icon

Jak důvěřovat dceři po zkušenostech s lhaním?

12. črc 2022

Dobry den. Mam dceru se kterou byly potize od puberty. Lhala, nechodila do prace. Vymyslela si ruzne historky, jak byla v praci a pritom do prace nechodila.
Uz je davno pryc z domu, bohuzel se mi zda, ze se nezmenila. Ze zase lze. Ptala jsem se, kde pracuje. Volala jsem tam a pani z personalniho nikoho takoveho u nich neeviduje. Jak ji muzu verit? Proc lze?

Strana
z4
l01991
16. črc 2022

Lže ti z toho duvodu bo tě zna a nemíní poslouchat milion prupovidek proč,jak,z jakeho duvodu.Mluvit do života jste ji mohla do 18... znovu se ptám,chce po vás nějake penize?Pokud ne,nechte ji být... já jsem taky žena v domácnosti.. a ano vzhledem k situaci jsme s mužem domluveni že až bude mít druhé dítě 2 roky,budu si hledat oráci ale do té doby nemá problém.Kvůli takovým v rodině jako jste vy jsem s nimi přerušila veškery kontakt a maji smulu...

autor
16. črc 2022

@l01991 Ja se stydim kdyz mluvim se svoji sestrou nebo matkou a ptaji se me na dceru,.. sestra ma dve sikovny holky, jedna studuje v Anglii, dalsi je lekarka. Co myslite jak se citim, kdyz moje dcera ani nestudovala a ted ani nepracuje?

autor
16. črc 2022

Babicka ji take domlouvala, ale dcera se jeste urazila a odesla.

l01991
16. črc 2022

Jooo,zbožňuji takové lidi "koukej co ona-on dokázali" a ty jsi k ničemu!Nepatřiš nahodou do naši rodiny?Celkem by to sedělo😅😆

xxx3d
16. črc 2022

je asi těžké poslouchat, jak se setra chlubí, co její holky dokázaly, jak jsou šikovné... co kdybys řekla, že tvoje dcera je zdravá a šťastná
není tohle hlavní přání rodičů, aby jeho dítě bylo zdravé a šťastné?

bereni
16. črc 2022

Neni normalni lhat. A neni normalni ji takhle sledovat a obvolavat jestli nekde pracuje. Holky se vam snazi rict, ze je dost pravdepodobny, ze ji ke lzi svym chovanim nutite. Protoze neni ani normalni aby toto delala matka sve dospele dceri.

lenulacek
16. črc 2022

@zuzineckah třeba proto ze je to její dítě?

ee.liska
16. črc 2022

Jak ty se cítíš? To je pouze tvůj problém, srovnej si to v hlavě ty. Hlavně dej dceři pokoj 🙏 Chudák holka jestli toto musí poslouchat. Ty jsi ji vychovala, teď už ji nech žít. Žít tak, jak si určila ona sama. Hele já bych také nemohla být jen v domácnosti, ale spoustě rodin to tak vyhovuje a nikdo nemá právo to jakkoliv odsuzovat.

martiina_k
16. črc 2022

já mám třeba doma chlapa - je už pět let na mateřské a rodičáku a až budou dvojčatům tři roky, tak úplně nepočítám s tím, že půjde do práce. Mnohem víc bude prospěšnější, když pomůže staršímu s učením v první třídě, když nebudu muset řešit, kdo bude s dětma doma, když si budou předávat rýmičky a kašlíky a když nebudu muset řešit, kdo děti vyzvedne a odveze na případné kroužky. Takže můj muž nejspíš zůstane v domácnosti a co? A nic, každému je do toho prd.

lvl16
16. črc 2022

Už zazněla spousta důvodů, proč ti lže. Kdybys nebyla troll, tak už by u tebe muselo dojít k nějaké sebereflexi 🙂.

hankasva
15. srp 2022

Zakladatelko promiň, ale ty si vážně volala na personální aby si zjišťovala info? Nepřijde ti to dost potupné i pro tvou dceru?

kosopemi
12. pro 2023

Teda, kdyz ctu, jak se za dceru stydis, jak ji sledujes, vyslychas, srovnavas s ostatnimi, kdyz je dospela a vdana, tak si ani nechci predstavovat, co u vas probihalo v jejim detstvi. Nedivim se dceri, ze upravuje pravdu. A to si jako matka dokazu predstavit, ze se o dite budu bat i v dospelosti. Jsem vdecna za svoji mamu.

Strana
z4