta má rybičku...půjdeme se na ní taky podívat, jako s taťkou?Nebo to jsem vyrobila pro tetu do jejího auta...atd...Mě to tak strašně zraňuje, ale vím, že tomu nerozumí a tetu berou jako kámošku...

autor
15. zář 2020

@fandysek_1 přesně...já se s ní bavit nehodlám...ale ona moc dobře ví, že on je ženatý a má 3 děti...jenže jí to asi vyhovuje...ona má nějaké zdrav.problémy a měla by problém mít děti...takhle přijde rovnou ke 3.

lv
16. zář 2020

Do poradny bez klidně sama. Kamosku by prestaly děti brzy bavit, az by ji presla fáze "jsem hodná teta".

lucka662006
16. zář 2020

Tak ten je dobrej, ty se staráš celý den o 3 děti, možná máš i svoji práci? A milánek, promiň to slovo, ale možná ti otevře oči, si chodí za tetou. Blbý je, že jestli bydlí ve stejném městě, bude ho to tam celý život tahnout. Dělá z Tebe úplnýho v..a. Žádala bych vysvětlení, ukončení styku s kamarádkou, případně podala žádost o rozvod. Jinak budeš v téhle situaci tichým přihlížejícím celý život. Připadá mi, že se moc nechce starat o děti, když je má hlídat, jde z tetou, aby mu je hlídala ona. Má s ní únik z běžné reality, která se asi jen hodně točí okolo dětí. Děti jí mají rády, to je jasný, je to člověk, který je na ně milý, to Ti nemusí ubližovat, narozdíl od chování manžela. Tohle se potahne roky, pokud s tím něco neuděláš, doporučila bych požadovat ukončení vztahu s kamarádkou. Samozřejmě manžel bude trvdit, že je to nevinné.

pavlinar
16. zář 2020

Pokud bych byla chladnokrevna, upekla bych buchtu a sla ji podekovat za pomoc s detma. A ze jo chci poznat, kdyz o ni deti tak pekne mluvi. Ale osobne bych to nezvladla s gracii.
Pozvat ji k vam na grilovacku i s pritelem?
Je asi jasny, jak by manzel reagoval. Jen bys mela pro neho jasny argument, ze to kamaradka neni.
A jak to tak ctu, tak si taky najit kamarada, ale klidne opravdickeho.

maci299
16. zář 2020

Já bych byla s kamarádem opatrná,nakonec se to obrátí proti Tobě

orisek56
16. zář 2020

Hele, co si budeme povídat. Krev není voda. Tři děti ale nejsou její. Za chvíli ji začnou vadit, protože to nebude jen o tom peknem a hlavně chlap co bude platit alimenty na 3 děti? Víš jaká to musí být pálka? Do toho ho pak začne tlačit do společného a z vaší děti se stanou vetřelci. To ať mě nikdo netvrdí že z toho bude zlatokopka a kalkulantka delší dobu odvarena. Myslím si, že ona to má spíš takovou tu dobyvaci formu v jeho pripade, něco jako že dokáže ovládnout zenace od rodiny. Jinak myslím si, že na nějaké Homo kamarady se vykašli. Vy máte nějaké hluboké problémy, které tohle nevyřeší. Prostě na něj uhodil, protože důvěru ve vztahu budeš těžko získávat zpět i když s ním zůstaneš. Můžeš zkusit poradnu, pokud o tu agonii fakt stojís. Ale já osobně bych s ním vyrazila dveře.

evka_slovenska
16. zář 2020

Jdi za ni sama. Zazvon a rekni ji ze vsechno vis. Ok, pokud o neho stoji, at si ho necha ale at pocita s tim ze ty si hodlas zivot jeste uzivat a rada jim nechas na krku 3 deti. Uvidis jak se bude tvarit. A mozna ona narozdil od neho prizna barvu-kdyz nebude pripravena na to ze se u ni ukazes. Moment prekvapeni dela svoje.
A na stole se hned zacnou doma "valet" rozvodove papiry

lv
16. zář 2020

@orisek56 přesně, ted jsou to roztomily deticky pro tu "tetu", ale to ji nebude bavit, az by chtela být s chlapem sama, nastehujou se ji do postele, bude sledovat Sponge boba misto zprav, uklizet drobky, ustrizky, prat poblity povlečení a řešit detsky hadky, krik..

orisek56
16. zář 2020

@lv ale hlavně bude každý, měsíc odcházet velký tok peněz na jeho děti, a ona to začne vnimat jako že jim "zbytečně" Mizí peníze z rozpočtu, přesto že oprávněně, protože ty děti na to mají nárok. Ale ona to bude brát jako neakceptovatelné, protože přece má živit hlavně ji a jejich dítě a jejich život. A co si budem říkat. Chlap od 3 děti, to už je úplně jinej levl jak od jednoho. Ale hlavně to není vína ani tak její jako toho joudy. On má vědět, kde je jeho místo a kde má rodinu a že má být pro něho na prvním miste. Takovej chlap je nepoužitelnej materiál, k ničemu, vyrazila bych ho.

