icon

Pravděpodobnost otcovství: Je kamarádka těhotná s vaším manželem?

agienka3
21. říj 2023

Ahoj všem, doufám, že mě nezlynčujete, ale potřebuji se někomu svěřit. Mám dlouholetou kamarádku a manžela, ona má také manžela. Jeden večer byla u nás a popíjely jsme vínko, pak došlo na téma trojka a jak jsme byli v alkoholovém opojení, tak jsme začaly dělat intimní věci a můj partner se k nám přidal, došlo i na sex mezi námi třemi. A teď k věci, dnes mi radostně kamarádka oznámila těhotenství, které plánovala, jenže v tom týdnu, kdy spala i s námi a i má manžela se kterým měla také styk. Ano, byla mu nevěrná, nevrátíme to zpátky. Samozřejmě jsme měli přerušovaný styk, ale na to se také nedá spoléhat. Ano, jsme blbý a bůhví co ještě. S jejím manželem spali nepřerušovaně.
Jaká je pravděpodobnost,že by to nemuselo být jejího manžela? Jsem z toho docela v hajzlu a moje kamarádka je úplně v pohodě a nepřipouští si, že by to dítě nemělo být jejího manžela, jenže….. Ach jo, co mám dělat? ☹

Strana
z4
biciklissie
22. říj 2023

@hankapiiisek Teď zpětně koukám, že manžel se jaksi neucastnil, já myslela, ze měli čtyřku.

biciklissie
22. říj 2023

@agienka3 Jo, aha, teď to čtu. Já myslela, že jste byli všichni čtyři. No, tak to vysvetluje tu kamarádku, dělá, že nic. Těhotná a nevěrná, to je fakt dost problém. Takže vlastně, když to budeš rozmazavat, tak ji ještě podrazis. Já, jak se znám, tak bych prostě to nikdy z hlavy nedostala. Je to průser jako hrom, ale asi bych chtela po narození dítěte testy. Stačí vyloučit manžela tvého a jejího z toho vynechat.

biciklissie
22. říj 2023

@amazienka Já bych prostě chtěla testy, po narození dítěte. Kamarádky manzel se o tom nemusí dozvedet. Pokud je to jeho, no. Dal nevím, ale do konce života bych nad tím jinak dumala.

aarriel
22. říj 2023

@agienka3 hele vubec te nesoudim a verim, ze kdyby se mi ciste nahodou tohle stalo, tak to budu taky resit a budu mit prdel stahnutou, kdyz si predstavim vsechny ty nasledky, kdyby to fakt bylo tveho manzela... A me zajima, stalo to aspon za to? 🤣🙈 libilo se? Nebo to stalo za 💩

amazienka
22. říj 2023

@biciklissie A kdyby to bylo dítě manžela autorky, tak co dál? Rozbít potencionálně milující rodinu kamarádky?

trdelnik234
22. říj 2023

@biciklissie
On sa mozno ucastnil,ale inde🤣

hankapiiisek
22. říj 2023

@amazienka tak pokud by bylo manžela autorky tak by asi kamarádka přišla o manžela a autorky muž by buď platil výživné nebo by se rozvedl což pokud mají tak super manželství by se nemuselo stát.

lenkalubina
22. říj 2023

Teď ještě aby tvůj manžel třeba nechtěl odejít za kamarádkou 🤔🤦‍♀️

hankapiiisek
22. říj 2023

@lenkalubina přesně :(

lenkalubina
22. říj 2023

@hankapiiisek že? Už se to stalo kolikrát 🤷‍♀️

hankapiiisek
22. říj 2023

@lenkalubina ano. Znám takové případy a nechápu že to někoho napadne jít do trojky

amazienka
22. říj 2023

@hankapiiisek Což trojka, ale bez šprcky? No fuj..

journals
22. říj 2023

A jak kamarádka věděla kdy má plodné dny?

hankapiiisek
22. říj 2023

Mě celkem taky zaráží že se nebojí pohlavních nemocí. Chytit něco je daleko horší než těhotenství.

