icon

Partnerovy zvlozvyky a jak se z nich nezbláznit? ☺

milius
2. zář 2016

Holky jaké zlozvyky mají vaši partneři a co děláte,abyste se z nich nezbláznily?
Jsme s manželem šest a půl roku a mě v poslední době hrozně lezou na nervy všechny nechtěné zvuky, které vydavá - mlaskání, srkání, šoupání noha a dupání.. ale nejhorší je jeho smrkání a pokašláváni - má celý rok zadní rýmu, ale smrká tak hlasitě, že se třeba za námi otáčí lidi v restauraci. Je to docela nechutné. Ráno vstane a než odejde do práce slyším z vedlejší místnosti smrkání a pokašlávání..dceru to asi ráno budí. Když jsem mu řekla, jestli by mohl smrkat tišeji a pokašlávat se zavřenou pusou, tak řekl, že to prý nejde!!!! Pomohli by mu antihistaminika,ale to je pro něj "náročné" brát pravidelně léky..
Už nevím, jak na něj. Problém je, že se mi začíná znechucovat jeho přítomnost...😦
Máte to některá podobně?

Strana
z2
kaja2016
3. zář 2016

@milius A nestve te jeste neco jineho daleko dulezitejsiho? Kdyz usuzuju podle sebe, tak ja to tak mivam, ze me chlap stve vlastne blbosti, kdyz me neco aktualne hodne dulezity vadi...jakoby na to zapomenu a zacne me vadit jenom ze existuje 😉

messias
3. zář 2016

Jinak muzu ti rict, ze v tehu ty jeho zlozvyky vnimam 100x hur jak normalne.. nekdy bych ho vazne i zabila.. a pravda je, ze kdyz me stve neco jineho dulezitejsiho nebo proste je zrovna nejake obdobi, kdy je vic starosti, tak to pak odnese on, kvuli zlozvykum.. ted kdyz uz jsem ve 33tt, tak je to o neco lepsi.. popravde ja uz se tesim, az mala bude na svete a ja budu mit zase zpatky sve telo 😀

vercik83
3. zář 2016

Mne štve taky to smrkání ranní nahlas. A pokašlaváni. I jsem mu to řekla, občas se vysmrká až na chodbě za dveřma anebo na záchodě - jenže tam to zní víc. Ake připadám si blbě zas mu říkat ať smrká zcela jinde......je to pakárna, ale jak píší holky...válka Roseových....
Chrápání jsme vyřešili, má přetlakový pŕístroj na noc, mel i apnoe. Vadí mi teď foukání a hlasitost toho přístroje, ale s chrápáním se to nedá srovnat ...

astyna
3. zář 2016

mě by zajímalo, co by řekl ten chlap, co mu vadí 😀 Mě zase na mém vytáčí to, že absolutně nechápe vážnost určité situace - např. spěcháme na vlak a on, místo aby pohnul a rychle hodil zbytek oblečení do tašky, tak ho začne skládat a pomaaaalu dávat do té tašky 😎 to by mě čert vzal! Všude je něco 😠

Ví o tom manžel? Oni ti chlapi potřebují to říci 😀

vercik83
3. zář 2016

Já se ptala mýho. Prý mu nic nevadí...pak přiznal, že to, jak kvrdluju spojku při řízení.... Haha

trdelnik234
3. zář 2016

Baby, super tema, tak tiez nieco pridam.
Ja mam celkom v pohode manzela, ale tieto veci ma na nom dost vytacaju:
1. potreba 8 az 9 hodinoveho neprerusovaneho spanku, pripadne popoludnajsia siesta ( este stastie, ze nase deti nemusel kojit on)
2. ked je vonku viac ako 28 stupnov, tak zdesene beha po byte, kontroluje teplomer a opakuje, ze taketo teploty nie su normalne. Pozatvara vsetky okenice, pozatahuje zavesy, a snazi sa eliminovat vsetky zdroje tepla (takze nevarime, nepecieme, nezapiname zbytocne PC a ani vysavac).... Skratka Armagedon.
3. Ked mu rozpravam nejaku historku z roboty, tak sa strati este v uvode alebo v momente, ked do deja nastupi tretia postava. Potom ma este tu drzost mi povedat, ze ci to neviem zhrnut do nejakeho strucnejsieho prejavu, ze je to jak zo serialu Melrose PLace.
4. Ked sa niekam chystame a ja poviem, ze budem hotova za 15 minut, tak on to berie tak, ze za 15 minut zamykame byt a nie ze, ja este vyberam tOPANKY.

