Milenec a manželství: Je tajemství opravdu tak špatné?
Mám manžela, děti, rodinu. A mám taky milence - na sex, ale i se máme rádi, jsme si blízcí. Doma nebyla jiskra, vášeň. Nechtěla jsem zničit to vše co jsme si vybudovali. Navíc jsme s manželem parťáci. Vše je fajn. Ale mám právo i na vzrušení a jiskru v životě a v sexu. Vůbec si to nevyčítám a cítím že mám na to vše právo a tak si to sobecky beru. Manžel nic netuší a je spokojený v životě, tak proč to kazit. Byla jsem to já kdo měl problém, tak jsem si ho vyřešila. Asi mě odsoudíte že? Je opravdu tak špatné si prostě zařídit život čistě dle sebe a ponechat si nějaká tajemství do hrobu? Každý to má jaké si to zařídí..Manžel jak on chce, já jak já chci. Sdílíme spolu a jsme si blízcí. Ale tahle jedna věc je jen moje..Kamarádka mě odsoudila. Já si ale nemyslím že by něco takového mělo zničit naší rodinu. Nebudu mu nic říkat.
@rosalindamelinda my jsme si s muzem v kostele slibili vernou lasku - zamerne jsme si i vysvetlili ze to znamena NEZAMILOVAT se do nekoho jineho, o vernosti nepadlo ani slovo Takze i ten manzelsky slib muze mit takovou podobu jaka vyhovuje manzelum. Ale je oravda ze takti musi vyhovovat obema.
@rosalindamelinda Je škoda že není víc morálních lidí co dodržují sliby a přísahy...
@martinka_33 proč diskutujes s tímto nickem? 🤷
Kamarádku znám sice 3 roky, ale mého manžela ještě nezná ( a už ani nepozná 😂). Možná proto jsem to řekla právě jí. Navíc je z jiného města. Svěřovaly jsme se, ona má taky milence, ale strašně jí to sžírá. Mě tudíž odsoudila, jelikož mě to nesžírá.
Nevím jak by manžu našla, manžel nemá ani sociální sítě..Nic o něm na netu nelze vyhledat...
Milenec není ženatý, nemá děti. Je to typ chlapa, který o to ani nestojí. Příjde mi že jsem si vybrala dobře. Do chlapa s rodinou bych ani nešla.
Ahoj, tak fajn.
Ale preco to tu potom pises? Co je cielom tejto diskusie?
Chces vediet,ci je normalne mat milenca a byt s tym uplne v pohode?
Ci co vlastne ?
@martinka_33
Tak to je velmi zaujimave.
V katolickom kostole?
Milá zakladatelko, úžasné jen co je pravda: Příjde mi že jsem si vybrala dobře. 😅 Hlavně, že si to umíš ještě sama pochválit 😂 Co dodat, s lidmi, kteří určité věci nechápou selským rozumem ani citem, nelze diskutovat, bohužel zřejmě jsou na to moc jednodušší a nízcí. Ty sis sem prostě přišla po pozitivní a schvalovací názory, ostatní ignoruješ. Ale ono se ti to vrátí. Až si najde milenku manžel a zamiluje se do ní + bude s ní mít lepší sex než s tebou, tak tě pošle do háje zeleného a budeš mít, pak budeš dolízat za milencem, ať tě vezme k sobě. Nebo si najde jinou milenec, prostě se ti to vymstí 😕
@trdelnik234 ne, to by jiste neklaplo 😀 tenhle koste spravuje Apostolská cirkev, respektive ho spravuje spolek dobrovolniku a cirkev si ho pujcuje na obřady. Sňatek byl podle zákona cirkevní.
Ani mě nenapadlo že to tolik žen namíchne. Ale je to lepší než rozvrátit rodinu. Jsme tak všichni šťastnější. Vlastně všem ženám jejichž partner má nižší libido než ony, bych to doporučila. Roky jsem se trápila, ale v momentě kdy jsem to vzala tedy do svých rukou a smířila se s tím že manžel je jaký je, tak je mi mnohem lépe. Nic mu už nevyčítám. Nechávám ho žít jak chce. A sama dělám též. S věkem roste moudrost.
