Přítel divné chování... Máte to doma také tak? Jak fungujete?
Prosím radu. Máme velké dohady s přítelem. Já mám pocit, že neustále jen leží, spí a nic nedělá. Říká mi, že neví co má doma udělat, potřebuje ukolovat. Jenže já mám doma dvě děti, stačí mi ukolovat je, starat se o ně, natož abych dospělýmu chlapovi vysvětlovala, co má dělat...máte to doma také někdo tak? Jak fungujete?
Teď jsme se pohádali že zase leží, takže se sebral a sel ven... Nedávno jsme se rozešli že teda budu na vše sama a on ať si valí šunky jinde.. A vrátil se druhý den s prosikem,že bude vše jinak... Nechci roztrhat rodinu ale takhle žít prostě nedokážu. Sex máme maximálně jednou týdně, koupe se tak dvakrát týdně... vždycky jsem byla iniciativni já, teď mě to přestává bavit...Nevím jestli se něco změnilo tím že se nám narodilo společne dítě, ale moc to nedávám(první jsem si přivedla do vztahu)..na začátku mi pomáhal se vším, nebydlel u mě tak za námi denně jezdil, trávil s námi spoustu času, vždycky mi psal že než jede ke mě dá si vanu/sprchu... Teď jako bych byla samozřejmost
@bara88 já jsem si sem ale nešla pro urážky. Ptala jsem se na rady, jak na takového muže. Na zkušenosti. Co z toho holky máte že hned místo rady (nebo teda ignorance) hned urazite? 🙄
@jarmilka23 K té hygieně... Říká se, že správný skaut se pozná podle toho, že má mapu ve předu a vzadu škrtátko (nadsázka), ale ani můj děda v neckách se nekoupal jenom 2 krát týdně...takový chlap by si nesměl lehnout do stejné postele jako já. Tím ukazuje, že je mu to jedno a nemusí se snažit, ty mu stejně neutečeš daleko. O tom bych si s ním bez servítek promluvila, ať se klidně urazí.
Hele a jak ti máme poradit aby se víc koupal? prostě mu řekni že je čuně a hotovo
@jarmilka23 Mysli si co chces. Nemám žiadny komplex. Našťastie. Uz na to nemám ani čas a uz ani vek. 😀😉 Radu si dostala-proste ste dospeli ludia-sadnut si a rozprávat sa. Nie cakat ze si domysli co po nom chces-to nedokáže žiadny chlap. Este raz pekný večer a cim skôr daj toho svojho tam kde ma byť...
Jako jemný náznak bych mu koupila možná sprcháč a šampon... Když by to nepochopil, tak bych vedle toho postavila Savo a za pár dní rejžák...Pojď se mnou miláčku v koupelnu, zvu tě. 😃
@jarmilka23 Ak bol pred narodenim dieťaťa taký ako pises tak ho treba asi len trošku povzbudiť, dostrcit k comu treba ale to si mala hned od začiatku nie čakať ze mu to dojde...Ako sa správal k tvojmu dieťaťu?
@michaela666 Ze Savo 😂😂😂👍
@jakreb To aby věděl, že si má ten špinavý obroubek na vaně po sobě rovnou umýt. 😂
@jarmilka23 No pokud se k tomu stavíš takto, tak jediná vhodná rada je "Smiř se s tím, nic po něm nechtěj, nic neočekávej a nebudeš zklamaná"... Jinak bych brala radu @michaela666 začala bych kosmetikou do koupele, pokračovala přes savo a když ani to nezabere, přidala bych louh, protože to už sifon asi nedá 😂
@jarmilka23 Ale inak ako veľmi zakomplexovana žena sa spravas len ty, nakolko sa ti tu snažime aspon nejak pomoct a otvoriť oči a keď uz sa ti niečo nepáči si urazená a ini maju komplexy...
Uprimne...me asi nejvic rozsekala veta koupe se tak dvakrat tydne...to je vtip ze jo????kazdopadne ja bych se treba zkusila nekdy o vikendu rano sebrat,a jit pryc...udelat si hezkej den ci vikend s kamaradkami a jeho nechat tomu vsemu napospas...je tady hodne prispevku procetla jsem jen par odpovedi takze nevim kolik je detem...ale...ten tvuj mamlas by si to zaslouzil aby poznal o cem vlastne starost o deti a o domacnost je...at uz je to jak chce,me by od nej odradilo uz jen to koupani...na hygienu a cistotu ja sem pes...chapu dobre ze mate sex v podstate v den kdy se vykoupe???
@jakreb staral se o ní. Přijal ji za vlastní... Když jsem byla v porodnici zvládli to tady týden úplně parádně... Jinak já přijímám rady. Ale je mi nepříjemné když někdo uráží
@nagojka ano chápeš. On není cítit potem, což mě překvapuje. Prádlo si meni denně... Ale je mi nepříjemný jen ten pocit že do sprchy vleze dvakrát týdně :(
@jarmilka23 Nikde som ta neurazila. Ak tak som len tvojho chlapa nazvala tak ako si zaslúži a nie som sama.
