icon

Přítel nekomunikuje...

katanovobran
29. led 2021

Ahoj holky,potřebuju se vypsat a vykecat jelikož jednou jedinou kamarádku co mám tak tím nechci otravovat protože má úplně jiné starosti.Nevím jak začít ale asi tím že sem rok a půl s přítelem,rozumíme si všechno ALE ..před 14ti dny přišel s nápadem že si na léto chce rozjet takovou restauraci spíše kiosek u přívozu u nás ve vesnici.S tím že by si to sám provozoval já jelikož sem s oboru a dělala sem tuhle práci 11 let tak vím co to obnáší a kord když je tam člověk sám a musí tam být od pondělí do neděle plus nakupovat zboží a všechno ..takže s tím nesouhlasím protože bych chtěla moc miminko a kdyby se nám zadařio tak by na nás neměl absolutně čas.Největší problém je ale to že on se vůbec neporadil on mě prostě postavil před hotovou věc a buď se s tím smířit a nebo ne ..já moc dobře vím jak to dopadně nebude mít čas bude pořád do nočních hodin tam. Akdyž přijde domu budu už já dávno spát a takhle celý týden ..včera jsme se tady o tom bavili s jeho rodiči a jeho mamka mu na ferovku řekla že jestli tohle udělá ať se roloučí s rodinym životem že tohle nebude bavit žádnou ženskou A on jí na to odpověděl že jestli kvůli tomu odejdu že takový je život a já sem na to konto řekla že to tedy nemusime prodlužovat Když má takový pohledprotože tahle věta od něj mě tak zabolela jakoby mu na našem vztahu absolutně nezáleželo..Dneska přišel z práce nabroušený a vyčetl mi že když v nás vůbec nevěřím tak ať to zbytečně neprodlužuju ..to mě ranilo ještě víc. Před tím sem měla přítele co mě psychicky i fyzicky týral a úplně mě to hodilo zpátky kde jsem byla.Pochopitelně jsem se odebrala do ložnice kde jsem po tichoucku břečela pak sem se oblékla a šla ven si provětrat hlavu.Když jsem se vrátila domu nemluví semnou.. holky myslíte si že sem sobecka že nechci aby si tu hospodu bral ? Já bych mu to strašně přála aby dělal co ho baví ale na úkor čeho ?Jsem z toho strašně smutná a zklamaná myslela sem si že pro náš vztah žije stejně jako já ..asi sem se spletla

Strana
z3
tinaprofi
29. led 2021

Si prostě děláš prdel. Nemáš kam jít, chceš mimino a představuješ si to tak, že frajer zahodi svůj business plán, protože ty se chces věnovat X let miminu bez jakýkoliv svyho zázemí, kde jsi absolutně odkázána na frajera? Gratuluju. 25 let.. On skoro 40. Doufám, že mu to klapne.

klokanka31
29. led 2021

@tinaprofi Ty abys nevynechala jedno jediný rýpnutí 😄

katanovobran
autor
29. led 2021

@tinaprofi 😀😀😀aha prdel si děláš asi ty ne kdyby ten bussines plán k něčemu byl tak neřeknu ani popel ! Ale vím ze hospoda je proste na palici a kord v dnešní době,kam jít rozhodne mám jen je tohle jeho byt takže ten kdo by odešel bych byla logicky já a ne on.Na zadnyho frajere odkazana nejsem a nikdy nebudu,vydělávam si svoje peníze.

katanovobran
autor
29. led 2021

@klokanka31 hodně milá slečna ..

marcicek84
29. led 2021

@katanovobran no udrzbar muze mit jakou praxi v gastronomii?A to nekdo neco prodava,ze ho do toho namaci,aby prodal a sam z gastra vypadl?Hospodu bych otevirala az bude jiste,ze bude po covidu,jinak ne, navic co bude letos na podzim...no meli byste si o tom promluvit spolu a fakt v realnych cislech...

