Vadí mi nechtěné osahávání od manžela. Co s tím?

26. únor 2024

Chodím spát dřív jak manžel, takže je to celkem pravidlem. Většinou už spím, když dorazí do ložnice... Velmi často se stává, že mě v noci budí, osahává mě, je mi to dost, ale opravdu dost nepříjemné. Vadí mi, když během dne kolem mě projde, plácne mi po zadku, nebo když mi jen tak zajede rukou do podprsenky. Nebo, se mi jen tak přijde zakousnout do krku a udělat mi cucáka jako prase. Nějak nesnesu, takové ty úchylné věci. Ale jakmile se uvolním, a mám CHUŤ, tak je vše v pořádku, umím se i pěkně nažhavit. Někdy se ale stane, že povolím i proti mé chuti, jen kvůli manželovi. V takovém případě, je mi během toho sexu vše nepříjemné, věci které mi normálně nevadí, mě v tomto případě až jako vadí. Nedokážu manželovi vysvětlit, že všelijaké dráždění rukou tam dole je pro mě nepříjemné, mnohdy až bolestivé.
Manžel je ve znamení štíra, takže když si s ním o tom chci popovídat, tak to překrouti jak se mu to zrovna hodí. Miluju spát nahá, strašně dobře se mi tak spí. Bohužel jsem se toho musela kvůli manželovi vzdát. Když je na noční, tak si to dopřeji, ale jakmile je doma, musim mít pyžamo, abych ho neprovokovala.

Snad mě někdo pochopí a nebudu jen číst, že nejsem normální. Jsem z toho smutná, nějak nevím co s tím.

tereziezavily
26. únor 2024

Manžel by měl vyhledat odbornou pomoc. Toužit po své partnerce je super, strkat jí proti její vůli ruce do podprsenky nebo ji donutit k tomu, aby se v noci oblékala ze strachu, že ji bude v noci osahávat, je nemocné. Ať už ve vztahu nebo mimo něj, jakékoliv sexuální aktivity včetně sexuálních dotyků apod. musí být konsensuální, oboustranně chtěné. Přes to prostě nejede vlak. Jsi naprosto normální, že ti tohle vadí, a není pravda, že ti vadí "úchylné věci" - úplně každému vadí osahávání proti jeho vůli, ať už má v posteli rád cokoli. Tím spíš, když jde o sex bez tvojí chuti.

hojda
26. únor 2024

Zrovna včera tohle kamarádka měla na fcb....

https://www.youtube.com/watch?v=FKJGhTnHbXM

bych to manželovi ukázala🙈

maxulekapcule
27. únor 2024

Jeden z důvodu, proč ex je už ex. Tak mě zhnusil sex, ze jsem raději tři roky sama. Furt jen ochmatávání, kecani o tom. A porad, denně sex. Vůbec ho nezajímalo, ze jsem taky třeba unavená, v té době jsem dělala ve družstvě, vstávala jsem v jednu ráno, po osmé si chodila lehnout a několik desítek minut musela poslouchat brblání, ze zase nic nebude, ze si připadá jak debil a ze mám milence. Jeho podmínka sexu 3x denně 5x v týdnu byla naprosto mimo realitu, navíc s jeho roztahováním, kdy jedno kolečko trvalo i hodinu a půl, vůbec nebral, ze mam ráda intenzivní, krátký sex. Prostě jen jak on chce. Vlastně se nedokázal bavit ani o ničem jiným

dura175
27. únor 2024

Je to naprosto normální, že ti manželovo chování není příjemné. I v partnerském vztahu je potřeba určit hranice a vzájemně je respektovat. To není o tom, že je muž ve znamení štíra, ale o tom, že tě nerespektuje a není ochotný se o tom bavit. Jak reaguje, když odmítneš? Zahrnuje tě výčitkami? V tom případě by měl vyhledat odbornou pomoc, což nevidím moc reálně. Zkus se obrátit na odborníka nejdřív sama a poradit se, jak s manželem o jeho chování efektivně mluvit. Jak si vytyčit hranice a dožadovat se jejich dodržování.

jahodi
27. únor 2024

mně na tom přijde smutná jedna věc. Můj muž když přijde spát, tak se ke mně celej přitulí a obejme mě. Jako jasně že přes prsa, ale mě tohle naše tulení je teda hrozně moc příjemný. Někdy z toho je i něco víc ne že ne, ale často je to jen usínací objetí. Úplně je mi smutno, kdybych to zazdila tím, že na mě nemá šahat.. A u nás teda nahý spí on a já nedokážu spát neoblečená, mrznu.. tak tady trpí spíš on, že to oblečení překáží..

