icon

Partner je na mňa podráždený a nervózny, zlý

lautiruska
8. dub 2016

ahojte,pred pár mesiacmi,bola moja diskusia adminom uzatvorena,tak som sa rozhodla založiť dalsiu. dala som na Vaše rady,ktoré ste mi radili,ale bohuzial," nazivanie " vydrzalo len dva tri týždne,opat sa to vratilo do starych znamych kolaji, zase vecne upozornovanie za to,co robim "zle",zase mentorovanie,a pod. zase pekne vidno,ako mu idem na nervy..bol par týždnov normalny,ze sa snazil svoju zurivost potlacat,aspon v suvislostiso mnou, ale nevydrzalo mu to ani mesiac. dohodli sme sa na jasnych pravidlach, že on ma nebude upozornovať, za všetko,čo robím, a ked tak milou formou,nie nas*aty a tak,že ja na oplatku,nebudem kricať po nom,ani tolko riešiť,na tomto sme sa dohodli asi mesiac dozadu,vravim nevydržal to ani mesiac,zase začal rypat do mna,ked som bola unho.zase je podrazdeny a zase sa nechová zrovna najlepšie.ja v priebehu toho mesiaca,som dostala novy pausal,kde mam neobmedzene free sms do kazdej siete aj volania,tak prve viete ako,co mi napada,je napisat mu sms aj tri cez den,proste ma to láka,jeho to otravuje,na niektoré mi ani neodpíse,a dokonca ked sme sa minule pochytili a pisala som mu v noci sms,ani na nu neragoval,uplne ignoroval ma,tak " ako sa patri "...a povedal mi,ze som sibnutá,že co furt vypisujem,že prenho to neni problém,co sa deje.no pre mna ano.stále je nervozny,vkuse podrazdeny,raz jeden týžden mi rozpráva mile veci,aka som krásna,uplne vyzera ze je zo mna namakko,a potom príde týžden,kedy ma ani vobec netuzi vidieť,ani nič,nechce sa mu ani len odpísať na moje sms,alebo zavolať mi..stále to iste dokola,az som sa nastvala,a somprijala pozvanie na kavu od chalana,co ma cele roky chce,je do mna poblazenny,ale mne onho vobec nejde,no usekla som to,nema to zmysel,ja som zalubena do svojho, lenže tym,ako sa hnusne chová,tak si ma od seba odhána..začal rozprvať,že nech schudnem a neviem čo,zase,že som detinska a tak,a zase tie jeho cistotnosti a poriadky a neviem čo..zase to jeho klasicke upozornovanie a ked sa nanho za to hnevám,povie mi,že som smiešna,že čo je na tom,a zase hrešil,povedal do krista a boh(a)..ked som m uto vytykala,ze ci mi uz nic nemoze pvedat,no moze,ale akym sposobom...on nerozumie,ze mne ide o sposob,akym to hovorí, takym razantnym..ja nechapem,kde sa ta prisnost a razantnost v nom berie..stále nerozumiem..ale všimla som si,že len ku mne je taky k nikomu inemu..a hlavna vec,ze mne rozpráva,nech sa ja kontrolujem vo svojich prejavoch..ale on sa nevie..aj ked ho o to prosím,a ani ked nanho naziapem,aby to spravil,tak ja nechapem,kd furt je chyba.

lautiruska
autor
9. dub 2016

@axiss my nemame problém s domluvou na niečom,ked sa dohodneme na niecom,(samozrejme vacsina podla neho,lebo on je hlava aj krk vztahu a ja za kratsi koniec taham,všetko musi byt podla neho),tak on pride,urobi,presne,ako sme domluveni,ale zase my mame inde problémy...neznesiem to,ze všetko musi byt porad po jeho,proste...a neprizna si chybu ani nič,ani s aneospravedlni,a tiež je podla mna sebecky..

lautiruska
autor
9. dub 2016

@lv a pytam sa ho vždy slusne,ze preco to povedal,aky mal dovod,ked nieco vulgarne na mna povedal,a co to malo znamenať...hadam toto mozem urobiť..ci co sa mam pousmiat,ked on mi pre nic za nic povie,ze .." do piiii....toto a hento ?"

yume9
9. dub 2016

Pořád se v něčem drbes, rejpes, pak se nediv, že do tebe rejpe a je na tebe takový jaký je. Chlapi to nemají rádi, mají rádi ženy pohodové a ne ty co řeší každý hovno. A vycitani po smskach je fakt detinske, udělala bych to samé co tvůj muž. Prostě odložila mobil, myslela si cokoliv o pr a užívala si klid.
Ne každý muž se tuli a hladí ženu stále.

