icon

Manžel tráví více času s rodiči než s rodinou?

9radka9
14. únor 2022

Holky, zajímá mě váš názor. Bydlíme v Olomouci, manžel tady má rodinu. Já mám mámu v Bratislavě. Manžel se svým otcem částečně dělat, vídají se tedy hodně často, i několikrát týdně. A teď k věci. Manžel do rodičovského domu i mimo práci často jezdí, mně se to nelíbili (vztahy máme super, v tom to není), chci aby se tam když tak jezdili o víkendu spolu (ne každý víkend) ale hodně se mi nelíbí, když tak chodí v pracovním týdnu, zatím co já jsem sama doma s dítětem... vždy mě to strašně nas*re, ale on na to vůbec neslyší...copak je normální aby dospělý chlap chtěl trávit čas raději s rodiči než s námi?

Strana
z4
zuzineckah
14. únor 2022

@bara88
@ee.liska chodí se tam "vypovídat", viz komentáře zakladatelky. Jako pardon, ale práci můžou probrat i při víkendových návštěvách, pokud je to tak nutné, zřejmě řídí raketový výzkum... Ale aby tam chodil několikrát i v týdnu, to mi přijde opravdu ujeté a vůbec se zakladatelce nedivím, že ji to vadí.

bara88
14. únor 2022

Tak pokud i s tebou pracuje tak asi potřebuje být chvilku bez tebe no. Když spolu partneři pracuji tak je to asi dost na nic

bara88
14. únor 2022

Si příště taky udělej plán kdyz půjde k rodičům,jdi za kamarádkou, zajdi na bazén..

ee.liska
14. únor 2022

@zuzineckah tak pořád to máme jen ze strany zakladatelky, ve finále to může být úplně jinak. Ona přece ani neví, co tam řeší. jestli teda neposlouchá za dveřmi 😁😁😁 Ona tam odmítá jít, on tam chce. Ona nechce mluvit o konkrétním tématu, on chce. Tady hlavně není problém v popisovaných návštěvách rodičů.

zuzineckah
14. únor 2022

@ee.liska co na to druhá strana, to neřeším. To je naprosto nepodstatné, páč se to nedozvíme, žejo, tak je zbytečné se v tom hnípat. Za mě i kdyby byl důvod jiný, tak by mě to sralo. Jednou má svou rodinu, tak se ji má věnovat a ne letět k rodičům s každým prdem. A pokud jsou tam jiné "problémy" (co my víme, třeba chodí jen do mamahotelu na koláček a gaučing), tak si je má vyřešit se ženou a ne zdrhat k rodičům. Tečka.

ee.liska
14. únor 2022

@zuzineckah tak to je hodně smutný pohled ☹

bara88
14. únor 2022

@zuzineckah tak jeho rodiče snad nejsou jeho rodina?

zuzineckah
14. únor 2022

@ee.liska jo, smutný je, že dospělý člověk nedokáže žít jako dospělý, ale jen jako syn.
@bara88 ona má mámu 200 km daleko, když se začne chovat stejně jako on, jejich rodina skončila.
proto jsem psala, že kompromis je nutný na obou stranách...

bara88
Autor odpověď smazal
bara88
14. únor 2022

@zuzineckah znova se ptám, jeho rodiče nejsou jeho rodina?

klokanka31
14. únor 2022

Jestli ale jezdí k rodičům tak proč si sebou nevezme i děti?

9radka9
autor
15. únor 2022

Holky všem díky za odpověď, i těm, které souhlasí plně s mužem je hezké vidět, že na náš "problém" je opravdu více pohledů..jinak my spolu pracujeme, ale nejsem spolu přes den, on ráno odjíždí z domu, já pracuji z domu

zmrzlinka
15. únor 2022

Nečekej doma na něj a jdi taky někam.Za kámoškou,na kafíčko....

camelinka
15. únor 2022

@9radka9 Ahoj, no jestli spolu pracujete, tak se nedivim, ze chce mit chvili voraz, ja sama bych ho vyhledavala tez🤷😅

merope
15. únor 2022

@klokanka31 Já skoro pochopila, že to není ani nabídnuto jako možnost.

zuzineckah
15. únor 2022

@bara88 snad si nemusíme vysvětlovat, jaký je rozdíl mezi rodinou, do které se pan manžel narodil a rodinou, kterou založil.... jestli tu chceš o tomhle diskutovat, tak si zcela nepochopila pointu.

tinaprofi
15. únor 2022

O tebe tu prece vubec nejde, ma s rodici proste takovej vztah, chce je navstevovat. Tak ho prestan terorizovat 🍺

