Mám pocit, že přítel je mamánek
Dobrý den, mám přítele přes půl roku. Teď dá se říct neplánovaně čekáme dítě ( už dvě děti mám z předchozího vztahu). Když jsem se s přítelem seznámila bál se své matce rict, že mám dvě děti a pochyboval o tom jestli spolu být nebo ne. Nemám ráda lži a když to jeho matka zjistila bylo peklo na zemi ( padali urážky, a pokud se nerozejdeme tak nemají dítě), nakonec to přijali. Jeho rodina je v pořádku a zdá se být milá ke mě i mým dětem. Ale mám pocit jako Bych byla já navíc a přítel měl život s matkou, ví o všem co se u nás děje. Přítel nic se mnou neřeší a jde první za maminkou. Teď si hledáme větší byt a přítel konzultuje s matkou jaký a chce názor na všechno. Mluvili jsme o úvěrů a věta musím se zeptat rodičů co mi na to řeknou mě dost zarazila, jsme přece já, on a děti a ne jeho rodiče. Nehledě na to že mu maminka každý den píše a o všem musí vědět, je mu skoro 30 a nepřijde mi normální kontrolovat dospělého syna jako dítě a chtít fotky jestli je v práci nebo ne a podobně. A on jí vše poslušně hlásí. Mám jen takový pocit nebo bych měla utíkat?
@jakreb a už jsem psala i vy víte kolik má přítel přesně ejakulátu pokaždé?
@jakreb no právě nevěděla nepozoruji detailně každý kondom po sexu
@mrsinnecka více méně děkuji za váš názor příště to budu pozorovat lupou i když budu na práškách. Protože i přes ty se dá otěhotnět
@mrsinnecka No ale tu evidentne nejde o tvojho otca. Rodina tvojho mamanka ta nikdy neprijala (zatial) , mozno sa len tvaria....a v podobnom vzťahu "co povie maminka" to lepsie nebude. Bud cim skor zacne zit svoj zivot alebo to furt bude o jeho matke....a ty budes "šúchať nohami" ..
@jakreb vždy se dá partner opustit i s dětmi, a matka se o ně může starat sama.
@mrsinnecka no ale aby ses se svým uvažováním za chvilku nestarala sama o šest dětí 😅
@mrsinnecka Iste uz mas dve a dalsie na ceste. No ak mas vlastne byvanie, super job kde perfektne zabezpečis rodinu a zvládneš to s 3detmi aj financne ci casovo tak nie je o čom. Koľko majú deti? Sup od mamanka prec.
Holky, Vy teda dáváte čočku mrsinnecka, , jak řekla mimi1004, otec dítěte musí pochopit, že má fungovat havně s ní. Ta teď bude jeho rodina.
@jakreb první syn má 9 let a mladší 5 let, ano mám a to je i důvod proč se ptám a myslím že 3 dítě i když uteču. Zvládnu v pohodě bez chlapa 🙂
@jakreb to nepotřebuji raději budu zase déle jak dva roky sama 🙂
@hany84 to je ale horší, i když mu to v jednu chvíli maminka říká tak v druhou chvíli otočí a do všeho se plete a on běží jako pejsek
No, neplanovany dítě (tak či onak počaté) po pul roce je blbý, ale co už. Ano, zda se mi jako mamanek, prachy, hypoteku ma resit s tebou (jestli tedy nebude komplet na nej, s matcinym rucenim majetkem), fotka v práci je absolutně přes čáru - není mu 12, není zaskolak, avy ho kontrolovala. A vymezit, posunout to půjde dost těžko. Ne jít proti ní, spis ho podporovat v samostatných rozhodnutích, pochvalit ho, jak se mu to povedlo. No, nejlip v situacich, kde ta rada/rozhodnutí matky nejde (treba pozde večer v posteli, u sexu 🤓).
@mrsinnecka že ty si ta bez práce co jěště řeší, že mamka mamankovi nechce vydat jeho našetřené peníze když čekáte to dítě?😂
Uff, tys to tady teda pěkně schytala 😔 Hele, mamánka máš hroznýho a přiznám se, že by mi to vadilo hodně. Ale utíkat, když jsi těhotná, to teda není úplně vhodná doba. Zkus to řešit. Sedni si s ním, řekni mu, že teď jsme rodina vy dva a máme věci řešit hlavně spolu, tak jak, to vyhovuje vám a ne někomu jinému. Snad s dítkem dospěje, no.
@mrsinnecka prostě si stůj za svým a třeba časem pochopí, že má nového šéfa 🙂
@uzivatelkapetra zkusit to mohu, ale asi to bude boj na dlouhou trať