icon

Jednorázový úlet s kamarádem. Nezažil někdo něco podobného?

zuzana2020
28. lis 2020

Dobrý den, s manželem jsme spolu 10 let, z toho rok a půl manželé. Manželství máme hezké, ale bohužel jsem udělala největší hloupost a teď nevím jak z toho ven...
Bydlíme v menším městě, kde máme hodně přátel se kterými trávíme čas. Manželův bratr hraje fotbala a tak jsme často chodili na hřiště, kde jsme se postupně seznámili s ostatními kluky. Cca před 6 lety jsem tam poznala mladšího kluka. Hned jsem si rozuměli a od té doby se občas potkali u piva. Před 2 měsíci jsme se ale začali více bavit a společně venčit našeho psa...byli jsme si velice blízcí kamarádi. Jednou jsme společně pili a bohužel to skončilo sexem...Nepište mi prosim, že jsem blba, to jiz moc dobře vím...byla to nejvetsi chyba v mém zivote...celé dva mesice nejsem schopna fungovat. Nevim, zda se priznat ci nikoliv?
Bojím se, že to kamarad vykeca...jiz drive mel neco s dvemi zadanymi a sveril se prave bratrovi meho manzela...
Nezazil prosim nekdo neco podobneho? Moc dekuji

Strana
z3
silviasko
29. lis 2020

@zuzana2020 dozvedela som sa to úplnou náhodou,ona mu písala a ja som jej zaňho odpísala,že ju chcem vidieť,poslala adresu a ona prišla...

zuzana2020
autor
29. lis 2020

@silviasko takže jste se přímo s ní setkala? To tedy máte můj obdiv, vyžadovalo to asi velice odvahy

viki999
29. lis 2020

@teruteru to není pravda... osobně bych měla větší problém ze mi 20 let (třeba) lhal.. 🤷🏻‍♀️ Ale každý to má jinak..

silviasko
29. lis 2020

@zuzana2020 bola som v šoku,tak som neriešila následky...
Aby som odpovedala ci mame rodinu,tak áno mame spolu dieta

teruteru
29. lis 2020

@viki999 tak pokud to bylo jenom jednou a nebude se to jiz opakovat, tak to neni lhani 20 let. Jedine, ze by se ji muz kazdy den ptal, jestli ho nepodvedla... A ano, kazdy to ma jinak. Byvaly mi to rekl, ze me podvedl aby si ulevil svedomi a ja jsem mu uz pak nikdy nedokazala naplno verit. I kdyz se to pak nikdy dle nej neopakovalo. Radsi bych to nevedela, protoze mi pak z toho bylo neskutecne tezko a blbe, jak jsem si to predstavovala...takze asi tolik muj nazor i z druhe strany.

priefi
29. lis 2020

@zuzana2020 tak to je mi líto a znáš důvod, proč přirozeně to nejde?

zuzana2020
autor
30. lis 2020

@priefi téměř nikdy jsem neměla samovolně menstruaci, do toho mám PCOS a autoimunitni onemocnění štítné žlázy...

jasminek2012
30. lis 2020

Ahoj, já byla na té opačné straně, a sice, že mě podvedl manžel s nejlepší kamarádkou. Bohužel ještě tak blbě, že jsem se to dozvěděla. A opravdu radím pokud nemusíš, nepřiznávej se. Nejenže jsme slepovali vztah dlouho dohromady, ale i když je to už dlouho, stejně mu nevěřím, nevím, kde je, když není doma, nevím, jestli mi lže, prostě důvěra totálně v háji. Kolikrát mám chuť to tu zabalit a odejít. A to jsem ho znala 10 let, když tě zradí dva nejbližší lidé, je to jak kudla do zad. Já se to snažim ustát, zapomenout, ale prostě to nikdy nezmizí, i když odpustíš. Pořád to tam někde mezi vámi bude. Kdyby se nenechal tak blbě načapat, žila bych v sladké nevědomosti, on by si vrznul (byla to jednorázovka), já bych se nedozvěděla a jeli bychom dál.
Dodnes přemýšlím, jestli zůstat nebo odejít, nechci rozbít rodinu, vzít dětem tátu, ale stejně tak nemdokážu žít s člověkem, co mě podrazil. Je to těžký.

cikitkapb
1. pro 2020

A kolik z Vás všech, co jí tu radíte „zatloukat“ by bylo rádo, kdyby se jim neřekla pravda, když byste byly v roli těch podvedených? 🤔

