icon

Jak reagovat na podezření, že manžel objednal eskort?

14. říj 2021

Bohužel jsem zjistila, ze si manžel nejspíš objednaval eskort. Několikrát tam v ruzne dny volal …tak mi to z toho vyplývá. Vůbec teď ale nevím jak se zachovat …sem úplně mimo
Co by jste dělali vy ?

Strana
z4
codal
14. říj 2021

@jana_zofie chápu, že sex nemusí mít člověk spojený výhradně s láskou a dokáže to oddělit, pak je to samozřejmě jednodušší a je jasný, že i na nevěru má každý názor jiný... pokud to neubližuje, je asi dovoleno vše, já bych to nedala, já to mám prostě ruku v ruce...

alilali
14. říj 2021

Jsi dobrá, já bych ho zabila hned co bych to zjistila. Hovado hnusný, takhle ponížit ženu, která s ním žije a vychovává dítě.

klokanka31
14. říj 2021

@codal Asi takové co si to nechají líbit, mají nízké sebevědomí, že nemají na lepšího chlapa.

klokanka31
14. říj 2021

A když mají sex jednou týdně, pak mi to nepřijde že to manžel dělá kvůli nedostatku sexu. Spíš prostě potřebuje i jinou...

codal
14. říj 2021

@klokanka31 tak ten strach ze samoty a ztráty rodiny pro svoje děti je holt někdy silnější než vlastní sebeúcta, což jsem schopná pochopit. Já jsem se taky kdysi držela zub nehty vztahu, respektive chlapa, co mě podváděl, a i přes nevěru jsem ho nedokázala poslat do hajzlu ze strachu, že věští lásku už nikdy nepotkám a zůstanu sama. A když v tom jsou děti tak věřím, že ten pocit zodpovědnosti za ně a strach, že jim zničím rodinu je ještě mnohem silnější a člověk má pocit, že by to přece měl kvůli nim kousnout a vydržet.

aneta15
14. říj 2021

Můj bývalý to taky zkusil, proto je bývalý 😁

autor
14. říj 2021

no ...konfrontovat ho můžu každopádně nejdřív zítra navečer... vím to od včera...
To bude dlouhý čekání

klokanka31
14. říj 2021

@codal Částečně to chápu, ale zase jaký by byl pro děti vzor otec co chodí za šlapkama? Já uvažuju takhle...

mamio
14. říj 2021

No tady je milosrdných 😄takže když žena nemůže, zacvakne dobrovolně kurvu jo 😃👍 a ještě a ještě by měla s pokorou pokleknout...🙏s takovou děláte ze sebe jen hadru na zem,s takovým bych vyrazila dveře bez vysvětlování...zasunul jinde,ok dveře jsou tam.Mimochodem nehledě na to,co může od něj chytnout, kouřem bez gumy projde cokoliv krom HIV jen tak mimochodem.

treasurka
14. říj 2021

@pipi_puncocha Tak teď jsem na manžela zkusmo vypálila "Nechceš mi něco říct?" Začal hledat, kdy mám svátek, narozky, výročí... 😂

orisek56
14. říj 2021

@mamio jo holt i tímto směrem se svět ubírá 😂 už se vidím jak říkám chlapovi, tak co, jak slapka dneska fungovala, dobrý? Ale jo, celkem to šlo 🤭 tak holt každý tu hranici má jinde no. Jako taky mi zůstává nad tím rozum stát, ale nic s tím nenadelas, žejo. Ono mnozí pro majetky atd zkousnou hodně i vlastní hrdost.

codal
14. říj 2021

@klokanka31 já už dneska taky, dneska už bych to nedala, ale tenkrát jsem odejít nedokázala, nešlo to.. kdybych měla děti, šlo by to o to hůř... Je to hrozně těžký a ten vztah to chtě nechtě poznamená, důvěra pryč a s tím se těžko žije...

