icon

Je sex dvakrát týdně dostačující pro partnerský vztah?

15. zář 2021

Ahoj, myslíte si, že sex 2 x týdně je málo? Jasně, že to záleží na potřebě partnerů, ale vyhovovalo by vám to nebo vašim mužům?

madaki31
15. zář 2021

Záleží na obou, někomu to vyhovuje...
Já hlavně nesnesu stereotyp nebo plánování
Takže máme sex, když chceme... Většinou několikrát týdně, někdy 3x... Záleží na okolnostech 😊

nikjean
15. zář 2021

Pro někoho málo, pro někoho moc. To se fakt nedá paušalizovat. Jednak si teda nedělám čárečky, ani nemáme sex plánovaný, takže vlastně nevím. Někdy máme sex každý den a někdy ani 2x za týden, protože holt není čas, nálada atp.

klokanka31
15. zář 2021

My máme někdy každý den, někdy jednou za týden...podle času a nálady 🙂

melek5
15. zář 2021

Pokud nejsem těhotná tak každý den,a jelikož jsem těhotná tak obden 💆 každá o máme jinak to se určit nedá

tinaprofi
15. zář 2021

Sukani je pro decka

klokanka31
15. zář 2021

@tinaprofi 🤣🤣🤣🤣

camelinka
15. zář 2021

@tinaprofi Ty me jednou zabijes 😂😂😂😂😂

mon_88017
15. zář 2021

@tinaprofi né, pro chudý 😀 Bohatý choděj na golf 😀
K otázce, dle chuti každého soudruha, někomu je to málo, někomu moc 😎

zmrzlinka
15. zář 2021

Podle mne je to akorát 👍

izz76
15. zář 2021

Ano nám s manzelem frekvence 2-3x týdne vyhovuje oběma.

jaja01k
15. zář 2021

Pro mě je to akorát, pro mého muže málo.

pginka
15. zář 2021

Kazdy to má jinak , ale podle toho co jsem tady na mk za celou dobu vše přečetla si myslím ze můžeš být v klidu jiné ho mají i 1x za mesic

andelka
15. zář 2021

Záleží na situaci. Obecně je 2x týdně pro mě taková udržovacka, standard, jo, dobrý. Ale za ideálních podmínek ( což při práci na směny a třech dětech z toho jedno v naší posteli už dlouho nemáme) bych radši denně nebo obden. Chlap taky.

bruckner
15. zář 2021

@andelka a to by mě zajímalo, jak člověk přijde k takovému apetitu?🤔

hermanka88
15. zář 2021

Sex??Co je je???🤣🤣🤣🤣🤣 Poslední dobou padam večer na hubu,takže když je to 1x za 10 dní..jupí jou.. A to se ještě vzbudí malá,když už teda něco je 🤦‍♀️🤦‍♀️

kristyneckaa27
15. zář 2021

To se asi nedá úplně říct jestli ano nebo ne.. Já bych klidně měla pravidelně každý den, ale kolikrát jsem už unavená, nebo přítel, do toho malá.. Ale za mě je to málo,ideálka 3-5x týdně, ale hlavně se do toho nenutit.

agneska7
15. zář 2021

Mno u takových diskuzí bych brala i anonymní odpovědi 😁 ráda bych odpověděla ale celý svět nemusí vědět naší frekvenci sexu 😁

maxulekapcule
15. zář 2021

Muj ex chtel 3x denne 5x v tydnu 🤣🤣🤣 podle me 2x tydne ideal, ale zalezi na hodne vecech

honeya
15. zář 2021

Dřív to pro mě bylo málo. Od doby, co je dítě, je pro mě úspěch, že je alespoň 1x týdně.

codal
15. zář 2021

Pro někoho moc, pro někoho málo, to se asi dá těžko říct.. manžel by asi i rád častěji, ale prostě nejsme schopný najít čas a energii, takže dvakrát týdně je rok nás fajn... mně to i vyhovuje, stačí mi to.. Ale když máme dovolenou nebo víc volna a energie, tak můžeme klidně denně, záleží na situaci...

andelka
16. zář 2021

@bruckner nevím, prostě ho má. Ale denně nebo obden se nám povedlo zatím jen v poměrně krátkých úsecích. Nejlepší to asi bylo když jsem byla těhotná,a pak když byl syn malý. To byl sex mnohem častěji než teď, když mu je 2,5 roku. Chuť by byla,ale životní okolnosti tomu nepřejí no.

terka80
16. zář 2021

zalezi asi na tom jak dliuho jste ve vztahu,je jasne ze po letech uz.sex neni tak casty 🙂

andelka
16. zář 2021

@terka80 no, u nás na to nemá vliv délka vztahu,ale ty okolnosti mimo. Snad se jednoho dne dočkám,že budeme mít víc soukromí a víc možností a času. Teď je to fakt, že tomu musíme jít aktivně naproti. Spontánnost není úplně na pořadu dne, i když pokud se zadaři, je to super.

terka80
16. zář 2021

@andelka jasne i okolnosti ovlivnuji a soukromi tez uplne te chapu ale mit sex 2xtydne si myslim je ok

andelka
16. zář 2021

@terka80 no, pro nás je to takové, ještě akceptovatelné udržovací minimum. Ale chtělo by to víc no...

aarriel
16. zář 2021

@tinaprofi dospeli chlastaj 😂😂😂

lieselmeminger
17. zář 2021

Normálně málo (většinou ob den či každý den), ale v těhotenství až moc. 😃 Takže vždycky záleží na okolnostech...
Mimochodem nemá někdo nějakou radu, co dělat proti naprosté frigiditě v těhotenství? 😃 Už je to podruhé a fakt si kvůli tomu přijdu dost blbě. 🤦🏻‍♀️