icon

Proč muži stále chtějí sex? Jak na to reagovat?

milujtatumilujmamu
30. kvě 2023

Ahoj,poslední asi týden si můj muž nějakým způsobem říká pořád o sex například mě začne osahávat v rozkroku pod kalhotkami..Ze začátku mi to vadilo ale teď jak kdy no,Zajimalo by me proč to dělá?Proč chce pořád sex?poradili by jste mi?dokonce jsem jednou přišla domů z práce a on sedel na gauci s tim že chce mít prý vášnivý sex.Nepřijde vám to už trochu moc?

gdpr
30. kvě 2023

Jedine co mi na tom pride trochu vlastne nie trochu ale velmi moc sa to pytat tu a nie jeho. Je to tvoj priatel tak existuje nieco ako komunikacia ktoru by si mohla s nim vyuzit. Ty sa ho opytas, to co tu a on ti odpovie a s dobrou komunikaciou najdete aj riesenie alebo zistite, ze obaja ocakavate od vztahu nieco ine.

milujtatumilujmamu
autor
30. kvě 2023

@gdpr No je to takovy trapny pro me se ho ptat on má totiz odpovedi typu:vždyť je to normální věc,Ja ale s tebou mám rad ***.atd proste debilni odpovedi

1pomnenka
30. kvě 2023

Já ho neznám, ale asi má rád sex, ne?

milujtatumilujmamu
autor
30. kvě 2023

@1pomnenka no ma az moc prave

te_reza
30. kvě 2023

A proč se ptáš tady a nezeptas se jeho?🙄

gdpr
30. kvě 2023

Normalne je vsetko co pride obidvom partnerom normalne niekomu pride normalne 1-2x za tyzden alebo este menej niekomu kazdy den alebo aj 2x za den v tomto neexistuje hranica co je az prilis vela alebo prilis malo, kazdy ma tu potrebu inu a bud najdete spolu kompromis alebo sa nebudete trapit v takom vztahu. Ale tu to nevyriesis len s nim sa to da vyriesit.
@milujtatumilujmamu

krtikkrtovaty
30. kvě 2023

Asi by mě to překvapilo, když píšeš, že poslední týden... Jako předtím neměl potřebu? Ale určitě si prostě sedněte třeba i se sklenkou a popovídejte, co se změnilo. Spíš by tě mělo těšit, že jsi pro něj atraktivní.

lauriak
30. kvě 2023

Ta potreba sexu sa v case meni. U zien je to normalne, tam je cyklicnost. Ale urcite aj u chlapov je to rozne. Aj moj ma rozne obdobia, neviem podla coho 🤷🏼‍♀️ Zalezi aky velky rozdiel je to u vas medzi predtym a teraz.

katherine177
30. kvě 2023

@milujtatumilujmamu možná má milenku

klokanka31
30. kvě 2023

@milujtatumilujmamu Buď ráda že chce, jsou ženský co jejich chlap nechce...😃

iva_kucerova
30. kvě 2023

@milujtatumilujmamu Nemohl by přijít k nám? 🤣 K tomuhle mě napadá jen to, že každý chce něco jiného než má zrovna doma🤣

superkousky
30. kvě 2023

Buď ráda. Kolik ženských fňuká, že chlap sex nechce. Můj manžel má taky sex rád a já taky, takže to co dělá manžel by mi ani v nejmenším nevadilo 😁.

ninive211
30. kvě 2023

Se ho zeptaj a komunikuj hlavně s ním. My tvého chlapa doma nemáme. Zaráží mě jen, že píšeš, že poslední týden, to předtím takový nebyl, je to náhlá změna?

dyechampion
30. kvě 2023

@milujtatumilujmamu mozna je tehotnej😂

sorboni30
30. kvě 2023

@milujtatumilujmamu co bych za to dala.. ten můj má nějaký utrum.. 😶

misha31
31. kvě 2023

My spolu mame sex kazdy den, nekdy i vickrat. Stale me osahava a ja jeho taky. Je fajn, kdyz vim, ze ho pritahuji. Lepsi nez kdyby te nechtel