icon

Partner je na mňa podráždený a nervózny, zlý

lautiruska
8. dub 2016

ahojte,pred pár mesiacmi,bola moja diskusia adminom uzatvorena,tak som sa rozhodla založiť dalsiu. dala som na Vaše rady,ktoré ste mi radili,ale bohuzial," nazivanie " vydrzalo len dva tri týždne,opat sa to vratilo do starych znamych kolaji, zase vecne upozornovanie za to,co robim "zle",zase mentorovanie,a pod. zase pekne vidno,ako mu idem na nervy..bol par týždnov normalny,ze sa snazil svoju zurivost potlacat,aspon v suvislostiso mnou, ale nevydrzalo mu to ani mesiac. dohodli sme sa na jasnych pravidlach, že on ma nebude upozornovať, za všetko,čo robím, a ked tak milou formou,nie nas*aty a tak,že ja na oplatku,nebudem kricať po nom,ani tolko riešiť,na tomto sme sa dohodli asi mesiac dozadu,vravim nevydržal to ani mesiac,zase začal rypat do mna,ked som bola unho.zase je podrazdeny a zase sa nechová zrovna najlepšie.ja v priebehu toho mesiaca,som dostala novy pausal,kde mam neobmedzene free sms do kazdej siete aj volania,tak prve viete ako,co mi napada,je napisat mu sms aj tri cez den,proste ma to láka,jeho to otravuje,na niektoré mi ani neodpíse,a dokonca ked sme sa minule pochytili a pisala som mu v noci sms,ani na nu neragoval,uplne ignoroval ma,tak " ako sa patri "...a povedal mi,ze som sibnutá,že co furt vypisujem,že prenho to neni problém,co sa deje.no pre mna ano.stále je nervozny,vkuse podrazdeny,raz jeden týžden mi rozpráva mile veci,aka som krásna,uplne vyzera ze je zo mna namakko,a potom príde týžden,kedy ma ani vobec netuzi vidieť,ani nič,nechce sa mu ani len odpísať na moje sms,alebo zavolať mi..stále to iste dokola,az som sa nastvala,a somprijala pozvanie na kavu od chalana,co ma cele roky chce,je do mna poblazenny,ale mne onho vobec nejde,no usekla som to,nema to zmysel,ja som zalubena do svojho, lenže tym,ako sa hnusne chová,tak si ma od seba odhána..začal rozprvať,že nech schudnem a neviem čo,zase,že som detinska a tak,a zase tie jeho cistotnosti a poriadky a neviem čo..zase to jeho klasicke upozornovanie a ked sa nanho za to hnevám,povie mi,že som smiešna,že čo je na tom,a zase hrešil,povedal do krista a boh(a)..ked som m uto vytykala,ze ci mi uz nic nemoze pvedat,no moze,ale akym sposobom...on nerozumie,ze mne ide o sposob,akym to hovorí, takym razantnym..ja nechapem,kde sa ta prisnost a razantnost v nom berie..stále nerozumiem..ale všimla som si,že len ku mne je taky k nikomu inemu..a hlavna vec,ze mne rozpráva,nech sa ja kontrolujem vo svojich prejavoch..ale on sa nevie..aj ked ho o to prosím,a ani ked nanho naziapem,aby to spravil,tak ja nechapem,kd furt je chyba.

evaviki
10. dub 2016

@zuzineckah 😀 vi, co jsi za gripena 😀 😀 Skvela hlaska...

brokovich
10. dub 2016

@lautiruska Když to cele čtu, tak by me zajímalo, jestli je na tobě nějak financne nebo bytově závislý.

