Nesnáším přítele. Co byste poradily?

20. čer 2020

Holky prisla jsem si po radu. Uz to nezvladam se svym pritelem. Zijeme spolu ve spolecne domacnosti. Porad mu neco vadi. Dnes treba me nenechal spat, tak roztahnul zavesy a tahal me z postele. Pry ted kdyz nepracuju, nemam proc dlouho spat. Take mi vynadal, ze jsem nechala jidlo pres noc v troube. No jo, zapomela jsem, stejne ale bylo horky. Vadi mu, kdyz sahnu na telefon, pry jsem moc dlouho na telefonu, vadi mu snad vsechno. Chtel po me, abych mu v excelu udelala jakousi tabulku, ja to nevedela a zacal mi nadavat, pry jsem k nicemu. On je ted nemocny, ma chronicky zanet ramene a boli ho to ve dne v noci. Nezabiraji mu leky, tak to resi alkoholom. Ja uz tohle proste nedavam.

jjasmina
20. čer 2020

Tak se sbal a odejdi, nevim , co jiného na to říct..

autor
20. čer 2020

@jjasmina Nechci ho nechat na holickach, jelikoz je nemocny a bez prace.

ckocka
20. čer 2020

Nemocný a frustrovaný chlap. Nic horšího už neexistuje.

te_reza
20. čer 2020

A to já bych se teda sbalila a šla, ať se pěkně vykoupe. Nevím proč po sobě necháš takhle šlapat, já bych ho poslala do prdele. Mě když chlap má potřebu dokazovat, že on vydělává a je nejlepší a nejchytřejší, tak udělám rychle pořádek

jjasmina
20. čer 2020

On tě ponižuje při každé příležitosti a ty ještě budeš soucítit? No je to tvoje věc, já se takového zbavila a udělala jsem dobře, bejvalej bych prakticky to samé, na všem viděl moje chyby a kritizoval. Promrhaná léta, takže uteč radši ted než později, jiná cesta stejně nebude. Chlap bez práce a bude se ještě po tobě vozit jo? Přemýšlej a rozhodni se.

mimco
20. čer 2020

Chronická nemoc u chlapa v 99% znamená nemakačenko 👍👍👍
Zabalila bych si věci a poslala ho do prdele.....
Už jsem na tyhle týpky úplně alergická 🤢🤢🤢

autor
20. čer 2020

@te_reza
@jjasmina On jistou dobu vydelaval na nas oba, ted o praci prisel a ja si praci hledam. Tohle chovani mel ale i predtim, vsechno mu vadilo, treba kdyz nasel na zachode pavucinu.

autor
20. čer 2020

@mimco Neni nemakacenko, to opravdu ne.

rnika
20. čer 2020

A co ccheš slyšet? Že to přejde...? Nepřejde, jestli to dělal už předtím, chápu, že ho nechceš nechat samotného, pokud on předtím živil vás oba. Ale na rovinu bych mu to řekla. Pokud se nezačně snažit chovat normálně, bude to konečná.... můžeš stanovit nějaký rozumný termín... třeba 3 měsíce. I kdyby pak nemohl delší dobu dělat, nemůže čekat, že s ním zůstaneš, když se k tobě bude chovat jako ke kusu hadru.

mimco
20. čer 2020

O práci přišel a zároveň má chronickou nemoc....to znám 😳
Já takového exota, co mu na mě všechno vadilo, opustila a bylo to nejlepší rozhodnutí v životě.
Je to škola do života, to jo, už po mě totiž nikdy nebude žádné hovado takhle šlapat!!! Pryč a nebo si nestěžuj😉

atomix
20. čer 2020

To je klasika - domácí násilí. Utíkej, dokud můžeš.

autor
20. čer 2020

@atomix Nebije me.

autor
20. čer 2020

@rnika Nevim, mozna to, ze nebudu svine kdyz ho necham...

arko
20. čer 2020

Delal to pred nemoci, dela to ted = bude to delat porad. Sbohem a satecek, otevri oci a jdi za lepsim. Holky kde mate nejakou hrdost? Dite asi nemate, nic ti nebrani zvednout kotvy.

ckocka
20. čer 2020

Lidé se nacházejí a rozcházejí v různých životních situacích. Pokud máš spasitelský komplex, pomáhej třeba v Armádě spásy.

