icon

Nevšední žádosti snoubence. Je to normální?

hotblood
6. říj 2021

Dobrý den, jdu sem trochu s netradičním příběhem a zároveň dotazem. S přítelem jsme měli 6.6.tohoto roku. Naše první výročí od prvního rande. Nicméně na dovolené mě požádal o ruku. To by mi ani tak nevadilo, jako spíš to, co se postupně začíná u něj objevovat a mě to znepokojuje. (Nutno podotknout, že jsem těhotná) a již mám z předchozího vztahu syna, ale to není teď důležité. Jedná se mi o to, že se u něj stupně ukazují divné věci, co chce po mě. Teď přijde ta část, pro někoho divná, nechutná, intimní. Možná by se našlo i více výrazů. K věci. Žádá si u mě čím dál častěji, abych ho holila. (A ne nemyslím zrovna obličej) potom kolikrát chce, abych mu dělala dobře stylem že mu strkám gumovýho kámoše do zadku a on se tím prostě uspokojí (rozumíme si doufám..) Než jsem otěhotněla, tak jsem měli problém ze sexem, že kolikrát mělo k němu dojít (vyvrcholení) tak prostě nic. I k otěhotnění pomohla zázračná modrá pilule. Přišlo mi, jako bych ho nijak nepřitahovala nebo co. Prostě mi to prošlo divný, ale pak jsme otěhotněla a já přestala mít chuť na sex. Po sléze mi to stejně doktorka zakázala. Skrz placentu nízko a ve předu. A jako třešinka na dortu, tak začal nosit pánské tanga. Tak se chci zeptat. Je to vůbec normální. Mě už i donutilo se ho zeptat zda není třeba bisexuál, ale on mě ubezpečuje, že je heterosexuál. Ještě k tomu holení. Postupně mě začíná zarážet, že ho holím pokaždý, když jede někam do Prahy na montáž. Jako začínám se fakt děsit, co bude dál. Máte někdo prosím zkušenosti. Jestli to třeba není začínající nějaká magořina nebo já nevím. Jestli by neměl vyhledat nějakou odbornou pomoc. Jak mu to naznačit, že to není normální. Nechci si ho vzít s pocitem, že bych dělala pořád tohle a nebo nedej bože nebo i jiného. I když už nevím co by bylo horší. Tak budu ráda za každou odezvu, která mi dokáže poradit. Co dál ?

Strana
z3
klokanka31
6. říj 2021

@hotblood Není gay?

verais
6. říj 2021

@klokanka31 napadlo mě to samé buď se bojí to říct a tohle vše maskuje zasnoubením a miminkem a nebo má jen zvláštní choutky.... ale je divné, že kór ze startu vztahu kdy je vše tak vzrušující potřeboval i tak modrou piluli

sticker
hotblood
autor
6. říj 2021

@klokanka31 To by mi snad takovou věc netajil ne.? Nicméně i na tohle jsem se ho ptala. A řekl, že ne. Tak snad by mi nelhal. A do toho by asi nechtěl mít děti s ženou, kdyby tomu tak bylo a žádal by mě o ruku. Já nevím. Fakt tomu nerozumím.

hotblood
autor
6. říj 2021

@verais No právě, taky mě to zaráží a nevím co si myslet. Ujistil mě i že by mě nikdy nepodvedl, že kdyby k tom u něj mělo dojít, tak by se prvně rozešel. Tak mu v tomto věřím, ale přijde mi to prostě celé divné.

meronym
6. říj 2021

@hotblood Nepriznany gay (mozna to zatim nepřiznal ani sam sobe)

zuzangel
6. říj 2021

Taky z toho cítím že bude gay a nechce se s tím smířit. Každopádně držím pěsti.

mimi1004
6. říj 2021

Gay, který si to nechce přiznat a kvůli okolí a rodině si našel ženskou a udělal ji dítě 🤷‍♀️ Opravdu si myslíš, že ti to jen tak přizná, když to zapírá sám sobě?

keysi90
6. říj 2021

@hotblood kolik má let? To, že má jiné choutky, tak budiž. Každý má rád v sexu něco jiného...ale že vám to neklapalo na začátku v sexu, to je divné. 🤷 Já si myslím, že je gay... Nejspus to popírá sám sobě, proto si našel tebe, udělal dítě a chce si tě vzít.

aselluska
6. říj 2021

@hotblood naprostý souhlas tady se všemi. Stačí to, co ho vzrušuje. Tohle kdybych řekla, že chlapovi udělám, tak mu zajedou kulky tak hluboko, že je už nikdy nespustí 🤭 to ostatní tomu jen nahrává.

