Nadávání od manžela. Jaký máte názor?
Ahojky, holky,
Potřebuji znát váš názor,
Bydlime v pronájmu od ty doby co se narodil syn 8 měsíců, teď se stěhujeme do jiného. Nucene( byla jsem donucena se přestěhovat) uklízí mě a stěhujeme, já se věnovala malému a moc neuklizela, a teď mi manžel za každou špínu na podlaze, nadává, protože to musel vytirat, já si musela odpočinout mám vytáhane ruce od malého má 11kg, a jeste mě manžel rika pořád že pronájem se nemůže využívat naplno, myslíte že je to normální? Jinak uklízí normálně (tohle jsme si už zažila od bejvaleho manžela, plus Teda mě mlátil. Dělá aji vám to vaši manželovi? Děkuji za názory.
@kamoulinek tak nejdřív jsi psala, že to vedle koše padá tobě, teď zas, že to vedle hází manžel. Tak pokud to vedle háže on, tsk zas můžeš za to peskovat ty jeho 🙂. A když se zeptá, proč to leží vedle koše, no protože jsi to tam hodil, miláčku 😄.
@tulikiss tak to se omlouvám špatně jsem se vyjádřila, manžel to hodí vedle.. Jak jsme psala uklízím normálne, jen prostě jednou musel vytrit podlahu a bylo zle
@misu8 já Peskovat neumím, nepo spíš se bojím skrz bejvaleho manžela
@kamoulinek Tak pokud po navratu z prace po vas vytira spinu na podlaze a sbira odpadky kolem kose, tak se mu nedivim, ze nadava. Nemel by to delat, ale clovek se nekdy neudrzi. Jak se k nemu chovate vy?
@kamoulinek Ted jsem si precetla upresneni a doplnuji - ne, neni v poradku, ze vam nadava, je potreba nastavit hranice nez bude pozde.
Obcas kdyz neni neco podle jeho predstav tak mi to vycte-jako proc sem to neudelala poradne,ze mi to rika porad dokola atd...on je to totiz desnej puntickar,perfekcionista takze nekdy s nim vyjit je tezky,parkrar uz sme se kuli tomu malem rozesli..Ale vzdycky najdem nereseni a neni to tak caste...Ale jsou to pro me prkotiny,pro nej dulezite veci...az se nam v lete narodi mimco tak se asi posere😂😂😂😂😂a co se tyce uklidu..mame doma cincilu takze denne luxujeme,a vetsi uklid delame spolecne jeden den v tydnu,kdy se utre prach a vytre podlaha...trochu se protirecis,nejdriv si napsala ze padaji odpadky kolem kose tobe,a ted pises ze to dela on...kdyby to delal on myslis ze by ti za to nadaval?uvedom si svoji hodnotu a co vsechno si ochotna snaset...me ty dohady obcas taky unavujou a rikam si ze byt s takovym clovek mi za to nestoji...ale...sme spolu 7let,milujeme se a oba se snazime delat vse proto aby to fungovalo..i kdyz se ve spouste veci rozchazime a mame kazdy uplne jinou povahu..jestli te to sere a vis ze ti nadava nepravem tak se seber a jdi..a jestli ne tak se nad sebou i nad vasim vztahem zamysli a delej vsechno proto aby ti nenadaval a fungovalo to..
Ale ze by mi jako vylozene nadaval to teda ne...to by udelal jednou...
@kamoulinek a co chceš od nás,aby jsme tě uklidnily,že to dělá každý chlap,?Jako promiň ale přijde mi to dětinské stěžovat si na manžela,máte si to vyřešit doma a pořádně to probrat,my mu nedomluvime🤣
@kamoulinek Tak to můj manžel zase pořád sám od sebe vynáší koš.
Asi bych nejdřív přestala házet odpadky vedle koše a plný koš bych vynesla, nebo ho připravila manželovi, ať ho vynese.
Nebo sis po ex tyranovi našla dalšího takového, coz se, bohužel, stává často
@kamoulinek musis zapracovat na svem sebevedomi, klidne s pomici terapeuta v poradne nebo psychologa, pokud bys to nedala sama. Tvuj strach partner citi a bude si dovolovat cim dal vic... kam ho budes poustet. Je to zacarovany kruh, ktery musis rozseknout ty. Jinak to skonci stejne jako minule...
