icon

Už toho mám dost.

10. led 2020

S přítelem čekáme koncem března první miminko, ale před vánoci začal blbnout, chodí pořád za kamarády a opiji se spolu, prý si chce užívat dokud může, s tím že od nového roku s tím přestane. Ale ono nic je to tu znovu, po necelém týdnu a jemu je to úplně jedno.. Doma s ničím nepomůže a ještě jsem já ta špatná, že to doma nezvládám sama(hrozí mi předčasný porod a mám převážně ležet a nic moc nedělat). Už jsem z toho zoufalá, ale radši být sama s mi čem, než se ještě starat o tohle.. ☹️

Strana
z2
jarla
12. led 2020

@1eso1 hele,já mám tak9vou znamouvdávala se v 18 letech,nasekala 2 děti a starala se o ně krásně,před 30tkou jí ruplo v bedně,že si nic neužila,blbla takhle skoro 10 roků,pak se zklidnila,manžel teda svatej,vydržel to,teď se jí blíží 50tka a zase začíná blbnout

1eso1
12. led 2020

@jarla a to je to. Člověk si myslí, že toho druhýho zná a ono houby. Několik let úplně v pohodě a pak zlom. Proto ty názory typu, proč si dělali dítě s někým takovým dost odsuzuju

zuzanka_13
12. led 2020

No nebudu tu rozepisovat svou zkušenost, ale je to podobné tomu co psala @1eso1. X let vztahu, X let manželství, žádné nerozvazne jednání po chvilce co chlapa znám. A stejně..
A proto nemám rada komentáře typu - měla sis líp rozmyslet s kým si pořídis dítě, teď si to vyzer... Ne jen že to vůbec nijak neporadí, nepomůže ale je to úplně zcestny komentář.
Jak jsem psala, to může napsat jen fakt ten, kterému se nic podobného nestalo (Díky bohu samozřejmě) a ani ve svém okolí nemá nikoho blízkého s takovou zkušenosti..
@journals
@swan42

puhelin
12. led 2020

Koluk takovych vztahu skoncilo nekomunikaci, nudou, nezajmem problem resit, ale radeji od neho utect?

journals
12. led 2020

@zuzanka_13 budes se divit, ale zazila... 8 let. Najednou jsem procitla. A prave proto si dovolim zde psat to, aby si zenske vazily samy sebe a mely na partnery vysoke naroky. V 99% jsou v takovem vztahu jasne signaly ze neco neni v poradku. To, ze jsou prehlizeny, casto velmi dlouho, je uz vec bohuzel jina... ruzove bryle a zamilovanost, naivita, strach, neochota neco zmenit, lenost - mraky veci proktere tyto patologie nevidime. Ale minimum veci se deje ze dne na den.
Samizrejme jsou i pripady kdy se neco otoci z cista jasna, ale je to vyjimka vsech vyjimek. Bohuzel, drtiva vetsina pada na nevyzralem vztahu, prilisnem (nebo naopak nedostatecnem) naroku, nekomunikaci, zakladanim rodiny v dobe velke zamilovanosti, brani financi na lehkou vahu atd. Mohla bych pokracovat dlouho.
Takze ano, dovolim si zde psat, ze kazdy sveho stesti strujce

swan42
13. led 2020

@1eso1
@zuzanka_13
Hele a braly jste ve skole pojmy jako procenta nebo pravdepodobnost? Nebo dokonce statisticky vyznamny rozdil? Je jasny ze nic neni stoprocentni 🤦
Ale rozhodne ten pomer rozvodu/rozpadu vztahu po x letech a pak dite je podstatne mensi nez to o cem se tu bavime... Nebo tu budete psat jak ve vasem okoli jsou jenom uplny tradicni rodiny?

brunetka11
15. led 2020

@sudylichozrout Ehm... mám kolem sebe několik “dospělých”, kteří veskrze byli normální, svou ženu dokonce dotlačili do dalšího těhotenství a pak se v době šestinedělí jejich partnerky kolem nich prošla kolegyně / kamarádka se čtyřkami na hrudníku a stal se z nich bezohledný ko*ot, co vykopne ženu s dvěma dětmi na ulici, protože on potřebuje hnízdečko pro sebe a svou milou a žena na mateřské / rodičáku neutáhne hypotéku.