Většinou je milius, když nemusí nic řešit, žena je příjemná a má právě důvod proč to dělat. Ale taky to nemusí nic znamenat. Prostě takový je že si lehne do postele a hned usne.

Dle mě vymyslis kraviny místo toho aby ses pořádně zamyslela nad sebou, chlap si už určitě mysli ať mu dáš pokoj. Přála bych ti aby měl s tebou tak nepříjemný rozhovor, který by tě probral do reality.

lautiruska
autor
9. dub 2016

@yume9 ale preboha,co je zle na tom,ze ja hned jednoducho nechcem spat,ked si lahnem do postele ?ale chcem,aspon na 5 minut pokecta,alebo sa pritulit ?proste ja si myslim,ze nic,ved to je bezne..ale on ledva mi da pusu na celo a uz spi...to je pre mna take chladne akesi...alebo co,jak to nazvat,ani sama neviem.take divne,lebo nie vzdy to tak bolo,vzdy sme aj dlho aj 15 minut kecali a tak...a objimali sme sa,hladkali vsade a tak.a teraz nic,len by spal...
mozno sa rypem v nom,to je pravda,a viem,ze chlapi neznasaju baby,co vsetko riesia,ale maju radi pohodácky,ale on zo mna stvoril,to co som,keby on bol trosku iny,ja som ina..keby on v niecom popustil,napriklad v tej cistotnosti a poriadku,aby ma nenutil do toho,a aby mi nehovoril,ze som prasa,ked po sebe v kupelni necham par vlasov z cesania,(priklad dajme tomu),tak ja bych ho neupozornovala za ine veci,alebo by sa nerypala tak v nom ..to je proste akcia-reakcia..
a cez sms nerieesim dolezite veci,len kraviny,ale niekedy proste ,ked uz viem,ze "zajtra " spolu nebudeme,tak proste mu napisem sms,co si o nom,a o tom jeho chovanim myslím,mozno ok,je to detinske,ale zase potrebujem to vediet,preco to povedal,co tym myslel a tak ....
ale on nechce nic slyset,ani videt,nic,ani pocut,chce iba mat klud,ale toto neni pekne spravanie proste ...ja aj ked som prijemna,tak on neni prijemny,neviem preco..citim z neho taky divny chlad,alebo tak....posledny rok...a nechapem,kde som urobila chybu...ja ho mam stejne rada ako kedysi,ba este viac.lebo nas vztah sa inde posunul..zaraidujeme si byt,planujeme deti,svadbu ..a vsetko ,ako ma byt .a.le on je kdesi inde..kedysi furt basnil omanzelstve,a teraz nic..vobec...nechapem preco zase..co je tak strasne,ze furt toto robí.asi sa navzajom nechapeme,alebo čo,netusim..ako to je vlastne..

on nechce upustiť zo seba,zo svojich veci smerom ku mne,ja som upustila z viacerých veci,ale on vyzera to tak,akoby nemal o mna zaujem..taky ako kedysi,akoby to vyprchlao ,ci co...a tosom mu aj povedala,jasne som sa ho asi trikrat spytala v priebehu roka,ako to je..vobec...ci este ma na mne nieco rad a tak,ci to vyprchalo,alebo tak,lebo ze citim zmenu z neho,ale on nič,tvrdosijne hovori o tom,ze vsetko je tak,ako kedysi,ale neverim mu, tomu by neveril nitko,podla jeho správania.

