icon

Partner je na mňa podráždený a nervózny, zlý

lautiruska
8. dub 2016

ahojte,pred pár mesiacmi,bola moja diskusia adminom uzatvorena,tak som sa rozhodla založiť dalsiu. dala som na Vaše rady,ktoré ste mi radili,ale bohuzial," nazivanie " vydrzalo len dva tri týždne,opat sa to vratilo do starych znamych kolaji, zase vecne upozornovanie za to,co robim "zle",zase mentorovanie,a pod. zase pekne vidno,ako mu idem na nervy..bol par týždnov normalny,ze sa snazil svoju zurivost potlacat,aspon v suvislostiso mnou, ale nevydrzalo mu to ani mesiac. dohodli sme sa na jasnych pravidlach, že on ma nebude upozornovať, za všetko,čo robím, a ked tak milou formou,nie nas*aty a tak,že ja na oplatku,nebudem kricať po nom,ani tolko riešiť,na tomto sme sa dohodli asi mesiac dozadu,vravim nevydržal to ani mesiac,zase začal rypat do mna,ked som bola unho.zase je podrazdeny a zase sa nechová zrovna najlepšie.ja v priebehu toho mesiaca,som dostala novy pausal,kde mam neobmedzene free sms do kazdej siete aj volania,tak prve viete ako,co mi napada,je napisat mu sms aj tri cez den,proste ma to láka,jeho to otravuje,na niektoré mi ani neodpíse,a dokonca ked sme sa minule pochytili a pisala som mu v noci sms,ani na nu neragoval,uplne ignoroval ma,tak " ako sa patri "...a povedal mi,ze som sibnutá,že co furt vypisujem,že prenho to neni problém,co sa deje.no pre mna ano.stále je nervozny,vkuse podrazdeny,raz jeden týžden mi rozpráva mile veci,aka som krásna,uplne vyzera ze je zo mna namakko,a potom príde týžden,kedy ma ani vobec netuzi vidieť,ani nič,nechce sa mu ani len odpísať na moje sms,alebo zavolať mi..stále to iste dokola,az som sa nastvala,a somprijala pozvanie na kavu od chalana,co ma cele roky chce,je do mna poblazenny,ale mne onho vobec nejde,no usekla som to,nema to zmysel,ja som zalubena do svojho, lenže tym,ako sa hnusne chová,tak si ma od seba odhána..začal rozprvať,že nech schudnem a neviem čo,zase,že som detinska a tak,a zase tie jeho cistotnosti a poriadky a neviem čo..zase to jeho klasicke upozornovanie a ked sa nanho za to hnevám,povie mi,že som smiešna,že čo je na tom,a zase hrešil,povedal do krista a boh(a)..ked som m uto vytykala,ze ci mi uz nic nemoze pvedat,no moze,ale akym sposobom...on nerozumie,ze mne ide o sposob,akym to hovorí, takym razantnym..ja nechapem,kde sa ta prisnost a razantnost v nom berie..stále nerozumiem..ale všimla som si,že len ku mne je taky k nikomu inemu..a hlavna vec,ze mne rozpráva,nech sa ja kontrolujem vo svojich prejavoch..ale on sa nevie..aj ked ho o to prosím,a ani ked nanho naziapem,aby to spravil,tak ja nechapem,kd furt je chyba.

kacenka1111
15. dub 2016

to je snad uz vtip, nebo co🙂)

tulikiss
15. dub 2016

tak po poslednich prispevkach je jasne ze si tu z nas nekdo dela dobry den. asi si to mela trochu srovnat v hlave ne tvrdit jak ji neodepisuje na smsky ignoruje ji a pak tu tvrdit jak ji kazdy dne vypisuje prvni po hadce hned pise aby se udobril...

anelamates
15. dub 2016

@lautiruska Jo jo, to je panečku drámo, to hej! Lepší jak Othello říznutý Romee a Julií. A co by mělo být lepšího na dovolenku? Tak piš, piš, svěřuj se!

mon_88017
15. dub 2016

@anelamates Já se jenom obávám, aby z toho nebyla Vražda v Orient Expresu, případně v salonním kupé 😕
Ale snad děvče nešťastný sebere rozum do hrsti, přestane lpět na neživým vztahu a všem se hrozně uleví....

anelamates
15. dub 2016

@mon_88017 Uleví, uleví - neuleví! Co budu potom sledovat? nějaká nezáživná debata o tom, že chlap ženskou otlouká, popřípadě podvádí? Anebo o nemocných dětech? Copak to je proti tomuhle dramatu neštastné lásky, žejo.
(POZOR IRONIE, DĚVČATA!)