agienka3
autor
22. říj 2023

@aarriel Děkuji za pochopení. Mohu ti říci, že to stálo za to. Já chápu, že hodně lidi na to nemají žaludek, ale pro mě zkušenost dobrá, když opomenu co prožívám teď. Ale člověk musí mít ten vztah pevný, nesmí být žárlivý a podobný věci, pak jedině to člověk ustojí.
S kamarádkou mám vztah hezký a tak nějak jsme měly vždycky k sobě blíž.
No, ale teď se stalo tohle a nevím, jestli to mám nějak řešit, snažím se sama sebe předsvědčit, že to tak není, ale furt je tam to ale…

agienka3
autor
22. říj 2023

@lenkalubina to fakt ne 😃 ale to byste nás musely znát, já chápu, že tohle znáte z filmů apod 😃 ale my máme vztah krásný, pevný, máme dítě, stavíme baráček a jsme šťastný. 🙂 a tohle bylo zpestření pro nás všechny… a určitě nemá v plánu nás opouštět, když máme spolu dítě a jít za kamarádkou, která má manžela a dítě a ještě čeká dítě, to by byl fakt bizár 😃

agienka3
autor
22. říj 2023

@amazienka ale no tak😃

hankapiiisek
22. říj 2023

@agienka3 no tak když myslíš ;) kamarádka co možná čeká jeho dítě ovšem .

agienka3
autor
22. říj 2023

@hankapiiisek nemyslím, vím… o tomhle se nemusíme ani bavit. A já když tohle teď probírám s manželem, tak prostě říká, že by nevěděl jak k tomu přistupovat, že by ho ani nebral jako jeho dítě, že to by nikdy nešlo tohle.
Ale jaká je šance,že je jeho? Když se do ní neudělal a s manželem spala prý každý den….

me_druhe_ja
22. říj 2023

@agienka3 hele za mě trojka v pohodě. Nikdy jsem na to teda neměla koule, ale lhala bych, že by mě to nelákalo. Akorát nemám žádnou takovou kamarádku, která by do toho šla. 😀 každopádně vím, že by to bylo s ochrannou.....my máme z těch kapek lásek i přes antinu pro kojící dceru. Ale uznávám, že my jsme hyper plodní. Až moc.
V té situaci by mě to asi hlavou vrtalo...A pokud by šly provézt dna testy, aniž by to věděl manžel kamarádky, ráda bych, aby je nechala udělat. Myslím si, že pravděpodobnost, že to není jejího manžela je téměř nulová, ale....🤷

hankapiiisek
22. říj 2023

@agienka3 jak jako že by ho nebral jako své dítě pokud by jeho bylo? Tvůj muž je dospělý a je si vědom následků ne?

agienka3
autor
22. říj 2023

@me_druhe_ja Přesně. Za mě taky. Akorát jsme měli přemýšlet nad ochranou, to uznávám, ale v tom opojení jsme nad tím vůbec nepřemýšleli. Já i chápu, že tady spoustu holek napíše, že nechutný, hnus, bez ochrany, ale prostě se tak stalo a určitě bych za tohle nikoho neodsuzovala. Je to každého věc. Akorát je teď blbá situace ohledně toho, že přišla těhotná a týdny to vychází přesně na ten týden co s námi spala. Jak vystřižený z filmu, já vím. Šílený. A teď zase si říkám, kdyby to byla manžela, jak s tím budeme žít? Šílený, bych byla na prášky.

hankapiiisek
22. říj 2023

@agienka3 no jak. Jako s nemanželským dítětem. Bylo by to jeho dítě a musel by se postarat. Líto je mi jejího muže ať to dopadne jak chce tak mít takového partnera bych nechtěla.

konidana
22. říj 2023

@agienka3 ja bych do toho nevrtala. Pred jejim manzelem zatloukat a zatloukat, a neresit.

nat
22. říj 2023

@agienka3 Prominte ale vy tu date prispevek,prijde mi,ze VAm i vadi co je za prusvih a pak tu napisete,ze je to Vase vec a kdo co ma a nema za zaludek?Tak to mi prijde jako,ze sama nevite co chcete a potrebujete jen rozvirit Konika Vasi blbosti 😂😂 No tak spis budete lidem k smichu a prolegraci...🤐

agienka3
autor
22. říj 2023

@nat Já píšu, že naše věc je ta trojka. A že na to někdo nemá žaludek, to chápu, ale moralizovat někoho, že spí někdo bez ochrany, tak to mi přijde mimo téma 🙂 nic víc.
Asi jste to špatně pochopila.

lauriak
22. říj 2023

@agienka3 ako moze byt spat bez ochrany mimo temy, ked cela ta tema je o tom, ze ste spolu spali bez ochrany? 🤦🏼‍♀️

biciklissie
22. říj 2023

@amazienka Chápu, je to blbý. Já bych ale prostě nedokaza do konce života tu nejistotu ignorovat. Nedalo by mi to prostě spát.

biciklissie
22. říj 2023

@trdelnik234 Možná to maj takhle, no🙂.

amazienka
22. říj 2023

@biciklissie Těžko soudit, ale podle mě, pokud se rozpadne jinak fungující manželství, odnese to nejvíc to dítě. Vinu ať si nesou nezodpovědní dospělí.

Strana
z4