Proč expartner přivádí svou novou partnerku ke mně domů?
Ahoj asi se chci taky jen vynadavat.. byla sem s bývalým 13 let máme spolu 7mi letou dceru .rozešli sme se protože jsem mu přišla na nevěru která trvala tak rok. On má novou rodinu ,malou si bere tohle je vše ok. Ale co mě štve že si snad myslí že se s tou .. jeho partnerkou budu kamarádit nebo já nevím. Jednou mi vezl poštu (kterou mi mohl hodit do schranky) volal že je před barákem ať si pro to přijdu a,byl tam s ní, měli sebou její 3lety dite takže sem nic neříkala i prez to že si chtěl povídat, vzala sem poštu řekla mu dík otočila se a šla pryč. Pak sem mu dost ostře vysvětlila po telefonu že si nepřeji aby mi ji tahal domu před dům nebo prostě do mojí blízkosti. Slíbil že to neudělá. Teď sem se dozvěděla od malý že tu byl pomoct moji máme s kotlem a přitáhl ji sebou, mama říkala že ji to bylo blbý nechat ji sedět v autě ale nechala to tak nakonec se ji zeptal on jestli ji může vzít do vnitr tak ho nechala. Někdy mi to připadá že si snad myslí že ji uvidím tak úžasnou jako ji vidí on ,ale to u osoby která 2ma dětem rozbila rodinu ( jejímu a memu) fakt nehrozí.. jeho zpátky nechci ,bolelo to hodně ale to koště fakt vidět nepotrebuju už vůbec ne u sebe doma
@veronicka89 já nějak ty 3 roky nezaznamenala (jen jsem to prolitla).
@lenkaro Strašně se mi líbí ty sluníčkové kecy, jak to nemáš srovnané a proto takhle reaguješ. Moje máti vidět mého bohuželpořádotce pár let po rozvodu s jeho novou ženou u našeho domu, myslím, že by je vzala oba dranžírákem a já bych zatím došla pro rýč. Nevidím důvod, proč by ses na ní měla dívat a ještě usmívat. Současně ale se hod trochu do klidu, očividně to tvému ex nedochází a tudíž ta situace ještě nastat může. Mamce poraď, ať příště hledá jiného opraváře. Buď ale připravená na to, že Paní A mě nevadí, že máš ženu a děti, budeš možná muset vídat klidně při každém předávání. Mmch můj otec už i z druhé své ženy udělal rozvedenou s dětma, tak to ber tak, že karma je někdy zdarma.
@mourovatakocka tak vraždit je nebudu tuhle potřebu nějak nemám tak nějak tuším že si tu hubu namelou oba samy, on nikdy moc nedokázal zacházet s financemi vše sem tahla já on si bral kraviny na splátky ,ale nevadilo mi to prostě sem si v tomhle poradit dokázala vždycky sama. A ona každou chvíli marodi s něčím takže tohle ještě bude sranda .. navíc spolu pracujou , on ji šéfuje a nevím jestli je to pravda ,ale z drbu mám že už toho bývalého jejího podvedla několikrát, ten malý už má takhle asi 3tiho strejdu. Ona je o dost mladsi takže chce být i akční brusle party a tak ,on byl zvyklí ležet u TV na gauči když sme chtěli se projít nebo jít někam na výlet tak buď řekl ať dem bez něj že se mu nechce a nebo byl tak otravenej že kazil náladu všem okolo že se vůbec musí pohnout, teď se učil na bruslích,jednou spadl a řekl že na to kašle.. nechci tím říct že by mi tohle nějak vadilo ,občas se pobavím (vypráví mi to mala) chci tím říct že sem zvědavá jak dlouho se vydrží pretvarovat a jsem přesvědčena že ho do zadele nakonec kopne ona až se nebude pretvarovat před ní. Každopádně může to být celý jinak ,ale já s ní určitě kamarádka nebudu
@misa_pise koukám jeden větší de..l než druhý, sobecky blb je to , to teď nemyslím jen nás v práci to tak teď je kolem všude, jedny odešel po 6ti letech se 17ti letou brigadnici , ona se z toho dostala ale on ji pořád otravuje jak ji chce zpátky už to řeší i policie ,druhý přišla domů holka že chce mluvit s jejím partnerem (myslela si že je segra) a vypadlo z ní že má s jejím chlapem 2lety dite a chce doresit alimenty. Pak zas opacne, kamarád s 6ti letym deckem zůstal sám protože maminka měla pocit že si ještě malo užila života a nechce povinnosti takže on se stará a ona chlastá a souloži za panáky. Přijde mi to že lidem hrálo. Snad ti taky trochu pomůže že v tom opravdu nejsme samy.
@llluckaaa to je přesně to co mi vadí on nic řešit nechtěl pokusili sme se to dát jednou dohromady ale pokračovalo to a já to opět poznala a zjistila pak navrhl že spolu kvůli malý budeme bydlet já ho dal budu živit budu mu prát vařit atd a on bude za ní jezdit. To sem řekla že NE tak začal že bez něj na baráku nic nezvladneme atd. No a my sme zvládli 4 měsíce vše v pohodě bez něj což se jemu nehodilo , neměl kde být na někoho hustej na tu svou novou si to zatím netroufá a teď se mu zadarilo po 4 měsících že sme potřebovali pomoct s kotlem tak se naplno vybil na moji máme a jejím manželovi..