tulikiss
Odpověď byla odstraněná
lautiruska
autor
10. dub 2016

bola chyba sem písať......osočovanie o tom aká som ja zlá,a blá blá blá sprostá a neviem aká detinská,tak to naozaj nepotrebujem počuť,mám iné problémy a depresie..a tuto sa ľudia ešte viac ma snažia zdeptať...bola chyba vôbec písať sem a žiadať neujaké rady,ale myslela som si,že forum je o to,a ak vám ide o to,aby sa zamkla aj táto diskusia,tak napíšem adminovi nech ju hned zamkne,nemá to zmysel tu vôbec niečo riešiť a rozoberať.
ok..ste na jeho strane,fajn...ja som zlá,ok,beriem..myslite si,ale som zvedavá,či vám by sa páčilo a obhajovali by ste svojho miláčika,keby vám to robil,čo on mne..ale prosím..asi každý má uný pohľad na vzťah a na mužov..a každý znesie viac _iný menej..ok..v pohode

lautiruska
autor
10. dub 2016

a ďakujem úprimne všetkým,čo chceli dobre poradiť a nie ma dávať dole a osočovať a urážať,také komentáre si naozaj vážim a istotne si niečo z nich vezmem 🙂 ste milé,baby,tie ktoré ste sa snažili naozaj..

kacenka1111
10. dub 2016

Amen.

japona
10. dub 2016

@lautiruska Váš problém je, že jste neuveritelne vztahovacna. Ať kdokoliv cokoliv udělá (nebo naopak neudělá), berete jako útok na svou osobu.
Nikdo vás tu nechtěl urážet, shazovat či obhajovat vašeho pritele. Vzdyt ho všichni znají jen z vašeho vyprávění. Všechny se vám tu snažily poradit, ale vy jste přesvědčena, že vše děláte spravne a chyba je u ostatních. Zajděte si za psychologem, třeba vám jeho odstup a nadhled pomůže otevřít oči.

lv
10. dub 2016

a ještě, nefokážu si představit, že bych s někým byla 7let a ten vztah někam nešel - ke společnému bydlení, domácnosti, ne se vídat víkendově, to proč? Má nějakou práci - co já vím, voják, že s tebou nežije? Neryju, jen se ptám. A ten věk, tvůj, jeho?

racerunner
10. dub 2016

No, jak tady čtu diskuzi, dost bych se divila, kdyby všechny zúčastněné měly super vztahy, protože ta síra, co se tu upouští, je docela smradlavá 🙂. To, že má @lautiruska problém je očividné a sama ho přiznává . Dle těch hnusných výlevů se mi ale trochu zdá, že není sama 😀. Chce to trochu nadhled :D

gepe
10. dub 2016

@racerunner doporucuju Ti projet si predchozi diskusi, na niz tahle navazuje. Mozna by jsi si usetrila nektera slova z Tveho prispevku. Odkaz na predchozi diskusi je na prvni strane teto.

kvakuska
10. dub 2016

@lautiruska přesně jak už tu někdo psal, během sedmi let "chození" bych čekala, že se vztah někam posune ... minimálně ke společnému bydlení ... tomu co máte vy se říká přechozený vztah ... během té doby co spolu "jste" jste se také někam vyvíjeli, evidentně každý jiným směrem, to se stává, stává se to i lidem, kteří spolu bydlí, natož když se vídají jen o víkendu ... vypadá to, že dnes už jste každý někde jinde, z něj se nestal ten princ na bílém koni, jakého bys chtěla, ty jemu také tak úplně nevyhovuješ ... z toho co píšeš jste tak akorát zralí na rozchod, drží vás spolu jen vzpomínky na to, jaké to bylo dřív ... a také to, že se ti třeba nechce zahodit tolik let, cos tomu vztahu věnovala ... sedla bych si s ním a promluvila na rovinu o tom, zda spolu ještě jsme, chceme být, jak to vidí do budoucna, případně co nám na sobě vzájemně vadí a zda se s tím dá něco dělat ... pokud nebude mít zájem si to s tebou vyjasnit, tak prostě nemá zájem o tebe samotnou ... a to je jasný signál k rozchodu ... vždyť není jedinej chlap na světě, za rok už můžete být oba šťastní s novými partnery 😉

racerunner
10. dub 2016

četla jsem, ne vše tedy, přesto trvám na tom, že i kdyby slečna dle všech vašich výlevů byla onen magor apod. ..je to spíše na laskavé doporučení psychologické podpory a ne na urážky. takových nevyrovnaných vztahů je spousta, i já mám občas problém se vznětlivostí a bojuji s pocity ublíženosti a strachem , že nejsem dostatečně milována. Ano, mám na sebe větší náhled a umím s tím už pracovat, ale pomohl mi psycholog, ne urážky na diskuzích . Přijde mi to nevyzrálé, vlastně velmi podobné tomu, co zde kritizujete...

