icon

Podezření na nevěru: Chybějící kondom po služebních cestách?

sherryel
27. říj 2022

Zdravím ... Před rokem jsem v batohu partnerovi po služební cestě našla otevřenou krabičku kondomu ( jeden chyběl ). Trvdil že batoh už má spoustu let a asi to tam bylo dlouho ( v batohu byla i účtenka, že batoh je měsíc starý - takový ten decatlon za 69,- ) , v té době jsem s ním čekala dvojčata a byla jsem pár dní před porodem. Nechtěla jsem to řešit v emocích ( šestinedělí ) a pak jsem měla moc starosti , mame ještě tříletého syna... Teď po roce stejná situace, taky novější batoh, jeden kondom v krabičce chybí , zase po služební cestě. Tvrdí že mu tu krabičku ze srandy dali kluci z práce , ať už se nerozmnožujeme ... Já bych otevřenou krabičku kondomu nikdy po někom nepoužila, pokud by nebyli z obchodu koupené mnou či partnerem, tak mi to přijde jako naprostá kravina ... Včera jsem mu podala krabičku kondomu , že tu situaci jsme řešili před rokem a že mě to už fakt nebaví ... On me osočil, že mu nevěřil a přísahal na naše děti ze nevěrný mi nikdy nebyl ... Podotýkám , že mu neprohledávám věci, poprvé to bylo ,že jsem uklízela úklidovou místnost a tam máme batožiny a kontrolovala jsem jestli tam nemá věci na praní či co hnije a teď protože ten batoh měl s námi na výletě a nemohla jsem najít čepici od syna ... Věřili by jste ??? Nebo je to pro vás důkaz nevěry ???

Strana
z7
orchidis
30. říj 2022

@brunetka11 Panebože co sem pleteš projíždění mobilu? Já o tom někde psala? Ono to souvisí? Vždyť sama vidíš, že často stačí hledat dítěti čepici, aby na ženu vypadly kondomy. To, co mě shodilo ze židle, je ta zvrácená logika, že žena, která zná svou cenu, nevěru neřeší. V realitě je to přesně naopak. Žena, která si nevěří a připadá si jako neschopná chudina, je ta, která přivře oči. Netvrdím, že bych rozbila rodinu kvůli jednomu úletu v opilosti, ale rozhodně bych nedělala mrtvého brouka.

Ženy v ČR obecně potřebují lepší vzdělání a práci na sobě, aby tohle "zavírání očí" a psaní keců o tom, že "my protřelé ženy víme své a prcá každej každýho" přestala být norma.

Je mi líto, jestli v tomhle žiješ, ale nervala bych to jako normu všem. Norma to není. Je to zrada na manželském slibu, je to zrada na partnerovi, je to ve finále i zrada na dětech, protože jak s tím má ten podváděný žít a být dobrým rodičem, to teda nevím.

orchidis
30. říj 2022

Jinak pokud by někoho zajímaly moje zkušenosti, tak stručně.
Měla jsem poměrně velké štěstí - dobří učitelé na SŠ i VŠ, vše ve slušnosti.
První práce v menší firmě, spaly spolu jen nižší pozice. Dispečerka se servisákem a podobně.
Dál technicko - vědecky zaměřený korporát a farmafirma - opět naprostá non go zóna - to by bylo na vyhazov!
Obecně jsem tohle zažila fakt jen u těch nízkých pozic, solidní lidé, kteří se opravdu poctivě vypracovali nahoru, měli většinou i kredit morální. Tudíž jsme klidně popili, jiskry lítaly a každej jsme si na tý služebce zalezli do svýho hotelovýho pokoje. Nikdy nic nebylo. Non go zóna. Tečka.
Tohle je norma pro mě.

zelenaesmolda
30. říj 2022

@sherryel
Neverila bych.

mendywendy
30. říj 2022

@kevi1 dobrý partner není nevěrný... 😃

kevi1
30. říj 2022

@mendywendy som statistik a tazky pragmatik. Pravdepodobnost ze si dvaja budu cely zivot verny je tak 1% podla mna. To ze sa o nevere nevie, neznamena ze neexistuje. Som bytostne presvedcena o tom, ze za 50 rokov trvajuce manzelstvo sa podvedie skoro kazdy par. Niekto raz v opilosti na sluzobke, niekto sa zamiluje ale po par tyzdnoch to vyprcha. Neviem, ja po tom fakt nepatram; nie som podozrievava a kym je partner skvelym otcom mojich deti, rozumieme si, je na nas hodni, stara sa o mna, nehadame sa.. tak co budem riesit ci mi naaaahodou v slabej chvilke niekde na teambuildingu nezahol.