jana_zofie
14. říj 2021

@klokanka31 jednou tydne by to pomalu nestacilo ani me, natoz memu muzi. Sice ja si nedovedu predstavit sex s jinym, ale z nejakeho duvodu me zily netrha ani to, ze on by treba mel. To ale asi neni to, proti cemu se chci ohradit. Nedelejte z nas chudinky. Je hromada situaci a veci, za ktere by chlap letel tak rychle, ze by ten kufr nestihl ani najit, natoz sbalit. Za tu dobu, co tu ctu ty diskuze jsem zjistila, ze je jich mnohem vic, nez jsem tusila. Jen nejaky narazovy sex bez citoveho pouta k nim z nejakeho duvodu nepatri.

rebe
14. říj 2021

Když jsem četla, jakým způsobem ses o tom dozvěděla – kde bereš jistotu, že tam nevolal syn?

cherie24
14. říj 2021

Zeptat se ho a uvidíš, co ti k tomu řekne. Když nemáš chuť na sex, zapojuješ se u toho sexu taky? Nebo se prostě jednou týdně přemůžeš a necháš ho udělat, co potřebuje? Chlapi sexem uvolňují napětí, stres a uklidňuje je to, dokazují si tím, že je vše v pořádku. Kdežto žena potřebuje vědět, že je vše v pořádku, aby měla chuť na sex a vnímá to zejména city. Když je ve stresu, tak jí nenapadne, že by si potřebovala pořádně zašukat, aby se toho stresu zbavila a mohla popřemýšlet o tom, jak situaci vyřešit. Chlapi to tak bohužel mají. Mám i pochopení pro tvojí situaci. Jsem teď těhotná a chuť na sex na bodu mrazu, totálně a partnerovi sex jednou týdně taky nestačí. Doufám, že v tom těhu to nějak vydrží a po porodu se mi zas chutě vrátí, ale kdyby to byl dlouhodobý stav, tak by to zcela jistě taky nedával. 🙄

autor
15. říj 2021

@rebe syn nemá v mobilu simkartu, takže nemůže

autor
15. říj 2021

Pokud by to tedy někoho zajímalo...Ano, manžel se mi přiznal (po předložení všech důkazů tedy, jinak samozřejmě o ničem nevěděl), že si zašel prý 2x na masáž...prý bez sexu, ale to mu tak můžu věřit...
Dostali jsme se do bodu, kdy oba známe příčinu a nevíme co s ní.... já prostě chut na sex nemám a po tomto už je tedy uplně na bodu mrazu
Vyhledávám teď už jen pomoc sexuologa, který by snad ve mě dokázal něco probudit, něco, cokoliv...protože poslední dobou nemám vůbec chut do života, natož do sexu ... jinak je to asi ztracené

codal
15. říj 2021

Držím pěsti, ať ti společně nějak vyřešíte ❤️

elencze
15. říj 2021

Upřímně, pokud víš, čím je to způsobené, tak bych se vybrečela, uklidnila a věcně se manžela zeptala, jestli během těchto služeb používá ochranu, protože jedna věc je jinde si užít bez závazků a druhá věc je něco přitáhnout domů. Probrala s ním pak další postup, finanční stránku, návrhy jak to změnit u tebe. Myslím, že by ho ten věcný přístup překvapil a byl by upřímný. A další věc, ona slečna fakt může dělat i "obyčejné" masáže a jako bonus na přilepšenou "speciální" masáže, takže bych mu možná i trochu věřila.

ele_nka
15. říj 2021

Pracovala jsem nějakou dobu v sexshopu a upřímně takových chlapů nám tam chodilo dost. A některých mi bylo fakt líto když nám tam pomalu brečeli, že svoji ženu milujou, ale z toho plnýho pytle už blbnou. Taky dost záleží jestli není jen sex, ale ostatní projevy náklonnosti ano. Pokud se ani nemazlíte, nedáte si pusu, neobejdete se klidně bych mu věřila, že šel jen na tu masáž. Hold i tenhle kontakt může chybět. Takže nejdůležitější je fakt řešit a komunikovat. Já například neměla absolutně chuť na sex po antikoncepci, no letěla do koše hodně rychle.

