Naši chlapi a prdění
Jako.. já nevím, proč každý den musíme (teda muž) doma řešit každý detail prdění a tvářit se u toho (teda muž) jako že to je ohromně zábavné téma. Vlastně jedno z nejzábavnějších v životě.
Taky to tak máte?
Taky tohle téma tak nesnášíte? .....Jako by nestačilo že prostě není schopen prdět potichu. Jako prooooooooooooooč? 🙄
Já se za to třeba upřímně stydím, když mi to ujede. Ale rozhodně se tím doma nikdo netrápíme, že by jsme to zadržovali. Prostě pokud je možnost, uděláme to v soukromí, pokud ne, tak se tomu zasmějeme. Ale není to u nás pravidlo, že by jsme to před sebou pouštěli schválně. Ujetého mi na tom nepřijde vůbec nic.
Já mám celkem problémy se zažíváním a mám dojem, že jsem doma já občas ta ,,horší". Ale jak už tady někdo psal, ke vztahu to prostě patří. Neděláme to ani jeden naschvál, ale když se stane, stane se. Nebudu kvůli chlapovi umírat na bolení břicha... Stejně by to bylo horší ve finále i pro něj, určitě bych byla protivná 😝
tak mi před sebou prdíme normálně
Ahoj, prdime pred sebou a nemam mu problem rict, ze vetram kvuli prdum atd. prijde mi to jako uplne prkotina, zasmejeme se tomu. prdeni zdar.
@jahodi my prdime pred sebou normalne a manzel ma z toho vzdy zabavu ako male decko 😉 To este znesiem.
Raz som si prdla ja a zrovna pri sexe,manzel sa rehotal a mne bolo tak trapne 😲 On mi povedal,ze to je normalna vec a ze mi trapne byt nemusi a takto to beriem.
Upřímně nerozumím lidem, kteří se stydí si ulevit (vrchem, spodem) před partnerem, nebo rodinou. To je jako bych se chodila schovávat při jídle a pití. 😀 Přijímat potravu mi přijde stejně přirozené, jako ventilovat vedlejší produkt trávení. Holt to patří k sobě. 😀 S manželem si před sebou na nic nehrajeme, zvuky, které vyluzuje ten druhý ignorujeme (já osobně už to ani nevnímám), když někomu ujede echt rána, tak se tomu zasmějeme. Když jsem na začátku těhotenství zvracela, kudy jsem šla a bylo mi na umření, uklízel to po mně manžel. Když měl manžel střevní potíže a chudák to nestihl na záchod, uklízela jsem to po něm já. A neklesl kvůli tomu v mých očích. To se prostě stane a když spolu dva žijí, tak to k tomu podle mě patří.
Stejně to mám s dobrými kamarády, když mi to někde ujede nevhod, tak se prostě omluvím. Rozhodně ale nehodlám prasknout, aby se nějaká houžvička nezbláznila, že jsem si prdla. 😀
@xpila Podle mě to spolu souvisí velmi. Vážím si ho, takže mu nebudu schválně smrdět v místnosti, když není nic jednoduššího, než jít si usrat jinam.
@nutricnihodnota Tak pro mě je tohle naprosto přízemní a jsou mnohem podstatnější věci, pro které si někoho vážím.
@nutricnihodnota Jako že bych si manžela přestala vážit kvůli tomu, že by si přede mnou psouknul? Nebo naopak?
My to holt máme založené na jiných hodnotách...
Tak my to Teda vůbec neřešíme. Nejsme cizí, ale zájem spolu, jestli spolu spíme, milujem se, víme o sobě vše a čekáme dítě, tak je i normální, že si před sebou prdnem bože. 😀😀Tady fakt spousta zakladatelek fóra řeší kraviny.
Holky a stejně na začátku si to chlap hlídá aby si před námi neprdnul a pak už to dělá automaticky 😂
já bych s tím taky sem tam neměla u chlapa problém, ale to by nesměl prdět nonstop.. a ještě dělá že nic a nebo se směje, kdyby aspoň utrousil sorry - tak to beru, ale je to marný boj 🙂 on brutálně prdí aj na WC i když nejde na velkou, že to musí jít slyšet až do posledního 6. patra, no dělal to už když jsme spolu randili.. to má z toho jeho stravování 🙂 jenom vždycky trnu, když jsme někde na návštěvě, aby tak neprděl na záchodě aj tam, páč tu salvu neztiší ani dvoje dveře..
