Jak zvládnout situaci, když partner flirtuje s kolegyní?
Tak došlo i na nás -jsme spolu přes 11let,oba introverti.Chlap mi před cca měsícem řekl,že si píše z jednou kolegyni z práce,mladá cizinka... Úplně se mi to nelíbilo, věděla Jsem,že ho zajímá,jak to teď u nich doma vypadá,ok ..včera mi řekl,že jdeme společne všichni na kafe,že mu dovezla dárek.. Nelíbí se mi to,on to ví... vzhledem k tomu,že si běžné půjčujeme tel atd,tak jsem se koukla na konverzaci že slečnou a nestačila se divit -muj chlap s ní evidentně flirtuje, vždy ji píše první, posílá oblíbenou hudbu atd. V poslední konverzaci navrhl aby mu dárek předala osobně ale že s sebou musí vzít přítelkyni, protože žárlí....
Zítra máme schůzku a já vůbec nevím,jak se chovat,nechci být za žárlivou hysterku ale také chci dát slečně najevo,že se mi toto nelíbí..
Děkuji ženy za jiný pohled na věc 🙂
Holky, plán vymyšlen, zítra večer napíšu,zda to vyšlo a co chlap....jinak udělal chybu hned na začátku -vybral cukrárnu s dětským koutkem (chodím tam s dětmi já) -jen chudák neví,že mladší to tam sám neda,s dětmi má vždy spor, tudíž ho čeká studené kafe🙂
Tak to bude hustý 😁 to jsem zvědavá
Teda tomu se říká plán 😄👍.. věřím, že slečna nestihne ani dáreček předat jak se z cukrárny s dětským koutkem rychle vypakuje😄..
A ještě! Vypadej zítra skvěle! Krasne se namaluj, udělej si vlasy, nehty. Ať ten jouda ví, co má doma za krásnou ženskou. Klidně bych i hazela ockem po jiných, ať má důvod zarlit.
Celá ta situace mi přijde naprosto bizarni, tak z toho vytriskej aspoň skvelej pocit 😊 A zítra panu manželovi přeju jedine - ať se hodně zapoti při hlidani děti a “hlidani” krásný manželky 😊
Teda to jsem zvědavá jak to dopadne 🤣👍
Nedělala bych nic, akorát bych nešla s ním. Nejsem stavěná na demonstračky.
To jsem zvědavá jak to dopadne. 🪑
na schuzku bych ho poslala s detma, ja bych nesla. Co se darku tyka - mam kamarada, co mi nosi darky z kazde sve dovolene, nosi mi darky/kytky,kdykoliv jen tak prijde na kafe (obcas se zastavi v praci). Proste to tak ma, je pozorny A nic spolu nemame.. Ale teda nektere ty radikalni nazory - uf, manzel neni vas majetek. A cim vic se k nemu tak budete chovat, tim je vetsi sance, ze se mu to prestane libit..
@evaviki Ono je otázka, jestli je to nevinný, kdy jde fakt o kamarádský vztah, nebo je tam něco víc. Jedna strana nudí a hledá povyražení jinde, nebo jí něco chybí a hledá kompenzaci jinde. Možná v tom nic není, možná je to jen povyražení a má to manžel pod kontrolou, nebo by také časem mohla přeskočit jiskra. Nj vztahy jsou těžké.
@levandule_k i kdyby to směřovalo k onomu "vážné", fakt si neumím představit, že dotyčnou odradí tyhle pompézní akce. Když budou oba chtít, prostě to udělají.
Take jsem zvedava 😀 prisednu si.
@tahejhula no,tak ono to spoustu milenek fakt odradí. Někdy odradí i to,když s někým někde jako milenka jsi a manželka 20xvola. Nebo když po akci musíte zastavit na nákup protože "jel na nákup". milenky si většinou chtějí užívat bezstarostnost. A děti jsou dost velký problém. Kor,kdyz to nejsou děti o kterých milenka jen ví a občas o nich prohodi pár slov. A taky je velký rozdíl zda ho chce dostat jen do postele a nebo by si s ním hned malovala společnou budoucnost.