lautiruska
autor
9. dub 2016

@yume9 proste problém je v tom cely,ze NEBOL taky keysi,a teraz taky je,a nechapem tej zmene..lebo keby mal inu,tak by sa na mna vysral rovno,tak nerozumiem a ked sa ho pytam neodpoveda,alebo mlci,alebo zmeni temu,alebo mi povie,ze aj ja som zmenila hodne,alebo povie nieco neutrálne, alebo povie,že nema rad,ked riesim furt nieco,ale vyhyba sa odpovedi,ako takej

racerunner
9. dub 2016

asi bych to nenapsala tak drsně jako @yume9 , ale v podstatě má úplnou pravdu. Zkus ho nechat žít, nereaguj na jeho rejpání, obrať v vlasy v koupelně v žert.....Je to těžký, ale zkus být ektrémně pohodová, nic nevyčítat, neřešit. A když nastanou chvíle, kdy bys ho nejradši za jeho chování kopla do zadku, buď dáma, pomysli si své, nevyčítej nic... a pokud Ti chybí tulení, vydrž týden neremcat a pak se přitul ty. Má tě dost. Jsi mu protivná. A jste v bludném kruhu. Jediná cesta ven je - nechat ho na pokoji....pomůže to, uvidíš. Já mám s podobným problémem vlastní zkušenost, čím víc jsem chtěla o našich problémech mluvit, tím se jen zhoršovaly! Oni nechtěj o problémech mluvit. Šmolka napsal v rozhovoru pro ŽaŽ , že chlapi mají psychiku holuba domácího... 😀, je to tak. Já se pak vykecala psycholožce, doma byla za kliďase a ...na rukou m
ne nosí zase .... 😀

evaviki
9. dub 2016

@lautiruska chces radu? rozid sa s nim..

lautiruska
autor
9. dub 2016

@evaviki nedokážem to,skúšala som to velakrat,velakrat sme sa o rozchode bavili po mojej iniciative,ale viem,ze keby som nabrala odvahu a rozisla sa,aby by som to nerozchodila,lebo ho lubim,a planujem s nim všetko do buducna,nedokazem to,tak naco to budem robit ?aby som dobehla za nim,ako pes po tyzdni ?ne..cele zle..musim vyckat,nech sa trošku to utrasie,chcem to zachraniť proste,tych 7 rokov je dost,vela som na vztahu pracovala a stalo ma to vela namahy a sil,energie,nechcem to teraz zahodiť,mam ho rada,

@racerunner snazila som sa presne o to,co pises ty ..snazit sa byt v klude,pokojna,pohodova,usmievava,a vydrzalo mi to mesiac,lebo potom bol zly den a proste spravil kravinu,tak si to zlizol...nedokážem sa az tak ovladat a svojím sposobom pretvarovať,ako naznacujes,aby som sa pretvarovala. nechcem mu byt protivna,ved nie sme vobec tak casto spolu,ako sa zdá,ved sme spolu iba na vikend,nic viac,a cez týžden vobec,a aj tak mu mam byt protivna ?a on ked mu toto poviem,ze ao ma moze mat plne zuby,ved sme spolu iba na vikend,tak povie,ze to neni tak,ze sak kazdy den volame,vieme o sebe,piseme si,ze to vobc neni tak...ze furt vieme o sebe..ale ja to tak neberem ,osobny kontakt je predsa najlepsi..objatie mi nenahradi predsa telefonat,nech je akykolvek krasny a utzasny ..
akoze ..ja sa posnazim zo všetkych sil..o toto,co si mi napisala,ale ked ja sa poznam a som prilis vznetliva a proste furt emocna a citliva, ja to asi nedokazem dlho :(
a po tom mesiaci,ako som uz naznacila mojho"pokoja " a obratenia všetkeho na srandu,tak sa to este zhorsilo skor,lebo on si dovoloval viac,to je zamotany kruh toto asi...alebo co,ale budem sa o to nsazit,lenze ked ho napriklad vidim vedla seba lezat v posteli,tak je taky chrumkavy a ma tak uzasne neznu a jemnu pokozku,ze neda mi nepritulit sa :((((((co uz ,som citliva no...ale tak...ved boze,o tom je laska,ale asi jej citim az prilis a on nie ..čo je chyba.malo by to byt obojstranne...jemu o moju pokozku nejde,on ma vobec nehladka nikdy,nic...ziadne prejavy,okrem sexu samozrejme,ale aj ten je niekedy odflaknutý....ale takto cez dni sa vobec nic,ziadne neznosti nic,iba sem tam objatie,alebo letma pusa za den...co sa mi nepáči..