zuzineckah
10. dub 2016

@racerunner tvůj hrdinský komentář ji zcela určitě pomůže 😉 co já vidím je, že tady padlo x rad, ale ani jedna ji není dost dobrá... svým posledním komentářem @lautiruska potvrdila, že absolutně ztratila nadhled. Myslím, že žádný komentář nebyl myšlený špatně, spíš naopak. Na tohle se nedá dívat ani z dálky a nezainteresovaně, proto pak člověka rozpálí ta zakladatelčina slepota...

@lautiruska jediná chyba je, že ty sis sem nepřišla po radu. Ty nechceš nic řešit. Nejsi toho schopna.
Přeji ti hodně štěstí a pevně doufám, že do toho vztahu nepřivedete dítě. I láska má své meze a v momentě kdy začne šlapat po důstojnosti, což se u tebe zcela evidentně děje, je to špatně. Hodně špatně.

racerunner
10. dub 2016

@zuzineckah máš pocit, že slovo magor není myšleno špatně? nejsem hrdina, jen nějak nevidím smysl v urážkách a nadávkách. A smím se optat, čeho jste dosáhly těmi výlevy vy? Utekla a nechá zamknout diskusi a bude se v tom i tak plácat dál...gratuluju, o dost větší hrdinství

zuzineckah
10. dub 2016

@racerunner já slovo magor nikde nepoužila, jestli někdo ano, tak zřejmě tak její chování vidí. I o tom veřejné diskuze jsou... Jestli opravdu utekla a nechá zamknout diskuzi - pak by ji nejspíš nepomohlo ani sebelépe a láskyplně formulované slovo.

racerunner
10. dub 2016

no, já právě myslím, že od toho, co se tady děje, diskuse nejsou...já když vidím, kolik lidí anonymně dokáže prskat hnusárny, tak si říkám, co jsme to za národ srágor. btw- neosočuji konkrétně Tebe, ale prostě si jen říkám, jak může někdo, kdo tady takto nadává, kázat o vztazích? holedbat se, jak má partnerovo rýpání přejít a nebýt vztahovačná a vznětlivá a bla bla a sám používat takovouhle argumentaci? K smíchu. Tahle holčina potřebuje podpořit sebevědomí, aby si sebe víc vážila a nenechala se vytáčet. Aby znala svou hodnotu a vážil si jí i její muž. To je cesta z bludného kruhu. Všechno pramení z její nejistoty, nejistoty sama sebou. Tohle nejsou hrdinské řeči. Naopak, prožila jsem si velice podobné potíže a magor dle blízkého okolí nejsem :D
@zuzineckah

monikagurthova
10. dub 2016

Tohle je fakt na psychiatrii. Normálně bych příspěvky téhle hysterické manipulativni a naivní holky nejradši poslala nějakému doktorovi pres hlavu. Ja byt tim chlapem tak bud uz ti dam par facek aby jsi se probrala a možná ti dala druhou šanci, nebo bych ti dala spis par facek a sbalila si kufr a nebo spis tobě. Ty potřebuješ odbornou pomoc. Vubec ti nedochází, ze tvůj přítel je lidská osobnost s určitými vlastnostmi. To ze neco na zacatku nedělal a ted děla či naopak je prave vyústění tvé "pece" o vás vztah. Vis ve vztahu nefunguje když ja tak ty taky. Ten člověk musí chtít sám, ty mu za to musíš stát, ale upřímně někdo tvoji povahy a chování by me nestal ani za odplivnuti. Schválně jsem tuhle komunikaci dala přečíst manželovi, pohled chlapa, měl oci na vrch hlavy a tvého přítele upřímně politoval a rekl ze byt jim chová se stejne. A úplně me dostává to tvoje co je špatného na tom ze si chci vecer povídat a ne spát.....tak se ptám a co je špatného na tom když on chce vecer lehnout a jít spát? Pro svoje i psychické zdraví ostatních, jdi k lékaři....protože ty opravdu nejsi normální!

mika251
10. dub 2016

@lautiruska

lautiruska, skúsim to ešte raz, verím, že som jedna z tých, ktorá ťa nikdy neurážala a vážne by som ti priala, aby si bola šťastná a spokojná.