tinamarie123
29. led 2020

@1eso1 podobný mám já teď s manželem, až nato že je schopný mi tvrdit jak vůbec nepije. Nemluvím otom jak se chová když je opilý. Po pěti letech s jediným dítětem, už mu vůbec nevěřím a bohužel už ani nemiluji. Jenom kvůli synovi se snažím našemu manželství dát druhou šanci. Není to lehké, oči mi otevřilo až když jsem potratila naše druhé dítě.

1eso1
29. led 2020

@tinamarie123 jen kvůli synovi to nedělej. Vycítí, že něco není v pořádku. A ne nadarmo se říká šťastná máma - strašné dítě. Taky jsem dlouho bojovala za rodinu. Ale a někým, kdo si to všechno ani trochu nezasloužil. Odejít bylo nejlepší rozhodnutí v mým životě. Taková úleva... A až teď s odstupem času jsem zjistila, že s takovým člověkem bych nikdy nebyla šťastná. Zpětně vidím jak si absolutně ničeho nevážil. Užívám si dětí jako nikdy.

kristyn.g
29. led 2020

Ahoj zase tu jsou mudry co ví vs nejlépe. Můj muž měl také bláznivé období. Koupil si něco dobpc za 10 tis atd a tím že po porodu snad konci život. Uklidnil se

zuzineckah
29. led 2020

@codal to ti gratuluji. Si spíš výjimka. Půlrok rozhodně není období, o kterém by se dalo prohlásit "vím do čeho jdu". Měla si prostě štěstí.

veruuu_kubesovic
29. led 2020

@zuzanka_13 a co chceš radit, když si vybrala blbce?

journals
29. led 2020

@brunetka11 jestli mas okolo sebe takovych lidi hodne, tak bych se mozna spis zamyslela nad tim, s jakym typem lidi se kamaradim. Normalni a bezne to opravdu neni (byt se tady casto v diskuzich tvrdi opak)

1eso1
30. led 2020

Ok. Dávám místním dámám za pravdu. Vybrala jsem si pro zakládání rodiny blbce. Ano odnesly to hlavně děti. Ale já si nikde nestěžuju. Jsem šťastná, že mám dvě zdravý děti. Ano udělám pro ně všechno na světě, ale tátu jim dát nedokážu. Ale to neznamená, že z nich musí vyrůst absolutně špatní lidé. A lepší být spokojená bez chlapa než za každou cenu udržet rodinu, když si to ten dotyčný ani nezaslouží. Proč...

zuzanka_13
30. led 2020

@veruuu_kubesovic jak jsem psala, nevím co poradit. Ale napsat, vybrala sis blbce, je skvělá reakce a podpora. Já myslím, že nikdo si o svém protějšku nemysli že je blbec, když tu rodinu zakládá, ale hold stát se pak může cokoli.
Pokud to člověk nezazije, nepochopí. Taky bych rok zpět tvrdila něco asi jiného. A až se něco takového semele, chlap rodinu opustí je vlastně nejjednodušší říct, je to debil, vybrala sis pro život idiota...

1eso1
30. led 2020

@zuzanka_13 mě spíš jen udivuje, kolik žen si je 100% jistých, že jim se to nikdy nestane

te_reza
30. led 2020

@journals s tím si dovolím nesouhlasit, my byli s chlapem před holkou taky furt v trápu a když jsem byla těhotná, tak pořád taky někde lítal, "jakože naposledy" 😂 teď je sice furt já a můj fotbal, ale na pivo jde minimálně

brunetka11
30. led 2020

@journals Většina mých přátel jsou lidé povětšinou žijící v manželstvích trvajících více než 20 let ,-)
Jen jaksi nežijeme v uzavřené komunitě.
Nehledej za tím něco, co tam není ,-)

Strana
z2