icon

Přítel pije a chová se nevhodně

xpetula25
22. únor 2016

s přítelem jsem rok a pár měsíců(já 25let,,on 28let),,problém je v tom že není typ co by se nějak extra citově vyjadřoval ke vztahu apod,,,
začalo to cca před 2 měsíci,kdy jsem se zvědavostí podívala přiteli do telefonu kde jsem našla sms s jeho ex,,,přál jí tam k novému roku,na což mu ona odpověděla že ona jemu také a at je štastný,odpověděl jí smutnýma smajlíkama a že snad někdy...to jsem neřešila neřekla mu že jsem to četla,,spíš jsem sondovala dál zda to nějak bude pokračovat--KONVERZACE UTLA dál si nepsali a nepíšou,,,takže jsem to tedy překousla,,,,ted po delší době jsem se opět podívala a měl tam pro změnu sms od kamarádky-tj přítelkyně jeho nejlepšího kamaráda...byly nedávno v místní hospodě a ona asi zatoužila po disko,její přítel však jet nechtěl takže psala mému příteli at jej přemluví a at jedou na disko,,na což jí on odpověděl Miluju tě :O dál mu jen napsala že je asi opilej apod...a po hodině jí zase psal at jde na wc že pokecaj apod....to ve mě vyvolalo vztek ale i přesto jsem mlčela a dál dělala že nic nevím a sledovala-opět to samé jako předtím nepíšou si a ani se nevídaj,,takže nevím co v něm alkohol vzbuzuje že tohle píše ale nikdy dřív než v těchto dvou případech se to neopakovalo,,,dál je tu další jeho kiks a tj že tráví více času s kamarádya v garáži,,,dobře at maká a pak at jde třeba na pivo,,,ale pokud se ho zeptám kdy přijde apod odpoví zachvíly z čehož jsou vždy min 2 hodiny a někdy i celá noc,,,s kamarádem se opijí a pak jezdí autem po hernách apod,,kvůlu čemuž mu nedávno sebrali ŘP,,ted už sice neřídí ale chová se pořád stejně a nechává se vozit od kamaráda,,,když se ho snažím v ten jeho alkoholický dýchánek jakkoliv kontaktovat ani se neobtěžuje odepsat nebo zavolat ,,,toto se většinou dějě 2x-3x do měsíce,,,takže mu to vyčtu že jezdil opilej apod urazí se že z něj dělám bůh ví co a dál se chová jako by se nic nedělo....jednou se kvůli tomu tak urazil že ani nepřišel domů a řeklže bude spát v autě že nehodlá takové kecy poslouchat,,,dobře možná to přeháním ,,ale jezdit opilej v autě po hernách apod přeci není sranda,,již jednou jsem od něj na týden odešla nedalo se to vydržet,,,ale po týdnu jsem se vrátila,,omluvil se za vše a cca měsíce byl uplně v pohodě jak milius,,děti spolu naštěstí nemáme 🙂 ale nwm jak dál...kolikrát jsem mu řekla že takový život nechci at se chová ...většinou mi odpoví jen že tj moje rozhodnutí at dělám jak chci,,,tot vše k tomu co mě trápí,,,,jindy je zase pozorný,,je celý den doma,společně vaříme-což vždy navrhne on sám nebo chodíme na večeře,nebo i on sám uvaří když přijdu z práce,,takže nemám v plánu vztah zahazovat kvůli jeho opileckým výlevum které se dějí jak píšu tak 2-3x do měsíce...vím že chlapa asi nezměním....ale výše uvedené věci mě dost leží v hlavě takže při jakékoliv neshodě mám chut mu říct že všecko vím,,,,a zmlátit ho :D

Strana
z3
budouci_maminka
22. únor 2016

@xpetula25 to už je třetí a ten samý příspěvek tady ve fóru co od tebe za poslední týden čtu.. co čekáš za odpovědi? pořád dostáváš ty stejné a očividně se ti nelíbí..
hlavně si brzo pořiďte děti, abys toho svýho fešáka naučila zodpovědnosti a dala vztahu nový náboj.. rozvrácených rodin je totiž v ČR málo...