9radka9
autor
15. únor 2022

Jsem si jistá, že kdyby to bylo naopak (on doma s dítětem já u rodiny) tak zuří, problém je že on mi to nedá vědět dopředu, prostě se tam několikrát týdně staví 🙂 plus tam docela často chodíme o víkendu, řekla bych každý druhý víkend... neumíme se domluvit na kompromisu, to je vlastne ten hlavní problém, že by se to trochu omezilo... třeba nejsem nadšená, když jeho táta ví co budeme dělat o víkendu dřív než já 😃 nebo třeba naplánují návštěvu u nich aniž bychom se domluvili... některé holky co tu píšete že ho chápete a že ho nemám terorizovat, taky máte chlapa co v týdnu vysedává u rodičů? Asi vám to tedy vyhovuje

9radka9
autor
15. únor 2022

@camelinka jak jsem psala, nejsme spolu přes den....a pracuje i se svým tátou

9radka9
autor
15. únor 2022

@zmrzlinka to by byla supr možnost a zřejmě by to i zabralo, akurát já to dopředu nevím že tam jde, prostě mu třeba zavolám a on mi řekne že je zrovna u rodičů 🙂 kamarádky nemám blízko, že bych se sebrala a hned šla, kavárna totéž

camelinka
15. únor 2022

@9radka9 Asi to nebude uplne o rodicich, ale celkove o problemech v komunikaci...Nekdo holt je na rodinu vazany vic, nekdo min...Bylo to tak od zacatku a jen si myslela, ze s detma se zmeni?

9radka9
autor
15. únor 2022

@zuzineckah no přesně tak, kdybych to udělala jako on tak to přeci nebude fungovat

9radka9
autor
15. únor 2022

@bara88 ne naopak, je to skvělý, blbý je když pracuje syn s otcem 😃 není tu někdo co to má taky takhle (syn a otec spolu pracují)?

9radka9
autor
15. únor 2022

@camelinka jojo máš pravdu, mají spolu s otcem hodně blízko, to je samozřejmě supr, ten problém v komunikaci podle mně tedy spočívá v tom že manžel nerád dělá konpromisy a chce mít vše po svém..na příkladu, domluvíme se že nebudeme tolik dávat dceři sladké (má rok a 3/4), on ji koupí zmrzlinu a nasype ji tam lentilky..

tinaprofi
15. únor 2022

Vyhovuje... Tvl vzdyt zijes s dospelym chlapem, ja vam u toho nesvitim, ale muj chlap ma taky takhle uzkej vztah s rodicema, ten jim dokonce dodneska x veci ani nemuze rict, protoze je to proste stara skola, spousta veci by nepochopili nebo na to maji svy nazory a me je to uplne jedno. To jde mimo me. To by mi jeste schazelo buzerovat staryho proc travi s rodicema cas, proc si furt volaji, proc proc prooooc 🤣 jsou lidi co to tak maji, ty mas rodice nekde na slovaci, kdybys je mela za rohem treba je situace taky jina... Znam x synu co pracuju se svymi otci a diky tomu I pak pracovne x veci resi i doma... Jen pro upresneneni, bavim se s nekym komu bylo uz aspon 19? Protoze takove kraviny resi po vetsinou fakt mlady holky co nevedi co by jeste resily 🤣

9radka9
autor
15. únor 2022

@tinaprofi hehe díky za názor, v něčem s tebou i souhlasím, ty máš zřejmě rodiče taky za rohem?

bara88
15. únor 2022

@9radka9 já myslím že ty troch zarliš na to že tady rodiče ani kamarády nemáš a on jo ale za to on nemůže

9radka9
autor
15. únor 2022

@zuzineckah zdá se mi že ty si pochopila ako jedna z mála podstatu mého dotazu 😃 díky

dixi86
15. únor 2022

Pokud by tam byl x krát v týdnu jen tak a víc než 10minut, asi bych se nad tim taky pozastavila. Doma má dítě a to vidí kdy? v posteli, kdyz spi? kdy dava prostor i manzelce, ktera pracuje z domu? ona nemuze nic a on cokoliv a ona kdyz se ozve, tak je za stihacku? boze. Sestry manzel, kdyz bydleli u rodicu(meli svoje patro) byl u mamy taky denne, jedl tam, travil tam SAM cas. Chapu,zvyk je zelezna kosile, ale kdyz mam dole zenu a deti....jako pardon. Nakonec si postavili barak a je klid. Ale proste kdyby to bylo opacne, chlap se zblazni. Amen.

zuzineckah
15. únor 2022

@9radka9 přijde mi, že některé dámy tady to buď taky praktikují, nebo jsou to sestry podobných mamánků, nebo mají podobný kousek doma a smířily se s tím a nebo, v horším případě, vůbec nepochopily tvé sdělení. Za mně je to docela jasné a srozumitelné. A i když jsem si jistá, že tvůj muž by nám k tomu řekl svůj názor, ve kterém byste se asi úplně nepotkávali, tak si myslím, že chlap, který se rozhodl založit si rodinu má vědět jak se chovat, jak rozložit svůj čas mezi všechny své milované a nikoho přitom neoutovat... Zralý muž. Ten tvůj mi tak nepřipadá.

Strana
z4