icon

Manžel mě nazval hromadou sádla - mám to nějak řešit?

dixi86
30. říj 2018

Zdravím, dnes jsem byla poctěna manželem, když jsme výjiměčně ráno vstávali všichni společně doma tím(když po mně lezl syn neurvalec), že ať neleze po mámě jako po hromadě sádla... Chci se zeptat, zda se nad tím mám nějak hlouběji zamyslet nebo jsem jen citlivější po porodu stále?(4m). Jsem teď hodně silná, kojením nabírám, nehubnu, ale manžel mě takto prakticky poznal(+-5kg). Nikdy nic neřekl, nenaznačil. Po prvním porodu jsem hodně zhubla, ale kojením to šlo nahoru, teď se to seklo na té vyšší rovině(vím to, je mi do breku, ale kojit je teď pro mě přednější). Jím léta zdravě, bohužel blbě a málo, plus málo spánku a štítná, jsem hodně ve stresu a ze dvou dětí a sama na barák prostě ko, abych ještě sportovala(navíc s nespícími dětmi a bez hlídání). Nevymlouvám se, měla jsem dřívě štíhlé období, takže pro mě je to více než utrpení. Ale nevím jak se postavit k tomu, co řekl manžel. Hned se prakticky omluvil, a že prostě nechápe, že musí z něho vypadnout něco takovýho a že to tak nemyslel. Ví, že postava je pro mě katastrofa a nejsem si jistá, zda mi zrovna v tomto říká pravdu, když ho napadne zrovna takové přirovnání? Prostě mi nepřijde najednou, že je tak vše na růžovém obláčku jak se zdálo..

Strana
z5
martinka_33
1. lis 2018

@dixi86 Joo, nejlepší jsou ty kojící se širokými ramínky a pohodlnou kosticí 😉 Nosím je, i když už nekojím 😀 Mám velikost 70F (úzkej hrudník), naroluju to tam a vypadaj dobře 😀 Ale v pyžamu bez podprdy.. Děs no...

dixi86
autor
1. lis 2018

@martinka_33 Já už klasickou podrprdu neměla tak dlouho, že už je asi nesnesu :D silikony ne, ale přemýšlím pak o modelaci. Když bude teda z čeho... :D

martinka_33
1. lis 2018

@dixi86 Jenže já mam problém, že se bojím doktorů, chodím k nim jen když jsem si jistá, že bych bez nich umřela 😀 Tak už mě modelace asi jen tak nehrozí...

dixi86
autor
1. lis 2018

@martinka_33 to já je taky nemusím, ale abych rolovala ještě třeba 50let prsa, to už je raději asi zkousnu :D

dixi86
autor
1. lis 2018

@vladule12 takhle se třeba obdobně bavíme, i když z manželovo strany to není, vždy zaperlím jen já na sebe. Ale tohle bylo prostě jiné..

eviicka
1. lis 2018

@martinka_33 a jak sháníš podprsenky? Já měla (co bude až dokojím netuším) 70D a už tahle velikost v klasických obchodech skoro nebyla. Objednávat z internetu se mi nechtělo, nakonec to zachraňoval Mark&Spencer, ale nejsem z Prahy...

martinka_33
2. lis 2018

@eviicka Taky jsem nakoupila zásobu kojících v Praze v Bílé taře (www.bilatara.cz), v Liberci mou vel neměli 😀 V M&S jsem nedavno koupila nekojo a zjistila jsem že po té době kojení jsem zmlsaná a nekojo mi není pohodlná 😀 Jinak překvapivě nekojím 3 měsíce a prsa mají stále stejnou velikost

saminomimino
2. lis 2018

tak s tím něco udělej,muž si mě bral hubenou a taková pro něj i pro sebe vždy budu a chci být,taky by mě už nepřitahoval kdyby byl tlustej,to je realita a víme to o sobě,po dětech šli kila nahoru,ale krátkodobě,děti máme 4

kittyy17
2. lis 2018

@dixi86 a co by chtěl 4 měsíce po porodu??? Modelku?
Máš dvě možnosti.
1. Budeš uražená, a doma budeš mít nepříjemnou atmosféru.
2. Zasmějete se tomu a jděte dál....

eviicka
2. lis 2018

@saminomimino jenže každému silnější partner nevadí. Autorka píše, že ji téměř takovou i poznal. Samozřejmě, když se v tom ona sama necítí, pomohla by změna, ale přeci jen 4 měsíce po porodu není na nějakou razantní změnu životního stylu ideální doba.

zelenaesmolda
3. lis 2018

@kittyy17 me je manzela docela lito abych pravdu rekla,neco placl,beztak to tak ani nemyslel a tady uz se to resi nekolik dni...