@badinkova234 i to mi radili lidi ,ale já sem docela klidný člověk, co bych si tím pomohla kdybych ji zbila? Bych musela zbit jeho ale za to mi ani jeden z nich nestojí
@me_druhe_ja aby ti jednou taky neutekl za další mladsi až se mu okoukas většinou to tak je ,ale když věříš tomu že je to tak správně tak věř..
@me_druhe_ja já ho nechci sem ráda že je pryč. Je mi jedno co si dělají doma ,jestli je potkám někde na ulici nebo v obchodě spolu ,už mají svůj život já mám svůj život ,musíme se domlouvat jen kvůli malý. Opravdu jediný co nechci aby mi ji bral ke mě domů na návštěvy ať si klidně přijede s ní pro malou ,ale ať nečeká že s ním budu cokoliv před ní řešit nebo že ji snad budu zvát k sobě domů na kafe. Což sem mu i řekla na poprvé slíbil že už to neudělá že to chápe. Po pár týdnech to porušil a vzal ji sem. Moje máma mi po rozhovoru s ní tady řekla že už tu s ní řešila co mají za problémy mezi sebou oni ..
@lenkaro Ano, to jsem psala hned, to je jasné. Já přítelovu ex ještě ani jednou live neviděla a vůbec mě to nelaka a nevidím důvod proč. Prej možná na svatbě jeho děti, ale i když má ta nejstarší už 20 zatím to na žádný vdavky nevypadá. 😀
Každopádně fakt chápu, jak se cítíš, je to moc čerstvé....Máš na to plné právo. My teda rozhodně rok nikomu nelhali. A hlavně u nás byla obě manželství už u konce. Oba jsme čekali vlastně na ten poslední impuls vystoupit z té komfortní zóny a ukončit to. 🙂 Oba naši ex mají nové partnery a jsou šťastní. 🙂
Někdy to prostě vyjde až na podruhé. Jsme spolu skoro 7, mu táhne na 50 a mě na 40 a myslím, že oba jsme vyboureni dost. 😀 navíc těžká zkouška byla i narození handicapovaneho dítěte....kdyby to někdy mělo na něčem haprovat, tak že já bych se jednou chtěla vrátit do ČR, což nevím, jestli on by chtěl....
@me_druhe_ja v tom je to jiný, on se mnou dal plánoval věci do budoucna zatímco chodil za ní.. jemu ke 32 ji je 22 .. a ještě sem zjistila že se mi pokouší on přihlašovat na fb (kde komunikuju s kamarádem s výhodami) nechápu proč
@lenkaro Nemáš žádnou povinnost ani důvod vídat se s jeho přítelkyní a tvoje maminka ji klidně mohla nechat sedět v autě. Holka očividně nemá,žádný charakter když k vám leze. Nejlépe uděláš když se k tomu nebudeš více vyjadřovat a pokud ji ex únava přivede, úplně bych ji ignorovala. K tomu aby byly vztahy na obou stranách v pohodě je potřeba čas a není dobre dávat lidem kteří podvádí, ničí dětem rodiny pocit, ze je vsechno v poradku a každý je má rad.
@j.a.n.i s ex má děti
@izz76 taky myslím.. on už je teď ale její problém, díky za názory já už to nějak rozdychala ,prostě sem tu vypustila ty první emoce , kotel nefungoval protože poslali zavadny uhlí už je v reklamaci. A jsem poučení pro příště jeho slíbovani že když bude něco potřeba pomoct není problém už nebudu brát vážně a poradím si jinak ,on je pro mě dnes už jen lhář a slaboch, ona pro mě bude vždycky koště, ale malá s ním už nějaký vztah za ty roky má a ani já nechci aby o tátu přišla úplně takže s ním komunikuju co musím.
@j.a.n.i oni oba ,ona v té době taky byla ještě s tátou svého dítěte.. ještě se mě minule ptal jestli si ho nějaký den (malého od té jeho ) vezmu na nějaký odpoledne k sobě. To dite za nic nemůže normálně bych s tím asi problém neměla, ale ten malý má spoustu alergii na,různý jídla..

Některý chlapi udělají tlustou čáru a mají pocit, že všichni přece musí být v pohodě. Vždyť o co jde ne? Můj ex dotáhl svou milenku mezi naše přátele den po tom , co jsme rozešli, nikdo vůbec netušil, že máme potíže, ani že jsme od sebe, a on se hrozně divil, že mi to vadí, vždyť jsme od sebe (co že pouze jeden den???), tak o co mi jde. Že ona měsíc po rozchodu otěhotněla, to přece taky bylo ok a já bych měla být v pohodě, vždyť už jsme spolu nebyli.. vůbec mi nedal chvíli čas, se z toho po desetiletém vztahu vzpamatovat. Bylo to bezohledný stejně jako to, co dělá tvůj ex... Ale ti chlapi tohle prostě občas nechápou...