icon

Intimní radovánky s manželem nejsou možné. Je to nevěra z mé strany?

zdenkava
29. říj 2019

Ahoj holky, vím, že diskuze na toto téma tu už kdysi dávno byla, ale....
Jednoduše - můj manžel se mnou nespi, ani neprovozujeme jiný druh sexu. Ani hlazeni, mazleni...Proč? To fakt netuším.

Sex není povinnosti a ani hlavní funkcí manželství.
Našla jsem si tedy milence, což bylo asi jen otázkou času.
A teď k mé otázce, je to z me strany nevěra? Nevěra vůči někomu, kdo se mnou nic nemá? Jednou za čas si udělam prijemny večer v náručí někoho jineho, zajdeme na večeři a nebo taky ne. Jde jen o mou potřebu.
Tak jak se na to tváříte?

Strana
z7
mimco
30. říj 2019

@zdenkava řekla bych, že má milenku, bohužel....jinak si to neumím vysvětlit

caverina
30. říj 2019

@zdenkava a muzu se zeptat? Jak fungujete pred detmi? Da ti pusu,obejme te,vezme za ruku? Protoze jestli ne tak ty deti to vmimaji a budou vnimat cim dal vic My jsme se taky doma nehadali,chovali se k sobe slusne....ale zadna intimita...ted tim nemyslim jen sex🙂 proste nic...kdyz jsem to po letech vzdala synovi bylo sest....pamatuji si jak dnes,kdyz jsme byli venku a pred nami sel par a drzel se za ruku a bylo videt,ze se maji radi...syn se na me otocil a na tu otazku a jeho pohled nezapomenu....meli jste se s tatinkem radi? Proste to celou dobu vnimal i kdyz jsem si myslela,ze ne...

viridie
30. říj 2019

@zdenkava Ahoj.🙂 Já zažila něco dost podobného a bylo to nejhorší období mého partnerského života.To ponížení,frustrace a vztek-hrozný.Mluvili jsme o tom milionkrát (tedy spíše mé monology),pláč,ticho, svádění..nic..
I u psychologa jsme byli,naštěstí jsme vztah vzájemně ukončili.Nejsem žádná nymfa, ale sex a intimitu prostě potřebuju.A naprosto tě chápu, kór v situaci, kdy takhle žiješ roky ,s mužem nic nehne a patrně to bude natrvalo.A ještě podotýkám,že i můj kamarád- katolický kněz tehdy prohlásil,že absence sexu v manželství je pádným důvodem k anulaci sňátku.Právě proto, že v očích církve je sex "dovolen" pouze ve svazku manželském.Takže i "černoprdelníci" mají pochopení. 😁 Držím palce 🍀

zdenkava
autor
30. říj 2019

@viridie děkuji

zdenkava
autor
30. říj 2019

@mimco nemá. Opravdu nemá....;(

zdenkava
autor
30. říj 2019

@caverina Ano, pusu mi dá. Placneme se po zadku, děláme si různé srandičky. Ale neobejme mě, já už jeho taky ne.
Sám pan doktor nás upozorňoval na to, že děti náš vztah budou vnímat jako chladný. Víme to. Bohužel :(

caverina
30. říj 2019

@zdenkava to je pravda bohuze...

zdenkava
autor
30. říj 2019

@merope to já už mám prostudovano

me_druhe_ja
30. říj 2019

@caverina Jedna moje kamarádka měla obdobné problémy taky, ale ten důvod byl jinej: manžel extrémně divnej týpek, nespali spolu a když, tak si prej lehl na záda se slovy: Tak pojd. Úplně se ti chce že...Ale on byl fakt divnej, co vím, tak soulozil všude okolo, nebyl schopen dlouho vydržet s jednou, přestala ho časem bavit. Nějak se jim povedlo vyrobit chlapecka....Ale on byl celkově chladnej: vůbec se jí nedotykal, neobjimal, žádná pusa, pohlazení...A malej to strašně vnímal, vůbec nebyl "mazlici" dítě....Nakonec si kamarádka našla nového a rozvedla se...A jak malej vidí, jak se maminka a strejda mají rádi, tuli se k sobě, objimaji...Tak najednou sám přijde, že chce obejmout, dát pusu...🙂 A to jsou mu 3...Vnimaji to moc dobře. 🙂

verunkanatalka
30. říj 2019

@zdenkava Tak si myslím, že si udělala dost pro záchranu intimního soužití...Pokud to nechce řešit, nedivím se Ti, že máš milence...

caverina
30. říj 2019

@me_druhe_ja presne...a pokud to trva dlouho tak si to muzou odnest jako vzor do dospeleho zivota a zacarovany kruh je na svete...

urtica
30. říj 2019

@me_druhe_ja To si nejsem úplně jistá - pocházím ze stejného rodinného prostředí a byla jsem hodně kontaktní dítě, co vím, tak brácha si tenhle vzor taky do svého vlastního vztahu-rodiny neodnesl...ale ten chlad mezi rodiči jsme samozřejmě vnímali od útlého věku - tedy to, že táta mámu neobejme, nepolíbí, že mezi nimi není žádný vřelý vztah...

caverina
30. říj 2019

@urtica tak urcite to neni pravidlem,ale stat se to muze...

