icon

Mohou vzdálenost a vazby ohrozit čtyřletý vztah?

7. črc 2022

Ahoj, zajímalo by mě, jestli jste neměli někdo stejnou zkušenost, buď osobně anebo v rodině, moje "známá" má vztah, jsou spolu 4 roky, ale ty 4 roky pořád řeší, že ani jeden nechce opustiť svoje bydliště, bydlí od sebe asi hodinu a něco, oba mají silné vazby na rodinu tam kde bydlí... myslíte že z toho může být perspektivní vztah? Oba mají 35+ a celá rodina už je z toho unavená, že se neumí pohnout z místa, děkuji 😊

Strana
z2
xxx3d
8. črc 2022

osobně si myslím, že perspektivní vztah z toho být nemůže, protože to oni nechtějí.
tak jak to je - jim to vyhovuje
předpokládat, že by spolu žili, tedy bydleli, měli domov na jednom místě je pro ně nějakým způsobem nemožné, i když se mohou mít rádi.
spíš to na mě působí jako vrstvený vztah kamarádů s výhodami.
🙂

syslounek
8. črc 2022

Znám jednoho, co bydlí +- 100 km od přítelkyně. Mají spolu 5 letého syna a že by se chtěli sestěhovat dohromady to nevypadá. Jsou takhle spokojení.

daisymaminka
8. črc 2022

Myslím, že děti neplánují. Oni jsou sami ještě děti, mi přijde. Protože žít od 18 let v takovémto "systému" - nevím. Tomu se nedá ani říct vztah. 🤷‍♀️ Říkáme tomu, že drží středy a soboty. Do tohoto dítě přivést - nevím nevím.

Strana
z2