Já na prdy moc naštěstí netrpím ale když už, snažím se taky někde v soukromí.. ale už mi to párkrát ujelo, tak z toho měl vánoce samozřejmě..
A jinak na to, jak mi to jeho prdění vadí, tak lahůdkou naší rodiny je, skoro vždy když je sešlost, že se na konci řežem a vykládáme si už notoricky známé historky o tom, jak to kdo kdy nestihl apod. 🙂 a to zase nechápe on 😀
Nějak nechápu názor, že když se před sebou prdí, (vadí mi už jen to slovo) tak to dělá pravý vztah. Pokud s tím má někdo velký problém, tak možná stačí upravit stravu.
Jinak mi to hlava opravdu nebere, kor u ženský mi to přijde absolutně antisexuální, ale u chlapa taky. Jsem ráda, že mám někoho, kdo to má stejně.
@kacca11 Pokud by přede mnou můj manžel prděl, kdykoliv se mu zachce, bez jakékoliv snahy mě toho ušetřit, tak bych rozhodně neměla pocit, že si mě váží. Ne, když pro mě nemůže udělat ani tak málo, aby odešel do jiné místnosti, či popošel pár metrů, jsme li venku. Ano, prdění je přirozené a lidské, stejně jako vyprazdňování, ale když jdeme na záchod, tak za sebou vždy zavíráme dveře, je li to možné. U společného jídla zase používáme příbor, nesrkáme, nevylizujeme talíř a otíráme si ústa od mastnoty a drobků.
Měla jsem přítele, chodili jsem spolu cca 2 roky a jednou se mě ségra zeptala, jestli před sebou prdíme. Řekla jsem, že ne, že nejsem prase, styděla bych se. Na to mi odpověděla, že to teda není ten pravej. Měla pravdu, stejně jako u dalších. V životě byhc neřekla, že před svým přítelem, teď už manželem budu tohle normálně provozovat, ale stalo se...a je to úplně přirozený, pokud je to doma 😀 A nevidím na tom nic hroznýho...lepší, než si nechat vyvalit bok...
Ale tady nejde o to, jestli před sebou prdet nebo ne. Jasně, je to přirozený. Ale jde o to, ze někteří chlapy to berou jako super zábavu a připadají si hrozně vtipný, když ze sebe vypudi co nejlepší zvuk. To nesnáším a vytaci me to. Pokud si někdo psoukne a řekne pardon a tím to hasne, tak mě to teda nepohorsuje, ale jako nějaký důkaz lásky to teda fakt nevidím. To, že si přede mnou nějaká kamarádka prdne snad znamená, ze mě miluje?
Můj taťka vždycky říká "kdo krká a prdí ten si zdraví tvrdí, a kdo to v sobě dusí, strašnou smrtí zajít musí". Neříkám že bychom před sebou v rodině nebo s partnerem prděli na počkání, ale když se stane, neděláme z toho tragédii. Partner má zažívací potíže, a občas prostě se neudrží a dá si něco co by neměl. A to pak kdyby měl běhat s každým prdem někam stranou, tak už by asi měl ušoupaný nožičky až ke kolenům. A když se to povede mě, což teď není vůbec sporadické, tak se ozve jen tiché "mňau " a zahiňání. A nebo komentář typu "nějak nám pšouká křesílko.. nějak nám střílí postýlka.." a jednou také, když jsem se konečně "složila" do vany a ulítlo mi to naprosto šíleně jen se z pokoje ozvalo "perličkou koupel já moc rád, ale tahle asi nebude s vůní levandule co?" Chápe stejně jako já, že se tomu nedá vždy zabránit a tak ten život bereme.
Neeeeee, už jsem tu viděla různé PRDLE témata ale tohle vede 😀
Úžasne téma 😁
A proč to doma vlastně řešíte? Není to tak, že manžel si prostě prdne a neřeší to a ty mu za to nadáváš?
Jinak u nás neřešíme ani tak prdění jako smrad - takže pokud je to možné a stihnu to a vím, že zrovna mám trošku problém (někdy to je FAKT cítit), pokusím se zmizet na chvíli někam, kde to nebude zrovna partnerovi pod nos. A pokud to nestihnu, tak jdu a otevřu okno (hlavně v autě to je fakt potřeba 🙂 ). Na procházce v lese to neřešíme absolutně, na ulici spíše koukám, zda to nikdo neslyší.
