Podezření na nevěru: Chybějící kondom po služebních cestách?
Zdravím ... Před rokem jsem v batohu partnerovi po služební cestě našla otevřenou krabičku kondomu ( jeden chyběl ). Trvdil že batoh už má spoustu let a asi to tam bylo dlouho ( v batohu byla i účtenka, že batoh je měsíc starý - takový ten decatlon za 69,- ) , v té době jsem s ním čekala dvojčata a byla jsem pár dní před porodem. Nechtěla jsem to řešit v emocích ( šestinedělí ) a pak jsem měla moc starosti , mame ještě tříletého syna... Teď po roce stejná situace, taky novější batoh, jeden kondom v krabičce chybí , zase po služební cestě. Tvrdí že mu tu krabičku ze srandy dali kluci z práce , ať už se nerozmnožujeme ... Já bych otevřenou krabičku kondomu nikdy po někom nepoužila, pokud by nebyli z obchodu koupené mnou či partnerem, tak mi to přijde jako naprostá kravina ... Včera jsem mu podala krabičku kondomu , že tu situaci jsme řešili před rokem a že mě to už fakt nebaví ... On me osočil, že mu nevěřil a přísahal na naše děti ze nevěrný mi nikdy nebyl ... Podotýkám , že mu neprohledávám věci, poprvé to bylo ,že jsem uklízela úklidovou místnost a tam máme batožiny a kontrolovala jsem jestli tam nemá věci na praní či co hnije a teď protože ten batoh měl s námi na výletě a nemohla jsem najít čepici od syna ... Věřili by jste ??? Nebo je to pro vás důkaz nevěry ???
@amazienka No jestli myslíš, že ženy jsou svatější, tak to si na tom obláčku naivity pluj hezky dál 😂
@jola777 To netvrdím ani nepíšu, jen jsem dost realista a zažila jsem už hodně strastí, že nevěra pro mě není to nejhorší. Možná bych se zařídila jinak. Každopádně chápu, že každá jsme jiná.
@katherine177 Ono to není zas tak jednoduché být sama, i když za sebe vím, že bych se uměla postarat, zvládla jsem horší věci, samozřejmě každý má jiné priority.
@jola777 chvili jsem si rikala, ze bych ti do SZ napsala detaily, jak, proc, jak to vnimame nebo jak to mame. Ale u tebe to nema cenu. Uzivej si svyho chlapa, ale prijmi ode mne male varovani. Jestli tvymu chlapovi nekdy z nejakeho duvodu ujedou nohy, nikdy ti to nerekne, kvuli tvemu postoji. To ale na tom, ze se to stalo nic nezmeni. Bude to u vas ve vztahu jako stin, veci budou na pytel a ty nebudes mit ani tuseni proc. Za me radsi proste at to rekne, kdyz uz se stalo. S tim se da pracovat
@brunetka11 to je taky dobre vedet, ze tomu tak nakonec v praxi neni.
V kazdem pripade mne by proste vadilo, ze jsem za blbku. To je disrespekt nejvetsi. Debila at si dela z nekoho jineho, kdyz nechce resit veci naferovku. Navic jsem mela pocit, ze jsem si tveho chlapa z toho co pises (a oprav me, jestli si to s nekym pletu) zaskatulkovala jako "nevazi si sve zeny, toho co dela a vsechno si predstavuje jak Hurvinek valku".
@barmil
Aha.Tak m'y Mame len v ramci Fr,co mnohe vysvetluje.
Skusim vysvetlit.
AK ide o dvoch kolegov a nie o nadriadeneho a podriadeneho,ktori to maju pod kontrolou,rozumej neoblizuju sa v kuchynke,nerozdavaju si to v sklade a podobne,tak to nikto neriesi.
Ak kolega zacne vypisovat kolegyni alebo inemu kolegovi a zvadzat ho,pricom dotycny/a jasne povie,ze nie,tak je to obtazovanie a riesi sa to pred disciplinarnou komisiou.
Ak mi da externy développer alebo obchodny partner n'a seba mobil n'a konferencii a ja by som ho potom pripita pozyvala vecer n'a Martini do baru alebo do sauny,tak mam pruser a idem pred disciplinarnu komisiu.
AK by mi toto vypisoval dodavatel mne bez toho,aby sme sa dohodli a vymenili si sukromne cisla (co sa nikto neopovazi),tak sa to berie ako obtazovanie.
AK by som randila s externymi developerom alebo dodavatelom,berie sa to ako stret zaujmov a musela by som z daneho projektu odist.
