icon

Těhotná, pro muže nepřitažlivá, stereotyp v domácnosti

mitchie
25. črc 2016

Zdravím ženy, pomaličku vstupuji do 9 měsíce, jsem jak Míša kulička a s chlapem máme stereotypni domácnost. Jemu už nepřijdu přitažlivá, co si budem povídat mám nahoře 17kg, těhotenství je znát. Strie se mi zatím neobjevily, zato Celulitida na zadku je šílená. Nu což, vždyť v sobě nosím naší lásku. Jen on fnuka nad mýma fotkama před těhu, sotva mi dá pusu nebo mě pohladí...do sexu bych ho musela snad přemlouvat takže se o to už ani nesnázím, jen občas nahodim nějakou poznámku....
Jo a moc se mnou nemluví...
Taky si píše a stýká se s jinýma holkama..nejsem žádná histerka a on mi pořád říká že jsem jeho život že by me nikdy nepovedl atak. Tak nechápu proč mi vše zatlouká 🙂 už když jsem se dozvěděla o první tak jsem mu rekla, že mi snad může říct, že se baví s holkama, že když se to pak bokem dozvidam od ostatních tak že to už je trochu podezřelé... ale on to dělá pořad a ne s jednou, nejradši bych ho někde načapala jak jde za "kamarádem" ...a psát jim " ahoj Kočko" a me mile slovo je tak nerict je docela ujetý.....
Chce to změnu, vytrhnout se z toho stereotypu, ale moc mě nenapadá co dělat, ja toho moc nezvladnu, finance jsou tak tak a auto v servisu 😞 takže nějaký překvapko je dost složitý....
Gratuluji jsem u konce 😂
Jak v něm probudit spící city ke mě?....říká že me miluje ale moc mi to nedokazuje
Co ho přimět žárlit.... ?

Strana
z2
kacca11
25. črc 2016

@mitchie a jak jste spolu dlouho? Dite bylo planovane? Chtene? Kolik vam je?

mitchie
autor
25. črc 2016

Jsme spolu 2 roky, je mi 21 a jemu 28. A kvůli zdravotním problémům jsme mimcu nechávali volný průběh až se objevili II 🙂 jinak na miminko se moc těšíme...

hani007
25. črc 2016

@mitchie Já myslím, že největší vytrhnutí ze stereotypu bude až porodíš 😀 Takže bych to teď úplně nechala být a vůbec to neřešila..

mitchie
autor
25. črc 2016

@hani007 to ano,ale jeho chování se mi vůbec nelíbí, docela mě to i mrzí a to mě dostává do obav že nezhubnu a nebudu pro něj přitažlivá ani po porodu :(

lv
25. črc 2016

no, to že si píše a stýká se s jinýma holkama, co to je za krávy, to asi netušejí, že má doma nastávající rodičku, co.. to by se mi hodně nelíbilo. Obavy, že nezhubneš hoď za hlavu, třeba to půjde samo a třeba budeš muset zamakat, to bude mít svůj čas potom.

nita1984
25. črc 2016

@lv Promiň... ale proč jsou to krávy??? Jsou to ony,které dělají špatnou věc? Špatnou věc tady dělá muž...

miskapav
25. črc 2016

Co na to říct.. Ja v těhotenství pribrala 30kg a pro chlapa jsem byla přitažlivá stejne... Věkově jsme na tom stejne, ja ted 22, přítel 29... S nim bych si zkusila promluvit, ale ted to stejne nemá asi moc cenu řešit.. A váhy bych se nebrala, mam nahoře asi 1-2kg, který se me teda drží uz asi 3 měsíce, nicméně dalších 28kg šlo dolu 🙂