racerunner
9. dub 2016

víš mě jen přijde, že tohle je přesně případ nezdravého vztahu...ty jsi na něm závislá a on je "na koni". nemyslím to zle, ale takový vztahy nikam nevedou. neváží si tě a je to bludný kruh, nemá proč by se snažil...já jsem stejná, vznětlivka, taky mi dojde jednou za čas trpělivost. já to řeším tak, že když se pohádáme, zatnu všechny zuby, nevolám, nepíšu, jdu si "po svém" a hlavně to nějak nechám vybublat....je to těžké, ale jde to...co by se stalo, kdybys jeden víkend prostě nemohla být s ním a šla si po svém a pak počkala, až se ozve on a i tehdy neměla moc času a...však to znáš...prostě byla trochu nedostupná...třeba by pro něj tohle byl ten stimul...dát mu najevo, že se z něj taky nepo...chápeš?

evaviki
9. dub 2016

@lautiruska vis proc? Protoze s nim nejses stastna, nikdy nebudes.. Budes ze sebe delat tu chuderu cely zivot a strpcovat ho oboum.. Dokud to nerozsekne ten chlap.. Protoze ty se chovas jako decko na piskovisti. chlap udela kravinu a pak si to "zlizne" - kurnik kde to jsme?? Tvuj argument - ale on zacal..
a co jako? nemuzes se chovat jako male dite..
Ach jo, kazda obet si hleda sveho vraha - svata pravda, protoze ty se v tomhle vyzivas..
Hodne stesti..

japona
9. dub 2016

To se nedá.. je to stále dokola to samé: JÁ ho miluju, tak proč se nechová, jak JÁ chci? .. Můj soukromy tip je, že svatba nebude..

japona
9. dub 2016

Nebo bude, ale pritel u oltáře (az mu dojde, že opravdu není úniku) řekne NE. O tom jsem jen slyšela, ale už chápu situaci, že tohle muže nastat - když chlap nemá koule to ukončit dřív...

yume9
10. dub 2016

@lautiruska Nevím jak mám vysvětlit, že to třeba nechce, nemá náladu, nebo se něco mezi vámi stalo. Taky to záleží na něm, ne na tobě. Nemůžeš ho do toho nijak nutit. Zkus se zeptat sama sebe zda by jsi se chtěla k němu tulit po tom co se mezi vámi děje z jeho pohledu. Já Teda moc ne.

Když ti něco vycte tak to prostě udělej bez rejpani. Jednoduché. On třeba může být alergický na to že jsou třeba právě vlasy v umyvadle tamto ono. Prostě takový je.

Rekl to tak jak to myslel... Nemusíš mu o tom psát a pak vyčítat. Když máš takové choutky tak prostě vypni mobil, rozbal čokoládu, dej nohy na stůl a na něco se podívej nebo se zabav něčím co tě odreaguje aby tě ten vztek přešel. Někdy je lepší ní nerict a mlčet protože tě to potom může prostě mrzet + na vztahu se to taky bude odrážet. Ovšem je něco jiného když si o tom s ním chceš popovídat normálně z očí do očí bez výčitek.

Být tebou bych se do děti a svatby nehrnula. To co si uzenes potom tak z toho se poto úplně, když už jsi teď nespokojena. A bydlet spolu a vidět se o víkendu je vážně sakra rozdíl.

Holky mají pravdu a i já zkousnu ledacos od mého muže, který taky rád rejpe s vtipem tak nejlepší je se tomu zasmát, říct o sobě že jsem trdlo a jít to opravit. Je potom klid, muž i já jsme spokojeni, nikdo není nastvanej. Bude to tak u každého (!) chlapa.

" bol zly den a proste spravil kravinu,tak si to zlizol" místo toho aby to slizl jsi mu mohla říci (varovat ho) 'hele, zlatí, mám fakt blbou náladu. Nedráždí mě dneska prosím, nechci abys to slizl' nebo něco podobného v tomto smyslu.

Možná by sis měla dát prostě pauzu od něj. Jít někam s kamarádkou, udělat si hezký víkend pro sebe. Nelepit se na něj stále. Máš svůj vlastní život.. On si oddychne, ty taky. Třeba se to zlepší a bude to zase fajn.