jana_zofie
6. říj 2021

Bud je gay nebo ma zvlastni choutky. Na tom druhem bych a priori nevidela nic tak spatneho, samozrejme zalezi i na tom, co je pro vas jeste schudne. Jenze pokud je to ta prvni moznost, a ze to tady vcelku i vypada, zavani to prusvihem. Tech rozvedenych po 15 letech s dvema detma neni malo. Pokud treba pochazi z (nebo se pohybuje v) prostredi, kde se automaticky predpoklada, ze chlap ma zenu, dve deti, auto a barak, tak mu to nemusi dochazet i kdyby on sam s gayi problem nemel. Takovy tunel, no, nalinkovany sesit. Zkusila bych navstevu sexuologa. Treba i pod zaminkou, ze vam neco nevyhovuje a ze by se potom mohl vas milostny zivot zlepsit. Coz je vlastne pravda.

pampeliska1313
6. říj 2021

S holením neporadím, ale ohledně toho uspokojování, tak znám pár, kde jsou opravdu hetero, ale tahle praktika u nich jede, protože to je pro chlapa prej takhle citlivější a jiný.

jana_zofie
6. říj 2021

@pampeliska1313 coz o to, muj muz by taky treba i experimentoval. Ale rozhodne mu nedela problem normalni sex, coz tady vypada, ze jo. A to je na tom to zarazejici. Ze by mel chut na jine praktiky, to mi prijde ok a bude to i caste.

orisek56
6. říj 2021

No a z tebe si udělal inkubátor. Vsadím boty, že najednou bude mít ve své orientaci jasno, až porodis... Můj názor a pohled, ber nebo nechej být.

pampeliska1313
6. říj 2021

@jana_zofie to je pravda.)

klokanka31
7. říj 2021

@hotblood Lidi tají všelijaké věci. A někdo by si udělal dítě naoko, protože se za svojí orientaci stydí.

elvira
7. říj 2021

@hotblood nějak mi to nesedí. Popises čistokrevného gaye a chceš slyšet co? Jestli už jedno dítě máš, tak víš, jak by to asi mohlo/mělo fungovat... K holeni- existuje slovíčko "ne". Prostě nechci. A po roce od prvního rande otěhotnět za pomoci pilulky? Nějak nenacházím slov.

pipi_puncocha
7. říj 2021

Nevěřím, že to není troll.🤷‍♀️

littlebee124
7. říj 2021

@hotblood Určitě by ho hned za gaye nepovažovala. Některý chlap ma takové choutky. Upřímně i můj ex to měl a ja ve finále to dělala rada. Strkala sem mu prsty do zadku, prováděla rimjob a přišlo to i me vzrušující.
Potom i můj kamarad, po me chtěl, zda bych nepouzila dildo do jeho zadku, ptala sem se potom, zda by si to rozdal s klukem a odpověď byla, ze ano a přitom holky miluje, takže tady bych rekla, ze je bisexual, protože její vzrusuje i sex s muzem. Kdežto tvůj snoubenec stejne jako můj ex je proste metrouš a ma divne choutky. Každý sme jiny a každého hold vzrusuje něco jiného.

gracinka7
7. říj 2021

@hotblood tady je všechno špatně. Vztah vám od začátku nefunguje po sexuální stránce, jste spolu poměrně krátkou dobu, ale už jsi zasnoubená, těhotná a nespokojená.
Viděla bych to takhle.
1) je to gay a ještě si to nepřipustil
2) je to gay, ví to, ale třeba se bojí odsouzení okolí, takže se snaží žít normální život
3) je to gay, ví to, chtěl mít dítě, tak tě využil a proto se vším tak kvaltoval
Na tvém místě bych rozhodně se svatbou počkala a uvidíš, co se z toho vyvrbí.

wladimira
7. říj 2021

@gracinka7 naprosto s tebou souhlasím

tinaprofi
7. říj 2021

😬😬😂😂

teate
7. říj 2021

@mimi1004 Naprostý souhlas. A mám jich hned několik v okolí …. Udělat coming out sám v sobě je těžké, natož ho udělat před rodinou a okolím.

leniczka23
7. říj 2021

Je teplej. Stopro. Pokud se bez problémů udělá když ho soustas do zadku a s tebou měl problém, je to jasný jako facka.

veruuu_kubesovic
7. říj 2021

@hotblood jistojistě gay...

littlebee124
7. říj 2021

@leniczka23 A víte, ze kdyz chlap ma v zadku prst před vyvrcholením, ma z toho daleko lepší požitek? 😀 Takže pokud mu to děla dobre a ma lepší orgasmus, logicky ho ostatní věci moc nevzrusi.

hotblood
autor
7. říj 2021

@littlebee124 Dobrý den, o prstu v zadku můj příspěvek vážně není, ale vím jak to myslíte.

hotblood
autor
7. říj 2021

@leniczka23 No, ale já bych potřebovala. Pokud tomu tak je, aby byl upřímný, jak k sobě tak i ke mě.

hotblood
autor
7. říj 2021

@veruuu_kubesovic To já právě nevím.

hotblood
autor
7. říj 2021

@tinaprofi Bohužel, taky bych se ráda zasmála, jako Vy, ale k smíchu to není.

hotblood
autor
7. říj 2021

@keysi90 Mě je 29 a on je o tři roky starší ode mě.

Strana
z3