budouci_maminka
30. říj 2022

@kevi1 vnimam to totozne.

brunetka11
30. říj 2022

@kevi1 Asi tak nějak ,-)

@orchidis Podsouváš nesmysly a zbytečně podobné internetové diskuze prožíváš ,-) Uber na plynu. Uleví se ti.
Mimochodem - ani kvalita rodičovství není podmíněna názorem na to, jak by to mělo ve standard páru fungovat.

jola777
Autor odpověď smazal
budouci_maminka
30. říj 2022

@jola777 pockej - a sama sebe si vazit ma nejakou navaznost na to co rikaj/si myslej ostatni? 🦧

kevi1
30. říj 2022

@jola777 Ja si myslim, ze ak ma manzel podvadza s nejakou slecnou/pani z prace, tak sa tam ludia chytaju za hlavu vzdy, ked ma vidia, ze aky je to blb, pretoze lepsiu jak mna tam rozhodne nema. Vacsinou ma skor zavidia a hovoria mu, ake ma stastie na taku manzelku. A moja sebaucta nejako extra nesuvisi s tym, co si o mne mysli Franta z manzelovej prace.

martinka_33
30. říj 2022

@jola777 vážit si sám sebe opravdu nezáleží na tom, co si myslí ostatní, ba naopak ☝️ Ten kdo má sebevedomí spíš nízké se potřebuje opírat o své okolí.
@orchidis nechceš doufám naznačit, že promiskuita je jen u méně inteligentních, méně vzdělaných 🤔 Říká se, že noční v nemocnicích jsou dlouhé, ale tam já se nepohybuju, třeba je to pomluva 😀

kevi1
30. říj 2022

@martinka_33 Ja som na to ani nereagovala, to mi pride taka urazka menej vzdelanych, ze sa mi to zle citalo.

drep
30. říj 2022

@martinka_33 noční se přeceňují, já vždycky říkala, že pokud se by v noci v práci někdo chtěl vecpat mezi mě a spánek, nedočkal by se sexu, ale strašného zjebání, protože spánek se ve službě nedostává nejvíc. Ale dospáváku jsem ve dne (11 čerstvě převlečených postelí v pokoji, který funguje 7-15) jsem pravidelně procházela tak, abych nerušila dvojici na posteli nejvíc ve stínu.

drep
30. říj 2022

@orchidis Jasný, tak farmaceutický byznys je jiný, puritánský svět, kde sex rozhodně není používán jako jeden ze základních marketingových nástrojů k prodeji svého produktu🤪. Na střední ani vysoké na mě nikdy nikdo nic nezkoušel. V práci pak prakticky nonstop, i když je fakt, že já si hodně umím držet odstup, takže to zkoušeli hlavně asociálové a chroničtí vošousti (a zase těch je zdravotnictví plný). A to jsem bývala obtloustlá brejlatá intoška.
Já nechci být echt cynická, ale přijde mi, pokud akceptujeme, že se diskuze rozběhla košatěji a neodpovídáme jen zakladatelce, že prostě část jede v módu “podvádění chudinka, která nic netuší a on se jí někde kurví”. A mně přijde, že život má mnohem víc odstínu. Já mám velkou potřebu sexu. Můj muž má taky velkou potřebu sexu. Být jeden z nás trochu míň žádostivý, bude ten druhý trpět a bude mu to chybět. Navíc oba máme rádi poměrně nestandardní praktiky, takové, které nevytáhneš na pátém rande, trvalo nám to tři roky než jsme se každý odhodlal. Máme štěstí, oba jsme na podobné věci a oba umíme experimentovat, ale věřím, že 90% uživatelek koníka by nebylo ochotných a už vůbec ne schopných s vášní na takové věci přistoupit. A ano, nebýt na sex a už vůbec ne na takový, tak mi přijde nejférovější dovolit někomu, s kým jinak souzním ve všech ostatních aspektech života, ať tohle provozuje s někým jiným. A ne, nejsem nesebevědomá chudinka, co bez manžela skončil pod mostem.
Nevěra se tu řeší stejně často jako variace na téma “už mě nepřitahuje/už ho nepřitahuju, sex skoro nemáme, jsme dva spolubydlící, nechceme od sebe kvůli dětem”. Nebudou se tyhle dvě skupiny pak dost prolínat?