Snažíme se ti tu pomoct, ačkoliv to někdy vyzní fakt tvrdě. Nevím jaký je tvůj přítel, ale můj si ten klid vydupal, komunikujeme spolu normálně a vše je ok. Možná že jediný rozdíl je v tom, že ten můj je sakra upřímný, až to občas bolí. A taky je hodně velkej rejpal, ale j to věc kterou na něm zboznuji ačkoliv ve špatných dnech bych ho za to taky umlatila.

yume9
10. dub 2016

Omlouvám se za hrubky. Píšu z mobilu.

dindonka
10. dub 2016

Vazeni, pardon. Necetla jsem to tu cele.... Ale, zakladatelko pokud te s.re jeho chovani, proc s nim jsi? A nerikej zamilovanost. Kdyz jsi zamilonava tak nevidis na pravo ani na levo. A ty vidis, takze zamilovanost ne a ani ne u tvyho. Spis mi to prijde ze on nevi jak se te zbavit a tak je "milej" ja uz bych v takovym vztahu nebyla. Nejde o to, ze by mi neodepsal 100 x za den, atd. Ale pokud vse co pises je pravda, tak utikej pryc. I ty mas mas svou vinu na tom celem to je jasny. Ale proc tu diskutujes o tom jaky je? Proste ho nezmenis, on nechce a tady to nevyresis. Proste jdete od sebe, protoze pokid je to cele pravda, on te prostr nechce a nevi jak ti to rict

lv
10. dub 2016

@lautiruska i tady řešíš h..o, psala jsem, at řešíte, jestli je co.. za poslední rok se tedy změnil, je na tebe hnusnej, vykašli se na něj. Z tohohle svatba, děti, idyla nekouká ani omylem. Ztrácíš čas. Kolik ti je? že ti stačí víkendový vztah..to bych zkousla tak ve 20.

baysha
10. dub 2016

@yume9 Hlavní problém je to, co přiznala už v té minulé diskuzi. Ona NEMÁ žádný vlastní život. Nemá kamarádky, koníčky, nic. Má jen toho chlapa. A očekává od něj, že jí bude ten život kompletně naplňovat a suplovat jí všechno to, co si normální ženská řeší s kamarádkama na kafi, vyplňovat jí veškerý čas, který normální ženská tráví koníčkama, s knížkou a tak. A když jemu to nevyhovuje a chce i nějaký čas pro sebe, chce mít vlastní život, tak je uražená a vyčítá mu pořád dokola a dokola, že ji dost nemiluje. Čímž ho samozřejmě se*e a odhání ho od sebe víc a víc.

hul
10. dub 2016

@baysha tak s tímhle souhlasím. A přitom tohle je v tom vztahu sakra důležité. Pro oba.

evulina77
10. dub 2016

@lautiruska holka, tvůj přítel musí mít svatou trpělivost a téměř určitě má svatozář. Protože, pokud si všimneš, všichni v této diskuzi tě mají plné zuby, jsi jim k smíchu a rozhodně jim jsi i nemříjemná, a tvůj přítel to zvládá už 7 let a ty stále žiješ a dokonce se s tebou stýká. Já bych už na jeho místě změnila bydliště, jméno a uvažovala bych o plastice, aby jsi mě nenašla...

tulikiss
10. dub 2016

@lautiruska no co si to ten parchant dovoluje po celem tydnu v praci si dovoli jit v 11 vecer spat a nechce cele hodiny sedet a povidat si o nesmrtelnosti brouka... sorry ale ocividne mas cely zivot h.vno co na praci a tak se rypes v h.ovnech, bez tahat pneumatiky do barumu a pak treba poznas co je realny zivot. a narovinu pokud se pohadam s manzelem a on by mi pak hned napsal smsku co to melo znamenat a jaks e to chovam tak mu taky neodpovim a budu ho ignorovat hodne dlouho, nejsme nejakej malej harant aby se me snazil partner vychovavat. dam ti radu najdi si zenskou a stan se lesbou, zadnej chlap s tebou nikdy nebude rozebirat vztah a resit co kdy rekl jak to myslel, a co citil a podobny blbosti. to resi zensky a jeste hlavne ty nevyzraly. diky zamilovanosti to par let trpel ale jaksi jako vzdy zamilovanost pominula a on si uvedomil ze si nevyspela hysterka co mu nedovoli ani volne dychat a tak ma na tebe uplnou alergii a ja se mu ani trochu nedivim. narovinu staci mi to co pises v diskuzi a mam na tebe alergii uz i ja.