Tak sa ho spýtaj aký ma zrazu problém...A súhlas s
@nagojka
@jarmilka23 vždyť je jedno jestli smrdí nebo né ale mýt se dvakrát do týdne je hnus a navíc jestli sis už na jeho pach prostě nezvykla
@jarmilka23 Když to spolu zvládli týden v pohodě, tak je to jeho pohodlnost. Ty jsi nebyla doma a on prostě musel s malou fungovat. Teď už doma jsi, tak si myslí, že nic nemusí a nemá povinnosti...O tom si musíte hodně rychle promluvit. Klidně si nastavit věci, které bude dělat jenom on a které budou tvoje starost ( odpadky, úklid koupelny, praní a věšení prádla) a pak to co budete dělat společně - běžný úklid, starost o děti, hraní si s nima,...Jinak se fakt zblázníš a lepší bude ho vystěhovat, protože budeš mít míň práce.
@bara88 no hele to určitě ne.. protože by mi určitě mamka řekla že jde cítit. Chodí k nám na návštěvy za dětmi.
@michaela666 no jako jo. Já se snažím.. ale teď se obávám že prostě bude muset už jít. Jenže já prostě nevím jak to finančně zvládnu :(
@jarmilka23 ty jsi marná ale tak já vlastně ani nevím jestli je vůbec pravda jak si ho poprvé popsala
@jarmilka23 Jedno dítě je jeho, takže ti na něj nějaké peníze bude dávat. Na starší ti otec posílá alimenty? Možná by rodina vypomohla, ať už finančně nebo hlídáním abys mohla na brigádu. Nikde jsem se nedočetla jak jsou děti staré, ale na pár hodin týdně by to snad nějak šlo udělat.
@jarmilka23 další, který se změnil lusknutím prstu po narození dětí? Nevěřím.
Jsme marná.. díky za rady. Přeji vám všem hezký večer.
@jarmilka23 ono nejde o to jestli smrdi nebo ne...nebo vlastne jde...ale ta predstava...nekolikrat dene chodi na wc..na velkou na malou...kdyz se koupe dvakrat tydne pochybuju o tom ze se pokazde potrebe na wc umyje kdyz je to takove cunce...ja bych to nesnesla,a ani si nechci predstavit co ma za...tam dole...nebo zadek od stolice ...to mi proste nerikej ze neni citit...nejde prece jen o pot...hale pokud spolu mate jinak normalni vztah,nezbyva nic jineho nez si o tom promluvit...proste mu dat naky ultimatum bud se budes snazit nebo to nema proste cenu...nehadat se,nestekat na nej ale v klidu mu rict ze toho mas dost...treba delej herecku a predstirej ze se ti zacal libit nekdo jinej...nebo proste nelde venku jem tak prohod vetu,,boze ten chlap tak krasne voni..a jak je upravenej''...jako na tohle ja sem proste uchyl...ja proste nejedu po chlapech podle toho jak vypadaj,ale podle toho jak voni a jak se ke me chova...budu ti drzet palce aby se to zmenilo a chlap se vzpamatoval...protoze uprimne jinak dle me ztracis akorat svuj drahocenej cas...jo a jeste dodatek🤔🤔🤔🤔doufam ze ty ses aspon normalne a staras se o sebe tak jak mas...protoze kdybys byla stejna jako on,asi nema cenu mu neco vycitat...drzim palce holka..👍👍☘️🍀
Pises, ze ho musis ukolovat. A kdyz to udelas, tak te neposlechne. Cili nedela nic, at ukolujes nebo ne..dale o sebe ani zakladne nedba, nemeje se.. promin, ale oznaceni line prase mi prijde hodne trefne.
Nedokazu si predstavit, jak jinak vas vztah funguje.. on lezi a ty padas na hubu.
Asi vse tu zaznelo. Pokud byl driv jiny, promluvit o tom, rozdelit ukoly.. poslat ven s detma..
Muj muz ma taky svoje rezervy. Hlavne ted v korone, a pri praci na HO. A tohle na nej funguje, promluva, zaukolovani.. jo a hlavne abys mela cas jen pro sebe. To teda u nas ted zhatila korona.. a je to hodne spatne..
Pokud nepujde do sebe, fakt ti bude bez nej lip. A pokud te s nim drzi jen penize, na odchod se pripravuj postupne, setri.. dite do skolky (nevim, kolik my je), u nas mame statni jesle, kde berou deti od 1 roku, ty do prace co nejdriv. Rychleji vybrat rodicak...
@gramar Zimní depka

@michaela666 Já myslela že má savo a rejžák na koupání 😄
@klokanka31 Nooo, to už záleží na jeho pocitu. Kdyby chtěl potěšit autorku a vzít to z gruntu....😂
@michaela666 Spravny skaut ma vepredu mapu a vzadu skrtatko 🙂

@jakreb já myslím že se za tím skrývá tvůj jiný komplex 🙂)