svetlus_pepca
22. únor 2016

Jestli si fakt myslíš, že z toho vyroste, jsi hodně naivní! Jestli se s tím hodláš smířit, promiň, ale jsi hloupá. Zahodit svůj život kvůli někomu takovému a nejlépe si do toho pořídit děti a zkazit další životy. Co si jako myslíš, že se stane?? Asi zázrak, viď?? Myslím, že jsi dost stará na to, aby ti bylo jasné, že takovéhle zázraky se nedějí. A v případě alkoholu už vůbec ne. To mi věř, že vím, o čem mluvím! Holka, prober se a otevři oči! A lézt někomu do telefonu?? Fakt dospělácké jednání. A jestli jsi tam hledala něco konkrétního, pak je ve vztahu asi něco špatně. A jestli jsi tam lezla jen tak ze zvědavosti, pak je něco špatně u tebe.

evulinka27
22. únor 2016

Takový chlap je úplně k ničemu. Co si přesně myslíš, že by ho mělo změnit?
To že si s ním sedneš, něco mu navalíš ho hlavy, jak jsi smutná a jak tě to trápí a myslíš že ho to bude zajímat? Že až příště kamarád řekne, vyse* se na ni, poď na pivo a ještě zůstaň, tak že on si na tvoje řeči vzpomene a poběží za tebou?
Jsem záměrně škaredá, protože tenhle kluk je nevyzrálý a je prostě děcko. Jestli chceš čekat do jeho 33-35 let, jestli se vážně neusadí a nestane se z něj chlap pro život, přeji hodně zdaru. A taky ideálně nějakou zábavu na tu dobu, aby ti to utíkalo...
Jinak rozum do hrsti, nohy na ramena a využij toho, že jsi ještě mladá a můžeš natrefit na takového, který bude pro tebe ten pravý.
Zkus si přečíst tady nějaký namátkový příspěvky od holek: mám nejlepšího manžela na světě, koupil mi já nevím.. čokoládu o které ví, že mám nejadši. Nebo uvařil mi večeři v 10 večer, protože mě honí chutě. atd.
Co tím myslím je, že holky určitě taky hledaly, taky určitě zažily bolestné rozchody, ale proto, že chtěly, aby jim bylo líp. A očividně je!
Dokážeš si představit tvou budoucnost? Doma ty a dítě, které ti ve 2 ráno řve, chlap lítá někde po barech, nezvedá ti telefon, jsi z toho nervozní, děcko to z tebe cítí, řve ještě víc.. Anebo by bylo lepší, když ti děcko řve a chlap se snaží utěšovat a bere si ho taky do náruče a pomáhá ti a s vypětím sil jste na to dva a podporujete se?
Sama se rozhodni, jaký život chceš žít.
Máš tři možnosti
1) zabiješ svůj život s floutkem, kterýmu jsi úúúplně víš kde
2) zabiješ svůj drahocený čas, kdy jsi mladá čekáním na to, zda se z něj nestane někdy v budoucnu chlap, co zmoudří... (tohle se většinou ale stane až po nějaké události... mému bývalému se to stalo, až když jsem se s ním po 6ti letech rozešla já. zjistil, že holku nemá jistou, že roky utíkají a změnil životní hodnoty. Z pravidelnýho návštěvníka hospody je snad pomalu abstinent, s přítelkyní opravil domek a usadil se)
3) kopneš ho někam a vytvoříš si šance najít chlapa pro život a pro tebe

marcellia
22. únor 2016

Hlavne si s nim neporizuj dite. Clovek co ma rad to sve,takovy to pivko a kamosi,a nebere na tebe ohledy,se nezmeni ze dne na den a jestli vubec. Znam to,neplacam do vetru. Je to jeste takovej mamlas,nevyjancenej,nezodpovednej. Byt tebou,nevazu se na nej na 100%..ale dam si i prostor na myslenky typu-nemusi to byt ten,se kterym uz zustanu. Hele ja se vzdycky ridila srdcem,byla takova ta hodna,odpoustejici,tolerantni,porad jsem si rikala,ze se zmeni az...ze se zklidni az...ne. Je potreba zapojit i rozum,ja to ted ve svych 34 letech po zkusenostech uz konecne vidim.Urcity chovani a rysy uz v cloveku zustavaj. I kdyz je chvilema ten chlap milionovej. Pokud ti tohle vadi ted(coz chapu),tak si to vynasob x krat,at si umis predstavit,jak moc by te to vytacelo za par let a s detma na krku..