katanovobran
autor
29. led 2021

@marcicek84 prave ze žádnou,proto mám takové obavy z toho přestavuje si to vše strašně jednoduše

lv
29. led 2021

@katanovobran nebo psalas o tom, jak v gastronomii dělá hodně známých - spojte se s nimi, at vám podrobně popisou, s cim, za kolik zacinali, jak se jim vedli, jak se jim vede ted, atp

klokanka31
29. led 2021

@katanovobran Nic si z ní nedělej, co tak vím, tak ona se vždy jen vetře do diskuze kde se může do někoho obout. Já nikdy do nikoho nerýpu a tak, ale o ní si myslím že má sama nějaký mindrák tak si ho vybíjí na ostatních 😣

nazka
29. led 2021

@katanovobran upřímně.. On si chce otevřít hospodu, ty miminko. Prijde mi, že si každý jdete za svým a na druhého neberte ohledy. A co kdybys mu s tím pomohla a začali jste se o mimi snažit po létě? Podle mě to tou větou tak nemyslel, ale neznám ho. Soudím podle sebe, že kdybych se nadchla takhle pro něco a manžel by mě nepodporoval, tak bych taky pak placala blbosti. Ale neznám vás. Na miminku jste se dřív domluvili?
Víš, dokud to nezkusi, tak mu nemá smysl cokoliv říkat. Nech ho a podpor ho.
Vím, jdu proti proudu tady, ukamenujte mě 🙂

nazka
29. led 2021

@tinaprofi jako tohle jde říct i jinak 🤦‍♀️🤦‍♀️

katanovobran
autor
29. led 2021

@nazka ne každý máme svůj pohled 😊 náhodou jste to hezky vysvětlila a je to přesně tak ze každý teď chceme něco jiného a proto se ty cesty takhle rozdvojili 😊 samozřejmě ze když se pro to opravdu rozhodne nic jiného mi nezbyde než ho zkusit podpořit a nehazet mu ještě klacky pod nohy a jestli to nepůjde tak se to ukáže 😊

klokanka31
29. led 2021

Hele jako v téhle době si hospodu může založit jen sebevrah. Když jsou teď hospody zakázaný, a bůhví co bude dál. Pak taky může brečet že má ztráty, nebo bude otevírat přes zákazy jako jiní zoufalci... 😒

tinaprofi
29. led 2021

@katanovobran no koment... Doufám, že tě pošle do řiti dřív, než mu stihneš zkazit život a za 5 let po něm budeš vymáhat aliky a příspěvek i na tebe. Máš holou prdel, pár nasetrnych stovek a víš přesně, jak by on ovlivnil tvůj život kterej si sama diktujes a chceš ho vnutit i jemu

klokanka31
29. led 2021

@tinaprofi Co tímhle furt sleduješ? Kde je sebeúcta? Takhle se dáma nechová 🤔

katanovobran
autor
29. led 2021

@tinaprofi a já zase doufám ze s takovou paní jako jste vy už se tady nesetkám 😀 děkuji moc za přednášku a za to jak jste se tady hezky projevila a vybila si na mě vše co se vám za cely den dnes nepovedlo 😊 mám holou prdel sem úplně blba a doufám ze zustanu jednou s dítětem sám a s ještě holejsim zadkem než mám teď 😊 Já ještě doufám v to ze se dneska hezky vyspite aby jste byla na zítřejší den stejně tak dobře naladena jako prave dneska,přeju vám hezky zbytek večera a hodně takových příjemných komentářů 😊

klokanka31
29. led 2021

@katanovobran 👍👍👏👏☺☺☺☺☺☺☺☺☺

zuzkasim
29. led 2021

@tinaprofi Ti ta vysypaná sůl tak zvedla mandle? (pro ostatní, sůl nijak nesouvisí s tímto tématem, ale s paní tinaprofi ano)

katanovobran
autor
29. led 2021

@zuzkasim zřejmě asi zvedla po tom co tu předvádí 😀

tinaprofi
29. led 2021

@zuzkasim to je na tebe nezvykle krátká zpráva, ale ne, solí to není, jen nechápu ty vychcane metody, co některé dámy zkouší