Joj, mohla by som pokracovat.

anetka1701
3. zář 2016

U nás chrchlám, smrkám a kašlu já... Letos se mi šíleně rozjela alergie a je mi upřímně líto všech kolem - včetně kolegů z práce :o( Jsem objednaná na alergo, snad se to srovná...

Mně na mym mužovi vytáčí jeho schopnost dělat přesnej opak než co je potřeba... Třeba v tropech vytáhne sekačku že jde sekat trávu - a když mu řeknu at to nedělá, že budem mít žlutou zahradu, tak se nasere... Nebo celej tejden mluvím o tom, že uděláme přes víkend generální úklid, o víkendu vstanu, začnu uklízet a on vyspává do deseti a pa se zavře v ložnici a jde si rovnat knihovnu (zabít!!). Nebo šílím, že musíme dát prát, že už fakt není co na sebe a on dá do pračky cejchy a ručníky a když ho sprdnu, tak ve druhý várce "horší" oblečení co máme na zahradu a na ven - a to do práce/školky pak nemám kam pověsit... Tedka dal dětskou autosedačku vedle kočičího záchodu... já si toho nevšimla a co? Musím jí vyprat...

trdelnik234
3. zář 2016

@anetka1701

To s tym pranim mam doma tiez. Navyse on nikdy nepozera, ci su na detskom obleceni skvrny a zasadne ich nikdy nenastrieka vanishom alebo inym prostriedkom na to urcenym, takze potom vytahujem z pracky flekate tricka a mam naladu heparinoveho vraha. Raz ma dokonca vytocil tak, ze som mu zakazala priblizovat sa k pracke.
On zase na mne neznasa, ked vysedavam vecer dlho do noci na nete a potom ked pridem do spalne, tak sa ho pytam, ci uz spi.

lv
4. zář 2016

@trdelnik234 ten Armagedon mě dostal 🙂 🙂 🙂 🙂

anetka1701
4. zář 2016

@trdelnik234 u nás muž celkem dobrovolně pere a je to jedna z mála domácích prací co dělá :oD Já to naopak nesnáším, tak jsem ráda, že to dělá někdo jinej...

astyna
4. zář 2016

2. ked je vonku viac ako 28 stupnov, tak zdesene beha po byte, kontroluje teplomer a opakuje, ze taketo teploty nie su normalne. Pozatvara vsetky okenice, pozatahuje zavesy, a snazi sa eliminovat vsetky zdroje tepla (takze nevarime, nepecieme, nezapiname zbytocne PC a ani vysavac)

😀 😀 😀 😀 ten můj to dělá zase při mínusových teplotách, kdy odmítá jít vynést koš, leda tak navlečený, že mě naštve, čapnu koš a jdu raději sama 😀

andu
4. zář 2016

No taky ráda čtu, že nejsem jediný magor :D Jsem si všimla, že je to fakt o tom, jak jsem zrovna naladěna... Když to je o ničem, prudí mě hlasité žvýkání, funění u jídla, hlasité zívání, smradlavé nohy, smrad z cigaret... Vlastně skoro všechno 😂

prostejina
4. zář 2016

Ponožky. Jsou všude. Aaaaaaa!!! 😀

kaja2016
4. zář 2016

Tak ja se taky pridam, jako neni to tak, ze by me to vytacelo, ale je to vtipne, jak se to porad dokolecka opakuje🙂 1. okolo postele kazde rano ponozky na zemi, tricko na nocnim stolku a dziny na zidli 2. Tak jednou tydne si sedne a vazne mi povida, Kajo, me tak nejak divne picha tady (pokazde to je nekde jinde), neni to neco vazneho, co myslis? 3. V 8:00 rano pravidelne: Co so dneska uvarime? A pak nasleduje vasnivy monolog a uvahy nad tim, na co ma chut. 🙂 l

Strana
z2