icon

Pokec? Cítím se hrozně sama

mlynkova85
20. čer 2016

Ahojky najde se někdo na pokec?? Jsem maminka 2 malých dětí. Nyní procházíme manželskou krizí a já se cítím hrozně sama.

Strana
z2
mlynkova85
autor
21. čer 2016

@bachovy_esence_poradna Jejímu manželovi jsem to řekla když to prasklo on neměl o ničem ani tušení. Teď je bohužel tak blbý, že věří své ženě že už si spolu nepíšou a né mě, která ty zprávy od ní četla 🙂 Nechtěl mi věřit ani když ta aféra propukla až když jsem mu přeposlala zprávy tak uvěřil a ona teprve kápla lehce božskou. Teď se tomu musím smát, ale před rokem mi moc do smíchu nebylo. Jen je blbé to, že to všechno dusím v sobě nemám se komu svěřit. Poradna moc nepomohla a mamku do toho zatahovat nechci. :(

mlynkova85
autor
21. čer 2016

@kika_21 Já bych to brala kdybych ty lidi aspoň znala,ale když příjdu do lékárny a tam se mě lékárnice zeptá jak to máme mezi sebou s manželem ??? Já jí viděla 5x v životě když jsem šla dětem vyzvednout léky 🙂 🙂 🙂 Teď už je to naštěstí lepší, ale docela mě právě štve že ta madam která za to všechno může je v klidu a nikdo nic neví. :(

kika_21
21. čer 2016

@mlynkova85 No jo, ale když pojedeš tam, kde ona bydlí a všem to řekneš, napíše tomu Tvému a budeš tím bita Ty. Takže stejně to nezměníš. Lékárnice se lze zeptat, jak to má ona s manželem?Jste na stejné lodi, takže jako rovný s rovným.Spíše z její pozice je to obtěžování zákaznic-asi bych se snažila navštěvovat potom jinou lékárnu-nevím, jestli nějakou máte.Ať popřemýšlí, jak to má ona doma-proč by ses nakonec nezeptala.Ještě mě napadlo, kdyby tápala, řekni ji, že když jste se naposled s jejím mužem viděli, říkal, že si se svou ženou nerozumí 😀 -ale to už je fakt přes čáru.To by se mohlo v prostředí, kde jsou drbny obrátit proti Tobě a manžel by to nemusel vydýchat.

mlynkova85
autor
21. čer 2016

@kika_21 právě cokoliv bych protí ní já řekla by se obrátilo proti mě. Ona si umí pěkně postěžovat 🙂 když jsem to o té aféře řekla tomu jejímu nebo spíš zatelefonovala tak jsem samozřejmě byla nejhorší já. Prý si mu to měla říct ona sama pokud by chtěla hahaha,ale teď zjišťuji že měl manžel asi pravdu, protože u nich se stejně nic nezměnilo. Ona podvedla manžela a on jí věří že s tím mým nic nemá 🙂 🙂 No nechápu a asi ani nikdy nepochopím. Můžu být ráda že ten můj snad opravdu už ví co chce přeci jen jsme spolu 15let a máme 2 děti 🙂 . Uvidíme třeba ho časem vyměním já za nějakého lepšího 🙂 ale teď nemám ani chuť ani čas toho božského hledat 🙂 🙂 a hlavně toho koho mám doma je ten božský pro děti 🙂

mlynkova85
autor
21. čer 2016

Ale jinak všem hrozně moc děkuji za zprávy 🙂 docela se mi ulevuje, že se můžu jen tak vykecat 🙂 Děkuji dámy 🙂

guinea
21. čer 2016

@mlynkova85 Ahoj, chci ti taky vyjádřit podporu. Neřeš tu madam, nemá to smyl, řeš jen sebe samotnou 🙂 Jinak ti nebudu psát konkrétní rady, každá jsme jiná a vyhovuje nám jiná míra blízkosti, máme jinou hranici pro to, co je tolerovatelné a co ne... Hlavní je, upřímně si říct, co ti opravdu vyhovuje, aniž by ses musela přemáhat, a toho se snažit docílit. Můj bývalý byl (a pořád je) v mnoha ohledech super chlap, ale ohledně některých aspektů vztahu jsme byli naprosto odlišní. On měl mraky kamarádek, i celkem důvěrných, a neviděl v tom problém. Já jsem šíleně žárlila, protože se jim z mého pohledu věnoval daleko víc, než mě, z jeho pohledu jsem ho naopak já dusila a chtěla vlastnit. Ale mimo jiné byl skvělý řečník a uměl výborně argumentovat, takže jsem většinu vztahu prožila tak, že jsem to v sobě dusila a tvářila se, jak mi to neva. Teď mám manžela, se kterým máme na tyto věci stejný pohled a je to fakt úleva, nežít v sebezapření.
Tím chci říct - pokud ti vadí, že je tvůj muž s madam nadále kamarád, a navíc ona mu píše věci o koupání a žízalkách (chápu, já bych vzteky proletěla stropem), máš naprosté právo po muži požadovat, aby s tím okamžitě přestal. Já na tvém místě bych to vyždadovala opravdu tvrdě, a pokud by nechtěl, zařídila bych se po svém - zapracovala bych na své vlastní citové i finanční nezávislosti, začala bych se citově odpoutávat. Ono pak většinou chlap znejistí a svoje původní postoje přehodnotí, a pokud ne - nestál za to.