no_title
25. črc 2016

@nita1984 pokud ty ženy ví, že má těhotnou partnerku, tak svaté zrovna nebudou. Kdyby se to stalo mě, tak za nima zajdu ještě s břichem a zeptám se jim, jak by se jim líbilo, kdyby jejich partner flirtoval s holkama, když budou v 9. měsíci... Vsadím se, že by se jim to nelíbilo. Nevím, ale od doby, kdy mi taková ženská sebrala tátu (bylo mi 9 let, prostě se rozhodla, že bude její a přes to vlak nejede, viděla ve vlaku pěkného chlapa se snubákem na prstu a bylo vymalováno... Nezajímalo ji, že má ženu a děti. Samo že můj otec na tom má taky podíl, ale ta žena věděla, že je ženatý a přesto do toho šla...)
Ale jak s chlapem, tamje každá rada drahá. Jen tak bych to nenechala. Jenže na každého platí něco jiného. Na toho mého platí když vidí, že o mě mají ostatní muži zájem. Nemusím nic dělat, stačí když si všimne, že mi na facebooku napíše kamarád. Na mého otce zase platilo, že mu žena nic nedarovala, sem tam ho popichovala a byla na něj tvrdší (tyto ženy on nepodváděl, podváděl "jen" ty hodné).
S některýma pomůže si promluvit, ale u nás by to asi nepomohlo.

hani007
25. črc 2016

@nita1984 Přesně! To úplně nesnáším, když někdo někoho podvede a ten aby si vybil vztek na partnerovi tak si ho vybije na tom milenci. To je přece totálně na palici . Ten milenec mi přeci může být totálně ukradený. S ním nežiju! 😀

A mitchie podle mě teď prostě nemůžeš dělat vůbec nic. Za prvé stresuješ sebe, za druhé dítě a za třetí tím stejně nic nevyřešíš. Nech to do porodu být. Buď na něj milá, nepeskuj ho, nech ho ať si prakticky dělá, co chce. Ve tvém stavu by měly být nějaký hádky naprosto vyloučený. A vyřešte to až porodíš. Nejlépe ale ne v přítomnosti dítěte..

lv
25. črc 2016

@nita1984 ok, vylítlo to ze mě hned po přečtení, v afektu, možná jim nakecává sladké řeči a ty holky nic nevědí..to zvíře by byla jen taková, která to ví a nepošle toho dacana hned někam.. samozřejmě tím, kdo dělá něco špatného je on.

mitchie
autor
25. črc 2016

@lv jedna to je hrozba kráva vůbec nevím proč se s ní baví podle mě je úplně vylizana co jsem ji pak poznala....a ještě se s ní potjmu scházel... a další si zase stěžoval jak to je se mnou na hovno atd že se mnou je jen kvůli malymu a tak....přitom pak ke mě úplně obrátí a chvíli je Tutu ňuňu jakoby měl nějaký výčitky svědomí... a hlavně on ví co mi udělal bývalý že po 2 letech se se mnou rozešel a já pak zjistila že poslední dva měsíce se tahal s jinou tak mě to ponaucilo a prostě si dávám pozor co kde přítel dělá ... a dozvidam se takovyhle věci:( jak na horské dráze s ním ...

panickatlamicka
25. črc 2016

@mitchie no evidentne mu vyhovuje servis od tebe,kdyz jim tvrdi,jak jsi desna a do oci ti to nerekne. Promin,ale podle me te nemiluje. Kdyby si psal s kamoskama a hned by jim dal jasne najevo,ze "mam doma zenskou,nic necekej,jen se bavme,uvolneme se,nechci ji podvest", tak dejme tomu.

catf
25. črc 2016

@mitchie pro tvoje dobro doufám, že se nejedná o stereotyp v domácnosti, tobě je 21 a spolu jste 2 roky... co budete dělat po 10 letech, co budete dělat, až budete stárnout? Tipla bych si, že tvůj přítel (manžel) je mladý a potřebuje především dozrát. Skutečně dospělý a vyrovnaný muž si totiž nemusí nic dokazovat a nemá potřebu flirtovat s dalšími ženamy. A v neposlední řadě by mu neuškodilo naučit se ohleduplnosti.
Tobě bych doporučila, abys svojí energii investovala do komunikace s ním, aby pochopil, jak se cítíš, namísto plánování, jak ho přimět žárlit a obdobných hloupostí.

