icon

Odešla jste v těhotenství za jiným partnerem? Jak to fungovalo?

kler1234
23. říj 2024

Jak to fungovalo?

misha31
23. říj 2024

Za jinym partnerem ne, jen jsem proste odesla ve 4mesici. Tak asi neporadim

vlasta1981
23. říj 2024

@kler1234 za jiným ne ale odešla, musíte sama si to v hlavě srovnat

95newmommy2020
23. říj 2024

Ne, prijde mi to strasne riskantní. Manžel říká, že chlap nikdy nepřijme cizí dítě a může tvrdit, co chce. A docela mu to věřím.

petulkadodo
23. říj 2024

@95newmommy2020 Znám takové, kteří přijali cizí malé dítě a vychovali ho jako vlastní. Obvykle když původní tatínek nebyl nebo nefungoval.

stelica51
24. říj 2024

Věř tomu, že existují i ​​výjimky. Když tě chlap opravdu miluje, je mu jedno, jestli máš 1 nebo 5 dětí, které nejsou jeho.

ronyx
24. říj 2024

@95newmommy2020 Manžel říkal 🙈🙈 To jsou řeči. Mám 3 děti. Se stávajícím partnerem dcerku a s bývalým 2 syny. Všechny děti má rád stejně. Nevidím absolutně žádné rozdíly. Pro kluky by se rozdal, mluví o nich jako o svých dětech. Opravdu každý chlap není jako ten váš 😁

marimanta
26. říj 2024

Jak to říká manžel, tak to bude pravda. .. 🤦🏻‍♀️ Pro mě je zásadní rozdíl, jestli se odchází od někoho, nebo za někým... Protože pokud jde o odchod od někoho, protože to prostě nefunguje, tak pak má žena dvě možnosti, být do smrti sama, nebo to risknout. Odcházet za jiným, protože jinde je tráva zelenější, tam vidím riziko bolestného vystřízlivění větší.

andelka
29. říj 2024

@95newmommy2020 A můj manžel říká,že přijme, pokud je co k čemu. Dva syny vyženil a jednoho máme spolu.
A otec těch dvou normálně funguje. Moje kluky přijal za své jak on jako chlap,tak jeho rodiče.