dard
1. pro 2020

Z vlastní zkušenosti vám neřeknu, ale možná zkuste vzít v potaz i to, že spolu zatím nemáte děti. Pokud muži o nevěře řeknete nyní, může se rozhodnou sám za sebe, jak se k tomu postaví. Zůstat s vámi, odejít. Ale bude to jeho rozhodnutí, na které má každý ve vztahu právo.
Kdyby se o tom dozvěděl časem, až se vám třeba zadaří a malé bude na cestě, nebo už bude s vámi, stavíte ho do pozice, kdy svým případným rozhodnutím "rozbíjí" rodinu. Podle mně je to vůči němu strašně nefér.
Píšete, že máte hezké manželství. Ale něco vám tam asi chybí, něco není úplně v pořádku, jinak byste to přeci neudělala. Věřím, že to je pro vás těžké rozhodování, ale věřte, že i chlapi umí nevěru odpustit. A pokud neodpustí, třeba potkáte někoho, s kým vám bude ještě líp. A na takové věci nebudete mít pomyšlení 😉
Každopádně pokud byste se mu svěřila a on se snažil odpustit, určitě bych na chvíli přerušila umělá oplodnění. Jak už tu kdosi psal, někdy ačkoliv člověk sebevíc chce, tak narušená důvěra někdy zkrátka získat zpátky nedá. A chce to čas, aby si to manžel zpracoval.
A ještě jedna poznámka. Kdosi psal, že za 20 let uvidíte to pěkné, co jste spolu vybudovali. Jo, tomu věřím, že za 20 let se mladický úlet spokojeným manželům zdá jako malichernost. Ale jste si jistá, že to vydrží pod pokličkou 20 let? Nevyplave to na povrch třeba právě ve chvíli, kdy budete oba šťastní z toho, že konečně v sobě nosíte miminko?
Držím pěsti, ať už se rozhodnete jakkoliv.

prostenika85
2. pro 2020

@cikitkapb Já bych to třeba vědět raději nechtěla. Komu by ta informace vlastně prospěla?... Vůbec nikomu 😉

cikitkapb
2. pro 2020

@prostenika85 Prospěje minimálně tomu, jehož důvěra byla tímto aktem podkopnuta. Důvěra mezi lidmi se nemá stavět na lžích. Ano ten podvedený se bude chvíli trápit, ale pak bude muset dojít k zásadnímu rozhodnutí... jestli s tím, kdo ho zradil, bude chtít být či nikoliv. Bez této informace není toto rozhodnutí na něm.

dard
2. pro 2020

@cikitkapb Naprostý souhlas! 👍

vitezove
2. pro 2020

Asi doporučuju se s kámošem sejít a promluvit si, aby to nikomu neřekl. A pak se teda jen modlit. Osobně bych to manželovi neřekla. K čemu to pomůže? On se bude akorát pak trápit taky. Musíš se s tím popasovat sama. Asi bych si došla za psychologem. Rozebrat proč se to stalo, co se ti děje v životě. Jestli se dlouho snažíte o dítě, tak je to velký tlak, velké napětí. Možná si to prostě nezvládla. Ty se s tím musíš srovnat, a doufat, že se to neprovalí. Pokud ano, tak hold bude na manželovi jestli to dokáže odpustit.

prostenika85
2. pro 2020

@cikitkapb Záleží na úhlu pohledu. Když podvedený nemá informaci, není jeho důvěra podkopnuta. Teda v případě "nezodpovědné jednorázovky", která dál nenaruší jinak spokojené soužití.
Já to v takovém případě naopak vidím jako sobectví podvádějícího. Svému špatnému svědomí uleví tak, že své selhání překopne na partnera. A už se trápí dva.

priefi
2. pro 2020

@zuzana2020 a s tím "kamarádem" jsi o tom mluvila? Co Ti řekl, nechá si to pro sebe?

urtica
2. pro 2020

@cikitkapb Nechtěla bych to vědět - rozhodně ne, pokud šlo o jednorázovku. Pokud by šlo o paralelní vztah, bylo by to něco jiného.

zuzana2020
autor
2. pro 2020

@priefi ano slibil mi, že to neřekne...ale nikdy nemáte jistotu no

marcicek84
2. pro 2020

nejdřív se uklidni, za prvně jste u toho byli jen vy dva, vždycky to můžeš označit za výmysl nebo jeho sen, přiznala bych, až by to prasklo, že jsem spolu pili ano měli jste téma kolem sexu a pak se na tebe vrhl, ale že dál si to už vymyslel, že tím jsi to utla a šla spát a že nevíš co si dokazuje a doma to prosím tě zatloukej do posledního dechu celý život, bylo to pod vlivem alkoholu, chybu jsi udělala ty, tak tím nezatěžuj ostatní, ti přece za tvé ulehčené svědomí nemusí trpět...
každopádně byla to chyba, kdysi bych byla jednou z těch, co by tě tu ukamenovala, ale jak jde čas, život a co se děje kamarádkám a známým kolem mě, tak je mala pravděpodobnost, že jeden z partnerů toho druhýho někdy nepodvede, tvá alkoholní varianta je pořád v pohodě, oproti variantě dlouhodobých mimo manželských románků...

priefi
3. pro 2020

@zuzana2020 jestli není úplně blbý, tak to neřekne. Podkopal by sám sebe a strhl by Tě s sebou. A stykas se s ním ještě, nebo jsi to přátelství celkově ukončila?

zuzana2020
autor
3. pro 2020

@priefi nene nestýkáme, jako určitě se někde potkáme v hospodě, ale zatím k tomu nedošlo..

Strana
z3