To jsi mě pobavila, že máš vytaháné ruce z prcka 😀
ja ponosím i s nadšením mého 18kg syna, stejne jako občas chce vzít 22kg dcera, s láskou je ponosím....
Jinak i mladšího syna učím, že nejsme prasátka a že odpadky patří do koše, nevymyslej nesmysly proc neuklizis a zacni se chovat jak se očekává, jako máma, manzelka/partnerka a milenka...
Jako úvod je stejně chaotický, jako zřejmě i tvůj přístup k úklidu. Jestli máte robotický vysavač,tak proč tam má být takový nepořádek, že to musí manžel douklizet? A odpadky vedle koše? Fajn,stane se,že se člověk netrefí,ale jde a sebere to,ne? A že nadává na jídlo? Jako jak? Že mu nechutná,je studené,pořád to samé,nebo žádné?
Trochu zvláštní vyjadřování a obsah taky takový pomotany....🙈
@veruuu_kubesovic našeho učit nemusím,vidí sám a nedávno vzal roli pytlů,odmotal a pak to svihnul celé do koše 😁 a váží 14kg a včera měl chovací ,3/4h neodlozitelne dítě
Nezlob se, ale ty asi taky nebudeš žádná výhra. Netrefit se do koše - to vážně jde? Máš ještě poměrně malé dítě a nemáš čas na nic jiného než na syna? To se pak tomu chlapovi vážně nedivím, že nadává.
Pro me je skutecne zdrcujici zjisteni, ze lide jako vy se mnozi a "vychovavaji" dalsi generaci. To je neuverielna katastrofa. Ano, ne kazdy muze byt jaderny fyzik, ale tohle je proste moc 🤦
Nechci rýpat do zakladatelky, spíš to je všeobecná úvaha. Nechápu, jak žena na mateřské nemůže doma něco stíhat. Jako švagrová mě s tím taky strašila, že ať si nemyslím, že po porodu budu mít pořád čas na svůj tip ťop úklid. Ale nějak se sekla... Zvládám pořád uklízet tak jako před porodem, a že jsem na úklid pes. Zvládám uvařit, někdy upéct, postarám se o malou, hraju si s ní,jdeme na procházku, najdu si čas i tady na koníka, a večer ještě udělám manželovi masáž. Nevím v čem je problém 🤔
@klokanka31 Vite, deti jsou ruzne. A nektere jsou opravdu neodlozitelne. Pokud tedy maminka neni zastancem metody vyrvani do bezvedomi, tak opravdu muze solidne nestihat. Nesnasim tyhle chytre cance od zenskych, ktere maji dite “kam ho polozim, tam ho najdu”. Zkuste vzit do uvahy, ze ne kazdy to ma jako vy.
Jeste bych rada uvedla, ze me dite bylo po sestinedeli zlaticko, ale dokazu mit pochopeni. Neni snad jine skupiny, ve ktere by existovalo tolik zaste, jako mezi matkami. Fakt smutne.
@meronym Já rozhodně nemám dítě kam ho položím, tam ho najdu. Zrovna teď má období že jí nic nebaví, a pořád chce mojí přítomnost, ještě nejlíp abych jí nosila v náručí. I tak stíhám 🙂
@klokanka31 Uzasne. A jak to souvisi s dotazem zakladatelky? Nebo jenom prezentujete svou dokonalost?
@meronym Zakladatelka psala dotaz, z čehož jsem usoudila že nemá čas na úklid, ani zvednout odpadky z podlahy. Takže toto je jen moje reakce 🙂

@kamoulinek Tak spadne neco z kose, nebo to pohodi manzel? Jak nestihas? Ohnout se pro odpadek je par vterin a kdyz vidim, ze je kos plny, tak vyndam pytel, dam ho ke dverim a jeden z nas ho pak vynese. No problemo. Mas roboticky vysavac, tak ho kazdej den pust, a nemusis denne vytirat.