zuzineckah
22. únor 2016

@xpetula25 tak nevim kdo z vás dvou je hloupejsi - jestli on protoze se chova jako idiot, nebo ty,že s nim si. K tomu neni co víc napsat.

marcellia
22. únor 2016

@lv chapu jak to myslis,ale tohle jsou dost zasadni veci,to neni jako kdyz ti u chlapa vadi,ze nezveda na wc prkynko nebo ze pohodi fusekle kam ho napadne.

challidona
22. únor 2016

rychle pryc.... uz to jsou asi tri roky co jsem nasla na zpovednici.cz svuj příspěvek. .. bylo mi 16 a muj pritel pil na muj vkus az moc. ubehlo devět let a to co mi vadilo tenkrát bylo ještě horší. zabalila jsem to i když to opravdu nebylo vůbec jednoduche. a ted po třech letech mam toho nejbajecnejsiho manzela, nejlepšího přítele a milence v jedne osobe na světě a čekáme miminko na ktere se opravdu těšíme.
opravdu lide se vyznamne nemeni.

pavlak5
22. únor 2016

Uz na zacatku pises ,ze takovy zivot nechces..... .Jeho nezmenis ...rozhodne ne tim ,ze zustanes ....protoze pokud se chova jak debil,ale ty s nim stale jsi ...vyplyva mu z toho ze s nim to zas tak spatny neni,akorat ty jsi stihacka.Pokud chces bojovat bojuj,ale je to dozivotni a rany si odneses hlavne ty.Pokud chces klidnej zivot ,zodpovednyho manzela a otce deti,hledej jinde.... .Napravenej zlobivej kluk existuje ,ale vetsinou ma za sebou cca 50 let zivota ,min.2 manzelstvi ,podlomeny zdravy a pobyt ve vykonu trestu nebo na psychiatrii.....chces to ? A to v lepsim pripade ,nektery nici zivoty kolem sebe ,chlastaj ,hrajou automaty a serou na rodinu v zachvatu nekonecne puberty ... .Jsi hezka nemas ho zapotrebi a jesgli mas spasitelskej komplex kup si staryho psa...,Mysli na sebe ,prosim ..je on to nejlepsi ,co si pro sebe dokazes predstavit?

xpetula25
autor
23. únor 2016

@desencanto jenže já na něj nemám jak vybalit že vím ,,že jí to psal,,,protože už to smazal,,mám sice kopie,,ale to je ta poslední možnost kterou bych chtěla použít

kajalka
23. únor 2016

@xpetula25 Jaké jsou možnosti, které na něj chceš použít?

xpetula25
autor
23. únor 2016

to že vím že když pil tak že psal bejvalce a pak té kamarádce,,,to že to vím a mlčím už mi docela leze na mozek..... 😒

samaber
23. únor 2016

Víte, co já nechápu. Ty nejhezčí a nejhodnější holky,co znám se drží takových pitomců, kteří je akorát vysávají a zneužívají. Známá má 10 let vztah a bydlí spolu rok, po tom,co se už plazila po zemi s prosíkem a sehnala si vlastní byt, protože on jí řekl, že může bydlet u něho v pokojíčku v bytě s maminkou a bráchou a ještě bude muset zatáhnout půlku nájmu jako studentka. Několikrát do týdne akorát chlastačky s kamarádkama, když šla ona v tu samou dobu s kamarádkama posedět a náhodou se potkali, tak dělal, že jí skoro nezná. Hojně hraje poker za velký prachy a prý není tratnej, ale dárku k narozeninám se nedočkala, protože mu řekla, že je pro ní nejdůležitější, že jsou spolu :D Teď čeká, že snad už mu to bude trapný a vezme si jí, on tvrdí, že měl prstýnek, ale tím,že se ho její sestra zeptala, jak to s ní už sakra myslí, tak se zalekl a prstýnek vrátil🙂). ... Dovolenou platí na půl nebo to platila ona z brigád, když ještě nepracovala. Rodičům půjčil asi půl mega, a zalepil za ně všechny dluhy. Pak jí řekl,že proto zatím nemůžou mít spolu žádnou budoucnost, protože musí počkat, až mu to jednou jeho matka z platu školní kuchařky vrátí a až jí nebude muset živit...... sms pár holkám taky u něj v mobilu našla, ale dál ho slepě zbožňuje, protože má pocit, že by si nikoho nenašla a nechce se jí nikoho hledat..
holka by si sebe měla vážit, chlapa vybírat takovýho, se kterým by chtěla fakt být celej život. O kterým je přesvědčená, že jí nebude zahýbat, natož,aby to plánoval už za chození. Chlapa, který se postará o ní i o děti... pokud už ted víš, že něco z toho neklape, tak je cesta do pekel s takových chlapem zůstat. Neříkám,že každej chlap je dokonalej a manželství se nemůže rozpadnout i tak,ale jakej větší varovnej signál bys chtěla, aby sis už sbalila kufry.... promin...