hani007
25. črc 2016

@mitchie Buď ráda, že jsou vylízaný. Inteligentní kočky jsou větší zlo. Ale je to těžký no. Některý chlapi prostě potřebujou tenhle typ vzrušení i když jsou ve vztahu naprosto šťastný a nikdy by svou partnerku nedokázali nadobro opustit. Tak držím palce ať to není tvůj případ 😉

slimacikmia
25. črc 2016

Hovori im to, co kazdy chlap, ktory chce podvadzat...a aby na to tie slecny naleteli, musi si vyberat bud tie prisprostle, alebo bezcharakterne. Povedz mu, nech s tym okamzite sekne, inak...dokoncenie tejto vety uz je na tebe, hlavne ziadne velke vyhrazky a sluby, ktore nakoniec neuskutocnis. Nie je to voci tebe uctive ani fer, aby sa takto spraval. Mna by to ponizovalo. Pre mojho manzela som bola pritazliva aj v tehotenstve, aj po porode, pretoze ma miluje. Snad sa ten tvoj zbada, az budete mat mimco doma a prestane ta trapit. Drzim prsty.

mitchie
autor
25. črc 2016

Podle mě je úplně zbytečné ses ním o tom bavit jelikož to vždy dopadne stejně - buď mlčí nebo opakuje to samé - že mě miluje, nikdy by mě nepovedl a žádnou jinou nechce... nedokazuje to. Neříkám že mě podvádí- to nevím- ale ono stačí že se takhle s někým stýká a píše :( tím že by na mě třeba začal žárlit bychom si mohli uvědomit jak to teda je doopravdy, jestli mu na mě záleží a on by si možná i mohl uvědomit co doma má a že to může ztratit. A ten stereotyp - no chybí mi to vzrušení, jelikož on tu energii věnuje jiným věcem než mě...

andryyysssek
25. črc 2016

Promiň,ale ten tvůj je pěkný blbec.Můj ex taky psal několika"kamarádkám",že si s nima chce užít,aby přijely,že nejsem doma.Byla jsem v sedmém měsíci,zrovna v nemocnici.Přitom mi taky tvrdil,jak mě miluje,a jsem přitažlivá.Ale celkově to byl násilník,hlavně psychicky deptal.Dnes mám manžela,který si mě váží,přitahovala jsem ho i v těhotenství,vím,že mě miluje.Moc nevěřím tomu,že se po porodu změní,já bych s ním nebyla,podle mě jsi mu dobrá akorát tak na domácí servis a dítě.

mitchie
autor
25. črc 2016

@andryyysssek toho já se bojím :( ze když jde do tuhého tak se to snaží zachránit proto že se mnou všechno má, starám se o domácnost, jídlo, nákupy, finance...atd :(

ldiesel
25. črc 2016

@mitchie No tak takhle jsem to měla s chlapem předtím byli jsme spolu 4 roky a taky si psal s jinýma, flirtoval a mě to štvalo, pak mi jedna řekla, že spolu spali no a čemu máš pak věřit.. Důvěra i vztah byl v háji, teď mám 7 let manžela, čekáme 2 dítě a teda sexy mu připadám pořád ikdyž mám nahoře 20kg než když jsme se poznali 😂😂 a pořád mě prej vidí jako na začátku a chce mě to spíš já jsem trošku odtažitá, protože mě ty špeky štvou a necítím se dobře, ale po porodu chci zase zpátky svou váhu. Myslím, že ti do očí neřekne, že je to pravda co řekl, ale klidně si to nějaká mohla vymyslet, protože ho chce a on ji ne, jsou různý mrchy... Takže těžko říct.