baysha
15. dub 2016

To si přece vůbec neumíme představit, jaká je to šílená tragédie, když chlap řekne ženské ve vzteku "ty pi*o", nebo jí o půlnoci neodepíše na SMSku! Co jsou proti tomu takové ty každodenní banality, jako výpověď a nemožnost sehnat práci, smrt někoho blízkého, vážné onemocnění... atd. atd.

lautiruska
autor
15. dub 2016

@baysha vôbec, ale vôbec to nebol hnev a vôbec sme sa nehádali,ked ma nazval pičou,povedal to klude,bez emocii...žiadny krik...a vobec nebola hádka podotýkam,možno v hadke,by som to ešte prežila,ale takto ?akoze dnes je pekny den ?si robíš srandu ?
čo keby teba tak muž nazval len tak bez príčiny ??? hm? ako by ti bolo ?ty si ani vobec neuvedomuješ,čo píšeš..pre mna neni bežné,že mi niekto do píč nadava,neviem,možno u teba je to ok,ale u mna nie ..

a nerobím si srandu, on píše,ked ma on naladu a neodpise vtedy,ked ja mam naladu pisat ..a po hádkach vobec neodpisuje,co je na tom nepochopitelne ? ste asi mimo,ked takej veci nechápete ..co kto by si robil asi tak srandu z vas..a z fora..och boze,radšej tu už ani reagovat fakt nebudem,to tu je strata casu,kto chcel pochopil a poradil,kto chce vyryvat tak vyryva a mna to uz nebavi

anelamates
15. dub 2016

Podívej se, bez příčiny tak nikdo nikoho nenazve. Neříkám, že i kdyby tu příčinu měl, měl by takto mluvit, to prostě nejde. A nedělá se to. Ale nevěřím tomu, že ty jsi prostě taková zlatá svatá krásná inteligentní smířlivá, a on prostě jen tak zničeho nic přijde a začne tě takto titulovat. To znám teda lepší pohádky, to se na mě nezlob. Takže být tebou, bud přestanu mlžit a povím pravdu, anebo přestanu otravovat tady na foru. Protože tady se řeší jo občas problémy, skutečné problémy.
A že už tu nebudeš - to vyhrožuješ nebo slibuješ?

baysha
15. dub 2016

@lautiruska Hele, já nevím, já jsem u toho nebyla a nevím, jak to mezi vámi probíhalo. Vycházím jen z toho, co tu píšeš. Pokud by mi chlap běžně (ne výjimečně v afektu) nadával do pi*í a myslel by to vážně, ne ze srandy jako vtipné oslovení (s přítelem si říkáme ledasjak a baví nás to oba, ale to je něco jiného než nadávky), tak bych s ním prostě nebyla. Což ti tu říkáme všichni - že v takovém vztahu je jediné řešení rozchod, protože mezi vámi už se to dávno překlopilo ze stadia zamilovanosti do stadia vzájemné nasranosti a alergie, ze které není cesty ven. A podle toho, co píšeš, je to skutečně vzájemné - ty ho s**eš minimálně tolik, co on tebe, a to je nejspíš ten důvod, proč je na tebe hnusnej. Ale ty to pořád nechceš slyšet.

Samozřejmě že po hádce chlap neodepisuje. Co je na tom proboha divnýho? To je normální. Jediné, co je nenormální, je to, že ty se ho pořád vší mocí snažíš dotlačit do nějakých nesmyslných komunikací na dálku a "řešení problému" přesně v momentě, kdy to vůbec, ale vůbec nemá smysl. Řešit vztahové problémy má smysl, když jsou oba v pohodě a dobré náladě, otevřou si vínko a v klidu si k tomu sednou, aby si hezky a konstruktivně popovídali. Řešit to po půlnočních SMSkách a pak hysterčit, že ten druhý nemá zrovna náladu a dovolil si neodepsat, je přesně to, co ten vztah zničí definitivně.

anelamates
15. dub 2016

@baysha To máš marný.

codal
15. dub 2016

@lautiruska Pokud je situace opravdu taková, jak ji popisuješ, pak je mi to líto, ale to není partner, kteý by o tebe stál, kterému by na tobě záleželo, který tě miluje (byť to možná říká -slova jsou jedna věc, činy druhá)... partnerství je právě té komunikaci a oboustraném snažení o to, aby vztah fungoval... tady se snažíš jen ty a pak ten vztah nemá smysl... bohužel... odchod je jedinou možností, jak se z toho dostat... chceš být s někým, kdo tě nemiluje?

lautiruska
autor
15. dub 2016

@codal on nikdy so mnou nekomunikoval o ničom ..on je uzatvorený chlap...ani na zač. vzahu ani teraz ,ked mame problémy..nechce riešiť.nič..on chce mat klud,ale tak nech sa tak správa...

