Je sex dvakrát týdně dostačující pro partnerský vztah?
Ahoj, myslíte si, že sex 2 x týdně je málo? Jasně, že to záleží na potřebě partnerů, ale vyhovovalo by vám to nebo vašim mužům?
Pro někoho málo, pro někoho moc. To se fakt nedá paušalizovat. Jednak si teda nedělám čárečky, ani nemáme sex plánovaný, takže vlastně nevím. Někdy máme sex každý den a někdy ani 2x za týden, protože holt není čas, nálada atp.
My máme někdy každý den, někdy jednou za týden...podle času a nálady 🙂
Pokud nejsem těhotná tak každý den,a jelikož jsem těhotná tak obden 💆 každá o máme jinak to se určit nedá
Sukani je pro decka
@tinaprofi 🤣🤣🤣🤣
Podle mne je to akorát 👍
Ano nám s manzelem frekvence 2-3x týdne vyhovuje oběma.
Pro mě je to akorát, pro mého muže málo.
Kazdy to má jinak , ale podle toho co jsem tady na mk za celou dobu vše přečetla si myslím ze můžeš být v klidu jiné ho mají i 1x za mesic
Záleží na situaci. Obecně je 2x týdně pro mě taková udržovacka, standard, jo, dobrý. Ale za ideálních podmínek ( což při práci na směny a třech dětech z toho jedno v naší posteli už dlouho nemáme) bych radši denně nebo obden. Chlap taky.
Sex??Co je je???🤣🤣🤣🤣🤣 Poslední dobou padam večer na hubu,takže když je to 1x za 10 dní..jupí jou.. A to se ještě vzbudí malá,když už teda něco je 🤦♀️🤦♀️
To se asi nedá úplně říct jestli ano nebo ne.. Já bych klidně měla pravidelně každý den, ale kolikrát jsem už unavená, nebo přítel, do toho malá.. Ale za mě je to málo,ideálka 3-5x týdně, ale hlavně se do toho nenutit.
Mno u takových diskuzí bych brala i anonymní odpovědi 😁 ráda bych odpověděla ale celý svět nemusí vědět naší frekvenci sexu 😁
Muj ex chtel 3x denne 5x v tydnu 🤣🤣🤣 podle me 2x tydne ideal, ale zalezi na hodne vecech
Dřív to pro mě bylo málo. Od doby, co je dítě, je pro mě úspěch, že je alespoň 1x týdně.
Pro někoho moc, pro někoho málo, to se asi dá těžko říct.. manžel by asi i rád častěji, ale prostě nejsme schopný najít čas a energii, takže dvakrát týdně je rok nás fajn... mně to i vyhovuje, stačí mi to.. Ale když máme dovolenou nebo víc volna a energie, tak můžeme klidně denně, záleží na situaci...
@bruckner nevím, prostě ho má. Ale denně nebo obden se nám povedlo zatím jen v poměrně krátkých úsecích. Nejlepší to asi bylo když jsem byla těhotná,a pak když byl syn malý. To byl sex mnohem častěji než teď, když mu je 2,5 roku. Chuť by byla,ale životní okolnosti tomu nepřejí no.
zalezi asi na tom jak dliuho jste ve vztahu,je jasne ze po letech uz.sex neni tak casty 🙂
Normálně málo (většinou ob den či každý den), ale v těhotenství až moc. 😃 Takže vždycky záleží na okolnostech...
Mimochodem nemá někdo nějakou radu, co dělat proti naprosté frigiditě v těhotenství? 😃 Už je to podruhé a fakt si kvůli tomu přijdu dost blbě. 🤦🏻♀️

Záleží na obou, někomu to vyhovuje...
Já hlavně nesnesu stereotyp nebo plánování
Takže máme sex, když chceme... Většinou několikrát týdně, někdy 3x... Záleží na okolnostech 😊