Myslíte, že občas vzpomíná na svou milenku?

4. únor 2023

Jsou to 2 mesice co jsem odpustila neveru. Vsude si ji blokl, nemaj zadny kontakt, chce zustat se mnou, lituje, ze me podvedl, snazi se. Prisla jsem na to tak, ze mi nekdo napsal na facebook, jesti jsem opravdu jeho zena protoze pokud jo, tak me uz 2 mesice podvadi. Nevim jak intenzivni ten pomer byl, ani to vedet nechci ale podle toho co jsem si procetla, psal ji kazde rano hned po zobuzeni dobre rano jak jses vyspala, porad ji psal jak by ji vybozkaval, co by s ni delal v posteli. Psal ji i ale to, ze kdyby nahodou otehotnela tak by se o nich s laskou postaral a ze ji nema jen jako hadru ale taky s ni rad mluvi, protoze je rozumna a blablabla. Pak na to pravdepodobne prisla ona, protoze ji zatajil nas vztah a napsala mi. Moje podminka za odpusteni byla, at ji zablokuje a at ji uz nikdy nekontaktuje. Moc se ji za vsechno omluvil a poslal ji k vode, zablokoval. Na nasem vztahu dal pracujeme, odpustila jsem, miluju ho. Myslite ze na ni jeste obcas pomysli? Myslite ze obcas mu probehne hlavou, ze kdo vi, jak se ma, co dela? Vim, ze to byl jenom ulet a trapi ho to ale i tak, nejsem si jista zda jde neco take vymazat z hlavy.

lv
4. únor 2023

Jasne, hlavu nevypne. Ale to není podvod, nevěra - důležitý jsou činy, jak se chová, jestli chce být s tebou.

autor
4. únor 2023

@lv rekl, ze ho nezajima, neresi ji. Ale nevim. Vim, ze se blizi jeji narozeniny, vim ze muzi si moc datumy a podobne veci nepamatujou ale ona ma narozeniny den pred tim jak ma on meniny. To by si mohl pamatovat.

lv
4. únor 2023

A co? Neřeš to, vybral si tebe.

lamiaaa
4. únor 2023

Právě pro tohle bych nevěru nikdy neodpustila. Ta nejistota, jestli na tu dotyčnou myslí nebo či v tom dokonce nepokračuje, by u mě byla už napořád a nedovedla bych s tím a s ním už dál žít a normálně fungovat. Jestli ses ale ty rozhodla odpustit a jít dál, tak tyhle myšlenky musíš prostě vypudit a jet dál (to já bych třeba právě neuměla), jestli se ten vztah má i z tvojí strany udržet.

cilkat
4. únor 2023

Vzpomeneš si někdy třeba na kámošku, se kterou jsi byla na pokoji na táboře? Nebo na prodavačku, která léta pracovala v pekárně, kam sis chodila pro snídani? ... Já ano. A to je to fakt o hodně "nižší level vztahu" než milenka. Samozřejmě že si občas vzpomene. ALe fakt záleží, jestli v tom e "chtěl bych být s ní" nebo je to jen vzpomínka...

zelenaesmolda
4. únor 2023

Ja si spis myslim,ze ji zablokoval jenom na oko a dal s ni udrzuje kontakt.
Opravdu v dnesni dobe neni zadny problem,aby si poridila druhe cislo nebo fake profil na fb a psali si pres nej.A klidne to muze byt kontakt jako Beda Omacka a neprijdes na nic.

autor
4. únor 2023

@zelenaesmolda nemyslim. Od kde mi ta holka napsala, vyresili jsme si to a udelali za tim hrubou caru. Vidim ze ho to trapi, snazi se, pracujem na nasem vztahu. Ale proc to pak udelal?

autor
4. únor 2023

@cilkat jasne ze vzpomenu ale taky zalezi jestli v dobrym nebo zlym. On nevim jestli ji mal vubec rad, vlastne netusim co k ni citil. Tady je zprava kterou ji poslal nekdy v listopadu. Prijde mi to, ze mel jenom sladky reci aby ji dostal snadneji do postele. Ale nevim. i tak me desi predstava ze se mu mozna o ni sniva, premysli nad ni a tak dal.