@escapelle pro mě by to byl ve vší té trapnosti signál, že to je do značné míry pronásledovaný nebožák, který potřebuje pořádně vykouřit. Sorry za upřímnost. Za nějaký ten dárek si nikdo společnou budoucnost nemaluje. Já mu pro děti kupovala dárky k narozeninám, protože na to zapomínal. 😂
@tahejhula Co odradí dotyčnou nevím, ale tazatelka uvádí, že její manžel píše jako první, posílá oblíbenou písničku atd. Takže mně by se nechtělo hlídat děti a on si bude tokat přes facebook, místo společně strávené neděle já budu hlídat děti a on si bude kafíčkovat. Za mě ne, prostě dostane děti, jednou je otec, tak ať funguje.
Případná milenka by měla vědět, že tam vždycky budou figurovat děti a místo sexu na který se těší, může jet s malým na pohotovost, protože se mu něco stalo.
Jestli nemají být spolu, tak nepomůže vůbec nic, ale otec je na pořád, tak by na to neměl zapomenout.
@escapelle Já bych třeba ženatého nechtěla. Fakt ty ženský nechápu, co si vyberou ženáče a plánují si s ním budoucnost (jeho rozvod). Když to udělá jednou, udělá to zase. Pokud má nefugunjící vztah a je tam jen ze zvyku, tak ať to řeší (poradna/rozvod), ale nečeká až ho od manželky některá vysvobodí Pokud muž nechce být s ženou, ale nedokáže odejít sám, tak je tam určitá nezralost, dle mého názoru a takového bych nechtěla.
@levandule_k no, to milenka ví, ale obvykle se děti milence nepředstavují. Ty ženské nejsou retardované, jak si možná některé myslíte. Mně chlap říct, že s ním přijde choť, protože žárlí, budu to považovat za lehce pitomý vtip. Pokud by fakticky dorazila, pravděpodobně bych se dost bavila. Hlavně zapomeň na to, že každá milenka touží po tom, aby se ten drahoušek rozvedl.
@tahejhula My tady operujeme s tím, že autorka ví, že její muž o ní vyjádřil, že žárlí. Kdyby si telefon nepůjčovali, tak jí to klidně mohl podat tak, že jde s kolegyní na kafe, ať se přidá, že je to fakt zajímavý, jak vypráví o životě v Kanadě a ona si s ní mohla udělat kámošku, co jí akorát leze do zelí.
@tahejhula Já to třeba jako kontrolu nevnímám, že mu nechá děti. Tak jestli si s ním milenka plánuje sex, tak se musí smířit s tím, že má děti a nebude jí vždy k dispozici, neb je nutné se o děti postarat. Prostě bych nevyklízela pole v tom, že vymyslím program pro děti a on bude mít volno, nebo já budu doma žehlit, prát, vařit a uklízet a on nehne ani prstem, ale na kavárny čas mít bude.
@levandule_k no možná by si ty konverzace měl zabezpečit.😁 Prosím tě, ty fakt nechápeš, že ona nejspíš ví, že on ty děti má? Ale děti se nestrkají pod nos milence, to je naprosté zoufalství. A zakladatelka zjevně zoufalá je. Jedna věc je nemoc dítěte, kdy dotyčný napíše, sorry, jedu s Pepíkem na pohotovost a druhá tahle rozmáchlá gesta.
@levandule_k tak z mojí zkušenosti,byla jsem mladá,nechtěla se vázat a měla jsem potřebu si něco dokazovat. Nevazila jsem si ani sebe,ani jich.vzpominam na to docela i rada,ale dneska už to nechápu. Ani jednou to z mé strany nebylo o tom že bych se bláznivé zamilovala a prostě ho chtěla za každou cenu.....dneska už to taky vidím jinak.
Většinou to nejsou holky které by byly spokojené se sebou a svým životem.(Pokud nejde o to bláznivé zamilovaní)
@escapelle hele, tyhle obligátní věty jsem já od něj nikdy neslyšela. Neměli jsme takovou potřebu navzájem. A jo, milovala jsem ho. Byl to člověk, se kterým jsem si měla hodně co říci. A nakonec nešlo o to, že by mi vadily jeho děti ve smyslu závazku, nechtěla jsem mu rozbít rodinu. On se zamiloval zhruba po roce a nebyl schopen to ustát. Ovšem nemohu zaručit, že bude každá milenka takto ohleduplná.
Já si nemůžu pomoct ale opravdu čistě kamarádský vztah ženská x chlap snad neexistuje...🤔
Jako jo, můžou tvrdit že si jen zajdou spolu na kafíčko, ale tomu snad nikdo nemůže věřit...😄

Napiš jak si dopadla.Jsem zvědavá a držím palce 😘