kacenka1111
10. dub 2016

Porad na nej nadavas, jaky je hrozny. Citis, ze te uz nema rad. On se chova tak, ze uz stebou nechce byt. Proc se s nim nerozejdes? Ulevi se vam obema. Nejde ti to, nemuzes? Jsi na nem zavisla. Nebavi te, ty nebavis jeho. Pouha zavislost. Jako na cigarech. Smrdej ti, zloutnou ti zuby, dechmas jak popelnice, ale stejne musis.

tulikiss
10. dub 2016

@kacenka1111 mozna si pani uvedomuje ze zadnej jinej chlap uz ji nebude nikdy chtit s takovou povahou zustane sama tak se drzi te posledni moznosti... ale tady svatba nebude a pokud bude tak to manzelstvi bude peklo a chudaci deti pokud prijdou.

kacenka1111
10. dub 2016

jeste docitam, ctu pozpatku...zakladatelka pise o nejake slecne, co mu vypisuje, on ji udajne vozi do prace, pise mu jak zamilovana pubertacka... takze frajer ma zrejme bokovku a zakladatelka ho ke vsemu pekne dusi, takze se nedivim, ze ji ma perdeli a on si uziva bokem a zakladatelku ze zvyku a flouhych let proste trpi a ceka, az se na nej zakladatelka vykaka sama....

kacenka1111
10. dub 2016

@tulikiss no muze byt, ona uzene i kone, bohuzel...on si ji radsi vezme, ab mel klid...ale fakt myslim, ze ma tamtu, co vozi do prace a ze setrvacnosti zustava se zakladatelkou...to se deje bezne preci...a deti, ty fakt radsi ne☹

tulikiss
10. dub 2016

@kacenka1111 tak zas ze by si s ni vklidu psal pred ni a pritom s ni zahybal..no i to je mozne...ja neveru hooodne odsuzuju ale tady bych se ani nedivila kdyby se chytl na zenskou co je na nej mila a pise mu hezky a ne jenom proto aby ho zbuzerovala.

kacenka1111
10. dub 2016

@tulikiss presne 🙂 stejne ale... ona je tak hrozne zasekla...vubec nereaguje... me by zajimalo, jak to dopadne...

tulikiss
10. dub 2016

@kacenka1111 to me taky, ale pokud je to vazne pravda a nedela si tu z nas nekdo srandu tak je to drsne ze nekdo takovy dokaze v normalnim svete fungovat. uz jenom to co psala v minule diskuzi, ona je proste naprosto nepouzitelna. neplati to pro vsechny jedinacky ale ona je proste naprosto ukazkovej jedinacek z bohate rodiny co ma pocit ze se musi svet tocit kolem ni.

helen_h
10. dub 2016

@lautiruska "nedokážem to,skúšala som to velakrat,velakrat sme sa o rozchode bavili po mojej iniciative,ale viem,ze keby som nabrala odvahu a rozisla sa,aby by som to nerozchodila,lebo ho lubim,a planujem s nim všetko do buducna,nedokazem to,tak naco to budem robit ?aby som dobehla za nim,ako pes po tyzdni ?ne..cele zle..musim vyckat,nech sa trošku to utrasie,chcem to zachraniť proste,tych 7 rokov je dost,vela som na vztahu pracovala a stalo ma to vela namahy a sil,energie,nechcem to teraz zahodiť,mam ho rada"

Četla jsem teď hodně zajímavou větu: Něco jako INVESTICE do vztahu neexistuje, je to blud, který si namlouváme. VZTAH má prostě celkově tu hodnotu, jakou má v daném okamžiku, na investice není dobré se ohlížet, člověka to akorát brzdí a zacykluje v minulosti...

kacenka1111
10. dub 2016

@helen_h ano, zacyklena, to je ono 🙂
@tulikiss

zuzineckah
10. dub 2016

@lautiruska ten chlap ceka, kdy se s ním rozejdes,minimalne pri to dela opravdu maximum... On to doted neudelal patrne proto, že na to nemá koule a možná taky proto, že vi, co jses za gripena tak chce, abys to iniciovala ty.

Strana