icon

Nesnáším přítele. Co byste poradily?

20. čer 2020

Holky prisla jsem si po radu. Uz to nezvladam se svym pritelem. Zijeme spolu ve spolecne domacnosti. Porad mu neco vadi. Dnes treba me nenechal spat, tak roztahnul zavesy a tahal me z postele. Pry ted kdyz nepracuju, nemam proc dlouho spat. Take mi vynadal, ze jsem nechala jidlo pres noc v troube. No jo, zapomela jsem, stejne ale bylo horky. Vadi mu, kdyz sahnu na telefon, pry jsem moc dlouho na telefonu, vadi mu snad vsechno. Chtel po me, abych mu v excelu udelala jakousi tabulku, ja to nevedela a zacal mi nadavat, pry jsem k nicemu. On je ted nemocny, ma chronicky zanet ramene a boli ho to ve dne v noci. Nezabiraji mu leky, tak to resi alkoholom. Ja uz tohle proste nedavam.

Strana
z2
daisymaminka
20. čer 2020

Když ho nesnášíš, tak jdi. Když nepůjdeš, znamená to, že ho snášíš. Co víc na to říct. On je nemocný a ještě bez práce. Tebe tahal z postele, že jsi taky bez práce. No, hodně štěstí.

aklin
20. čer 2020

On te sice fyzicky netýrá, ale psychicky ano. I když s ním dáš řeč,.pohrozíš mu. Bude nějaký ten týden sekat latinu a pak se vrátí do starých kolejí a bude to ještě horší. Takový člověk se nikdy nezlepší. Být tebou už od něho utíkám.

nagojka
20. čer 2020

@gracinka7 presne nad tim ted premyslim...Ja mam doma taky chlapa puntickare a perfekcionistu,obcas me za neco zprdne(ale asi pravem ja nejsem zadna spina ani bordelar)ale obcas nekde neco zapomenu nebo tak...Ale je to jeho povaha a kdybych s nim nechtela bejt tak s nim nejsem...Miluju ho takovyho jakej je...Ale urcite by me v zivote nenapadlo ptat se na internetu co mam delat kdyz i pres ruzne rady si slescna stejne dela to co chce...a jeste se ho zastava...🤔🤔🤔tak bud ho chci a budu to trpet a nebo ho budu nesnaset a jdu pryc...At se o sebe stara sam.

ariadna12
20. čer 2020

Jestli mas kam jit, jdi, nebo mu zarid na mesic ubytovnu a pak at si zije, jak chce. Alkohol zadnemu vztahu nepomohl a jeho chovani muze jeste zhorsit. Pokud odejit nechces, zkus mu nastavit pravidla - ponizovat mne nebudes, na pocitaci ti nic delat nebudu, dokud nebudu makat, budu vstavat, kdy chci, prestanes chlastat a zajdes k doktoru, nebudes kritizovat to a to...atd... nebo potahnes / odstehuju se. Ale osobne si myslim, ze vztah se nezlepsi. Nac mit vycitky? Kdyz je tak nemohouci, at zazada o pecovatelku.

veruuu_kubesovic
20. čer 2020

Sbal se a utíkej...co jiného chceš slyšet? a nebo s ním souciť a buď s ním, ale uvědom si, že roky ti plynou...

olga_
20. čer 2020

Být s někým, koho nesnáším, jen proto, abych nebyla svině, to jsou teda hodnoty. Tvl, nestačím se divit.

sticker
sudylichozrout
20. čer 2020

Nechapu, proc si sebe tak malo vazis. Tvuj pritel predvadi vsechny znaky psychickeho domaciho nasili. Odejdi, dokud je cas.

veronika_tvrda
20. čer 2020

Proč s takovým hovadem jsi? Kopni ho mezi půlky a utíkej!

veronika_tvrda
20. čer 2020

Už samotný název fóra "nesnáším přítele" je jako ""jím rajskou a přitom z ní zvracím" - no tak ji nejez.

misaericek
21. čer 2020

Ahoj ženy, asi potřebuji jen psChyckou podporu.. Jenže od manžela se mi ji jaksi nedostává. Jsem v 38 tt. A odyz jsem sním chtěla probrat porod a jak si ho představuju. Tak se celou dobu blbě hihňal a pak mi řekl že vlastně o nic nejde a že to prebanim a moc prožívám. Nakonec přirovnal mě a dítě k porážce prasete..... Už nemám sílu s ním ani mluvit. Vůbec se mi nevěnuje. Myslím že kdybych začala rodit tak si toho všimne až mu to řekne někdo cizí.... Prakticky mě vnímá jen když má hlad a nebo chce kafe. Je to normální se tak cítit nebo to je jen stres? Bojím se porodu a vím že o něj se opřít nemůžu. Nevím jestli chci aby byl u porodů. Mám pocit zeuz nevím vubev nic. Pořád tě něco. Jak to máte vy?

tulikiss
21. čer 2020

pokud ho nesnasis tak bez... mozna by byl ale zajimavy pohled z druhe strany, protoze by tu treba chlap psal jak ma pritelkyni, ktera nemaka, on ji zivy, ona jen furt vychrapava, nebo je na telefonu a i kdyz otaci kazdou korunu, tak ani neni schopna uklidit jidlo, aby se neskazilo. nepises ze mate deti tak proste jdi, nic te nedrzi.

katkapavlik
21. čer 2020

Nesnáším přítele?????? Tak když ho nesnášíš tak už jsi měla být na cestě pryč, na to asi ani rada není.

Strana
z2