martt
4. únor 2023

Pokud ses rozhodla mu odpustit a chceš ten vztah udržet nešťourej se v tom. Nepomůžeš si tím, když budeš přemýšlet jestli na ni ještě mysli apod. Naopak se tím budeš stále užírat a ztracená důvěra se bude dále prohlubovat a ten vztah půjde do kopru. Pokud s ním chceš stále být udělej za tím tlustou čáru. Vím že je to těžké a spostu lidi to většinou nedokáže a ten vztah se po čase stejně rozpadne.

autor
4. únor 2023

@martt neresim to, nic mu nerikam, nebavime se o tom. Ale samozrejme me to trapi.

zelenaesmolda
4. únor 2023

On ji psal,ze by se o ni klidne postaral kdyby otehotnela a najednou ji zablokuje a prestane udrzovat kontakt?Tak to je dobry srac teda.Nebo dobry lhar pokud mu to veris.

martt
4. únor 2023

Tady nejde o to jestli to řešíš s nim. Ale vnitřně tě to trápí a přemýšlíš jestli na ni mysli. Pokud se budeš vnitřně takhle užírat tak bohužel nemá cenu ten vztah udržovat. Proto většina nevěr končí rozchodem právě proto, že ten podvedený to "v sobě stále řeši". Pokud opravdu chceš být s nim. Musíš za tím udělat tlustou čáru a přestat myslet na to jestli na ni mysli apod...

biciklissie
4. únor 2023

Teda, já si nemůžu pomoct, ale to je síla. Víc než to, že měl s někým sex a jestli na ni ještě myslí, by mě trápilo něco jiného. Za prvé, co je to za charakter, když ji takhle údajně fakt manipulativne lhal, aby ji dostal do postele. Za druhé, když to prasklo, tak prý mu na ni vůbec nezáleží. Jak psal někdo nade mnou, to je teda srac. Vím, že o tom dotaz nebyl, ale dala bych si na něj bacha. Je to hajzl.

marianarem
4. únor 2023

Pravdepodobne si obcas spomenie, ale ak vas vztah vydrzi, tak to bude stale menej a neskor uz vobec, pripadne raz za par rokov. A aby vydrzal, tak ro musis hlavne asi ty nejako spracovat a muza s tym velmi neprenasledovat. Je to tazke, musis byt naozaj odhodlana odpustit a nechat to ist.Jedna dobra kamoska toto tiez zazila, nebolo to pekne, bola nestastna, ale ustali to, vztah sa im nakoniec vlastne posilnil, uz odvtedy presli roky a su stale spolu. Od nej vlastne viem, ze jej muz aj povedal v tych prvych mesiacoch po, ze si obcas spomenie. Ale po nejakom case jej hovoril, ze uz nie a ze uz ani vobec nema potrebu riesit nejake ine zeny.

sonaxoxo
4. únor 2023

Podle toho co píšeš a ta zpráva..vidím tam city, což je horší než samotný sex..takže bych se bála a dávala pozor, podle mě ji v hlavě furt má..může dělat x týdnů,měsíců hodného a pak ji může jen napsat jak se má a pojede to nanovo..

autor
4. únor 2023

@marianarem takze myslis ze ji miloval?

marianarem
5. únor 2023

To by som uplne nepovedala, skor mu lichotil jej zaujem a na to sa namotal. On je to taky chlap, co potrebuje stale v zivote nejaky adrenalin, nieco nove. Vtedy mal doma unavenu zenu s malym babatkom, = rutina, tak si nasiel taketo spestrenie. Nie je to cin hodny medaily, no nastastie sa odvtedy spamatal a hlada si tie dobrodruzstva primeranejsim sposobom.

kakba
5. únor 2023

Toto ti prijde jako jen takovej malej flam? Ale hovno. Dle sms je zamilovanej az po usi a takovej clovek udela vse, aby si udrzel tebe i ji. Holka nevim, nevim. Nesnesla bych, ze hodinu pred vymachal ptaka v ni a pak ve me. Nejsem zastance odpousteni never. Proste konec.