nazka
29. led 2021

@katanovobran já bych to nezahazovala a naopak mi ten jeho nápad přijde dobrej. Jde udělat práce jen, dokud nejsou děti. A v tyhle době, kdy spousta hospod zkrachuje, tak se na léto může hodit. Samozřejmě tipuju, že to není jeho hlavní pracovní náplň,.. Co jinak dělá?
Sedněte si v klidu, promluvte si o tom, o tom co oba chcete a zkuste najít řešení. Nepřijde mi to jako důvod, abyste šli od sebe, jak už tu hodně lidí psalo. Ale zase zmiňují, že nevím, jak se chová jinak mimo to..
Chápu, že Tě ta věta zranila. Ale já taky si občas do pusy nevidím a lituji toho, ale prostě jsem horká hlava 😑

katanovobran
autor
29. led 2021

@tinaprofi jaký vychcany metody ? Co to melete ? Vždyť mě ani neznáte,tak si tohle laskavě odpuste nikdo na to není zvedavej

katanovobran
autor
29. led 2021

@nazka jinak je to údržbář,však Jo když to jinak nepůjde určitě ho v tom podpořím aby se necítil ze je na to sám ale určitě mu řeknu ze pokud uvidíme ze to nejde tak se s tím bude muset něco dělat.Jinak mezi sebou nemáme žádné problémy až na takovou tu klasiku asi jako každý znáte to 😊 prave ze si jko povahy hodně sedíme věříme si tolerujeme se,proto by mě i mrzelo kdyby to mělo skončit

katanovobran
autor
29. led 2021

@tinaprofi vy si asi zřejmě představujete ze můj přítel je nějaký movitejsi a já se doma válím na prdeli ? Omyl,dělal sem ještě do nedávná 16nacti hodinové směny v hotelu v 6 ráno sem odchazela z domu a ve 22 hodin sem se vracela z práce takže sem dělala 240 hodin měsíčně,měla sem větší výplatu než on protože sem to měla placené od hodiny takže to žádná prdel rozhodne nebyla.Nesnasim lidi co soudí druhé já bych si to v životě nedovolila. To ze sem napsala ze nemám kam jít tak teď momentálně jinak sem se vždycky zařídila.Tak si ty svoje poznámky jedovatý už nechte.Už sem proste nepište

klokanka31
29. led 2021

@katanovobran I kdyby jsi byla doma, tak každýmu to tady může být šumák...

madamas
29. led 2021

Já bych ho v té jeho představě nechala. Za tři týdny toho bude mít plné kecky. Manžel má jako koníček pojizdnou prodejnu, vyjede s tím 2x -3x za léto když je tu nějaká víkendová akce. Má tam ještě kamaráda a jednu brigádníci. Připravuje se na to 14dní, propočítat kolik zboží, trvanlivost, odhadovaný příjem. Za ten víkend ho tam přijde skontrolovat ČOIka, živnosťak jestli mají brigádníci řádné smlouvy a hygiena-běda jak nejsou párky v lednici ve své přihrádce označené a se záznamem o expiraci a teplotě. I tento stánek má nároky na technickou údržbu, vyletí elektrika, cokoliv, je potřeba hned reagovat, jinak stop kšeftu. Já jsem taky od fochu- 10 let servírka z restaurace na cyklostezce. Je to náročné i psychicky, kdejakej strejda po pár pivech začne být důležitej a rozumuje že tohle by mělo být takhle a ten langoš je takovej a makovej, támhle ve vedlejší dědině dostal ještě tohle a tamto...no ať si to užije 🤔

zelenaesmolda
30. led 2021

@katanovobran
Podle me je ta hospoda jenom zaminka jak se s tebou rozejit.

katanovobran
autor
30. led 2021

@zelenaesmolda i to je možné

nazka
30. led 2021

@katanovobran a podle mě je to blbina, co říká
@zelenaesmolda (nic ve zlém).. Rozejít se dá normálně a ne tím, že si otevřu kiosek.

zelenaesmolda
30. led 2021

@nazka Jenze nekteri lide to neumi a jeho reakce tomu nasvedcuje.

codal
30. led 2021

@katanovobran podle mě máte tak odlišnou představu o budoucnosti a společném životě, že nemá smysl spolu být. Ty máš své sny, on své, každý na ně máte právo, i když si možná namelete nos. Kdyby s tebou partner počítal do budoucna, nepostaví tě před hotovou věc a bude o tom s tebou diskutovat. Pro něj je očividně jeho sen důležitější než váš vztah, což ti dal jasně najevo, takže bych šla o dům dál.

Strana
z3