icon

Mám pocit, že přítel je mamánek

mrsinnecka
17. únor 2021

Dobrý den, mám přítele přes půl roku. Teď dá se říct neplánovaně čekáme dítě ( už dvě děti mám z předchozího vztahu). Když jsem se s přítelem seznámila bál se své matce rict, že mám dvě děti a pochyboval o tom jestli spolu být nebo ne. Nemám ráda lži a když to jeho matka zjistila bylo peklo na zemi ( padali urážky, a pokud se nerozejdeme tak nemají dítě), nakonec to přijali. Jeho rodina je v pořádku a zdá se být milá ke mě i mým dětem. Ale mám pocit jako Bych byla já navíc a přítel měl život s matkou, ví o všem co se u nás děje. Přítel nic se mnou neřeší a jde první za maminkou. Teď si hledáme větší byt a přítel konzultuje s matkou jaký a chce názor na všechno. Mluvili jsme o úvěrů a věta musím se zeptat rodičů co mi na to řeknou mě dost zarazila, jsme přece já, on a děti a ne jeho rodiče. Nehledě na to že mu maminka každý den píše a o všem musí vědět, je mu skoro 30 a nepřijde mi normální kontrolovat dospělého syna jako dítě a chtít fotky jestli je v práci nebo ne a podobně. A on jí vše poslušně hlásí. Mám jen takový pocit nebo bych měla utíkat?

Strana
z5
jakreb
Odpověď byla odstraněná
mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@jakreb a už jsem psala i vy víte kolik má přítel přesně ejakulátu pokaždé?

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@jakreb no právě nevěděla nepozoruji detailně každý kondom po sexu

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@mrsinnecka více méně děkuji za váš názor příště to budu pozorovat lupou i když budu na práškách. Protože i přes ty se dá otěhotnět

jakreb
17. únor 2021

@mrsinnecka No ale tu evidentne nejde o tvojho otca. Rodina tvojho mamanka ta nikdy neprijala (zatial) , mozno sa len tvaria....a v podobnom vzťahu "co povie maminka" to lepsie nebude. Bud cim skor zacne zit svoj zivot alebo to furt bude o jeho matke....a ty budes "šúchať nohami" ..

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@jakreb vždy se dá partner opustit i s dětmi, a matka se o ně může starat sama.

jakreb
Odpověď byla odstraněná
bara88
17. únor 2021

@mrsinnecka no ale aby ses se svým uvažováním za chvilku nestarala sama o šest dětí 😅

jakreb
17. únor 2021

@mrsinnecka Iste uz mas dve a dalsie na ceste. No ak mas vlastne byvanie, super job kde perfektne zabezpečis rodinu a zvládneš to s 3detmi aj financne ci casovo tak nie je o čom. Koľko majú deti? Sup od mamanka prec.

hany84
17. únor 2021

@jakreb Není pravda, že její děti nejsou jeho. Není otec ten kdo je zplodí, ale ten, kdo je vychovává...

jakreb
17. únor 2021

@hany84 Iste. On je ich otec lebo ich výchovava polroka?! Jej názor je mu ukradnuty a bezi za rodicmi? Skvelá budúcnosť..
Ale niekomu taky zivot vyhovuje.

hany84
17. únor 2021

Holky, Vy teda dáváte čočku mrsinnecka, , jak řekla mimi1004, otec dítěte musí pochopit, že má fungovat havně s ní. Ta teď bude jeho rodina.

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@jakreb první syn má 9 let a mladší 5 let, ano mám a to je i důvod proč se ptám a myslím že 3 dítě i když uteču. Zvládnu v pohodě bez chlapa 🙂

jakreb
Odpověď byla odstraněná
mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@jakreb to nepotřebuji raději budu zase déle jak dva roky sama 🙂

jakreb
17. únor 2021

@hany84 No len evidentne to nechápe a autorka chýbala na biologii.😀😉

bara88
17. únor 2021

@hany84 tak pochopit to určitě nemusí jsou spolu půl roku to je nic,podle mě se za takovou dobu nemohli ani poznat takže klidně si může zůstat mamánek a paní buď může odejít nebo to snášet

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@hany84 to je ale horší, i když mu to v jednu chvíli maminka říká tak v druhou chvíli otočí a do všeho se plete a on běží jako pejsek

hany84
17. únor 2021

@jakreb Chápu Vaši i ostatních úpřímnost a zkušenosti, kterými jste si třeba prošly, nevím kolik je ji let, třeba je opravdu mlaďounká, ale projděte si její odpovědi, na Vaše komentáře, diskutuje s Vámi slušně. Tak zkuste se oprostit od určité nadřazenosti.

lv
17. únor 2021

No, neplanovany dítě (tak či onak počaté) po pul roce je blbý, ale co už. Ano, zda se mi jako mamanek, prachy, hypoteku ma resit s tebou (jestli tedy nebude komplet na nej, s matcinym rucenim majetkem), fotka v práci je absolutně přes čáru - není mu 12, není zaskolak, avy ho kontrolovala. A vymezit, posunout to půjde dost těžko. Ne jít proti ní, spis ho podporovat v samostatných rozhodnutích, pochvalit ho, jak se mu to povedlo. No, nejlip v situacich, kde ta rada/rozhodnutí matky nejde (treba pozde večer v posteli, u sexu 🤓).

jakreb
17. únor 2021

@hany84 Ja tiez diskutujem slusne. Vôbec nie som nadradená som len uprimna. Za iste výrazy som sa slusne ospravedlnila lebo inak sa nedalo. 😉

jakreb
17. únor 2021

@lv Prosím ta, ved nevie ako pri tom sexe otehotnela (neplánovane) a nie ze by mu ešte dokázala vysvetľovať co pises. 😀😉

meronym
17. únor 2021

@jakreb Toho navazeni do zakladatelky uz opravdu staci. Ona nezadala o vas zevrubny nazor na svuj zivot a moralisticke kecy, tak se uklidnete.

avadake
17. únor 2021

@mrsinnecka že ty si ta bez práce co jěště řeší, že mamka mamankovi nechce vydat jeho našetřené peníze když čekáte to dítě?😂

llluckaaa
17. únor 2021

Uff, tys to tady teda pěkně schytala 😔 Hele, mamánka máš hroznýho a přiznám se, že by mi to vadilo hodně. Ale utíkat, když jsi těhotná, to teda není úplně vhodná doba. Zkus to řešit. Sedni si s ním, řekni mu, že teď jsme rodina vy dva a máme věci řešit hlavně spolu, tak jak, to vyhovuje vám a ne někomu jinému. Snad s dítkem dospěje, no.

jakreb
Autor odpověď smazal
jakreb
17. únor 2021

@avadake Ved napísala ze ma zariadené tak ze kludne sa postara sama aj o 3deti???

uzivatelkapetra
17. únor 2021

@mrsinnecka prostě si stůj za svým a třeba časem pochopí, že má nového šéfa 🙂

jakreb
17. únor 2021

@meronym Ja som uplne kľudná. 😀
Ty sa staraj sama o seba. Ja diskutujem. Takže sa prestan navážať do inych ľudí pokiaľ nemáš nic k diskusii len rypanie. Ďakujem a pekný vecer zelam.

mrsinnecka
autor
17. únor 2021

@uzivatelkapetra zkusit to mohu, ale asi to bude boj na dlouhou trať

Strana
z5