Samozřejmě vy co máte sexuálně zdatného manžela s normálním libidem, to zřejmě nepochopíte. A závidím vám...Ale vy co jste na tom jako já, nebojte se zařídit dle sebe. Život je krátký..
hele a kdyby on mel milenku a vlastne to tak delal uplne stejne jak ty, bylo by to s tebou ok? :D
@me_druhe_ja to je nejaka znama firma? Ja ji jeste neznam 🤔 no tedy ted uz znam 😅
@dyechampion co oko nevidi to srdce neboli, on je vzdycky prusvih az kdyz to praskne. Na druhou stranu kdyby v tuhle chvili jeji manzel mel milenku tak by bylo velice pokrytecke to řešit.
A co chceš slyšet? Pochvalu, jak sis to pěkně zařídila? Vědět všichni zúčastnění, na čem jsou a souhlasit s tím a vidět to tak jak ty, to by bylo jistě skvělé. Takhle jsi prostě zradila manžela. Ono pak při tom provalení ani tolik nevadí, žes držela jinde, ale žes nebyla upřímná, žes lhala, žes zničila důvěru, vztah, kterou dva spolu budují. Není nic hrdinského na tom nemít koule a nepřiznat si ok, tady ve vztahu nejsem šťastná, neklape to, tak čau, jdu hledat štěstí jinde a rozejít se jako dospělý lidi. Ono, když to praskne je ten rozchod v horších emocích. Za mě si dělej v životě, co chceš, co uznáš za vhodné. Jen si nemyslím, že tvůj manžel to vidí stejně, jak ses hezky sobecky zařídila. To si akorát obhajuješ sama před sebou .
@rosalindamelinda kecy v kleci. Když dva dělají totéž, je to totéž a ne že ne...a je úplně jedno, jestli jsi manžel, partner, manželka, partnerka, druh, družka...rikej si tomu jak chce. Ale to, že někdo na to nemá papír, neznamená, že si může dělat, co chce....
@martinka_33
Diky za odpoved...
Jestli je tvůj manžel impotent,tak se ti nedivím.. jinak nevěru neuznávám,pokud by,ale manžel v sexu nefungoval,taky bych nevydržela být věrná. Muj prvni muž byl kurevnik,spolu jsme měli sex skoro dene, presto stíhal jeste mimo. Kdyz mel milenku, byl ke me jeste hodnější, milejší, pozornější. Kupoval mi vic dárků, vyznával lásku ard. Nevim zda to byl zastírací manévr, nebo byl proste šťastný,tak tím podělil i me. 😀
Jako dite z rodiny, kde jeden rodic dlouhodobe podvadel toho druheho a nechtel na tom nic menit, byl spoko a mel to "dobre zarizene"...Ti jen vyrizuji, ze jako partnerka si trhni nohou a delej si co chces, ale jako mama si nafackuj a cert s Tebou. Pardon za drsna slova, ale tak to citim. At je detem kolik chce... me to zasahlo pres celou stredni (doprcic v dobe, kdy si ma holka najit prvni lasku a tvorit si ten obraz partnera, nej podle toho co ma doma) a az v poslednim rocniku ho mama konecne vyhodila. A "nikdo nic nevi, zejmena deti" je blbost. Ja to vedela celou dobu diky tomu, ze si ten blb (ano, takhle pisu o svem otci) nasel tu xxx vedle moji skoly, primo pred okny moji tridy! A mame tvrdil, ze nic nevim. Ale vedel to i bracha a segra. A preji Ti stejnou reakci Tvych deti, az to manzel zjisti a vyhodi Te za fligr ze dveri "Diky, konecne jsi to udelal." Fuj... Ano, muj otec timto prisel o sve tri luxusni deti, nezna vnoucata a tu dalsi podvedl taky, je sam jako kul v plote.
Doufam, ze jsi troll.