jahodi
27. únor 2024

ale jasně, pokud je to sahání jako z toho videa od @hojda , tak ufff. Je sahání a je sahání. Já mám doma sahání dosti, ale v příjemné atmosféře, tak to vnímám trochu jinak.

anetka1701
27. únor 2024

Jak ucim svoje dcery už od malička - "tvoje tělo, tvoje rozhodnutí". I to dítě si umí říct, že nechce obejmout, že zrovna nemá náladu a chce, abych ho nechala být - a za chvíli přijde a celé se mi zachumlá do náruče...

Neschovavej chlapa za znamení zvěrokruhu - je to prostě hulvát co nerespektuje osobní prostor kvůli vlastnímu potěšení... Jenže svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda toho druhého!!! To není o tom že ho provokuješ - to je o tom, že on není schopný se sebeovládat...

Co s tím... Stanovit si, čeho chceš dosáhnout, zvednout si sebevědomí a jít si za tím... Když nechce mluvit, jeho boj - reagovala bych na jeho chování slovně- ucuknout a říct "přestaň, není mi to příjemný, nechci to". Pokaždé když se nebudeš cítit dobře. Donutit ho, ať o tom začne mluvit sám. Vysvětlovat-jednoduše a krátce... Ale je to běh na dlouhou trať, takovyhle maj tendenci se moc neměnil...

izz76
27. únor 2024

Na mě manžel taky často šáha a mě se to líbí, jsem rada,ze i po 14letech ho takhle přitahuju. Je fakt,ze kdyby mi dělal cucaky na krku a to osahavaní bylo nějaké neurvalé a drsné,tak by mi to taky vadilo.

ai30
27. únor 2024

Najdi si informace o znasilneni v manzelstvi. To, ze sis ho vzala, mu nedava pravo se k tobe chovat jako ke kusu masa. Sex musi byt vzdy, i v manzelstvi, konsenzualni.

zanett
27. únor 2024

@maxulekapcule Proboha! To zni strasne, ten tvuj ex, to je mi te uplne lito. Jeden muj ex byl podobnej, ale co predvadel ten tvuj, to je vyssi level. Dobre, ze ses ho zbavila.

zuzkasim
27. únor 2024

Asi máte každý úplně jiné naladění. Pokud to tvůj muž dělá hrubě, je potřeba mu to dát jasně najevo a povzbudit ho v situacích, kdy to zvládne jemně, něžně. Vysvětlit mu, že ty to vnímáš jinak, že tě hrubé zacházení odpuzuje, bere ti chuť. A že i když bude mít něžnější přístup, někdy nebudeš mít náladu ani tak, ale neznamená to, že ho nemáš ráda. Mě osobně by pohlazení a přitulení chybělo, trvalo mi najít partnera, který má podobnou potřebu jako já.

pampelina18
27. únor 2024

Nejsi ty lezba?

nikis97
27. únor 2024

Nevím co je na tom špatného, aspoň vidíš, že muž projevuje zájem o Tebe a né o žádnou jinou.
Dokazuje Ti lásku víc už to podle mě ani nejde. Co by za To dala žena, která tohle ani nezná.. Buď ráda jakého máš muže. 😉

pampelina18
27. únor 2024

@tereziezavily spíš ta paní by potřebovala pomoc. Partner je dost kontaktní a myslím si, že paní dost věcí překrucuje a dělá ze svého chlapa sexuálního deliventa... To, že se v noci musí oblékat je její problém a rozhodně za ní nemůže chlap. Paní chce doteky a sex jen když se to líbí a hodí jí.. nebere ohledy na chlapa a prostě to bude jen podle ní.... Tak jak to bývá většinou u žen, že dělají matrací tak tady tu matrací dělá chlap. Prostě na mě nesahej a nelibej atd... Dokud nebudu chtít sex.... 😂

ai30
27. únor 2024

A prosimte, hlavne se nenech ovlivnit temi komentari na tema 'zena musi byt po vuli vzdy a za jakehokoliv pocasi, jinak je k nicemu a muz, ktery manzelku nuti k sexu proti jeji vuli je spravny chlapak, takoveho by chtela kazda'. Neni to tak. Nemusis byt submisivni hadr, ktery musi delat to, co rekne chlap a skryvat se, abys ho nijak neprovokovala. Pokud si s tou situaci nebudes umet poradit sama, obrat se na odborniky, klidne Bily kruh bezpeci, pomuzou ti bez souzeni, bez ponizovani. Treba bude stacit jen zmenit styl komunikace a nastavit si hranice. Ale ta situace tak, jak ji popisujes, neni v poradku, z manzelovy strany.

