icon

Manžel chce rozvod

bohunka87
11. dub 2017

Holky musím se vám vypovídat a budu ráda jak mi napíšete vás názor. S manželem jsme spolu 11 let z toho teď 18.4.to bude osm let co jsme manželé. 1.4.prisel z práce a oznámil mi že chce rozvod. Že mě má rád ale že není zamilovaný. V našem vztahu sme se nehadali měl vše co chtěl a to prý byl problém. Že jsem moc hodná. Byla to pro mě rána kterou sem nečekala. Nepoznala sem na něm nic choval se ke mě pořád stejně. Děti spolu nemáme. Prostě chce být momentálně sám. Já ho pořád miluji a nevím co si mám sama se sebou počít. Zkoncila sem na antidepresivech,proste sem úplně na dně. Druhou šanci odmítá. Prostě je to palicak. Co by jste dělali na mém místě?

Strana
z6
anelamates
13. dub 2017

Trvej na tom papíru co je psáno, to je dáno. A když ti řekne - přece si věříme, tak bych mu klidně řekla nezlob se, ale já už ti nevěřím. Já jsem ti věřila a hele, mám tu žádost o rozvod od tebe. takže jakápak důvěra.

bohunka87
autor
13. dub 2017

@anelamates přesně to sem mu řekla. Já ti už nemůžu věřit. Nechápal proč? Prostě mu něco cvaklo. Je úplně mimo.

dolezalovalucie
13. dub 2017

@bohunka87 Jen si trvej na svém,podle me nekoho ma když je tak stedry ma hrozne vycitky a muze se stat,ze se to dotycne nebude libit takze opravdu trvej na sepsani.

verunka_korunka
13. dub 2017

@bohunka87 kdyz jsem si precetla ze od prvniho mas 7kg dole... připomnělo mi to me... v nejvetsi depce co jsem kdy mela, samozrejme ze vztahů, ze skoly a vse dohromady s málo spankem jsem přestala jíst a nenapadlo me ze nejim... kg sla dolů raketove, vse ze me padalo. Kdyz jsem si to uvědomila nedokazala jsem jíst. Bylo mi z jidla zle jen co jsem ho cítila... nakonec jsem prisla na to jak se oblafnout, natrit matovy olej pod nos at to jidlo necitim a snist tu hmotu aspon trikrat denně... povedlo se... ale to uz jsem se fakt bala, ze nekde zkoncim v, nemocnici... tak hlavne nezapomonej jist a pít. A drzim palce 😉

bohunka87
autor
13. dub 2017

@verunka_korunka snažím se jíst ale popravdě mi to nejde. Sním maximálně banán a to sem si ho musela vyloženě vnutit. Vím že musím jíst ale jak něco sním tak lítám zvracet. Prostě nervy pracuji ve velkém. Co se týče pití tak to vypiju dost. Tak 1.5 litrů určitě. Zítra si něco uvařím a budu jíst po kouskách. Fakt aspoň něco málo.

verunka_korunka
13. dub 2017

@bohunka87 jsem si to myslela... ja si to ve stresu neuvedomila ze nejim, je fajn, ze si to hlidas 😉 ten odpor k jidlu byl hrozný... a žádná chuť na něco... zkus si najit neco co ti chutna. Ja zacinala na polevkach, rikala jsem si ze zaplnim bricho a dobre se tráví...

bohunka87
autor
13. dub 2017

@dolezalovalucie od toho určitě neustoupim. On chce rozvod tak ho má mít. Já chci jen toto po něm tak to tak bude.

anelamates
13. dub 2017

@verunka_korunka Zajímavé, jak každý reaguje jinak - já jsem bravurně nabrala 20 kilo.

kukukacka
13. dub 2017

@bohunka87 kila jdou dolu v techto situacich. Bolest a slzy k tomu patri. Obycejne ten stav trva cca 2 mesice a pak prichazi uleva 🙂 je to zcela prirozeny psychologicky proces. Neprijemny, ale brzy skonci. Uvidis ze v lete uz budes mit mnohem lepsi naladu a uplne jiny pohled na celou situaci ;) vydrz!!! ♡

anatanka
14. dub 2017

@bohunka87 Delas to dobre, hlavne si zachovej hrdost. To kazdy nedokaze. Uz jen to ukazuje, ze jsi silna osobnost. Je dost mozne, ze chlapec bude jeste jednou litovat...
Tech spolecnych let nebylo zrovna malo, tak je jasny, ze te to hodne sebere. To proziva a prozivalo hodne zen (i muzu). Kazdopadne stalo se, tak je potreba se nelitovat a jit dal. Cas to proste zahoji, nic jineho se ted delat neda. Treba pomuze aspon vedomi, ze tenhle stav neni nekonecny. Telo si to proste potrebuje zpracovat, prirozena reakce. Dej mu cas na zahojeni a casem zase najdes smysl zivota.