No to je téma 😎
Tak ja bych nesnesla aby mi chlap prdel pod nos. Ne, pred muzem a rodinou neprdim a ani on prede mnou. Vubec si nedokazu predstavit, ze pred sebou prdime cela rodina u stedrovecerniho stolu s nazorem ze je to prece lidske, jako jist a pit.
Asi takhle...já se snažím odejít se "vyprdět" na wc, ale když mi to ujede, omluvím se a nehrotím to...manžel to moc neřeší, ale většinou se taky omluví nebo pronese nějakou vtipnou poznámku. A teď se hrozně smějeme malému, jak mu duní plínka...
Ve vztahu je to přirozené...
😀 díky za boží téma - u nás se prdí co nejmíň a manžel s musel naučit omlouvat a to kvůli dětem, který jsou ještě malý, ale už školkový a je je tudíž potřeba je naučit, že když už to ujede, že se jako nezačnou řehtat na celý kolo, ale řeknou "pardon" a tím to je vyřízený - tatínek nám totiž trošku dělal v dětech dojem, že se prdí jak chce a nikdo to nemá právo řešit a když je člověk v koupelně v patře a nezavře si dveře a ustřelí si kalhoty, že to jako neplatí, protože je v jiným patře - mám trochu pocit, že díky dětem se mi snad podaří vychovat i toho manžela :D
my doma před sebou prdíme, protože jsme doma a pokud u nás není nikdo cizí, jsme mezi sebou, jsme jedna rodina a máme své soukromí. Nechápu, že by se měl někdo omlouvat za to, že je člověk a tráví. Když jsme někde jinde, tak to už to soukromí nemáme a proto neprdíme. Je to příliš intimní a moje děti to, zdá se, chápou. Ale abych se musela omlouvat manželovi a dětem, že trávím, no nevím. Od toho jsem doma, abych si mohla ulevit, když potřebuji, né? Nepřeceňuji ale taky nepodceňuji význam prdění, vtipné poznámky mi spíše vadí, prdění středobod dne, prostě se to děje a doma mi to příjde přirozené...
Děláme to všichni, jen před cizíma lidma předstíráme, že to neděláme...
Snažím se pred manzelem neprdet, když vím, že to na mě jde, ulevím si tiše či v jiné místnosti. Když si mam udržet i po porodu nějaký ten sexappeal, a padající vlasy a povisle břicho tomu moc nepomohou, tak ať to aspoň nezhoršuju. 😀 Jasne někdy to ujede, tak se omluvim. Jednou se nám s manželem povedlo uvařit nějaký prdíci jidlo, a to jsme prostě s manželem prdeli strašný smrady, tesne před spanim to bylo, takže byl zákaz zvedat peřinu. 😀 😀 😀 Naštěstí bylo léto, tak mohlo byt otevřeno okno dokořán. Fakt netuším, co jsme to tenkrát snědli. 😀 Jinak manžel taky prdí a když jede prdíci maraton po cibuli či tak něco, a rusi mi treba film, tak to už ho kolikrat posílám na wc...😀
Prdeni a krkani je tak stejne prirozene jako kojeni. 🙄 Ja si z detstvi pamatuju porekadlo, lepsi jeden prd nez 10 doktoru a vyvaleny bok.
Ano, doma s manzelem i malou pred sebou prdime a nekdy i krkame, kdyz neni zbyti, s naslednym pardon ci omluvou. Casto i provazene zdarilymi komenty a smichem 🙂 Rozhodne doma pred sebou neutikame ci nezkoumame, jaky bude oder ci hlasitost - zda ho udrzi ci utlumi sedacka, ci jakekoliv jine polstrovani doma 😀 je to prirozene a zdravi prospesne.
Verejne krkani a prdeni vedome ci cilene neprovozujeme. Neprovozovala jsem ani verejne kojeni.
Ad stud za projevy tela. Kdysi jako mlada jsem se taky stydela pred protejskem prdet a krkat, akorat mi pak bylo spis zle a nejednou z chvilek ve dvou se stalo spis nadmute utrpeni me osoby s ruznymi vymluvami, na to co mi je, aj.

*svagrem 😀