Určite si si všimla, že mnoho žien reaguje dosť podráždene a pre urážku nejde ďaleko. Nechcem, aby si si to brala osobne, ale ber to tak, že si ich k tomu v podstate dohnala ty - pretože x krát pred tým sa ti človek snažil veci vysvetliť slušným a pekným spôsobom (aj v tej predchádzajúcej diskusii) a ty si furt melieš svoje, bez sebareflexie, bez akéhokoľvek zamyslenia nad tým, čo ti vlastne povedali.
Príklad - všetky do jednej sme ti tu napísali, že uháňať chlapa týmto spôsobom je vzťahová samovražda, že toto chlapi neznášajú a takto to nikdy nebude fungovať.
A ty jediné, čo si k tomu vždy povedala bolo "Ale keby ma miloval, tak by to pre mňa urobil, a ja za to nemôžem, že som taká!"

No a keď sa toto opakuje niekoľko krát za sebou, tak proste človek stratí nervy a keď nepomáha ti to vysvetliť slušne, tak to začnú skúšať invektívami a urážkami.
Osobne si myslím, že presne k tomuto si dohnala i svojho partnera - možno mal kedysi v minulosti snahu s tebou jednať slušne, ale vôbec to nemohlo a už ho svojimi neustálymi poznámkami štveš natoľko, že už mu nestojí za námahu dávať si pozor na slovník.

Poviem ti, čo si myslím. Nikdy s ním šťastná nebudeš. Ty si veľmi špecifická osoba - nebudem hodnotiť, či je to rozmaznanosť, alebo proste osobnostný rys, či psychická porucha - to je jedno. Na rovinu ti poviem, že existuje len veľmi malé percento mužov, ktorí s tebou vydržia. Sú chlapi, ktorí aj po piatich rokoch posielajú pusinky cez SMS a neustále tej druhej vyznávajú lásku. Sama takého jedného poznám. Jedného. Tohto partnera svojim chovaním dusíš a pridusený chlap ťa nikdy na rukách nosiť nebude. Štveš ho, tvoju pozornosť proste nedáva, potrebuje niekoho, kto ho nechá žiť.
Máš dve možnosti - buď sa ty zmeníš a budeš sa chovať tak, aby z teba nemal totálnu ponorku, alebo ho opustíš a nájdeš si niekoho, kto ťa bude milovať takú, aká si.
Chlapa nikdy nezmeníš, keď si budeš niečo vynucovať. On sa môže zmeniť, ale musí sám chcieť. Tento tvoj partner nechce.

Prestaň trápiť seba a jeho a hľadaj lásku inde. Myslím to dobre.
Držím palce.

zuzineckah
10. dub 2016

@racerunner já s tebou souhlasím, ale opomíjíš jednu důležitou věc - tady zakladatelka to takhle nevidí, ona si vzala do hlavy, že "ho miluje" a tím to pro ní končí. To je to, co na jejím přístupu rozčiluje mě a předpokládám, že i další diskutérky, které si servítky před ústa nebraly... Taky nejsem člověk, který by rád plácal po ramenou někoho, kdo dělá zcela evidentní botu za botou a rochní se pak ve svém neštěstí. Myslím si, že někdy je mnohem efektivnější s takovým člověkem zatřást a proplesknout ho - tady slovně, jinak to nejde. A není to vůbec myšleno špatně, nevím jestli mi rozumíš, co tím chci říct... Ona navíc opravdu argumentuje panovačně a hlavně vztahovačně, každou dobře míněnou radu odstřelí, protože se jí nehodí do krámu...tak proč vlastně zakládá diskuzi?? Nechápu, ačkoliv bych ráda.
Btw: psala jsem, že i "o tom" veřejné diskuze jsou, nebo že "od toho" jsou 🙂 To jen pro upřesnění.

