icon

Měli byste přiznat kontrolu mobilu v novém vztahu?

1. led 2025

Kdyby se vám rýsoval nový vztah, řekli byste potencionálnímu nebo novému partnerovi, že jste v předešlém vztahu partnerovi kontrolovali mobil? Je to něco co je potřeba přiznat aby byl vztah od začátku férový?

nimomo
1. led 2025

Přiznej to a jsi bez partnera

petulkadodo
1. led 2025

Ne, to mu opravdu neříkej. Vypadalo by to, že si děláš alibi, až tě ve svém telefonu nachytá on.

lvl16
1. led 2025

Ne. Nicméně aby byl vztah férový, je potřeba podobné věci nedělat.

jaja01k
1. led 2025

Pokud by se přímo zeptal, jestli jsi někdy něco takového udělala, tak bych nelhala. Jinak ne, nemluvila bych o tom.

autor
1. led 2025

Zatím se mi žádný vztah nerýsuje, jenom přemýšlím, že bych si do nového vztahu neměla nechávat kostlivce ve skříni

autor
1. led 2025

Vím, že už bych to znova nedělala

ceramidy
1. led 2025

TAk bud partnerovi verite a nebo ne.Vztah je i o duvere a tu vy evidentne k partnerum nemate...Mozna bych pouzvazovala nejprve neco delat se sebou a pak si najit normalni vztah....

felis
1. led 2025

Autorko, jsou kostlivci a Kostlivci. Z toho jak to píšeš, usuzuju, že na sebe pyšná za to nejsi. Co bylo, bylo, jsi poučená. Pokudby se vyloženě nezeptal, tak zrovna tohle je informace pro nového muze zbytečná a škodlivá. Něco jiného je... nevím... žes prožila domaci násilí, byla jsi ve vazbě, libuješ ve zvláštních sexuálních praktikách... ale tohle fakt vědět nepotřebuje 😉

autor
1. led 2025

@ceramidy byl to můj první vztah. Nějak jsem nedokázala spracovat jeho minulost. Vím, že mně to neomlouvá, vím, že nijak nesouvisela a nesouvisí minulosť s přítomností, a vlastně se mně nijak nedotkla... až do jisté chvíli, kdy mu to už začalo lézt na nervy. Nejsem na to ani zdaleka pyšná, vím že to byla hrozná chyba a již nemám šanci ji napravit. A proto přemýšlím, jestli je to něco, co bych měla přiznat na začátku dalšího vztahu... Vím, že už to nikdy neudělám. Byla to asi největší pytomost

autor
1. led 2025

@felis ne, nejsem na to pyšná, stydím se za to

barmil
1. led 2025

Znis jak muj ex. Lezl mi do všeho, od zpráv po historii lokace, email, Facebook. A ještě to svedl na mě, že to nemám na mobilu nechávat prohlášený. Na mém vlastním mobilu. I pin odkoukal. Svůj samozřejmě nosil nonstop v kapse a mel ho vnoci pod polštářem. Přišel tak prý na nevěru ex manželce, že ji přišla SMS od milence, tak měl asi pocit, že může lézt do mobilu každému. Tohle prostě normální člověk neudělá.

autor
1. led 2025

@barmil pin mi dal sám ex. Ono teď už nejde o to, proč se věci děli. Vím už, že to bylo špatný. Otázka zní, zda bych to měla v dalším vztahu říct...

levandule_k
1. led 2025

Máš zpracovanou minulost? Tohle bych řekla, že je to nejdůležitější.

A fakt první rande, ani ty další nejsou zpověď v kostele, kde na sebe musíš říct, co všechno jsi v životě dělala blbě.

Já bych to na první dobrou neříkala. Řekla bych to pouze v případě, že by se mě na to zeptal. Většinou se na to nikdo neptá, teda já se neptala a ani si nepamatuji, že by se mě na to někdo ptal, ale ty na to budeš tak intenzivně myslet během schůzek, že to tvůj potencionální partner nějakým šestým smyslem vycítí a zeptá se tě na to. Takže se spíš srovnej se svou minulostí a odpusť si své přešlapy. Každý děláme chyby a myslím, že jsou i nutné pro náš růst, nejde věci dělat dokonale na první dobrou.