Myslíte, že se ještě ozve?

19. únor 2023

Dopredu vas moc prosim nesoudte me, vim ze jsem udelala chybu. Zapletla jsem se s jednym chlapem, ktery porad mluvil o jeho nestastnem vztahu, jak to uz uplne stratilo caro, nakonec, ze se rozesel. To bylo v jeden vecer kdyz jsme spolu byly na skoleni. Proste se to zvrtlo a meli jsme ani nevim co jak to mam nazvat, jestli to vubec byl vztah. Porad mi psal, vzal me do kina, dostavala jsem kytice, byla jsem stestna. Taky sme spolu spavaly. Po par tydnech jsem ale zjistila ze on se vubec nerozesel, vedela jsem to od kamaradky ktera byla kolegyne s tou zenou. Kamaradka ji vsechno vytroubila, ze ji je neverny, ona doma asi udelala cirkus, on okamzite prisel za mnou. Prisel se rozloucit, objimal a bozkaval me, plakaly jsme oba, rikal ze se boji jit domu, rikal ze to vsechno lituje a sliboval mi ze me furt rad uvidi ale uz ne jako milenku. Odesel a na druhy den mi napsal ze jsem uzasna zenska a at se mi v zivote dari a zablokoval me vsude. Je to uz mesic co jsem ho nevidela. Nevim co si mam myslet jestli jsem pro nej byla jen slapka a nebo i on na me obcas pomysli jako i ja. Vim ze obcas pracovne chodi do casti mesta kde bydlim, jestli si vubec vzpomene ze hele tady bydlela. Myslite ze se jeste nekdy ozve? Nebo alespon ze nekdy na me pomysli?

uzivatelkapetra
19. únor 2023

Asi mu je jeho žena cennější a tudíž by se už nikdy ozvat neměl, nesháněj ho, nepokoušej ho.

petulkadodo
19. únor 2023

Už se neozve, nechce přijít o vztah, na kterém mu zjevně záleží. Ty jsi byla jen milenka na rozptýlení.

zelenaesmolda
19. únor 2023

Doufej,ze se neozve.Smeti se vyneslo samo.

autor
19. únor 2023

@petulkadodo no nevim jak mu zalezi. Kdyz si neco vazim tak nedelam tak obrovskej risk ne? A i kdyz se to jeste provali tak tu milenku dal obijmam a bozkavam pricem rikam jak tu svou zenu miluju.

leeela
19. únor 2023

Nebylas slapka, ale byla jsi povyražení, zpestření ‘nudneho partnerského zivota’…
Jeho partnerka je mu (a kupodivu asi i byla) přednější než ty.
Vzpomene si určitě, ale kontaktovat už te nebude…

autor
19. únor 2023

@leeela jako to asi jo. Nerikam ze tu svou zenu rozhodne nema rad taky si myslim ze to bylo zpestreni zivota. Ale jako nechapu proc jsem to musela byt ja, holka ktera by mohla prakticky byt jeho dcera co se tyce veku, i se tak ke me nekdy choval, porad rikal jak ze si mam na sebe davat pozor a tak. Ze jako uz jen ze soucitu, z toho ze prece neni uplny debil aby tohle udelal mladsi holce. Kdyz chtel zpestreni klidne si mohl najit nejakou zenu ktere by bylo jedno. On to vysvetlil s tim ze ja jsem se mu libila.

zelenaesmolda
19. únor 2023

Mladsi holku snaz oblbne

leeela
19. únor 2023

A proč by měl oblbovat ženskou svého věku, když tu má (předpokládám) doma 🤷‍♀️
S mladou má min práce 🤣 kytička, milé zprávy, smutný oči jak je to doma na prdlacku a mladý maso má v posteli 🙈🙂

mysh_me
19. únor 2023

Pozvani do kina a par kytic te vzalo tak, ze jeste po mesici na nej vzpominas?? To se opravdu ani moc snazit nemusel, prakticky jsi mu skocila do postele sama 🙄 mela bys byt rada, ze ses ho zbavila, urcite to nebude zadny charakter, spis pekny proutnik… sbalis si mnohem lepsiho 😉

petulkadodo
19. únor 2023

Spousta chlapů to tak dělá. Doma fajn žena, děti, ale po letech taky nuda, stereotyp a tak oblbují mladé holky, aby si dokázali, že na to ještě mají. Možná to nebylo poprvé, tak ví, že žena to překousne, když teď bude chvíli doma sekat latinu. Nikdy ženatému chlapovi nevěř, když dělá oči a tvrdí, že mu žena nerozumí....