espada
14. dub 2017

@bohunka87 Je mi to lito. Me se stalo to same. Zniceho nic. Rikal, zr v tom jina neni a byla. Nasel si mrchu. Podle toho jak se ten tvuj chova a co rika, ma jinou. Stoprocentne. Chlapi neodchazi aniz by meli jinou. Nemate deti. Jste spolu dlouho a on ma pocit, ze si nic neuzil. Nech ho jit. Budes se trapit, ale za cas bude dobre.

bohunka87
autor
15. dub 2017

Holky teď 18.4.mame výročí svatby. Reagovali by jste nějak? Třeba nějakou sms nebo já nevím. Ten den mě to určitě sebere. Tak vůbec nevím co mám dělat.

eva_marie
15. dub 2017

@bohunka87 já jsem strašně hrdá takže asi ne, nechtěla bych aby si myslel, ze dolizam.ale to jsem já 😄

bohunka87
autor
15. dub 2017

@eva_marie já to tak taky cítím, ale vážně nevím co ten den semnou udělá.

agnes2ivory
15. dub 2017

@bohunka87 jak mi to pripomina lonske leto.....takze asi takto: tvuj muz ma zenskou. O tom zadna. A ty? Tys reagovala spravne! Ja mu pak taky rekla: "tak jdi. Sbal se a jdi. Ale hned. Domluvime se, kdy budes vidat kluka a kolik mi budes davat a pak vypadni."
Lekl se,necekal to.
Oni jsou chlapi uplne slepi, kdyz maji milenku. Jak jim chytnou saze, nevidej, neslysej, jdou je za volanim sveho pudu. Mozek zapoji az pozdeji. Mnohem pozdeji.
Na to vyroci svatby nereaguj. Vubec. Nech to byt.
Hodne sil!!!!!!!!!

bohunka87
autor
15. dub 2017

@agnes2ivory že ti chlapi jsou tak pitomí to není možné. Už si sehnal podnájem. V dezolatnim stavu (původní stav bez vybaveni). Bez peněz. Na to výročí se budu držet a doufám že mu nic nenapíšu. Mám odpolední tak to snad půjde.

agnes2ivory
15. dub 2017

@bohunka87 omlouvam se, jestli to ode me vyznelo moc tvrde. Ale ono nema smysl si neco nalhavat. K vyroci se drz a za odmenu si kup neco hezkeho na sebe! 🙂 je to fraze, ale pravdiva: "preboli to". Opravdu. Drzim ti palce!!!

agnes2ivory
15. dub 2017

@bohunka87 uplne to vidim - on na tebe urcite kouka jak zmokla slepice, vid? Ma vycitky svedomi. A je zaskoceny, zes mu rekla, at tedy jde. Dobre mu tak! Jen at ho zerou vycitky svedomi, kdyz nedokaze ani rict, ze nekoho potkal.

bunny123
15. dub 2017

Přesně jak píše Agnes, nemá smysl s chlapem konstruktivně komunikovat, on toho momentálně není schopný. Může za to chemie, je zalitý hormony. Jemu se mozek vrátí, až hormony začnou vyprchávat (3m). Do té doby veďte POUZE organizační hovory. Hlavně, pokud bude chtít rozvod, tak ať VŠE zařizuje on. Ty se do ničeho nehrň. Chlapi jsou leniví, než se rozhoupe, tak už může být láska k milence menší a on začne zvažovat, jestli mu to za to stojí. A dle statistik, 4z5 chlapů zjistí, že jim za to milenka nestojí. A pokud stojí, tak za to nestojí oni a není důvod truchlit. K výročí se rozhodně nepřipomínat, až napíše on, tak odvětit něco jako "aha, no vidíš, jsem málem zapomněla." To by čuměl, hoša. Nejvíc ho dostaneš, když budeš v pohodě, milá, usměvavá a krásná až se shledáte. To si to chlap fakt 2x rozmyslí.