racerunner
10. dub 2016

@monikagurthova mě by zajímalo, co by doktor přes hlavu řekl na tento Tvůj "výpsych" 🙂

monikagurthova
10. dub 2016

@racerunner Říká clovek, který je schopen někoho takového obhajovat.... 😉 ze ty budeš kamarádka nebo příbuzná? 🙂

racerunner
10. dub 2016

Já s tebou souhlasím, taky vidím, že má svou hlavu a že si poradit příliš nenechá, mě jen bytostně vadí tohle urážení... nebyl to jen ten magor...je to tady v každém příspěvku. To děvče má problém, emoční nestabilita, nejistota, nevyrovnanost...A dokonce si na rozdíl od @mika251 myslím, že možná pro ní chlap neexistuje. Ani ten, co vydrží nosit na rukou celý život už ale nevydrží vznětlivost a hádavost. Musí to změnit ona. Všechny máte pravdu, ale tohle osočování a urážení prostě není cesta. Mě by to tehdy taky nepomohlo a některé věci, co ona popisuje, jsou mi veeelmi povědomé...(nejsem jedináček, mám VŠ, jsem milá( - fakt 😀) a s okolím mám hezké vztahy, i tak - v tom partnerském jsem selhávala z důvodu vnitřní nejistoty... taky " jsem si chtěla povídat a řešit nás atd... :D" . Pomohl mi až psycholog. A byla to dlouhá cesta na které jsem o jednoho muže i přišla...@zuzineckah

racerunner
10. dub 2016

@monikagurthova nejsem, obhajuju jí jako lidskou bytost, která má právo na slušné jednání. Ona vás tady neuráží a to, že si nenechá poradit není důvod k tomu tak hloupě urážet jí...

mika251
10. dub 2016

@racerunner blbé je, že lautiruska už u psychológa bola, naznala, že jej nepomohol a ďalšiu pomoc odmieta.. je to blbá situácia, človek by chcel pomôcť, ale si musí nechať pomôcť, keď bude tvrdošijne tvrdiť, že ona je proste taká a že za to nemôže, tak sa nikam nedostane.

racerunner
10. dub 2016

@mika251 je mi jí líto, plácala jsem se v tom trochu podobně a dodnes bojuju a zatínám občas zuby, přestože vím, že mám fajn chlapa a že v minulém vztahu byl potíž stejný a tudíž na mé straně 🙂. Však ono jí to tam dřív nebo později dožene zpět ... Já jen moc nedávám ty hnusné komenty tady, káže se tu jak ona je hrozná, ale ty projevy některých " dam " mi moc lepší nepřipadají ...

monikagurthova
10. dub 2016

@racerunner OK chápu tvůj pohled, ale ona si za to opravdu muže sama. Clovek se ji poprvé snažil slušně poradit ale je to jako do zdi....pak uz proste dojdou nervy a clovek se snaží ji otevřít oci jinak.

lv
10. dub 2016

tohle musí být fake..

racerunner
10. dub 2016

@monikagurthova však jo, já nejsem její příbuzná, ani nějakej advokát.... jen jsem si podobným "zaslepením" prošla a navíc to pročítám dozadu a je mi jí spíš líto, protože taky vidím tu beznaděj. já s váma všema souhlasím, je ta forma mě štve

anelamates
10. dub 2016

Tady vůbec není zájem o rady, prostě a jasně - jediná šance je se rozejít, a to zakladatelka neudělá. Chová se tak, jak jí to vyhovuje, a vůbec ji nezajímá, že její chlap z toho leze po zdi. Pořád se chce rýpat v citečkách, rozebírat každé slovo a každý pohled, to nemůže dát žádný chlap. Takže nashle v černé kronice - jednou tam budete.

anelamates
10. dub 2016

A skutečně se vůbec nedivím, že partner na zakladatelku mluví vulgárně, když tak čtu ty její příspěvky. Spíš mě překvapuje, že to dělá třeba jenom jednou za měsíc. A že občas volá boha na pomoc - já ji neznám osobně ( naštěstí), a při tom čtení taky volám - ó Bože, je to možné? Pročs dal dušu do berana? Prostě - je to marný, marný a marný. Dej se k vojenskýmu letectvu , budou tam nadšení - pilot a stihačka v jednom.

Strana