bachovy_esence_poradna
21. čer 2016

@mlynkova85 to je složité potom... dala by se zpráva vyfotit atd.... ale obecně co se týká manželských konfliktů, tak i od klientů mám zkušenost, že nejlepší je pracovat sama na sobě 😉 na své psychice, na tom, abyste měla zdroje energie - např. cvičení, příroda, kamarádky (ale dobré, pozitivní, takové, které Vás posunou, jinak by to bylo chození v kruhu), koníček jakýkoli prakticky.... rozvíjet se po všem stránkách.... ať už to ve vztahu dopadne jakkoli, tak osobní posun Vám nikdo nikdy nevezme 😉
a v manželství nebo případném dalším vztahu se to pozitivně odrazí...

ono nikoho nelze držet násilím... je to smutné se dívat na to jak se někdo chová " nedospěle", ale lze použít jen určité množství "tlaku"... dál už je to na dotyčném, aby s tím něco dělal...

důležité je uvědomit si co k tomu případně partnera vedlo... kde člověk sám udělal chyby... to je také část osobního rozvoje

kika_21
21. čer 2016

Obávám se, že chlapi jsou dost kohouti a někdo by musel být svatý a ten jeho by si dopisoval i tak. Aby se ujistil, že je žádoucí a nestačí mu k tomu jeho žena-takže chyby hledat, ale odtud až potud.Aby se zakl. neuhledala a on zjistil, že se sice žena změnila, ale není to už ta původní, kterou má rád. Myslím totiž, že ji rád má, akorát se chová jako v.. 😕

akankeo
21. čer 2016

@mlynkova85 z vlastni zkusenosti si dovolim rict, ze resis blbosti. Res sebe. Uvidis, ze kdyz budes spokojena sebevedoma zena, ze v tomhle trojuhelniku vyhrajes. Ted jde o to, co ty vlastne ted od zivota chces. Kdo je pro tebe tvuj manzel? Stoji ti za to bojovat, zapracovat na sobe a spolecne manzelskou krizi prekonat? A jsi vubec schopna neveru prekousnout? Pokud spolu zustane, nebudes to brat, ze je ti neco dluzny? A uz jste rozklicovali, co tvemu manzelovi doma chybi, co Vas do teto situace dostalo? Rict, ze milenka, je totiz hezke, ale na 99% to neni pravda. Kdyz vyresite, co mu chybi, tak bude po problemu. U nas to bylo napriklad o tom, ze po porodu deti se mi zprehazely priority takovym zpusobem, ze to dlouhodobe nemohlo fungovat, najela sem na nejdriv deti, pak manzel pak ja, ale nastesti prisla krize a po te sem najela zpatky nejdriv ja, pak manzel a pak deti - trosku me tukl let do zahranici, a to povidani o tom, ze clovek musi nejdriv nasadit kyslikovou masku sobe, aby mohl zachranit sve deti 😀 a nedostatek respektu z me strany k manzelovi a musim rict, ze co sem si na to prisla, tak mame velmi spokojene manzelstvi, 100krat lepsi nez pred krizi. Plus co o sebe a sve potreby vic dbam, tak i ty kamaradky mi do zivota pomalu zase prichazi. Jinak co jsou ty blbosti - pomluvy, at si lidi klepou, co chteji, za chvili zas budou klepat o necem jinem. Milenku, ano, i ona je blbost, do tveho manzelstvi totiz nepatri, ty ji resit opravdu nemas, ale jestli je neci problem, tak tveho muze. Tobe do ni nic neni, navic pokud s nim chces zustat, tak toto by pro tebe mela byt uzavrena kapitola, o ktere se dal proste nemluvi. A uz vubec ti neni nic do toho, co ma manzel ve svem mobilu. Jestli s nim budes chtit zustat, tak se tohodle zlozvyku budes muset zbavit, ponizujes se a ublizujes se tim, to je tak asi vsechno a lezes do soukromi manzelovi. To, ze ma milenku je na presdrzku, o tom zadna a je jedno, v jake rovine to bylo, ale to, ze mu lezes do mobilu je taky hodne pres caru a ve zdravem vtahu se to proste nedela.

wimisci
21. čer 2016

Ahojky je mi 24, a mtezam 19mes. Cancorku a rada bych poklabosila.... kamardky tady nemam chlap v praci tak uz mi to obcas leze pekne na mozek :/

sylvusska
22. čer 2016

@mlynkova85 pokud chces, pisni mi interni zpravu, rada popovidam.