Jeste pro uplnost... Neodsuzuji to, ze to mezi partnery prestane fungovat, klidne teda jen v sexu, rozvedou se a najdou si jine partnery. S tim nemam problem, stat se to muze. Pokud tedy pak dokazou fungovat jako rodice a ne dva pohlavni organy, co si jdou jen po krku.
me fascinuje ze nekdo umi takhle sobecky a nadsene rict, ze ma milence a ze jim to takhle klape. nereseni problemu je jeste vetsi problem. nevime jestli mas maly dite, ale pokud ti na to partner prijde, muze ti dat takovou sodu..ohledne peci o dite, penize, majetek...ikdyz si ty holky naivne mysli, ze ne, ze znaji povahu manzelu, tak nikdy proste nevis co ten druhej je schopen udelat...
Troll
@enoli ano, teď jsi mi napsala neuvěřitelné kecy, to máš pravdu. To, že je to jen "papír" je už neuvěřitelně ohraná písnička a napíše to někdo, kdo tomu vůbec nerozumí. Protože to není o žádném papíru, je to mnohem víc na duchovní úrovni a o vzájemném spojení mezi lidmi. Jako ale super, úsměvné, jak si tady někdo další umí ospravedlnit ty špatné věci, které ve vztahu udělá 😝 Takových lidí je mi fakt líto. Falešné vztahy, falešný a bezcenný život, ale užívejte si ho, vaše věc 😝
Ano pokud bych měla libido hidně nízké a manžel by se kvůli tomu trápil, uvadal, nebylo mu z toho psychicky dobře, tak ano, měl by právo na milenku. Neříkám že by mi to nevadilo a nebolelo mě to, ale věděla bych že jsem ho k tomu dohnala vlastně já. A časem bych to chápala a přijala a nějak bychom to zvládli. Na milenku by měl každopádně právo. Mé osobní pocity s tím nesouvisí.
@rosalindamelinda ale to že někoho skutečně miluješ může pro každého znamenat něco jiného. Já třeba miluju svého muže takový jaký je. Nebudu ho trápit tím že se trápím kvůli našemu rozdílnýmu libidu. Ani ho kvůli tomu měnit za někoho jiného. Je to on vedle koho se chci probouzet i usínat, o koho se starám když mu není dobře, on s kým je mi nejlíp na světě..ne milenec.
A pokud by například on měl milenku kvůli mé sexuální nedostatečnosti a trápil by se nedostatkem fyzické blízkosti a já mu nebyla schopná ji dopřát, dopřeju mu ji s někým jiným. Nebudu mu stát v cestě za spokojeností. Chci aby byl šťastný. Upozadím se. Dopřeju mu.
@jane46 jako máma teď funguju daleko líp. Budu raději s milencem a šťastná, sršící dobrou náladou, než sexuálně usychat vedle svého manžela. Psychicky jsem na tom nebyla dobře, trápila jsem se dost dlouho na to aby to děti nevnímaly. Teď je i jim lépe když vidí šťastnou maminku 🙂
@dyechampion manžel by mě opustil. To vím. Bohužel.
@rosalindamelinda ty jsi fakt cvok....a vdana jsem, buď v klidu.
@jane46 a není škoda když se vše zahodí jen kvůli nespuladu v sexu?? Když vše ostatní funguje, lidem je spolu dobře, milují se...To mi tedy příjde daleko drastičtější a zbytečnější rozvrátit rodinu kvůli sexu, než si prostě najít slušného stálého milence..
A když se to tvůj manžel dozví, odejde od tebe. Není škoda jinak šťastné manželství a rodinu zahazovat kvůli sexu?
Kdo si stejně jako já myslí, že tu trollí chlap, co chce ženský přesvědčovat, že mimomanželský vztahy jsou hrozně cajk?

@alice180 tohle taky vetsinou delaji chlapi, ze neresi, proste zijou v tom ze kdyz je manzelka spokojena tak neni problem. Taky jsem pro se nejprve snazit vyresit nedostatek cehokoliv s partnerem a pak az kdyz selzou vsechny moznosti, stanovit pravidla pro možnou neveru.
Muj muj razí heslo "co může jeden, muze i druhej", takze se snazim nedelat to, co by mi vadilo kdyby delal on 🤣