mariti
27. únor 2024

Asi tak - podle mě nesmírně záleží na okolnostech, nastavení, celkové situaci. Posdílím dvě zkušenosti - s bývalým přítelem jsme byli podobně dotekově naladěni, třeba jsem mu sedávala na klíně a pro oba to bylo velmi příjemné a nabíjející, moc jsme si to užívali. Naopak - můj ex manžel se mi celkově svým chováním zhnusil tak moc, že jsem se na něj a jakékoli kontakty s ním stala až alergickou, už nebylo cesty zpět. Primární problém byl ale spíše v nerespektu než ve věcech, které se týkaly doteků a fyzična celkově. Každopádně - hlavní zásada je pro mě komunikovat o všem a dbát na respekt. Pokud jeden vnímá stejnou situaci jako erotický zájem (který by měl spíš lichotit) a druhá strana to vnímá jako útok nebo hrozbu, je asi fakt čas na otevřenou diskusi a možná to skončí tím, že každý potřebuje něco tak moc jiného, že prostě nejsou kompatibilní.

hadruska
27. únor 2024

@nikis97 Co bych za to tak dala?....
Treba kufr za dvere!Proboha,je to o domluve a kdyz proste ne nestaci,tak co uz?

reeeza
27. únor 2024

Asi to bude zde nepopulární názor.
Chyba je v tobě, protože si neumíš vymezit jasně hranice.

Jako spát s manželem i když se ti nechce a vinit z toho jeho to jako fakt? Kolik ti je let? 🤷‍♀️
To samé že ti strká ruce pod podprdu...tak snad když to nechci, tak ho nenechám..

Vede to k tomu že se ti zhnusily i úplně normální věci a nazýváš to úchylným...copak plácnutí po zadku je úchylný?? Nebo to že ho přitahuješ když jsi nahatá, copak to je úchylný??

Mě by spíš zajímalo, jestli když mu řekneš ať toho nechá, tak jestli to respektuje a nechá toho. To je důležité a to bych kdyžtak řešila....

Zkus se zamyslet sama nad sebo. Umíš říct jasné ne? Umíš mu normálně jasně sdělit jaké doteky se ti líbí a jaké ne? Umíš s ním komunikovat tak aby jasně pochopil, že určité chování se ti nelíbí, očekáváš že ho přestane dělat a bude to respektovat? Dát jasně najevo že přes to nejede vlak. Tečka.

odvarkova
27. únor 2024

Tak já napíšu svou zkušenost. U nás jsem já, ta která potřebuje kontakt, potřebuju pohlazení, obejmutí, pusu, mazlení. Nemohla bych žít bez kontaktu s někým, koho miluji. Kdyby mě manžel odmítal, byla hodně nešťastná, myslela bych si, že už mě nemiluje nebo že má někoho jiného. Když manžel přijde domů, potřebuji ho obejmout, u TV hladím manžela po ruce, nebo mu masíruju nohy, prostě se ho potřebuju dotýkat. Teď bohužel sex nemůžeme, jsem po hysterektomii, ale i tak jsme se aspoň mazlili. Nedokážu si představit, chodit kolem sebe jen tak, jako bychom byli cizí.
Samozřejmě tím nechci říct, že to máš překousnout, jen že takoví lidé jsou a potřebují ten fyzický kontakt. Chtělo by to najít společnou "řeč", nejspíš jsi zakletá v rutinním chodu života, který tě ubíjí a proto jsi odtažitá. Pomáhá ti manžel doma? Máš čas i jen sama na sebe?

lokesa
27. únor 2024

@nikis97 Tak to je slušně toxický názor.