urtica
30. říj 2019

@caverina Já bych řekla, že kontaktnost či nekontaktnost je spíš daná, ale v každém případě takové soužití rodičů děti NĚJAKÝM způsobem poznamená...

zdenkava
autor
30. říj 2019

@urtica Děti máme mazlivky. Tulime se k nim oba dva i ony k nám. Tak snad to ještě chvilku třeba půjde

caverina
30. říj 2019

@urtica to urcite...vetsinou ale bohuzel ne moc dobre...

zdenkava
autor
30. říj 2019

@verunkanatalka Trvalo mi ale dlouho to v hlavě zlomit. Ten blok, že se to nedělá.

me_druhe_ja
30. říj 2019

@urtica Tak asi ne pokazde, to je jasne...Kazde dite je jine. Ale zrovna u jejich syna je to uplne brutalne videt ta zmena. Kazdopadne to pro deti neni to nejlepsi...

urtica
30. říj 2019

@zdenkava Jj, nemyslela jsem to nijak zle...je to těžký, já to rodičům nezazlívám - snažili se vydržet kvůli nám. Ale myslím, že by bývali udělali lépe, kdyby se rozvedli a našli k sobě někoho příhodnějšího. V pubertě jsem si to vyloženě přála - bylo vidět, že jsou spolu nešťastní.

pavlinaoo
30. říj 2019

@zdenkava no a s tim pradlem... na otazku, das si taky pizzu? Kdybys rekla ne, dam si tebe a "hupla na nej"...tak co, s panikou utece? Ten ma nejake moc velke tajemstvi a nechce to verejne priznat. Taky jsem jednou cetla,z je dobre urcit si den,kdy bude sex...priklad kazdou stredu..aby se ten dotycny na to mohl psychicky pripravit. Kdyz to na zacatku byl super milenec,tak treba by se to v nem zase probudilo.... On tedy vi, kdyz odchazis za milencem?

caverina
30. říj 2019

@pavlinaoo uprimne me predstava,ze se muj partner musi psychicky pripravit na to aby se mnou spal prijde dost desiva...

verunkanatalka
30. říj 2019

@zdenkava Rozumím Ti, ale proč by si měla být v životě nešťastná?Snažila ses to vyřešita proto můžeš mít svědomí čisté...Život nejsou jen děti a to" co by se mělo " dodržovat, protože se to nehodí...Musíš myslet i na sebe a své potřeby, aby si mohla být v pohodě máma a spokojená ženská...

urtica
30. říj 2019

@pavlinaoo Víš co - já myslím, že tam jde hodně i o ten pocit, že Tě partner prostě jednoduše a chlapsky CHCE...a ne , že ho musíš znásilňovat...

pavlinaoo
30. říj 2019

@urtica
@caverina Ja tomu vsemu rozumim...ale tak jak je to se sexem? Cim vic ho mas, tim vic ho chces... tohle s tim planovanim doporucoval nejaky psycholog a bylo to v clanku urcene zenam po porodu. Myslim, ze hodne lidi po detech, pri kojeni toto muze resit...tak tady by to bylo, ale obracene. Proste by vedel,ze kazdou stredu to bude a spanek u tv mu neprojde a treba by se to v nem zase probudilo.

caverina
30. říj 2019

@pavlinaoo no nevim...mozna ze v situacich kdy je v zivote nejaka zmena...narozeni ditete...by to pomoct mohlo..te zene....ale pokud te chlap odmita tak to neni o unave a podobnych vecech...tohle maji chlapi opravdu jinak...

zdenkava
autor
30. říj 2019

@pavlinaoo takovych situaci tu bylo spousta, kdy jsem řekla co chci a narazky a dvojsmysli. Většinou se zasklebil, v lepším případě zamumlal I Ty jedna, ale nedošlo to nikdy dal. Projdu kolem nahá, závidím prdelkou, hodím oko ... on se na mě koukne a pak dal cuci do mobilu.
Den jsme měli taky určený a nic. Kolikrát jsem musela už od rána mu psát Smsky, že chci a moc a tak.... a klaplo to jednou. Spíš bych řekla z donucení. Občas mě chytne ještě takový záchvat, že se o něco snažím a ono nic. Ono ve finále kde na to dojde, tak je to presny postup - dvě pusy vpravo na krk, vleze zásun, pak já nahoru a pak jak se mu chce. Akce cca 5 minut ? Hrozně mě to baví

zdenkava
autor
30. říj 2019

@urtica přesně. Kdy jdu k tomu druhému, tak nepotřebuji ho dlouze přesvědčovat. Je rád už ve dveřích. Chápu, že tohle máme za sebou, ale když se pro něj vyrajcuju a ani tak nemá zájem? Mobil či Pizza jsou přednejsi ?

denny27
30. říj 2019

A vysvětlil proč nechce??Co mu vadí??
Jestli je to nedostatek času, nebo ho to nebaví, je linej pro to něco dělat??

veronicka89
30. říj 2019

Ono zas na druhou stranu pokud spolu chcete být měli byste hledat kompromis...
Pokud nikoho nemá sex nechce a nechce to měnit ať tě udělá jinak...

No

zdenkava
autor
30. říj 2019
Strana
z7