@baysha
@anelamates prečo ma nazval pičou ?lebo som omylom zabuchla dvere na kupelni,a chvílku sa nedali otvoriť,lebo bol poskodeny zamok-tak podisiel ku mne a nazval ma picou..takze nemyslim si,že by to bola situácia taka hrozna,aby mi to mohol povedať ...či ????

mimco
15. dub 2016

@lautiruska tohle mi říct chlap, v tu ránu by byl poslán, však víš kam........jak s takovým oslem můžeš být, škaredá nejsi, to jsi psala, tlustá taky ne, proč ho chceš za každou cenu, kopni ho do zadku a máš klid!

baysha
15. dub 2016

Holky, taky absolutně nechápete, co lautiruska vlastně od této diskuze očekává? Rady nebere na vědomí, rozejít se rozhodně nechce... Leda že by si chtěla opravdu jen postěžovat, jak to má v životě těžký.

mimco
15. dub 2016

a nebo se nějaká puberťačka baví ve škole o přestávkách....... 😀

kacenka1111
15. dub 2016

@lautiruska a co to teda po nas chces? rady jsme ti daly, ja se te nekolikrat ptala a doted jsi mi neodpovedela! naprosto me ignorujes a jedes so jen ro svoje...ale uplne na vsechny holky a prispevky...jako bys nas meposlouchala, necetla co piseme...reagujes jen na ty negativni prispevky...premyslim, proc to delas....odpovis mi uz konecne na to, na co jsem se ptala??

mimco
15. dub 2016

Ona je jako politici, nikdy neodpoví na konktérní dotay 😀

baysha
15. dub 2016

Přesně. Vypichuje z celé konverzace výhradně jen to negativní a to pořád dokola rozpatlává do zblbnutí, místo aby reagovala především na ty konstruktivnější příspěvky. Jestli takhle komunikuje i v reálu, tak se vůbec, ale vůbec nedivím, že její partner má málokdy náladu na debaty s ní.

anelamates
15. dub 2016

@lautiruska Takže znovu - slušný člověk takto se ženou nemluví, za žádných okolností, ano? Ovšem jak to popisuješ, nebylo to že by z ničeho nic. Prostě zareagoval na to, co jsi udělala. Takže vzhledem k tomu, že je popudlivý, což bys za ty roky měla vědět, zareagoval takto. Ale víš co nechápu? pořád píšeš - ja ho lúbim, ale řekni mi proč? protože tam přece něco musí být. Moje rada se nemění - rozejděte se a budte štastní. Stejně to tak dopadne, tak nevím, co se v tom hrabeš.

anelamates
15. dub 2016

@mimco A vidíš, to by taky mohlo být. Já furt že prázdniny. A ona přestávka - a když neodepíše, tak píše o přestávce úkoly, to je ono.

lautiruska
autor
15. dub 2016

@anelamates jasne,ze rozumny a slusny clovek tak nepovie žene,aj ked dajme tomu,ho to nastvalo,ale to len preto, ze je nervák tak reaguje,druhy by sa tomu mozno zasmial,alebo hresil by na tie dvere sproste,nie mne by povedal,ze som pic...to uz bolo ttrosku moc,a este k tomu aj na dovolenke,to svedci o ziadnej ucte...no preco ho lubim ?laska sa akoze da vysvetliť ,ci ako ? preco lubim?to je co za otazka ?lubim,lebo lubim bez Ale,a prečo..to je prava laska...
@mimco vsak ja som mu potom vypucovala zaludok celkom..ze si nezelam,aby to vravel viac a podobne,ze co som nejaky pes,aby mi tak hovoril ,alebo co?ze ci som mu ja nieco take zle povedala akoze normalne v debate,ked niečo urobil pocas dna ?nikdy...a on povedal,ze vlastne nechcel to tak povedat,ze mu to vyklzlo,ze chcel povedat do pic...a nie,ze som pica...ale tak bolo povedané už ,už to nezakryje proste ..spravil to...