To je u n'as v IT.
Zato o poschodie nizsie sedia ludia z Financneho a tam sa deju ine veci...
@trdelnik234 Chápu. Ale v případě, že by daného zaměstnance v ČR chtěli finančně postihnout nebo dokonce propustit, před českým soudem zaměstnavatel neuspěje.
@brunetka11
Tak to verim.
Ako u normalneho jedinca celkom staci,ked si poskodi reputaciu a moralny kredit. Odisiel by po takom prevalenom incidente z podniku sam,bez toho aby doslo k sudu a k financnemu postihu.
Preto nemam pré suloze medzi kolegami n'a sluzobke pochopenie a pride mi to ako riesenie pré luzrov,lebo sak kazdy normalny jedinec vie,ze n'a sluzobke sme v pracovnom kontexte,tak ked sa chce niekto ozrat,zdrogovat,tancovat nahy n'a stole a prefiknut cudziu zensku,tak si to ma riesit v sukromi.
@jola777 ja si myslim ze zadna z holek ti tu netvrdi ze nevera je v poradku a jak super je ji zazit ve vztahu a ze ma pro ne vyznam jako pokuty za parkovani (obtezujici ale no a co).
Spis ti davaji najevo ze jim ten vztah dava tolik ze jsou ochotne nepatrat a i v pripade kdy neco praskne tak se snazi na vztahu pracovat a ne ho zabalit.
Pro mne osobne by treba zjistena nevera po sluzebce byla rana ale ne konecna pro vztah...proste bych nevyhodila spolecne budovane roky po nejake jednonarazovce. Jako paralerni vztah a dlouhodoba milenka, to si myslim ze uz bych asi nekousla, ale nejakou vyjimecnou opileckou avantyru ano.
@budouci_maminka : partner nepije, alkohol mu nic neříká a dvakrát jsem ty kondomy našla ( dvě podzimní služební cesty za sebou , kde je dva měsíce mimo domov a s větším kolektivem kolegů) ... Před narozením dětí jsem na ty služební cesty jezdila s ním, pracovali jsme pro stejného šéfa ...
@jola777 ja to tak nevnimam. To je stejny jak rikat ze do vztahu nepatri ponizovani, povysovani, lhani, sobeckost atd atd a presto jsou situace kdy to v tom vztahu treba muze občas nastat. Nejsme roboti.
Beru to tak ze clovek dela chyby, kazdy z nas. Stejne pohlizim na neveru. Pokud muzi vyjimecne ujedou nohy a muz chce na zachrane vztahu pracovat tak je to situace resitelna ktera vztah posilit muze a dava tomu paru prilezitost na nejaky restart a posunout se o kus dal.
Statisticky je minimum vernych párů.
Jinak muj muz ma stejny pohled na tohle, kdybych mu zahla na nejakem vanocnim vecirku tak taky to bere jako ustrel z bezneho zivota a kvuli tomu se vse nezhrouti...
Ja v tom vidim tolerantnost vuci chybam druhych. Naopak bych brala ze si me dost nevazi kdyz kvuli jedne noci a 10 minutam nekde v koutku rychlovky s kolegou by byl schopny zapomenout na vsechny ty hezke i tezke chvile co mame za sebou a ze pro nej neznamenam vic nez jeho ego ktery kategoricky reklo ze nevera ne a jestli jo tak pryc se mnou. Me by to asi dost nastvalo a mrzelo ze by fakt kvuli jedny chybe by rekl konecna. To je pro me symbol "nemit dost rad". Ja naopak ocekavam ze me manzel bude mit rad i s chybami, od tech drobnych, ktere delam kazdy den, i po ty velke, ktere mi obcas ujedou.
@sherryel hele tezko rict. Zalezi co odhalenou neverou chces docilit. Od toho bych se odpichla. Chces ho opustit?
Chces poradnu, resit vas vztah, pracovat na nem? To muzes i bez dukazu nevery, jen s podezrenim.
Stejnak nemas páky na to ho donutit byt ti verny, sledovat ho na kazdym kroku taky nemuzes..
Takze jsi pred rozhodnutim nechat byt, resit dal...co vlastne chces aby bylo dal?
@jola777 ty máš tak roztomile černobílý vidění světa. Mám ve svém okolí několik párů, které se, nakolik to můžu posoudit pohledem z vnějšku, milují a přesto si jednostranně nebo oboustranně zahýbají. Nebo to tak měli v minulosti. Vědí to (ve smyslu, že něco je, ale nevypráví si o tom), je jim to fuk a nijak to nenarušuje jejich úctu. Protože tvůj pohled na svět není jediný správný. Někdo bere sex jako milování a splynutí duší, někdo bere sex na úrovni tenisu, prostě fyzická aktivita. Někdo má rád praktiky, které mu druhý není schopný/ochotný dopřát. Někdo nemá potřebu sexu, jenže ten druhý frigidní není.
