Jednorázový úlet s kamarádem. Nezažil někdo něco podobného?
Dobrý den, s manželem jsme spolu 10 let, z toho rok a půl manželé. Manželství máme hezké, ale bohužel jsem udělala největší hloupost a teď nevím jak z toho ven...
Bydlíme v menším městě, kde máme hodně přátel se kterými trávíme čas. Manželův bratr hraje fotbala a tak jsme často chodili na hřiště, kde jsme se postupně seznámili s ostatními kluky. Cca před 6 lety jsem tam poznala mladšího kluka. Hned jsem si rozuměli a od té doby se občas potkali u piva. Před 2 měsíci jsme se ale začali více bavit a společně venčit našeho psa...byli jsme si velice blízcí kamarádi. Jednou jsme společně pili a bohužel to skončilo sexem...Nepište mi prosim, že jsem blba, to jiz moc dobře vím...byla to nejvetsi chyba v mém zivote...celé dva mesice nejsem schopna fungovat. Nevim, zda se priznat ci nikoliv?
Bojím se, že to kamarad vykeca...jiz drive mel neco s dvemi zadanymi a sveril se prave bratrovi meho manzela...
Nezazil prosim nekdo neco podobneho? Moc dekuji
Nezlobím se, moc dobře to vím....teď už je pozdě plakat....jen mě spíš zajímal názor někoho, kdo něco podobného udělal
@zuzana2020 joo tak s tim neporadim... Jatohle manzelovi nikdy neudelala...🤷♀️takze neporadim.
@zuzana2020 Takovouhle jednorazovku bych asi priznala, nez se furt klepat kdo kde to vykeca. Kdyz je to v okruhu znamych, tak je to stejne jenom otazkou casu.
@ai30 nikdo nás u toho neviděl...vím to jen ja a ten ,,kamarád,, ale bojím se, aby on nemluvil no 🤦♀️
@zuzana2020 Tys ho s temi ostatnimi taky nevidela a vis o nich. O tobe pravděpodobně uz taky nekdo vi.
@zuzana2020 Až se ten kamarád připije a někomu se pochlubí...na malém městě se tyhle drby šíří rychle. Nezávidím ti tuhle situaci, ale já bych ten "tlak" asi nevydržela a manželovi se přiznala.
@zuzana2020 Ako pise
@ai30
Ak je to tlchuba ako píšeš tak bud počkáš kedy to vykeca a dozvie sa to aj tvoj muž-co asi dlho trvať nebude alebo sa priznas. Btw.prepac za uprimnost to mas kolko rokov a co ta viedlo k tomu sa vyspat s inym? To tak milujes a vážis si svojho muža?
Toto som ja robila single pred 20rokmi...
@jakreb mam 28 let...a bohužel vam asi nejsem schopna odpovedet, proc jsem to udelala..
@zuzana2020 No to si uz musis potom vyriesit sama. Len ako som písala - chlapi sa niektorí vedia pochváliť aj ked nechcú a tento pises že je tlchuba. A musis sama poznat svojho muža co bude lepšie. Podla mna sa priznat...Zelam vela stastia.
- odpusť sama sobě
- Zatloukat, Zatloukat, Zatloukat
- když nejde o život, jde o hovno
- byl to jenom obyčejnej sex
- nelituj se, nohy jsi roztahla dobrovolně
@tinaprofi Ja nepíšem ze ma vsetko "vyslepicit"! Ale skus čítať co píše autorka o svojom okoli s svojom "raz som mu dala lebo som sa ozrala". Fesacik pravdepodobne prasi kde môže a rad sa pochváli. Su blizky kamosi cize staci detail-moj nazor. Takže v takejto situacii asi lepšie nech sa to dozvie skor od zeny ako bude vysmiaty v krčme opitymi kamosmi...Ale ano možno jej pomôže zatlkat. Ale to musi vediet sama...co komu kde ukázala.😉
@zuzana2020 Pokud ti na manželství záleží tak nic nepriznavat, v případě že to nekde vykeca kamarád, zapirat, zapirat a zapirat.. Pokud nejsou nějaké důkazy, například SMS kde si píšete jak to bylo v posteli super, tak ti to nikdy nijak nedokáže..
@izz76 o manzela rozhodně přijít nechci...i kdyz si plnl z vás může myslet, že mi na něm nezáleží, tak je to pro mě nejdůležitější člověk..takove sms rozhodně nejsou...hned o dalšího dne, se sama sobě hnusnym
Manželovi bych to na tvém místě neřekla. Proč by on měl trpět za tvoji blbost?
@zuzana2020 nerikat nic... jsi pitoma nj stalo se. Ted se modli at je normalni a drzi hubu... hele jinak - reknes to a co z toho? Co kdyz on by to nerekl? Zbytecne problemy pak... zatloukat!
@zuzana2020 No tak prostě funguj normálně dal, stalo se nedá se nic dělat, ale neni důvod kazit manželství.. Nejsou důkazy, nikdo se nic nedozví..
@hanculiiinka já bych pouze nechtěla aby to věděli všichni okolo a můj manžel jakl poslední...z tohoto mám momentálně největší strach. Hned po nevěře je to asi druha nejvíc potupna věc

Ještě bych chtěla doplnit, že se 2 roky snažíme o dítě a letos jsme podstoupili umělé oplodnění...