baysha
15. dub 2016

@lautiruska Kdybys ho "ľúbila bez ALE", tak ho miluješ i s tím, že je nervák a že mu občas něco v afektu ujede.
Neříkám, že má právo tě takhle titulovat, ale prostě každý jsme nějaký a leckomu občas v nervech nějaké to ostřejší slovo ulítne. Samozřejmě ho neznám, takže nevím, jak moc vážně to v danou chvíli myslel. Nicméně jestli jsi mu potom udělala takovéhle kázání a pořád dokola to rozmazáváš, přestože on se ti v podstatě omluvil (nebo to aspoň vysvětlil), tak se na mě nezlob, ale to je daleko, daleko horší chování, než nějaká pi*a vyřčená v chvilkové nasranosti kdysi na dovolené před několika týdny nebo měsíci.

anelamates
15. dub 2016

No tak tobě vážně není ani rady ani pomoci. Ty ho lúbíš, no tak co tu řešíš? Prostě je takový, takového sis vybrala, takového miluješ ( což mi rozum nebere), tak s ním bud. Hotovo. Ale já si teda chlapa zamilovala kvůli tomu, jaký je - a není to křupák, co by mi nadával.

tulikiss
15. dub 2016

@lautiruska promin ale z tvych odpovedi vidim ze ty nevis co je laska a uz vubec ne ta prava... kdyz nekoho milujes tak klidne dokazes rict proc ho milujes co na nem milujes. u tebe jde o urcitost posedlost, zvyk mozna touhu nekoho vlastnit ale ne o lasku, laska vypada jinak.
a k tomu jak te nazval, to te tak nazval jednou behem dovolene nebo vicekrat?

kacenka1111
15. dub 2016

no a co, tak ti jednou rekl ze jsi pic*.....netady se ale chovas mnohem, mnohem hur, nezlob se na me... uz jsi mi odpovedela? ja ze jsem si nevsimla

mika251
15. dub 2016

@lautiruska práve láska nie je, keď miluješ a nevieš prečo.
Pravá láska je keď vieš, prečo ho miluješ a napriek čomu ho miluješ.

gepe
15. dub 2016

@lautiruska nemas na dovoleny nicit cizi majetek, resp triskat s dvermi tak aby se rozbily. Porad se tocis na jednom osloveni, ze jsi hrma, nechapu. Vytahovat stare vyresene veci nikam nevede.

brokovich
15. dub 2016

@lautiruska Rada mojí babi. Vezmi jeho pozitivní vlastnosti a jeho negativní vlastnosti. Pokud ty negativní převažují (resp. je nezkousnes ) a nedokážeš se s tím srovnat, rozejdi se. Pokud převažující ty pozitivní, ber ho takového jaky je i s jeho několika málo negativními vlastnostmi. Nikoho nezmenis a muže už vůbec ne. Nikdo ti tu proto neporadí, co dělat, aby se zrovna tvuj muž změnil. Celý vás vztah se tváří, že on te jen využívá a nemá k tobě žádnou úctu, proto se chova, jak se chova. Ty ho z (důvodu, jenz sama neumíš pojmenovat) milůjes a myslíš si, že tím jsi pro něj jedinecna. Nejsi. Muži nechti rozebírat své niterne pocity. Ani můj muž se nechce rejpat v nějakém co kdy kdo proc a jak. A taky neni důvod, protože je stejne jako já nad spoustu věcí povznesen. Ty by ses mela naučit neresit každou "pitomost". Je to téžke, ale jde to. Možná jsi na to moc mlada, ale ono čas/zkusenosti člověka často naučí. To se to bude hodit nejen v jakémkoliv vztahu s mužem, ale i v rodině či s kamarády. Nikdo nechce porad něco resit, a to tím spíše, když třeba ví, že udělal chybu, když má jiný názor a nechce ublížit atd. Prostě tady na MK nic nevyresis. To je o celkovém přístupu k životu, sama k sobe.

dindonka
15. dub 2016

@lautiruska promin, necetla jsemtu vsechno. Mozna si to tu rikala, nevim. V jednom prispevku si psala, ze spolu nebydlite. Bydli u rodicu? Vedi vasi o tvym trapeni? Sverila si se mamce? Jaky ma nazor nebo radu? Pokud ne, zkus se ji zeptat, treba s dozvis neco, co jsi tu cetla...

pokmon
15. dub 2016

Asi by sis to měla srovnat v hlavě,co když se takhle splete,když budete někde se svými přateli,to u toho budeš za blbku a on bude frajer,nezlob se,ale nebyla bych s ní asi se opakuju,ale já mám uctu k partnerovi,ale vy ji nemáte ani jeden,schováváš se za lásku,ale toto s láskou a pěkným vztahem nemá nic společného.Jste jen dva sobci,co jedem pro druhého nejsou schopní nic obětovat.A už nemám co dodat.

Strana