andryyysssek
25. črc 2016

@mitchie Mrzí mě,co prozíváš,a moc dobře vím,jak ti je ☹ Myslím si,že si zasloužíš někoho lepšího.Po tom,co jsem to zjistila,jsem byla rozhodnutá,že se rozvedu,ale sliboval hory doly,tak jsem s ním zůstala.Hlavně proto,že jsem byla těhotná,a představa,že se budu rozvádět s břichem,se mi příčila.Nakonec jsem od něj odešla,když bylo malé 14měsíců po tom,co mě uhodil.

monikagurthova
25. črc 2016

@mitchie promiň ze to řeknu, ale tvůj manžel je blb, jak ne přitažlivá? Ty v sobe nosis jeho dítě! Ja taky nabrala 17 kilo a sex by pokračoval kdybych neměla problémy. Ba naopak se na me manžel Koukal jako na panenku. Probudit asi nijak, je to smutné, ze se dokážu někteří muži takhle chovat, bud to po porodu u nej přejde nebo ne. ☹ držím pěsti aby přešlo

vineta
25. črc 2016

@no_title Táta není houba, aby se dal sebrat.

lajla
25. črc 2016

Tady je problém v chlapovi, ve 28 je to ještě nevybourene mimino a bohužel bude hůř,az se mimisek narodí...nechci moc strašit,ale podle toho jak je tu prezentován, novou situaci neunese a vztah dříve či později půjde do kytek...
Škoda že to nejde chlapum navalit 20-30 kg navíc, a teď hýbej se, starej se a nefnukej..
Nejste už přitažlivá? Vždyť nosite jeho dítě. Je " spoluvinik" , cožpak on sám je nějaký nadprůměrný krasavec s bicepsy že si toto může dovolit? Je mi ho upřímně líto...
Netřeba se trápit pro blba,miminko Vám přinese spoustu radosti, že začátku stejně nebudete vědět, kde vám hlava stojí...kila půjdou dolů sama..a na toho s prominutím vola vedle sebe přitom zapomenete

bartovka83
25. črc 2016

@lv No některým slecnam je těhotná manželka ukradená. Jedná taková to s mým manželem táhla téměř od začátku mého těhotenství a nakonec ho odtáhla od dvou dětí.

slimacikmia
25. črc 2016

@mitchie no to mi prave robil byvaly, ze si pisal a stretaval sa s inymi, ale ja som to netolerovala...a prisahal mi, ze so ziadnou nic nemal a ze som cely jeho svet a bla bla... aj po rozchode, ale ja neviem verit cloveku, ktory mi klame a on klamal, takze tak.

mitchie
autor
26. črc 2016

@bartovka83 to je hrozný :(

bartovka83
26. črc 2016

@mitchie Ano, ale pevně věřím, ze na každou .... se někde vaří voda. Bohužel můj život, dům, rodinu a dětem tátu uz to stejně nevrátí.

mitchie
autor
26. črc 2016

@slimacikmia právě, že neprovádí a s nikým nic nemá. Přitom proč by to jinak skrýval, že se s někým -opacneho pohlaví - baví? U té první když jsem to zjistila jsem se s ním o tom bavila, že když s ní nic nemá proč ji predemnou skrývá - co si ak o tom mám myslet? A dělá to dál, mluvit s ním o tom je jak házet hrách o zeď, čekám až šlápne vedle a já ho to něčem fakt nacapu protože jinak mi pořád bude tvrdit to samé:( taky mi to dělá problém věřit někomu kdo mě zklamal....

japona
26. črc 2016

@mitchie Hmm, nemluví s vámi, nepohladi vás, nelibite se mu a píše si s jinýma za vašimi zády. Vy nepotřebujete vytrhnout ze stereotypu, ale vyrazit s takovym blbem dveře! Co na nem vidíte?

slimacikmia
27. črc 2016

@mitchie hm...a bol aj pred svadbou rovnaky, alebo az potom? U mna bola rozchod jedina prijatelna volba, ale u vas je uz aj dieta... Tak uvidis, ako sa bude spravat, ked uz bude prcek na svete, ono niektori chlapi s dietatom dozreju a niektori bohuzial ani tak.

Strana
z2