Autorko, je v pořádku, že se ti nelíbí, že dělá něco proti tvé vůli. Hezky to shrnuly @ai30 a @anetka1701. I našeho tříletého syna učíme (oba s manželem) "tvoje tělo - tvoje pravidla". Nemusí komukoliv dát pusu, když nechce a nesmí sahat na druhé, pokud to nechtějí oni. Bohužel naší společnost čeká ještě dlouhá cesta. Doporučuji sledovat Pod Svícnem apod.

nikola38
27. únor 2024

Pokud by mi od manžela vadilo plácnutí po zadku. Asi bych hledala příčinu toho, že nemám chuť já.
Dokazu pochopit že ženská nemá chuť na sex. Ano. Taky jsem v tom stavu, kdy povinnosti doma a vše okolo je dosti únavné, že pak ta nálada není. Ale kdyby mě přestal manžel objímat, placat, líbat jen tak přes den. Asi bych se bala, že hledá jinde. Stejně tak mu tyto doteky dávám i já.
Cucaka bych nesnesla a to jsem rázně vysvětlila už na začátku vztahu. Mě stačí i letmé kousnutí do krku a mám modřínu. Nejen vzhledem k práci jsme důrazně dala na jevo, že nejsem žádná lehká holka ani puberťačka, která by tohle snesla. Pochopil. Nedělá to...

To jaké je znameni asi nic nevypovídá o jeho charakteru...

Mám pocit že to u tebe není jen o intimnostech, ale že tě trápí něco úplně jiného a za tu nechuť to v sobě jen schovávas.

maxulekapcule
27. únor 2024

@zanett samozřejmě, ze to neměl, nebylo to absolutně reálný. Ale těch keců okolo toho 🙈

nikis97
27. únor 2024

@hadruska Tvůj názor Ti neberu, ale myslím si že tu asi nejsem sama komu se to líbí a je za to šťastná a hrdá zároveň😉 nedokážu si představit, že by tohle nedělal žádný muž, který upřímně miluje ženu a ona jeho.... To prostě ke vztahu patří 😉

dura175
27. únor 2024

@nikis97 Ne, opravdu každý muž, který miluje svou ženu, ji nemusí plácat po zadku a sahat do podprsenky, aby jí vyjádřil náklonnost. Jsou různé způsoby vyjádření lásky a sexuální přitažlivosti a tebou popsané pocity štěstí při plácání opravdu každá žena nezažívá.

drep
27. únor 2024

Tyjo, je fascinující, kolika ženským přijde normální, že když někdo děla někomu něco, co mu nepříjemný. Ať už je to cokoliv. Fakt jsem hrdá na spoustu věcí, ale rozhodně by mezi ně nepatřilo to, že mi manžel rve ruce do podprsenky nebo mě plácá po zadku, jakkoliv mi samozřejmě lichotí, že se mu líbím. Analogicky si myslím, že ani on by neřičel nadšením, kdybych ho při mytí nádobí tahala za péro. Souhlasím, že ke vztahu patřil erotičbo, vášeň, intimita, ale taky patřil ke vztahu respekt k tomu druhému a ten se projevuje mimo jiné i tak, že mu nedělám věci, které jsou mu nepříjemné.

nikola38
27. únor 2024

@drep tak. Pro nás to plácnutí je příjemný. Já si nedokážu prostě představit že by to manžel nedělal. Prostě to tak je od začátku. A není to žádný hnusný plácnutí.. naopak mě to rozesměje.. protože u toho udělá roztomilý puc... Stejně tak já ho placnu přes zadek taky... Ale autorka to popisuje jako něco hnusného, uchylneho ...

kkryplikk
27. únor 2024

My se s chlapem laskujeme porad, ale pokud by mi udelal neco co by me BOLELO, tak bych se ozvala a rekla at to nedela, ze to BOLI. Pokud by to nerespektoval, tak je nekde neco hodne spatne... jemu by se asi taky nelibilo kopnout ho do kouli zejo...

lokesa
27. únor 2024

@kkryplikk To nemusí být jen o bolesti. To, že nám by to třeba nevadilo, nebo, že to máme rády, neznamená, že má její partner nárok to dělat. Její tělo je jenom její a nikdo jiný na něj nemá nárok.

kkryplikk
27. únor 2024

@lokesa Takze pokud chlap chce sve zene projevit nezne svou naklonost, tak nema narok... aha, diky bohu, ze mam doma mazliveho muze stejne jako jsem ja. 🙏

ai30
27. únor 2024

@kkryplikk Jestli ji chce projevovat svou naklonnost tim, ze je k ni hruby a ma s ni sex proti jeji vuli, tak ano, nema narok.