Kopla bych ho do prdele. Primarne uplne ani ne kvuli tomu, ze je prolhanej kurevnik, ale protoze prisahal na deti.
Ono je to těžké.At se podíváš z kterékoli strany.Kdyz odejdeš s dětmi tak si sice zachovas důstojnost ale děti přijdou o tátu.Kdyz zůstaneš tak děti budou v pohodě ale ty přijdeš o svou hrdost.Otazkou je zda si v obou případech dokážeš představit takto život za deset let? Odpověď si musíš dát sama.Drzim palce.
@irmamala to je asi otázka sebehodnoty.
@sherryel řekla bych mu, že nejsi přece blbá a je ti jasné co se stalo. A jestli on sám se s tím jako chlap dokáže konfrontovat, nebo jako srab bude lhát a křivě přísahá na děti, což je teda největší svinstvo pod sluncem. Taky bych se ho zeptala, jestli si tebe i dětí tak málo váží, že takhle lže a přísahá. (nevěřím, že bude schopen odpovědět, ale bude mu to asi šrotovat, snad) A zároveň bych řekla, že pokud se začne chovat jako chlap a přestane lhát, tak jsi ochotná to přejít (aspoň mi to tak přijde z toho co píšeš).
Jinak mám jednu důležitou otázku... Jak moc se o děti a domácnost teď stará? Jakože reálně? Jak moc pomaha reálně a jak moc je to jen psychologický efekt že je tam ještě někdo kdyby něco? (já měla obrovský strach, ale když jsem pak odešla, zjistila jsem, že bez chlapa (dlouhodobě) je to nakonec jednodušší.)
A jsem člověk, kterému nevadí ani paralelní vztah, když se to přizná a odkomunikují se hranice co komu jak vadí a co kdo jak potřebuje, ale tohle bych jen tak nenechala, to mi přijde jako vrchol neúcty ke mě a vrchol srabáctví v něm.
A popravdě řečeno nevím, jestli teď spolu spíte, ale mě by se taky s někým takovým asi spát nechtělo. Za mě ne kvůli nevěře, ale proto, že s chlapem kterého bych si nemohla vážit bych spát nechtěla. Což tedy není návod na nic, jen taková poznámka pod čarou 🙂
Na mna to skusal zo zenatych kolegov a kamaratov a sefov kde kto, do 99% z nich by som to netypla snad ani ja sama. Zacinam byt presvedcena o tom, ze za spravnych okolnosti podvedie kazdy kazdeho. Aj beriem, ze prvykrat sa ten kondom niekde objavi, ale druhykrat nech si chlap da pozor. S detmi by som driet biedu nechcela, manzel je skvely otec a mne dobry partner a ak mi niekedy zahne (alebo zahol), nechcem to vediet a nepatram po tom, ak to neovplyvni nas vztah.
@brunetka11 Jak zná svou cenu žena, která se nechá podvádět? Znají svoji cenu, takže nemají odvahu ani chlapa konfrontovat, protože penízky? Moje nervy, fakt jsme na tom tak strašně zle?
@orchidis Napadlo tě, že paradoxně podobné ženy jaksi podváděné nejsou? ,-) Nebo se minimálně dotyčný postará, aby mu úlet neprasil vztah?
S kým by ses dlouhodobě cítila příjemněji a chtěla s ním trávit čas - s člověkem, který ti projíždí mobil, vyčítá, má v kelu sebevědomí nebo pohodovým, nedusícím, a když vejde do místnosti, netěká očima, s kým by jsi potenciálně mu mohla zahnout?
Tím nekomentuji původní příspěvek. Tam je jasné, že partner autorky má minimálně máslo na hlavě.

@jana_zofie Promiň, pohybuji se v tomto prostředí. Ne, v ČR se to extra neřeší. Natož např. na SK apod.
Tak, jako nikomu není do toho, jestli Pepík preferuje Karly, tak ani po tom, že ženatý Franta občas ujede s Máňou, pokud ho ona tedy nezažaluje za obtěžování.
Samozřejmě, že se do toho nějaký aktivista vložit může, ale velmi tvrdě narazí v návaznosti na právo na soukromí zaměstnance.