mlynkova85
autor
22. čer 2016

@akankeo Děkuji moc hezky napsané. Ano měla bych řešit hlavně sebe a starat se víc o sebe, ale neumím to. Hlavně pokud mi manžel slíbil, že si s ní doma psát nebude a pak si přečtu asi 30 zpráv?? Má ještě jednu kamarádku, ale to je opravdu jen kamarádka a ty zprávy mu vůbec nečtu. Vím, že pokud si ty zprávy přečtu je mi pak z toho akorát zle, ale to nutkání je hrozný, hlavně pokud se mi už v našem vztahu stalo asi 20x že jsem věděla co se stalo nebo co se stane. Měla jsem prostě předtuchy a ty se mi vždycky ukázali jako pravdivé. Nejvíc to začalo při zjišťování nevěry a teď mám prostě problém mu zase začít věřit. Říká se důvěřuj, ale prověřuj. Nevím co se semnou stalo dřív jsem mu do telefonu vůbec nelezla vůbec mě nezajímal,ale od té doby co mu ta dotyčná paní začala psát mě furt svědí ruka. Vždycky to vydržím minimálně týden a pak neodolám a prostě do toho telefonu vlezu :( Ale díky Modrému koníkovi jsem zjistila, že tu potřebu nemám 🙂 tak doufám ,že to vydržím. Díky moc všechny příspěvky mě dodají sílu bojovat 🙂 A cítím se i mnohem lépe 🙂

mlynkova85
autor
22. čer 2016

@bachovy_esence_poradna No my navštěvovali manželskou poradnu a tam mi bylo řečeno, že vžádném případě nemám psát té dotyčné a že nejspíš nebude mít smysl psát ani jemu. Bohužel měla pravdu. Jí jsem teda nikdy nenapsala, ale ten její mi stejně nikdy neuvěřil 🙂
Jak jsem už psala hodně mi pomohlo toho fórum. Připadala jsem si na všechno hrozně sama a řešila jsem hlouposti 🙂 Vím, že manžel má jasno co chce a ta dotyčná paní na to snad časem příjde a začne se více věnovat svým dvoum malým dcerkám a manželovi a né tomu mému 🙂

akankeo
23. čer 2016

@mlynkova85 a neni to ten problem, na kterem bys mela zapracovat? Dokad manzelovi bude doma neco chybet, tak k nemu takove pipiny, co ho uhanej mit pristup budou. Popremyslej nad ti, co ona ma a ty ne, o tom, jak to u vas doma vypada. Chodite jeste spolu aspon jednou za cas na rande, travite spolu vecery jak vam to vyhovuje, ne vedle sebe, spolu, sdilite jeste svuj zivot nebo je to doma jen o povinnostech a zit se bude AZ (az deti povyrostou, az budou penize,, az bude cas, to si dopln podle sebe)... Ja treba vsechny obstaravala, honila sem se jak trubka a nakonec sem se dozvedela, ze to po me prece nikdo nechtel a prave vsechno odkladala na az, manzel byl samozrejmost, mysleno ocekava se od nej byt doma a nosit penize, resit problemy a pomahat s detma a dovedlo nas to pomalu k rozvodu... Byl proste pate kolo u vozu a ja fungovala jenom jako chuva a uklizecka a manzelstvi prece jen neni jen o te posteli, ne jako zena a manzelka...

mlynkova85
autor
23. čer 2016

@akankeo ano bylo to tak jak říkáš byl 5 kolo u vozu. Ale musela jsem si na všechno přijít sama. Teď si právě dopravame rande. Jsme jen sami 2 s vecerama je to horší s manzelovou pracovni dobou to nejde,ale pokud má volno a nejde do práce tak trávíme večery spolu. Vím kde je problém ale ten se vyřeší bohužel až za rok. Je to bydlení nelíbí se mu v baráku, chce do bytu. Jenže s pujckama které máme bychom byt neutahli. Mě přijde rok jako krátká doba jemu jako hrozně dlouhá. Doufám že do té doby než stěhování nastane,že to spolu nějak vydržíme.
Ale kdyby mě to ten blbec řekl dřív tak jsme se nemuseli do baráku stěhovat. Přiznal to až když jsme tady rok bydleli. Byla to asi i moje chyba ale jsem ráda že jsem na to přišla ještě tak brzo.

pavlinar
23. čer 2016

Tvl žížalka.. a kdyby tobě kamarád napsal, že by chtěl pást tvoje kozičky a obdělávat zahrádku, tak je to ok? Vím, že je to dětinské, ale možná bych to zkusila tak navlíknout, jakože mi kamarád toto píše. Však normale ne? Na kamarádství mezi mužem a ženou věřím. Ale ne tak, že před tím byli milenci a teď si píšou o žížalkách a touhách vidět se nazí !!!
Jinak souhlasím s "dospělým" názorem, aby ses věnovala sama sobě, řešila vás 2, ne tu babiznu. Ale taky bych měla aspoň myšlenky jí to nějak osolit, udělat jí nějakou ostudu.
Píšeš, že už víš, kde je chyba a pracujete na tom, paráda 🙂 Jen tak dál 😉

monique9754
6. říj 2018

@mlynkova85 ráda pokecám mám 3 tydeniho chlapecka. Předtím jsem byla asi od června na neschopence. Přestěhovali jsme se sem před rokem nemám tu žádné kamarády jsem jen s malim doma. Přítel jezdí domů jen na víkend. A bohužel taky se kamaradickuje s byvalkou

Strana
z2