zelenaesmolda
5. únor 2023

Ja si taky myslim,ze je zamilovany az po usi.

lv
5. únor 2023

Jen sladke kecy, aby ji dostal, ramena jakej je frajer. Pokud chces jit dal, byt s nim, smaž co jí psal, zkus zapomenout. I on, časem to pujde uplne.

hanka_333
5. únor 2023

@zelenaesmolda Tezko. Hral to na milenku, jen aby ji dostal do postele. Milence ani neřekl, že má manželku. Tvrdil, že má dvě práce. Možná kdyby dotyčná věděla o manželce, vůbec by o něj zájem neměla. Ale dávala bych si na něj pozor.

zelenaesmolda
5. únor 2023

@hanka_333
Nevime jak to ma ale pozor bych si davala urcite.

autor
5. únor 2023

@hanka_333 lhal ji, ale ne ve vsem. Prace ma dve, to je fakt. Psal ji veci ze soukromi, sduveroval se ji, akorat s tim ne, ze ma manzelku. Ale jinak asi se vsim, posilal ji fotky z naseho bytu. Kdyz na to prisla ze nekoho ma a samozrejme mu zacala nakladat ze je hajzl, neskutecne se ji omlouval a ze i kdyz vi ze ho ted znenavidela, i tak si s ni kdykoliv moc rad napise ale uz jen jako kamarad. Ale ze chape kdyz ona uz nebude chtit. V podstate se s ni rozesl a pak si ji i zablokoval ale jesti na ni porad mysli, to nevim.

bara88
5. únor 2023

Ty jsi najivka

helinkaaa
6. únor 2023

Udělal to jednou, udělá podruhé, potřetí.. Nevěřila bych a neodpustila bych. A jestli manželství naruší třetí osoba, tak se zkrátka nejedná o pevné manželství, toť můj názor. Evidentně mu něco chybí a hledá to jinde

laxesis
6. únor 2023

Ať už to bylo (je), jak chtělo, tak to pěkně odhalilo jeho charakter a s takovým chlapem bych už nebyla, zvlášť pokud nemáte děti, to by bylo pro mě bez diskuze. Abych musela u životního partnera přemýšlet o tom, jestli má v hlavě někoho jiného, jestli je to fakt takový sráč, a podobně. To ne. Jinak v hlavě ji samozřejmě má. Jestli není labilní a nemá výpadky paměti, tak na to asi nezapomněl, stejně jako jsi na to nezapomněla ty.

nnnadja
6. únor 2023

Tento typ si najde za par mesicu dalsi,pokud to s ni “ukoncil” … kasli na nej

veronicka89
6. únor 2023

to ze ty mu reknes ze si nekoho nekde blízkosti kne co to je 😅jaka podminka ...

ulet je ulet ..vyspani se s kolegyni na vanocnim vecirku ...

udrzovani milistneho pomeru ktery musela utnout milenka a ty je podlost nejvetsiho kalibru ... a tu zpravu cos tu dala screenshot mit ulozenou tak bliju pokazde co si ji prectu a nesahla na chlapa co by ji psal...

to by muselo jinak vypadat ten rozchod ( z jeho vule, iniciativa, nabidka posunuti vztahu , atd ...nevim

nevery se dejou ...

ale nevim ...

ja uz bych asi nedokazala neveru odpustit ...

aby mi chlap chodil vysmaty domu ...mluvil ze mnou jakoby se nic nedelo ..sukal s ni i se mnou ...

me je z tohodle cim jsem starsi vic na bliti

tohle udela jen hovado ...

at uz zenska nebo chlap

helen_h
6. únor 2023

A jak dlouho jste spolu? A máte děti??

treasurka
6. únor 2023

Podle té zprávy to nebyl jenom úlet. Taky mi příjde, že je do ní zamilovanej. V tý smsce teda cit určitě je. Spíš než jestli na ní myslí (což určitě), bych řešila nakolik je s ní v kontaktu.