bohunka87
autor
15. dub 2017

@agnes2ivory úplně. Chodí jak bych mu nějak ublížila já. Hraje si na úplnou chudinku. Pritom na dně sem já. Před ním se držím, ale vždy jak odejde tak sem tambkde sem byla... V dupe. Má to co chce

bohunka87
autor
15. dub 2017

@bunny123 pravda. Já se snažím se s ním nevidat. Třeba včera ráno mi napsal jestli se může stavit tak sem si myslela že chce něco řešit, nebo že má nějaké novinky. Tak sem mu řekla že jo. Přišel řekl mi můžu si udělat kafe? Tak říkám jo udělej. Sednu a ticho. Tak mu říkám proč si přišel. Nó že si něco musí vzít. Samozřejmě si nic nevzal. Tak jako nechápu proč přišel. A to se mě ptá. Nepotřebuješ odvést na nákup? Prostě je úplně mimo.

eva_marie
15. dub 2017

@bohunka87 má výčitky. Já bych ho teda nechtěla videt aspoň nějakou dobu zbytečně by mě to trápilo. Navíc tím ze za tebou chodí si furt drží sobecky zadní vrátka a tobě to neumožňuje se od nej odpoutat 😉 Řekla bych ať postupuje v rozvodu, ty si nech vše písemné potvrdit, co ti nasliboval a pak mu řekni ať se ti třeba měsíc nebo čas jaký chces neozyva nebo jen v životně důležitých věcech. Ďas tím oběma prostor přemýšlet...😉 Tak bych to udělala já

bohunka87
autor
15. dub 2017

@eva_marie to je to. Pořád mi leze na oči a o to víc mě to bolí. Říkala sem mu že příští týden mám odpolední tak ať si odveze svoje věci a ve čtvrtek musíme spolu do banky .tak tam mi předá klíče od bytu. Nechápal a koukal na mě jak jelen. Řekla sem mu že když už sem si tento měsíc platila vše sama tak tady už není doma. A že si nepřeji aby se mi tu produciroval.

kristyn.g
15. dub 2017

@bohunka87 má výčitky a šrotuje mu jestli neudělal chybu ... proto přišel, nebo se chtěl přesvědčit jestli si opravdu v pohodě... Jsi skvělá! drž se

bohunka87
autor
15. dub 2017

@kristyn.g děkuji tvůj komentář mě moc potěšil a zase mám sebevědomí o trochu větší 😊DEKUJI

bunny123
15. dub 2017

@bohunka87 Skvělé. Pokud ho chceš zpátky, tak jen tak dál. To je přesně ta strategie, která z tebe udělá silnou, samostatnou a sebevědomou ženu.

bohunka87
autor
15. dub 2017

@bunny123 momentálně to na mě padlo. Brečím a říkám si co bylo špatně. Co sem udělala špatně, prostě kde byla chyba. Já to vážně nedávám.

bunny123
15. dub 2017

@bohunka87 Já ti rozumím. Já se celé dny nedokázala na nic soustředit. V hlavě mi jel film "co jsem udělala špatně" furt dokola. Nic jsi neudělala špatně. On je zrádce. Samozřejmě se může stát, že on na něco přijde, co nebylo ok. Ale to si honem navymýšlí, aby se na sebe dokázal podívat do zrcadla a nepoblít se. Z čehokoli tě osočí, házej za hlavu. Mně vždy pomohlo jít ven, klidně i sama. Nesedět v bytě. Pokud se nakonec zachová jako kretén kreténskej a požene to na rozvod, gratuluj si, že s ním nemáš děti. Takhle ho můžeš časem odstřihnout a nikdy ho už nevidět. Tohle tě teď opravdu může hřát. Jak tu zaznělo, domluvte se na odluce a nekontaktujte se. Strašně ti to prospěje. Ty myšlenky a noci budou děsné, ale osamostatníš se, ani teď netušíš jak. Drž se a nic mu nepiš, zase by ho to vyhouplo do sedla a byl by v pozici silnějšího. Teď není, teď máš ty navrch, jak to báječně zvládáš a dokazuješ mu, že bez něho nevykrvácíš.

japona
15. dub 2017

@bohunka87 Podle me chodi na návštěvu proto, aby sam sebe přesvědčil, že udělal dobře, že odešel. A protoze mu neděláte scény a v rozvodu ho plne podporujete, je v háji, protože váhá, zda udělal dobře. Pokračujte v zacatem i nadale a je klidne mozne, ze za pár měsíců to bude on, kdo se bude chtít vrátit a vy zjistíte, že je vám bez něj lépe..

japona
15. dub 2017

@bohunka87 Na výročí ho pochopitelne nekontaktujte. Vyrazte třeba truchlit s kamarádkou pokud máte dojem, že to na vás dolehne..

Strana
z6