myskin
4. lis 2018

@dixi86 bral si tě takovou jaká jsi, takže jsi se mu líbila už tenkrát. Chlapi neumí komunikovat jako ženské, mozek se jim nevyvíjí rovnoměrně, chybí jim chromozóm x, mají vyšší výskyt poruch mozku,....no co bys po nich chtěla? 🙂. Nauč se mít ráda a jestli chceš hubnout tak hlavně pro sebe. Zaměř se na nízkosacharidovou dietu (není to jenom nejíst sladkosti), je dost knížek i s recepty - tohle na ženský zabírá zaručeně.

zelenaesmolda
4. lis 2018

@dixi86 jeste bych dodala k upravenemu nazvu diskuze,ze manzel te rozhodne hromadou sadla nenazval,pouzil mozna ne uplne vhodne prirovnani ale to je tak vsecho.pokud ti jednou odejde jinam tak to nebude kvuli postave ale prave kvuli tohohle.sorry ale resit takovou kravinu uz 5.den to je fakt moc...byt tebou resim svoji psychiku vic nez postavu.

jenny91
4. lis 2018

@zelenaesmolda Jen poznámka - myslím, že název diskuze neupravila zakladatelka, dodatečně to takhle upřesňují správcové serveru. (Aspoň já mám takovou zkušenost ze svých diskuzí.)

zelenaesmolda
4. lis 2018

@jenny91 tak to nevim,ale at uz je to jakkoliv tak to stejne nic nemeni na tom,ze uz se to tady resi paty den.jestli autorka takhle zvelicuje doma kazdou nevinnou poznamku nebo gesto tak manzel bude brzo balit kufry i kdyby mela miry 90-60-90

gracinka7
4. lis 2018

@rexiana já kojením fakt nehubnu. 😢 Všem, co tvrdí, že se kojenim v pohodě hubne, mám chuť vrazit jednu do zubů 😣

zelenaesmolda
4. lis 2018

@gracinka7 ajaj tak to me nebudes mit asi rada kdyz prozradim,ze jsem v tehotenstvi nepribrala ani kg? :D

gracinka7
4. lis 2018

@zelenaesmolda ne, to mi nevadí 😀

zelenaesmolda
4. lis 2018

@gracinka7 ani kdyz k tomu dodam,ze mam 40kg? :D

jenny91
4. lis 2018

@zelenaesmolda Proboha můžu se zeptat, kolik měříš? :D

zelenaesmolda
4. lis 2018

@jenny91 153cm 🙂
jako chtela bych nabrat tak 3-5kg ale nejde mi to a to se cpu

pratensis
4. lis 2018

@rexiana i ja pri kojeni pribirala. A ne malo... 😕

jenny91
4. lis 2018

@gracinka7 Já si třeba myslím, že mi kromě kojení hodně pomohlo, když jsem v těhotenství často a dost cvičila. V devátém měsíci jsem pak měla veliké břicho, ale jinak jsem nebyla nijak oplácaná a šlo to brzo samo dolů.

jenny91
4. lis 2018

@zelenaesmolda No já mám 169 cm, ale říkám si, že se svými 67 kg vážím pomalu dvakrát tolik co ty :D (A to si pořád říkám, jak jsem se pomocí těhotenství konečně dostala na vysněnou váhu.)

semmi
4. lis 2018

@zelenaesmolda take si myslim, ze to nemyslel tal, jak to vyznělo. Bohužel jen pouzil nešťastné přirovnání. Myslím, ze kdyby to myslel jako narážku, bude si pani dobirat pořád. Mně občas taky chlap řekne, že se mu rozpadnou kolena, kdyz na něj sednu. Ale je to z legrace a hned mu to vrátím, ze byl pred pěti lety taky hubenejsi a měl méně šedivàků. (Vlasů) 😂

zelenaesmolda
4. lis 2018

@semmi jo to muj chlap kdyz me nesl na rukach z obyvaku do loznice tak se mnou zduchal o zdi jakoze jsem tak tlusta a nemuze projit :D

dixi86
autor
4. lis 2018

@zelenaesmolda ja nazev neupravovala, puvodne znel trochu jinak, nejspis admin, řekla bych.

dixi86
autor
4. lis 2018

@zelenaesmolda ja neupravovala nazev diskuze a uz vubec to neresim x dni v kuse, mam i jiné, podstatnejsi starosti. Nastesti nebo bohuzel.

dixi86
autor
4. lis 2018

@zelenaesmolda to byla poznamka ale v uplne jiné situaci nez kdyby napr me manzel nesl skrz futra a nevesli jsme se, atd. Ale tezko se to popisuje.

dixi86
autor
4. lis 2018

@gracinka7 napodobne :D

Strana
z5