autor
15. říj 2021

S manželem komunikujeme hodně … a on chce o sexu hodně mluvit … mě už to trochu rozčiluje, pořad by něco vymyslel a já proste nechci…zkouším se přizpůsobit ale je to většinou proste na můj úkor
Upřímně čím víc nad tím přemýšlím, myslím, ze za tím bude víc…opravdu nemám chuť skoro na nic a jak tak pročítám internet, zkušenosti apod., začínám mít trochu strach ze syndromu vyhoření
Nejspíš zkusím vyhledat nějakou odbornější pomoc … s manželem máme 2 děti a jinak si myslím hezky vztah

cherie24
15. říj 2021

@elencze tak i kdyby byl teda na masáži se šťastným koncem, tak tam sex není ne? Masáž je spíš o ruční práci si myslím.

cherie24
15. říj 2021

Trošku to tak zní jako syndrom vyhoření. Ale pokud doma bojuje s tím, že sex ani kontakt žádný a nechal si ho někde od slečny vyhonit po masáži, tak je to pořád to nejmenší zlo ... Držím pěsti ať vyřešíte v první řadě sebe a to samo o sobě umí dělat zázraky i ve vztahu. 🙂

zuzkasim
15. říj 2021

@ele_nka Zeptám se opět asi blbě, jsem možná fakt naivní, a to si nejde ulevit ručně?

blondynka400
15. říj 2021

@zuzkasim to ale přeci nemůžeš srovnávat.... To je jako když z Posrche přesedneš do trabantu
@elencze souhlas, lépe bych to nenapsala

blondynka400
15. říj 2021

@cherie24 co vím tak "koncovka" bývá prováděna různě, od ruční práce, přes orální a nebo pak masáž prostaty

ele_nka
15. říj 2021

@zuzkasim mě třeba ne. Můžu mít sebelepší vibrátor, ale chlap je chlap.
Většinou si pohoní chlapi z nudy, nebo když je fakt nejhůř, ale rozhodně jim to nenahradí sex.

inssomnia
16. říj 2021

Já pořád nemůžu z toho, že ženská čtyři měsíce zvrací, pak tahá břicho, rodí, roky nemůže pít a jíst to, co chce, ve dne v noci kojí a chudák chlap má sex jen jednou týdně, jak to má jako vydržet?
Pokud má něčeho málo, má přijít za mnou a se mnou to řešit.
U podobných diskuzí vždycky cítím nesmírnou vděčnost, že mám doma kultivovaného muže, pro kterého je sex dost nízko na seznamu koníčků a zájmů, a ne nadržené zvířátko. I když ano, občas mě frustruje, že když něco chci, musím si začít a ne vždy to trvá tak dlouho, jak bych chtěla. No a taky se nechodím kurvit jinam.

kristyneckaa27
16. říj 2021

Asi jsme teda divný.... Ale jsme s partnerem za jedno, že pokud by se objevila nevěra tak jdeme od sebe. Je to naprostá ztráta důvěry. Tolerantní a milující partner co druhého miluje, nepůjde šukat někam jinam jen skrz to že jeho partner má nějaké problémy zrovna. Má se uspokojit sám.

zuzkasim
16. říj 2021

@ele_nka
@blondynka400 Jako samozřejmě blízkost druhého člověka je nenahraditelná, ale pokud by chlap chtěl častěji nebo jde o dočasný problém, kdy je žena nemocná, rizikově těhotná apod. tak mi samohana přijde jako ideální řešení. Zírám, kolik ženských je ochotných tolerovat mimomanželský sex. Myslíte, že by vám ho tolerovali i vaši chlapi?

Strana
z4