xpetula25
autor
23. únor 2016

@samaber nejhorší je že tohle všecko já vím a uvědomuji si to,,,neymslím si že jsem bůh ví jaká krasavice,,,jen prostě už jsem se tolikrát u chlapů spálila že nemám ani chut rozjíždět něco nového,,bezmezně ho Miluju,,aaa zbalit si kufry a jít od něj ?to si snad ani nedokážu představit,,,zkoušela jsem na pár dní odjet k rodičům,,ale celý týden jsem probrečela,,psal mi sms jak se mi omlouvá a dokonce pro mě i přijel at se s ním vrátím domu(ale jak jsem psala to jeho miloučké chování mu vydrželi asi 2měsíce),,zatím pozoruji že se to nějak nestupnuje,ale i tak Mě to ubíjí,,včera jsem mu to všecko řekla jestli se mu zdá jeho chování normální(jezdit s kamarádama v autě nalitej po hernách apod)řekl mi že když vidí že s nima byl i jeho 40letý známý který se choval podobně tak mu to prej normální přijde....

samaber
23. únor 2016

@xpetula25 ja myslim,ze ta moje byvala kamoska to ma stejne, byvala je proto,že tomu klukovi uplně propadla. Vím,že je to nepredstavilne od neho odejit, proto se tolik vztahů slepuje, máš už neco rozbehnutého a oba se znáte, odpadá namlouvání, seznamování nebo hledání. Jsi ráda, že máš svoje jisté, jenže to nefunguje a lepší to nebude. Jestli jsi rozhodnutá to snášet, dobře, jenže možná je to ted neprijemné, ale ono se to zkomplikuje, až budete chtít založit rodinu, protože táta notorik, lhář a kurevník, to není pro děti to pravé ořechové a pokud ho to ted nebaví , co teprve až vám doma přistanou podělané pleny a věčně řvoucí dítě, kdoví jestli ho vůbec doma nekdy uvidis

evulinka27
23. únor 2016

@xpetula25 V tom případě fakt ale nevím, proč si žádáš radu, když jen obhajuješ názor, že od něj nechceš a nemůžeš odejít..
Měla by jsi být už dospělá alespoň ty.. až se ti jednou zabije ožralý v autě, nebo nedej bože někoho zabije on a bude platit nehorázný odškodný a bude sedět v base, budeš za to pykat i ty a vaše děcka.
Člověk, který má takový názory, že je to normální nemá v hlavě něco v pořádku..
Takže ho neopouštěj, vše mu toleruj, čas od času udělej bububu, on tě stejně má na háku a bude si dělat co chce. a vlastně každý z vás bude mít co chtěl.

xpetula25
autor
23. únor 2016

vím že každý chla je jiný a má to nastavené jinak,,já měla vždy partnera,který mě hýčkal,zajímal se co dělám kde jsem s kým apod,dával o sobě vědět a neignoroval mě,,můj Pavel také takový první půl rok byl,,,ráno mě budil pusinkama a sladkýma slovama,,přes den mi jen tak napsal co dělám apod....jenže tohle všecko nějak upadlo-nevím proč,,,,,ted vstanu jako třeba dnes v cca 10:00,,a on tu není,,a zatím ani nevím kde je protože nahánět ho nechi,,takže zase budu čekat až se uračí napsat sám,,strašně mě to mrzí že se takhle změnil,,a řekla jsem mu to,,odpověděl mi jen že to ví ale že já prý taky

shine2015
23. únor 2016

@evulinka27 nema smysl ji to vysvetlovat. Ona chce aby se zmenil....coz dle me nedopadne....uz i proto ze jeho ex po x letech odesla ze stejneho duvodu...

