Popíjení alkoholu. Jak často popíjí Vaši partneři?
Měla bych takovej dotaz do pranice, jak často popíjejí vaši partneři? Mě se zdá, že můj si vždycky příležitost najde a bohužel není zrovna ten, co to po dvou pivech zabalí, ale co s tím...
@miba10 proč by to bylo jasný, že jsem se ptala na něco, co mě trápí ?Že možná se to u něj zhorší apod? Určitě nejsem troll, byla jsem zvědavá, jak to mají ostatní
Děkuji všem za názory, dnes sme opět hodili doma řeč na toto téma, to víte mám strach, aby tomu nepropadnul kor když jeho máma alkoholicka a jeho táta si taky rád dá. Moje máma pila snad celé dětství a nechtěla bych ,aby si tím musela procházet i moje malá. Ještě jednou díky všem.
@zelenaesmolda Xiaomi Redmi 8 dostala jsem ho k narozeninam, a za Boha nemůžu najít kde se vypínají automatické opravy. Ten srac mě jedno slovo opraví třeba 3 x a to furt nestíhám se vracet. Před tom jsem měla Huawei a nebyl problém. Ne že bych byla negramotna ve výpočetní technice, běžně používání umím, ale tady, je to pro mě velká, neznama, zatrhla, a vytrhla jsem už všechno možný a, manžel jen sice na to chytrej aoe furt nemá čas se na to mrknout a já mu to taky, nějak ještě nestihla, říct 😄
@sudylichozrout jo přesně ten. Ten je prostě boží 😂
A vysledek te konverzace?
@orisek56 ted jsi mi pripomela jednu vtipnou historku.Kdysi mi prisla objednavka a bylo na ni misto pani napsane pan,teda mr.Hodila jsem to na fb s popiskem “kde udelali soudruzi z NDR chybu.A jak jsem napsala kde udelali tal mobil mi sam nsbidl ty soudruhy a i ten zbytek :D Nechapala jsem...
@orisek56 ted jsi mi pripomela jednu vtipnou historku.Kdysi mi prisla objednavka a bylo na ni misto pani napsane pan,teda mr.Hodila jsem to na fb s popiskem “kde udelali soudruzi z NDR chybu.A jak jsem napsala kde udelali tal mobil mi sam nsbidl ty soudruhy a i ten zbytek :D Nechapala jsem...
@zelenaesmolda no je to úplně o ničem. Zase dohadování, protože jedni by nejraději vyhlásili prohibici a jedni si prostě dají, protože proč ne.... Takže taková klasika 😂
@miba10 ja myslela vysledek konverzace autorky diskuze s pritelem 🙂
@zelenaesmolda 😂promiň
@miba10 v pohode :D
Partner si da pripitek na rodinne oslave a kdyz mam chut na vino, udela si se mnou vinny strik a jinak nic. Alkohol mu nechutna. Takze velmi prilezitostne.
Jen když je nějaká akce takže třeba jednou za dva měsíce. Jedno dvě piva doma co tři dny nepočítám. Ale moc nepijeme.
Můj má rád červené víno, tak si občas dá doma dvojku vína. Opilého jsem ho nikdy neviděla. Má partičku v práci,když má někdo narozeniny, jdou do hospody,ale je jich tam málo,tak je to 4 -5 x do roka. Přijde v 21.00,naposledy v 21.30 a to byl rekord.😀 Kdyby chodil každý pátek a opíjel se do ranních hodin,to bych nesnesla a opustila ho. Nesnáším opilce.

@orisek56 jaky mas mobil? 🙂