fandysek_1
16. zář 2020

Už to tady zaznělo. Na nějakého chlapa se vyprdni. To by nebylo v této situaci nejlepší. Řekla bych mu jdi za hlasem svého srdce, že alimenty a rozvod můžete vyřešit v klidu a ať z tebe nedělá blbce. Žádnou ženskou nebudou dlouho bavit 3 cizí děti. Možná trochu zabrzdí a trochu se vzpamatuje.

elsy3
16. zář 2020

Je mi moc líto, čím si ty i děti musíte procházet. Já to zažila z pozice dítěte. Máma nás takhle seznámila se svým kolegou ''kamaradem'', který měl krásný velký dům, velkou zahradu, bral nás na výlety, byla s ním legrace, měl další dva syny. Nám se sestrou bylo asi 10 let, vůbec jsme z toho neměly rozum a braly to jako super zážitky. Po asi dvou letech máma požádala o rozvod, táta se odstěhoval a od té doby žije již s nynějším manželem. Táta se v té době bohužel nebránil, byl od rána do večera v práci, možná to ani netušil, dokud na něj neuhodila s rozvodem. Dnes to beru jako velký podraz a manipulaci od mámy. Ještě v době manželství se scházela se svým milencem a své dvě malé děti brala s sebou a připravovala je na to, s kým budou za pár let bydlet a vyrůstat.. Určitě zkus s manželem promluvit, případně ho trochu přitlačit ke zdi. Jinak to asi nepůjde.. Je vidět, že ti na něm záleží a chceš, aby se to mezi vámi urovnalo. Snad si to manžel uvědomí, zejména když máte tři děti a přijde zase k rozumu. Držím moc palce a pevné nervy 🍀

zelenaesmolda
16. zář 2020

@loylii
jakoze kdyz je clovek zadany tak nema narok na pratele?

ariadna12
16. zář 2020

Ukoncila bych to. Je uplne jasne, ze Te podvadi. Ja bych mu teda kufr sbalila a i ke kamaradce dovezla. At maji na sebe vic casu.

ariadna12
16. zář 2020

Az bude kamaradka mit deti na vikend, uz to nebude tak mila teta a deti nejsou hloupe. A nejvic bych ji nastvala tucnym vyzivnym.

autor
16. zář 2020

@elsy3 děkuju za podporu...ráda bych vše srovnala, aby to bylo jako dřív.

autor
16. zář 2020

@fandysek_1 Mluvila jsem s chlapem...řekla jsem mu vše, co jsem tady psala, a i něco víc...trochu toho co jste mi radili...dala jsem mu na výběr - buď ona nebo já...a víte co on na to? Nejdřív že nás chce mít obě a ještě další blablabla a po mém nesouhlasu, taky jak jinak,že...se urazil a šel spát ani dobrou mi neřekl...takže na každém šprochu pravdy trochu...že..No uvidím, jak se s tím popere...každopádně si myslím, že bych měla kout železo dokud je žhavý.

fandysek_1
16. zář 2020

To je dobře, že si mu to takhle řekla. Snad se ti i ulevilo a on má o čem přemýšlet. Držím ti palce, ať se to vyřeší a máš více klidu pro sebe i děti.

autor
16. zář 2020

@fandysek_1 Děkuju za podporu...uvidím co se z toho vyvine.

tinaprofi
16. zář 2020

Napíše ji už někdo na ferovku, že s ní dávno chrape nebo mám bejt zase já zlá 🙂)