martinka_33
30. říj 2022

@drep takže stejné jako drážní nocležny, i když tam to žije i v noci 😅

orchidis
31. říj 2022

@drep hele, naprosto v pohodě. Muže bejt. Pro mě je krásný a zajímavý,jak můžou dva lidi žít vedle sebe a přitom na jiný planetě 🙂. Nikdy jsem se nemusela “k****vit”, abych uspěla a hodlám na této planetě jednorožcu zůstat. Mávacka na planetu “protrelych žen,co se vyznaj a to,ze je chtěl ohnout každém obchodník s hrncema je pro ne důkazem,ze jsou mimořádný fesandy” ;)

amazienka
31. říj 2022

Jak vidím, máme tu početnou skupinu, pro kterou je společný pobyt na venerologii nedělním dýchánkem. Raději budu žít dál ve světě, kde je nevěra považována za morální dno. Máme se s mužem v úctě a hlavně si natolik vážíme své rodiny, že nám šťouch jinde absolutně nestojí za její ohrožení.

kevi1
31. říj 2022

@orchidis tvoje nazory su na pohladanie fakt. Podvadzaju len malomocni a blbi, alebo tie, ktore cez postel chcu uspiet 🤦🏻‍♀️

kevi1
31. říj 2022

@amazienka to je odvazne rozpravat takto aj za manzela.

jola777
Autor odpověď smazal
kevi1
31. říj 2022

@jola777 teraz asi nechapem sa priznam. U manzela v praci by si to mysleli, pretoze ma maju radi. Podvadzat moze aj tvoj chlap. To si snad musi pripustat kazdy normalny clovek, ze jeho partner ho teoreticky moze podvadzat

jola777
Autor odpověď smazal
kevi1
31. říj 2022

@jola777 paneboze, ze partner podvedie v slabej chvilke z neho spravi debila, co v tej chvili nerozmyslal, ale nezmeni to jeho osobnost, nemusi predsa ani hodnoty. Stale sa kvoli tomu moze citit mizerne, ale kazdy sme omylni snad. Mne je fakt smutno z toho co tu citam, kazdy sme do prcic omylni, kazdi mame horsie a lepsie zivotne obdobia. Nevera moze trebars plynut aj z nejakej nespravne komunikovanej nespokojnosti, slabej chvilky v opilosti, chemickej reakcie zo zamilovania sa.. a moze sa pritrafit kazdemu, ty nie si nejaka vynimka. Sa pozri na to, kolko zien tu pise jak by oni ani ich partner nepodviedli, a kolko nevier sa na svete pritrafi. Tie cisla nesedia nejako dokopy ze? To ze pripustam moznost ze ma partner podvedie, alebo ja jeho, z naseho vztahu nerobi vztah postaveny na zlych hodnotach, alebo nebodaj nefunkcny vztah, to zo mna robi len realistu, ktory nezije v bubline “nikdy”. Slovo nikdy v slovniku nemam proste.

lencaa11
31. říj 2022

@kevi1 přesně moje slova nikdy neříkej nikdy žádný chlap ani žena není věrný a přesně není to jen o tom že to neklape ve smeru sexu ale může to bejt období kdy to je všelijaké a může to pak mrzit i toho co to udělal celý život ...👍

jola777
Autor odpověď smazal
kevi1
31. říj 2022

@jola777 chudak chlap co musi vacsinu casu travit s rodinou a nema ziadnu volnost

jola777
Autor odpověď smazal
bara88
31. říj 2022

@kevi1 co je na tom že rodiče deti, většinu času tráví s dětmi a s rodinou? Já Teda taky trávím většinu času s rodinou a jako chudák si nepřijdu a i tak mi přijde že si dovedu já i manžel najít volný čas jen pro sebe

kevi1
31. říj 2022

@bara88 pretoze podvadza len ten kto netravi cas s rodinou? Vacsina podvadzanie v mojom okoli sa nedeje 1x za 2 dni, ale parkrat do roka. Mne pride ze vase argumenty su uplne odtrhnute od realneho sveta. Samozrejme, ze ja dufam v to, ze budem manzelovi dobra manzelka, aby nemal potrebu ma podvadzat, ze budeme mat pekny vztah 50 rokov, ze on nepodlahne nejakej fesande a ja nejakemu fesakovi, ale stojim nohami na zemi, ze sa to predsa moze stat. Aj ked vacsinu casu trafime s rodinou. Ludia su proste omylni ze.

bara88
31. říj 2022

@kevi1 ptám se na něco jiného.proč je chlap, který tráví většinu času z rodinou chudák? Ty máš doma taky chudáka? nebo tvůj chlap s vámi většinu času netravi ?

Strana
z7