Priatelka mi klame

babo11
29. lis 2016

ahojte dopredu sa ospravedlnujem za gramatiku niesom slovak a potrebujem radu.....pred 3 rokma som sa zalobil do mojej frajerky ma 19 rokov ja mam 21 rokov na zaciatku bolo vsetko ruzove ale mala jeden problem ze bola vibusna a dost casto klamala ja som to ajtak apceptoval ale teraz ja pracujem vo viedni ona v ikea malacky prenajali sme si bivanie bratislave no tak moj problem je taky ze ona vedela od zaciatku ze neznasam cigareti tak ma oklamala ze nefajci co som hned za mesiac zistil plakala mi ze prestane prestala na 3 mesiace priznala sa mi ze v skole zasa fajcila ja som jej odpustil zase prestala a ako zacala pracovat v tej ikei tak tam nasla taku bandu co fajci nasiel som v aute popol povedala ze to bol kolega a ja som jej zakazal kolegov vozit aute kim som v rakusku stale ich viezla a klamala mi ze neveze fajcila tajne ja som to zistil az teraz od znameho co ju videl v praci fajcit tak som jej to povedal a ona nato ze uz fajci mesac v kuse tak ma to zabolelo nie ta cigareta ale to ze mi klame ..... a ked jej poviem ze stale len klame a visvetlim jej aka je pravda a skutocnost kim ja makam vo viedni ona si uziva neni to fer stoho zacne len dalsia hadka o 2 rano pise s kolegama mne to vadi aj to som jej povedal ona mne na priklad zakazala sa s koleginama uplne bavit ja som ju posluchol lebo ju lubim a teras mi nato povie ze sak sa mozem snima bavit ale uz nikoho nemam skim sa mozem bavit kazdy na mna se*e potom co som ich poslal s prepacenim do prdele ...urobil som tolko ja pre nu ze to bi som musel pisat tyzden v kuse ona pre mna nic kasle na mna racej fajci s kolegama ako mne napise spravu ze lubim ta ....myslite ked sa takto chova ze ma uz davno ineho???

8slunicko6
29. lis 2016

Obdivuju tvojí trpělivost-já být tebou tak se s ní rozejdu (neváží si tě a dělá z tebe (omlouvám se za to-ale pitomce)... Dost možná má i někoho jiného a na tobě jí nezáleží...

konekokira
29. lis 2016

Než se s ní rozejdeš, zkus jí nejdřív dát ultimátum. Chceš kouřit? Fajn, ale bude mezi námi konec. Jestli tě podvádí? To nevím, to se nedá říct takhle pres internet. Ale nejdřív bych ještě zkusila ten vztah zachránit.

nutricnihodnota
29. lis 2016

Tak to já se jí zastanu, ale ber to tak, že se vyjadřuji jen k tomu kouření. Tomu zbytku totiž moc nerozumím. Já jsem taky kouřila a několikrát jsem přestala, takže dobře vím, jak je to těžký. Je to těžký, když člověk chce skončit sám od sebe. Pokud sám od sebe skončit nechce a dělá to jen proto, že to po něm chce někdo jiný, tak je to prakticky nemožné. Dá se nějakou dobu nekouřit, ale člověk na to myslí každý den, každou hodinu, každou chvíli. Nemyslí prakticky na nic jinýho a na nic jinýho se ani nedokáže soustředit, z ničeho se nedokáže těšit. Člověk, který se z ničeho nedokáže těšit, je velice, VELICE nešťastný člověk.

lv
29. lis 2016

@nutricnihodnota úplně s tebou souhlasím. Kouří, no, pokud jsi ji takovou potkal (už kuřačku), tak jsi svým vztahem toto trochu i akceptoval, ne? Pauza v práci = cigaro, s kolegy. Že někoho vozí, no blbě by se mi říkalo, hele já tě měsíc vozím, jedu tvým směrem a teď tě nevezmu a čekej si půl hodiny na bus. Na závěr: nedávaj maximum tam, kde ti není srovnatelně dáváno zpět.

hejnecko
29. lis 2016

já bych se jí taky zastala, @nutricnihodnota to napsala přesně. Na můj vkus to trošku přeháníš, nejde ti ani tak o to, že dělala něco, co nemáš rád, ale že tě neposlechla a ty ji ano. Přestal ses bavit s kolegyněma, protože ti to zakázala a teď se s tebou nikdo nebaví? Nezlob se, ale nedivím se. Samozřejmě chápu, že ti kouření u partnerky vadí, to už musíš zvážit sám. Ale s tím lhaním to neber tak tragicky, podle mě se za to před tebou jenom stydí.

andelka
29. lis 2016

Tobě přijde normální si vzájemně něco zakazovat? S kým mluvit,co dělat?
Kouření chápu,tez mi to vadí,kdyby muj muž kouřil přede mnou,nebyla bych s ním. Ale chová se tak že občas uvažuju jestli vůbec ještě si občas zapálí.

babanci
30. lis 2016

Je tohle vztah dvou dospělých rovnocenných lidí? Ty jí zakazuješ vozit kolegy v autě, kouřit, ona Tobě mluvit s kolegyněmi....bože, to taky existuje? Jak si jako představuješ, že by to měla dělat, říct jim, doteď jsem Vás vozila ráda, ale teď nesmím, můj mi to zakázal.... ☹ nebo Ty, holky, už s Vámi nesmím mluvit, mám od mojí nařízeného bobříka mlčení. Tohle si lidi prostě nedělají. Buď se chcete, tak jak jste nebo se na to vykašlete. Vážíte si jeden druhého? Vždyť se ponižujete, Neumím si ani představit, že by mi to někdo dělal. Nebyla bych s nikým, kdo by mi zakazoval.

babanci
30. lis 2016

Pamatuji se, jak mi jednou moje kamarádka řekla a on Ti dovoluje modrou řasenku? Myslela jsem, že si dělá legraci.

andelka
30. lis 2016

@babanci mně můj ex nedovolil třeba nosit určitý druh kalhotek nebo chodit na oběd se spolužáky,jet na brigádu s kamarádkou.. resp.vyjadril názor a očekával že se jím budu ridit. Byla jsem mladá a blbá ( jako tihle dva) že jsem to vůbec brala v potaz.

babanci
30. lis 2016

@andelka Proto je taky ex, viď? 😀 Pro mě je to nepochopitelné.... jak já někdy z legrace říkám, i když jsem 25 let zadaná, jsem pořád svobodná.

andelka
30. lis 2016

@babanci jo,presne. Současný partner je ten pro svobodu a klape to krásně.