codal
16. zář 2020

To je jak přes kopirak, jak u té kamarádky. Vždycky když mu začala kamarádku vyčítat, tak se urazil, házel vinu na ni, že je s ní nuda a bla bla a že je to jen kamarádka, tak o co jí jde, že přece nerozbije rodinu kvůli neexistujícímu problémů. No kecy. Kdykoliv nahodila rozvod, tak byl třeba týden hodný a jezdil domu brzo, nebyl o víkendu na výletě s kamarádkou, dovezl ji kytku, tak se nechala opít rohlíku, že pochopil a bude líp a za pár dní si zas jel to svoje. Ona hrozně dlouho bojovala a snažila se udržet rodinu, ale tohle je na palici. Pokud je pro chlapa kamarádka důležitější než rodina a manželka, tak není o čem. Ve finále teď ten její manžel dělá z mé kamarádky krávu, že teda se chce bezdůvodně rozvádět, přitom ji ani pusu nedá, spí v jiné místnosti, sex nula, celý večery vypisuje kamarádce nebo si volaji, je furt v trapu a přijde mu to normální. Pořád tvrdí, že je to jen kamarádka. Vyčítá me kamarádce veškeré koníčky, že musí hlídat, vyčítá ji kamarády, i kafe s kámoškou, kdykoliv chce někam jít, má prý být doma s detmi, říká ji, že je s ní nuda, přitom ona běhá, jezdí na kole, má i své koníčky, nemá problém jet na výlet, ale holt řeší dvě malé děti a to ho nebaví. Prý si uvědomil, že není rodinný typ. Přitom se zenil po 30, je mu 40, děti chtěl. . S kamarádkou je holt větší zábava, neřeší s ní nudle u nosu ani podelany pliny. A do toho kamarádce vyčítal, že po porodech ztloustla (baculaou si ji ale bral! ), tak zhubla dvacet kilo, vypadá líp jak před svatbou a on si ve finále našel samici se zadkem jak štýrský valach. Prostě neví co chce, ale nejradši by měl obojí. Doma matku svých dětí, která ale bude držet hubu a krok, bude mu dělat servis a nic po něm nechtit, on si občas vezme děti, to on je má svým způsobem i rád, ale hlavně se bude bavit s kamarádkou a na golfu a nebude nic řešit. Mimochodem ta kamarádka je taky vdaná a má manžela a starší děti, ale manžel jezdí jen na víkendy, prý mu to vadilo, ale už to vzdal. Takze ta kamarádka teď řeší rozchod, on ji dělá problémy, protože se rozvádět nechce, je to peklo a ještě bude.

sahrazad1
16. zář 2020

Tak se konečně přiznal, borecek jeden vypatlanej. Zakladatelko, je mi to lito, ale skot ze sebe dělat nenechej a az budou děti větší, všechno jim vysvetli. Pro jedno kviti slunce nesviti, bude zase dobře. A s rozvodem kuj rychle dokud má máslo na hlavě a je ochotný platit víc, třeba. Drž se....

codal
16. zář 2020

@tinaprofi o tom není pochyb 🙁

zelenaesmolda
16. zář 2020

Tak jestli vas chce mit obe tak uz sni davno chrape,to ti doufam doslo.Sbalila bych mu po takove odpovedi kufry.

marcicek84
16. zář 2020

No,karty jsou pekne rozdane,takze na nej jsi uhodila,ma se rozmyslet,je cas na to upect buchtu a se vsemi 3 detmi za ni zajit a podekovat za hlidani a jestli by nemohla pohlidat tehdy a tehdy,ze planujete romanticky vikend a mu chces rict,tu krasnou novinu,ze konecne se zadarilo a cekate 4 dite nebo treba ze doufas,ze konecne se vam zadari to ctvrte,ze uz se snazite intenzivne pul roku a za na ni spolehas,ze sem tam zajde povozit,kdyz ma s tvym muzem tak dobre vztahy. A pak nezapomen okouknou to jeji auto,ze to manzel s tebou resil a ze to je presne tvuj styl atd. abys ji ho tak znechutila,ze ho uz v zivote nebude chtit videt.Jako ty nemas co ztratit...a obe vas mit opravdu nebude 🙂

zelenaesmolda
16. zář 2020

@marcicek84
a proc by si mela za kazdou cenu snazit drzet takoveho vola a slabocha?kamaradce bude akorat jeji snaha pro smich,dojde ji,ze to na ni hraje.

marcicek84
16. zář 2020

@zelenaesmolda zalezi na tom,jak to zahraje,ze deti chtely,vzdyt tam ty deti k ni normalne chodi.A taky to neni o tom,ze si musi toho vola udrzet,min. jim to zkoplikuje a vnese do nich tu samou neduveru co proziva ona sama a pak se bude rozhodovat ona sama co chce...taky to ne ni nesmi vychlit hned ale bavit normalne a sem tam neco rict o tom a o tamtom...ono zase musis pracovat i tim,ze ten chlap to hraje na dve strany a i milence neco slibuje a nemusi to myslet vazne....

zelenaesmolda
16. zář 2020

@marcicek84
ale proc jim to komplikovat a vnaset mezi ne neduveru?tim si nepomuze a akorat bude za blbku protoze milenka stejne vzdycky bude verit chlapovi,ktery jeji tvrzeni samozrejme popre.

marcicek84
16. zář 2020

@zelenaesmolda to je otazka cemu bude kdo verit,ono je i dost neuveritelne,ze by pro sebe chtela tatu od 3 deti..

zelenaesmolda
16. zář 2020

@marcicek84
tak treba ji ty deti nevadi

Strana
z3