camelinka
20. čer 2020

Jestli máš kam, odejdi dřív, než tu budeme číst, že máš dítě s debilem a nevíš, co dál....🙏

veroniquecz
20. čer 2020

Domácí násilí neznamená jen ze te bije. Mnohem horší je psychické násilí, a to je přesně co ty popisuješ. Sbal se a odejdi dokud je čas

gracinka7
20. čer 2020

Sice ti vadí jeho chování k tobě, na druhou stranu se ho zastáváš a chceš mu to trpět. Co teda chceš slyšet? Proč jsi diskuzi zakládala?

samik2008
20. čer 2020

Psychický teror ☹.....Má rada zní,sbal se a odejdi...Lepší už to nebude...Píšeš,že se choval i tak předtím,tak co bys chtěla slyšet?

tasimia
20. čer 2020

Proč proboha nechávate po sobě tak šlapat? Tak pokud je to tvůj byt mu sbalim saky paky a nazdar. Pokud obráceně, tak odejdu ja, já jak to čtu jsem vděčná, že můj manžel je jaký je.

amazonkajanik
20. čer 2020

Léčí si svoje komplexy na tobě! Buď si dupni a řekni,že takhle to dál nejde a jestli tě miluje,tak s tím začne něco dělat,nebo odejdi.

bajjunka
20. čer 2020

Nevím nad čím vůbec uvažuješ. Pokad se tak choval i předtím, čekáš že se ještě změní, nebo co??

kridav
20. čer 2020

To bití, může časem přijít. Víc se napije, něco se mu nebude líbit ještě víc, a bude to.
Ex manžel chodil každý den do hospody, a já mu už nechtěla dělat večeře tak jednou přišel, a zbil mě za to. Za celých 13 let mě sice napadl jen 3x,ale dost mě psychicky deptal. Jsem ráda, že jsem od něj odešla, i když po takový době. Teď už mám skoro 8 let skvělýho manžela, který by si ke mně nic osklivyho nedovolil.

zizkmi
20. čer 2020

To ze, te nebije neznamena, ze to neni domaci nasili. To ma totiz mnoho podob a jedna z nich je tato. Srazi ti sebevedomi, atakuje te slovne a nikde neni receno, ze to jednou neprejde v neco horsiho. Pokud mas moznost, dejte si odstup. Klidne jak holky pisi na 3 mesice a uvidis. Nebudes " svine". Hlavne si poloz otazku, jestli by se o tebe staral on, kdyz bys byla nemocna a nemohla nic delat. Nemyslim jen vydelavat penize, ale celkove: bez reci nakupovat, starat se o domacnost.

veroniqess
20. čer 2020

Zabal se a di, nebo si nestěžuj 🤷

amelia000
20. čer 2020

Pacit sa ti nepaci, odist od neho nechces..tak tisko trp a suchaj nohami a rob to co ti povie. A nestazuj sa, lebo sama si si to vybrala.

hancazivocich
20. čer 2020

je jen otázka času, kdy přijde první rána........Taky jsem to tak měla...........Nezavděčíš se, vše děláš špatně, budeš ho omlouvat...a až přijde facka, zatřepání, sebrání mobilu, klíčů, atd..tak ho budeš ještě omlouvat, že sis to svým způsobem sama zavinila.......A až budeš na zemi...a sledovat, jak ti drtí prsty na noze, nebo ruce...až se ti bude hrozně moc chtít brečet, ale zároven víš, že slzy ho rozdráždí ještě víc......pak co? Pak se budeš chtít zabít sama sebe?

mmichaella
20. čer 2020

Nechci se tě dotknout, ale jestli to není třeba tím, že jsi vlastně trochu "v pasti". On sice bere nemocenskou, ale i tak vas "zivi" oba, kdyz ty nemáš praci... a jestli není trochu pohodlnejsi snášet toto chování, nez mega usilovně hledat práci a osamostatnit se. Pokud někoho nesnasim, tak ve mne nemůže být pocit takové litosti. Navic neumírá, ma jen v prdeli rameno nebo co... nedelala bych ze sebe mucednici. On to neoceni, a tobe to dobreho pocitu taky podle všeho nepridava. Takže to je spíše o tvé pohodlnosti jít do práce, sehnat si bydlení a vyřídit úřady s tim spojené... A JA TO CHAPU ( taky by se mi nechtelo vse zařizovat...nicméně bych to stejne udělala a zvedla kotvy...hezky pomaloučku)

mmichaella
20. čer 2020

@hancazivocich jezis to je hrozne :((( jestli jsi to, co píšeš zazila, tak me to vážně desne mrzi, takový ho#ado :((

hancazivocich
20. čer 2020

@mmichaella - nebudu to rozpitvávat, jen mě to víc naučilo vážit si současného manžela