merope
20. únor 2023

Mladý masíčko by chtěl, ale teplej žvanec doma je důležitější...

jjasmina
20. únor 2023

Mladá holka se líp oblbne asi. Není co řešit, manželství je mu přednější než ty no

irmamala
20. únor 2023

Všechny jsme byly mladé, blbé, naivní a hledaly něco v ničem. Jako staré rašple tě můžeme ubezpečit, že v žádném nešťastném vztahu nebyl, jen si chtěl provětrat slimejše taky někde jinde. A když to prasklo, tak se pos*al a utnul kontakt. Vyhodnocuješ, že tě musel milovat, protože se k tobě choval hezky? A ty myslíš, že kdyby se k tobě choval jako hovado, že mu do té postele vlezeš?

mandala
20. únor 2023

Já si myslím, že tě třeba i rád měl, proč by nemohl. A určitě si vzpomene. Ale jak už to bývá, dal přednost manželce a rodinnému zázemí. Jak už zaznělo, nikdy si nezačínej se ženatým, byť ti tvrdí, jak je v manželství nešťastný. To říkají totiž všichni...

daruna
20. únor 2023

Jako stará ... musím souhlasit, že takových chlapů, co potřebují čechrat peří není asi málo. Pokecat, kytička, kafíčko, no a někdo to dotáhne až do postele, někdo ne, ale domácí jistota je jistota.

temnapani
20. únor 2023

Je ženatý, najdi si nezadanýho. Už to víš, že je ženatej 😡. Nech je bejt. Nejhorší na manželskou krizi je někdo třetí, kdo do toho vstoupí!!!

Kvůli takový nějaký co nedala ruce pryč od ženáče, se teď rozvádí švagr... Se ségrou byl 22 let! A můj bejvalej manžel si na mě taky chodil stěžovat "jinam" když jsme měli mimino.

Sory, jsem vysazená na tenhle typ ženskejch. Nechala bych jim je zašít.

l_
20. únor 2023

@temnapani hele ale.na tu neveru jsou vzdy dva ;) a pochybuju ze ta milenka jde cilene za tim najit si zenace a delat tu treti ;) averzi diky zkusenostem i chapu, ale chce to trochu odstup.. a ne, nikoho neobhajuju..

nnnadja
20. únor 2023

@l_ hovno - proste je zenaty,nesaham,tecka!

nicollbc
20. únor 2023

Nedávno tu psala jedna, jak jí starej tvrdí, že tu svojí milenku zablokoval a jestli na ní ještě pořád myslí. Nejsi náhodou ty ta druhá strana - ta milenka? 😄
Nech ho bejt, naletěla jsi, takovej ani za slzičku nestojí 🙏.

daruna
20. únor 2023

@l_ Přesně, těžko někdo primárně hledá ženatýho, možná spiš prachatýho, ale určitě žádnej ženatej chlap /vdaná ženská/ svýmu objevu nebude vychvalovat to co má doma pokud to směřuje k něčemu víc než jen to příjemný pokecání u kafe, ale na to máme spíš kamarády a ne milence.

daruna
20. únor 2023

@nnnadja Neměl by spíš nesahat ten ženatej?

daruna
Autor odpověď smazal
Zobraz
l_
20. únor 2023

@daruna me uplne vytaci, jak za vse muze milenka/milenec.. pritom mnohdy ani nevi, ze protejsek je zadany, natoz ze papirove 🤦🏻‍♀️ ale uz je ten, co rozvraci rodinu tvl.. ja mam zazitou neveru asi ze vsech uhlu, i jako dite rozvedenych rodicu.. ale tvl.. nikdy to neni o jednom cloveku, fakt nikdy..

jane46
20. únor 2023

@nicollbc To me taky hned napadlo. Za chvili tu bude prispevek i od toho chlapa 😆