@samaber to je nesmysl.... nejhezci holky....ony nejsou nejhezci. Jsou hezke ale blbe. Nechaji se sebou orat....ale je spousta nadhernych zen co to maji v hlave vporadku....a jsou spokojene....

shine2015
23. únor 2016

@xpetula25 vy dva mate OBA patologicke predstavy o vztahu...vzdyt to neni o tom cekat az se uraci,nekoho predelavat,chtit menit atd....o tom jsou pouze vztahy nefunkcni....a proc ti skoncily predchozi vztahy? Kdyz ti muzi te na rukou nosili?

shine2015
23. únor 2016

@xpetula25 jednak se k sobe nehofite a jednak jste nedospeli....oba dva. Chapu ze ho milujes ale co ti ten vztah dava?? A jestli do tohoto vam prijde mimi tak chudak decko.....

marcellia
23. únor 2016

Nevim jak jste spolu dlouho,ale resit takovy problemy uz ted,pred svatbou,detma,a dalsim zivotem,neni teda dobry. V zivote totiz prijdou i tezky chvile,ktery budete muset resit,drzet pri sobe a zabojovat. A ted si poloz otazku,jestli si myslis,ze on by to dal. Jestli jsi si jista,ze by od toho neutikal,nenechal te v tom,nebo tebe+deti. Jestli by si v takovych situacich neutikal do hospody,za kamosema,proste od te zodpovednosti...

xpetula25
autor
23. únor 2016

první muj nejdelší byl 5 let,,,pořídily jsem si domek,,ve svých 22 letech jsem byla fakt štastná,,,ale začal dělat podobné věci,,sice nepil ale věčně byl s kamarádama,v garáži a když jsem mu to vyčetla tak se urazil a byl zlý,,po čase to mezi náma vypršelo a rozešli jsem se,,,další můj vztah byl 1rok z čeho se pak vyklubal hajzl kterýho jsem cpala penězma zařídila byt a nasadil mi parohy větší než má jelen,,,další trval 2měsíce,,namachrovanej svalovec kterej potají hulil trávu a radši byl ve fitku s kámošema než semnou,,,,
vím že je chyba na obou stranách ale vážně se mi nějak nezdá že v tomto vztahu já dělám chybu,která ho takhle změnila....

olga_
Autor odpověď smazal
odula
23. únor 2016

@olga_ třikrát do měsíce? Takže skoro kazdej víkend....

olga_
Autor odpověď smazal
xpetula25
autor
23. únor 2016

ani minulý měsícto bylo 3x,,měsíce před tím třeba jen 1x,,a někdy vůbec,,opravdu nevím co mu přelítlo přes nos že se takhle změnil.....už jsem před ním i brečela a ptala se proč to dělá,proč se takhle změnil ,,jenže on jen čumí jak blb a krčí rameny

samaber
23. únor 2016

@xpetula25 jak to čtu, tak jedeš ve stejném výběru mužů, já se treba z každého dalšího chlapa poučila a zvedly se mi nároky... Věděla jsem,co určitě ne a kdy sebou nenechám zametat. Aji kdybys měla dva nosy, tak pořád máš na to si vybrat někoho,kdo nebude věčně ožralej si vypisovat s holkama a bude mít ve svým věku zodpovednost.

olga_
Autor odpověď smazal
xpetula25
autor
23. únor 2016

@samaber ano ale takového chlapa přeci neodhalíš hned na začátku vztahu,,,,začátky je každý milius a pak se teprve projeví to jak to má nastavené,,,alespoň mě se to vždy osvědčilo....

xpetula25
autor
23. únor 2016

napadlo mě třeba odjet k rodičům ,,a jemu jen poslat sms že chci být chvíly sama a přemýšlet,,,protože tím že jsem tady(u něj) si jen přestavuju jak to všecko tady opouštím,,,,budu trpět že jsem bez něj ale nevím jak jinak mu ukázat že to myslím opravdu vážně

samaber
23. únor 2016

@xpetula25 já ti přeji ať ses hlavně šťastná, protože to fakt jde... Manželův taťka je notorik, manželce před oltářem sliboval že už do hospod chodit nebude a nebude ani pít. Víš jak to dopadlo? pokud není v práci je nalozenej v lihu v hospodě, a pak se někdy plazi po čtyřech přes celou ulici...

Strana
z3