icon

Tchyně a přítel mi ukradli 4měsíční miminko. Jak to řešit?

kettmichael
6. bře 2021

Dobrý den. Opět bojuju o mého 4 měsíčního syna . Jenže teď se stal extrém a já už nevím co dělat . Zákeřná tchýně a psychopatický přítel mi ukradli 4 měsíční miminko. Stalo se to včera. Už jsem byla to řešit zoufalá a s brekem na krizovém centru a volala jsem na policii a oni mi arogantně řekli že JELIKOZ JE TAKY ZAKONNÝ ZÁSTUPCE TAK SI DÍTĚ MŮŽE DÁT KOMU CHCE BEZ MÉHO SVOLENÍ. A TO DOKONCE I 4 MĚSÍČNÍHO KOJENCE. Tak musím trpět a počkat do pondělí ať můžu zajít na OSPOD. Tchýně s přítelem mi vyhrožují a nechtějí mi ho nijak vydat. U mě má vše i trvalé bydliště a já jakožto zákonný zástupce má právo ho mít u sebe a ne někde u cizích lidí jen tak. Prosím vás pomůžete mi s nějakou radou. Jsem nešťastná. Mám sto chutí něco provést. Je to přece moje miminko které jsem porodila já a rostlo mi pod srdcem. Kamarádka mi říkala že v pondělí si Zajdu na OSPOD a že by mi mohli dát nějaký papír a s tím bych si mohla malého vyzvednout a ona by mi ho musela vydat . Něco jako předběžné zaopatření do péče matky před Soudem.

Strana
z2
zuzkasim
6. bře 2021

Proč si s psychopatickým chlapem pořizuješ dítě? Jestli jsem dobře pochopila, dítě není kojené, takže nakrmit flaškou ho dovede otec s babičkou stejně jako ty. Bohužel, otec má v podstatě stejná práva jako matka, takže s tím nejspíš momentálně nikdo nic neudělá. V pondělí určitě na OSPOD, ale mezi tím promyslet, jak dál do budoucna. To dítě vás svazuje napořád, musíte si to nějak vyřešit mezi sebou, zkusit se domluvit jako dospělí lidi, budete spolu muset řešit ještě milióny věcí příštích minimálně 18 let. V žádném případě se chlapa nezastávám, jen píšu realitu.

slunickonanebi
6. bře 2021

Jak se stalo, ze ti ukradli dítě?

amazonkajanik
6. bře 2021

@zuzkasim tazatelka psala, že jde o plně kojene dítě 😟

klokanka31
6. bře 2021

@lenickakl Tak má otec požádat o pomoc ospod. Ale určitě ne brát dítě.

cecetka
6. bře 2021

@kettmichael A proc nemas vyrizene svereni ditete do pece? 🤔 To by ti pak policie pomohla. Takhle je zkratka dite u sveho otce, ktery ma stejna prava a povinnosti k diteti jako ty.

zuzkasim
6. bře 2021

@amazonkajanik To jsem nikde nečetla. Zakladatelka je registrovaná tento měsíc a je teprve 6. Nic o ní nevíme.

gracinka7
6. bře 2021

Není to zase troll? Ráno tenhle dotaz a od té doby uživatelka nereaguje. Navíc se mi nezdá, jak jde ukrást takhle malé dítě. To bylo někde samo bez dozoru?

zuzkasim
6. bře 2021

@gracinka7 Taky mě to napadlo🙂 To jsou ty kontroverzní příspěvky ihned po registraci a žádný jiný "normální" příspěvek.

camelinka
6. bře 2021

@gracinka7 Tady uz se nedivim vubec nicemu...
Nebo si jela prcka vybojovat...
Asi bych i byla radsi, kdyby to byl troll, nez ze ted nekde miminak rve, protoze pred spanim nema u sebe mamu...

barulina
7. bře 2021

Tak Policie ale s tim noc neudela, poikud neni rozsidek o svwreni do pece a uprave styku. Proate ti rekli pravdu. Oba dva jste rodice, mate stejna prava. Myslim, ze jsem na tebw uz reagovala, evidentne jsi nepostupovalq, jak jsem radila. Zitra zajdi na Ospod, exiwtuji predbezna opatreni

zrzeckas
7. bře 2021

@klokanka31 maslela jsem to vseobecne a i na nu... Ze vlastne oni porusuji prava ditete - byt s matkou. Pokud by jeste volala policii tak bych to zkusila taky rict, poruseni prava nekoho oni by resit meli...... Ja su vzdy pro to aby dite bylo s matkou pokud je to jen trochu mozne. Tak male miminecko je to desna predstava

barulina
7. bře 2021

Mimochodem na ospod se dovolas i o vikendu

zrzeckas
7. bře 2021

@klokanka31 take jsem to myslela i tak, ze je tam jen pravo vidat oba rodice, ale nikde jsem nevidela, ze ho nemuze jen tak vzit a je to "v poradku" a okolnosti kolem.... Meli by se na to podivat trochu vic.. Treba neco jako do roka musi byt dite u matky nebo tak

klokanka31
7. bře 2021

@zrzeckas Souhlasím, odjakživa patří dítě k mámě.

keksik002
7. bře 2021

@klokanka31 i ve chvíli kdy se o něj matka nedokáže postarat a např pije/fetuje..? vždyť i to je máma.. ;)

klokanka31
7. bře 2021

@keksik002 Tak to je něco jiného. Mám na mysli normální rodiny.

lenickakl
7. bře 2021

@zrzeckas tak já jsem třeba hlavně pro to, aby rodiče nebyli dementi a byli se schopní normálně domluvit.. ale to bohužel funguje asi málokde.. každej si honí ego a léčí mindráky a bohužel to odnese vždycky a jen to dítě a nikdo si ničím nepomůže.

keksik002
7. bře 2021

@klokanka31 v normální rodině se rodiče nepretahuji o dite a podle vseho - pokud je toto vse pravda, to zrovna normální rodina není

keksik002
23. bře 2021

Tak jak to dopadlo?

Strana
z2